استقلال در نقل و انتقالات هم 6 تایی شد

به گزارش خبرنگارفوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان مدیران استقلال طبق خواسته منصوریان برای جذب بازیکنان مورد نظر همچون پژمان منتظری، شایان مصلح، داریوش شجاعیان، رامین رضائیان، شیری اقدامات لازم را انجام داده اند.

مسئولان باشگاه برای جذب شایان مصلح مدافع فصل گذشته سپیدرود رشت دست به کار شده و اقداماتی را در این زمینه انجام داده اند اما در طرف مقابل پرسپولیس نیز به شدت خواهان این بازیکن است و مصلح اعلام کرده که طی یکی، دو روز آینده وضعیت نهایی خود را مشخص می کند.

داریوش شجاعیان دیگر بازیکن مدنظر علیرضا منصوریان که شب گذشته حضورش در استقلال منتفی شد، در رادار پرسپولسی ها نیز قرار گرفته و گسترشی ها هم با توجه اصرار استقلالی ها در نظر دارد مبلغ رضایت نامه را بالا ببرد تا کار جذب با سختی همراه شود.

منتظری و رضاییان از دیگر نفراتی هستند که منصوریان به شدت خواهان آنهاست و قرار است مذاکره با این 2 بازیکن پس از بازی تیم ملی با ازبکستان از سر گرفته شود.

شیری از دیگر نفراتی است که پس از صحبت هایی که با منصوریان داشته به دنبال ستاره شدن در جمع آبی هاست.

خالد شفیعی بازیکن تراکتورسازی نیز با نمایش عدد 4 می تواند جزو گزینه های فصل بعدی استقلال باشد.

از همه مهم تر بحث حضور شهسوارى در استقلال است كه این روز ها منصوریان به شدت خواهان او هستند.

ماشاریپوف و جپاروف نیز بعد از بازى ایران و ازبكستان برای مذاكره با استقلال به این باشگاه مى روند.

از طرفى پرونده سجاد شهباززاده، تبریزی و شجاعیان همچنان باز است.

با این وجود باید منتظر ماند تا دید وضعیت حضور بازیکنان جدید در استقلال برای فصل به چه شکل خواهد بود.

مدیران باشگاه استقلال تا به امروز موفق شدند جذب 3 بازیکن از جمله قائدی، حیدری و نجفی را در دستور کار قرار دهند.

همچنین استقلالی ها تا به این لحظه 3 خروجی از جمله سیار، یزدانی و کنعانی زادگان را نیز در کارنامه خود داشته اند.




ادامه مطلب
[ شنبه 20 خرداد 1396  ] [ 5:38 PM ] [ ]
[ نظرات0 ]

واکنش رهبر انقلاب به حادثه تروریستی در تهران

رهبر انقلاب اسلامی در دیداری سه‌ساعته با دانشجویان، ضمن شنیدن دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات دانشجویان درباره‌ی مسایل علمی و دانشگاهی و همچنین موضوعات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور در سخنانی، دانشجویان را در صفوف مقدم مبارزه‌ی مستمر نظام اسلامی با نظام سلطه دانستند و با تأیید نگاه نقادانه و مطالبه‌گرانه‌ی دانشجویان در مسایل مختلف، «نگاه آرمان‌گرایانه و مأیوس نشدن از شکست‌های مقطعی» را مکمل این دغدغه‌مندی دانستند

کد خبر: ۷۰۱۴۶۹

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۶ 07 June 2017

امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 16044

بدیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی از ساعتی پیش در حسینیه‌ی امام خمینی (رحمه‌الله) آغاز شد.

دیدار جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب


هم‌اکنون نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در حال بیان دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل کشور هستند.

 

خلاصه بیانات:

رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار جمعی از دانشجویان درباره‌ی حادثه‌ی تروریستی امروز تهران:ملت ایران دارد حرکت می‌کند و پیش می‌رود؛ این ترقه‌بازی‌هایی هم که امروز شد، این‌ها هم در اراده‌ی مردم تأثیری نخواهد گذاشت.این را همه بدانند؛ این‌ها کوچک‌تر از آن هستند که بتوانند در اراده‌ی ملت ایران و مسئولین کشور اثری بگذارند. و البته خود این حوادث نشان داد که اگر چنانچه جمهوری اسلامی در آن نقطه‌ای که مرکز اصلی این فتنه‌هاست ایستادگی نمی‌کرد، ما تا حالا گرفتاری‌های زیادی از این ناحیه در داخل کشور داشتیم. ان‌شاءالله کلک این‌ها کنده خواهد شد.

 

مسئله‌ سند ۲۰۳۰ مسئله استقلال کشور است

 

رهبر انقلاب عصر امروز در دیدار جمعی از دانشجویان:مسئله استقلال خیلی مهم است؛ مسئله‌ی سند ۲۰۳۰ از این قبیل است. حالا بعضی می‌آیند می‌گویند ما تحفظ دادیم یا گفتیم فلان چیزش را قبول نداریم؛ نه، بحث سر این‌ها نیست؛ فرض کنیم در این سند هیچ‌چیز واضح بیّنی هم که مخالف اسلام باشد وجود نداشته باشد؛ که حالا وجود دارد؛ من حرفم این است که نظام آموزشی کشور نباید بیرون کشور نوشته شود.آن‌ها که خیال می‌کنند ما گزارش درست نگرفتیم؛ نه، گزارش‌های ما گزارش‌های درستی است. شما می‌گویید این سند مثلاً خلاف اسلام ندارد، داشته باشد یا نداشته باشد، اینجا ایران است، اینجا جمهوری اسلامی است. نظام آموزشی ما را چهار نفر بنشینند در یونسکو بنویسند! چرا؟ این همان مسئله‌ی استقلال است.

برخی دستگاه‌های مرکزی کشور در تشخیص مسائل اصلی دچار اختلالند

رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار جمعی از دانشجویان:از وظایف تشکل‌های دانشجویی، تلاش همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه است. نگویید دیگر نمی‌شود در دانشگاه کار کرد؛ در دانشگاه خیلی می‌شود کار کرد.همه‌ی هسته‌های فکری و فرهنگی و عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند. البته قرارگاه مرکزی دستور می‌دهد اما چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد، شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختیارید.گاهی اوقات احساس می‌شود دستگاه‌های مرکزی فکری و فرهنگی و سیاسی دچار اختلالند و تعطیلند؛ اینکه در وضعیتی که ما این‌همه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، حالا فرض کنیم فلان آهنگ قبل #افطار پخش بشود یا نشود، این می‌شود مسئله‌ی اصلی، نامه‌نگاری می‌کنند؛ این پیداست این دستگاه اختلال پیدا کرده؛ مسئله‌ی اصلی را از فرعی تشخیص نمی‌دهند.وقتی این‌جوری دستگاه‌های مرکزی اختلال دارند، آن‌وقت اینجا شما آتش به اختیارید.



.

 

مشروح بیانات

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در دیداری سه‌ساعته با دانشجویان، ضمن شنیدن دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات دانشجویان درباره‌ی مسایل علمی و دانشگاهی و همچنین موضوعات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور در سخنانی، دانشجویان را در صفوف مقدم مبارزه‌ی مستمر نظام اسلامی با نظام سلطه دانستند و با تأیید نگاه نقادانه و مطالبه‌گرانه‌ی دانشجویان در مسایل مختلف، «نگاه آرمان‌گرایانه و مأیوس نشدن از شکست‌های مقطعی» را مکمل این دغدغه‌مندی دانستند و با تأکید بر لزوم واقع‌بینی و ایفای نقش فعال تشکل‌های دانشجویی انقلابی و اهتمام جدی به تبیین و غلبه دادن گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها، گفتند: رکن اساسی دانشگاه، دانش است و مهم‌ترین وظیفه‌ی مجموعه‌ی دانشگاهی، تولید عالِم، تولید علم، و جهت‌دهی صحیح به عالِم و علم است.

 

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به حوادث تروریستی تهران، تأکید کردند: چنین حوادثی هیچ خللی در اراده ملت و مسئولان بوجود نخواهد آورد و ملت ایران قدرتمندانه به حرکت خود ادامه خواهد داد و پیش خواهد رفت.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای سخنانشان، سخنان دانشجویان در این نشست را بسیار متین، قوی، سنجیده و در سطح بالا توصیف کردند و ضمن توصیه مسئولان وزارت علوم و دانشگاه آزاد به بهره مندی از این افکار متقن، گفتند: مجموع مطالبی که بیان شد، حاکی از رشد سطح فکر مجموعه‌های دانشجویی نسبت به سال های اول انقلاب و حتی سال‌های گذشته است و این، همان چیزی است که به آن احتیاج داریم.

 

ایشان مطالب خود را با یک مقدمه در خصوص کلید واژه «نظام سلطه» آغاز کردند و افزودند: نظام سلطه به معنای یک نظام دوقطبی جهانی است که در یک قطب آن، «سلطه‌گر» و در قطب دیگر، «زیر سلطه» قرار دارد.

 

رهبر انقلاب اسلامی به دوگانه‌های شکل گرفته در ذیل نظام سلطه اشاره کردند و گفتند: دوگانه «پیشرفت و توقف»، دوگانه «ابتکار و تقلید»، دوگانه «استقلال سیاسی و وابستگی»، و دوگانه «اعتماد به نفس و انفعال»، دوگانه‌هایی هستند که در دو یا سه قرن اخیر به‌وجود آمدند و کشورهای مسلط با برنامه ریزی علمی و دقیق تلاش کردند تا ضمن انتقال جهان بینی، فرهنگ و عادات خود به کشورهای زیر سلطه، این حالت را ابدی و دائمی کنند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اینکه فقط برخی کشورها امکان رهایی جزیی از برخی زمینه‌های سلطه را پیدا کردند، افزوند: در چنین شرایطی، انقلاب اسلامی در مقابل نظام سلطه سینه سپر کرد و توانست ایران را از این منجلاب به‌طور کامل خارج کند.

 

ایشان گفتند: ممکن است برخی بگویند که چگونه جمهوری اسلامی به‌طور کامل از نظام سلطه خارج شده است در حالی‌که هنوز برخی آثار فرهنگ غربی در جامعه مشاهده می شود؟

 

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در پاسخ باید گفت خروج از تمام شئونات مربوط به نظام سلطه و اداره همه شئون فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کشور بر خلاف مسیر جریان سلطه، در نظام جمهوری اسلامی قانون قطعی است که البته ممکن است تخلفاتی هم از آن بشود ولی این موضوع با نبودِ قانون یا وجود قوانین مخالف، متفاوت است.

 

رهبر انقلاب اسلامی با نادرست خواندن برخی سخنان که با اشاره به عملکرد بد یک وزارتخانه، نظام اسلامی را ناکارآمد می‌خوانند، تأکید کردند: بزرگترین دلیل «کارآمدی نظام»، استمرار و بقای آن است و اگر نظام اسلامی ناکارآمد بود، تاکنون بلعیده شده بود.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، اعلام موضع صریح و قاطع نظام اسلامی در مقابل قدرتها را حادثه‌ای بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: همین موضوع یکی از نشانه‌های آشکار کارآمدی نظام است.

 

ایشان با تأکید بر اینکه جوانان مؤمن، انقلابی و حزب‌اللهی نباید پیشرفتها و دستاوردهای بی‌شمار نظام اسلامی را از یاد ببرند، افزودند: انقلاب اسلامی با ایستادگی در مقابل نظام سلطه، توانست به ملت ایران، هویت و آرمان بدهد.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، علت هضم نشدن در هاضمه جهانی را، «هویت ایران و ایرانی» برشمردند و خاطر نشان کردند: هویت ملت ایران و آرمانهای فراوان این ملت، به‌طور طبیعی نظام سلطه را در مقابل انقلاب اسلامی قرار داد و یک مبارزه قهری میان نظام اسلامی و قدرتها و جریان های تأثیرگذار جهانی آغاز شد.

 

ایشان با اشاره به استفاده قدرتها از شیوه‌های «سخت، نیمه سخت و نرم»، دانشجو و دانشگاه را یکی از مراکز اصلیِ درگیر در این مبارزه خواندند و گفتند: در سالهای گذشته، تلاش بسیاری برای خارج کردن دانشگاه از صحنه مبارزه انجام شد.

 

رهبر انقلاب اسلامی به تسلط جریان‌های معارض و مخالف انقلاب بر دانشگاه در سالهای اول انقلاب اشاره و خاطرنشان کردند: در آن سالها، دانشگاه واقعاً عرصه جنگِ میدانی و جنگِ مباحثاتی بود اما نهایتاً این دانشجویان مسلمان و انقلابی بودند که دانشگاه را فتح کردند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یک آسیب جدی در آن دوران را یادآور شدند و افزودند: متأسفانه در آن سالها در میان مجموعه‌های دانشجویی مسلمان اختلالاتی به‌وجود آمد و برخی از دانشجویانی که دانشگاه و لانه جاسوسی را فتح کرده بودند، به علت ضعف تحلیل و محتوا و همچنین تندروی های ناشی از هیجانات، از درون مغلوب شدند و ضربه خوردند.

 

ایشان با انتقاد از اظهارات و اقدامات برخی افراد در داخل در راستای تلاش بدخواهان در «انقلاب زدایی» از دانشگاهها، گفتند: متأسفانه برخی‌ها به تضعیف روحیه حزب اللهی در دانشگاهها کمک می کنند.

 

رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش از سخنانشان خطاب به مجموعه‌های دانشگاهی علاقه‌مند به انقلاب و اسلام، تحت هر عنوانی، تأکید کردند: باید خود را در صفوف مقدم مبارزه ادامه‌دارِ نظام اسلامی با نظام سلطه قرار دهید و ضمن رصدِ دقیق صحنه درگیری و مبارزه، در قبال آن، احساس مسئولیت انسانی، ملی، اسلامی و بین المللی داشته باشید.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با تأیید کامل نگاه نقادانه و مطالبه‌گرانه دانشجویان در قبال مسائل و مشکلات کشور، گفتند: این نگاه نقادانه و دغدغه‌مند نباید از دانشگاهها گرفته شود.

 

ایشان، لزوم نگاه آرمان‌گرایانه در کنار نگاه نقادانه را ضروری برشمردند و خطاب به دانشجویان انقلابی تأکید کردند: درخصوص آرمان‌ها و ارزشها، مطالبه جدی داشته باشید و ضمن آنکه بر روی کجی‌ها و کاستی‌ها علامت سؤال می‌گذارید، از شکست‌های مقطعی به هیچ‌وجه ناامید و مأیوس نشوید.

 

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: اگر قرار بود که به‌واسطه شکست‌ها یا ضربه خوردن‌ها، ناامید شویم، باید در دوران مبارزه یا دوران جنگ تحمیلی مأیوس می‌شدیم اما در آن مقاطع، هیچ‌گاه از شکست‌ها مأیوس نشدیم زیرا با یأس و ناامیدی نمی‌توان به پیروزی دست یافت.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دانشجویان را به مدنظر داشتن دستاوردهای بی نظیر نظام اسلامی توصیه کردند و با تأکید بر اینکه همیشه باید به سبب انقلاب اسلامی احساس سرافرازی کنید، افزودند: امروز سیاست‌های بزرگترین قدرت های دنیا در غرب آسیا با شکست مواجه شده است و خودِ آنها اذعان دارند که علت این شکست، اعمال نفوذ و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است؛ آیا اینکه خواسته انقلاب محقق شود و خواسته آمریکا و همراهان آن به نتیجه نرسد، دستاورد کمی است؟

 

ایشان به یکی از شگردهای دشمن برای القای «فایده ندارد»، «نمی توانید» و «کاری از دستتان بر نمی‌آید» اشاره و خاطر نشان کردند: متأسفانه برخی در داخل همان ذهنیتی را که دشمن می‌خواهد به جامعه القا کند، در صحبت ها، در روزنامه ها و در فضای مجازی، با صدای بلند تکرار می کنند.

 

رهبر انقلاب اسلامی به دانشجویان گفتند: روحیه نقادانه و پرسشگرانه شما در قبال مشکلات درون نظام باید دلسوزانه و علاج جویانه باشد اما برخورد شما در مقابله با دشمن باید قاطع، صریح و همانند برخورد خصمانه او، خصمانه باشد.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: مجموعه های دانشجویی در برخورد با دشمن خارجی آزاد هستند و برخی ملاحظات در خصوص مسایل دیپلماسی برعهده دیپلمات‌ها است اما دانشجویان باید مواضع خود را در قبال مسایل خارجی، صریح و بلند اعلام کنند.

 

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، «دانش» را رکن اساسی دانشگاه خواندند و تأکید کردند: مهمترین وظیفه مجموعه دانشگاهی، «تربیت و تولید عالِم، تولید علم و جهت دهی مناسب به عالِم و علم» است.

 

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم حرکت رو به جلو در عرصه علمی، افزودند: حرکت علمی، هنوز آنگونه که شایسته نظام اسلامی است، محقق نشده و باید خطوط مرزی علم شکسته شود زیرا پیشرفت در علم، موجب پیشرفت در فناوری می شود و پیشرفت در فناوری، موجب تأثیرگذاری در زندگی و مورد توجه قرار گرفتن در دنیا می شود.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: همه مجموعه‌های دانشگاهی، اعم از وزیران، رؤسای دانشگاهها، مدیران، اساتید، متون درسی و فرآیندهای اموزشی باید در این چارچوب قرار گیرند.

 

بخش بعدی سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بیان ۹ توصیه خطاب به تشکلهای دانشجویی بود.

 

ایشان با اشاره به وجود برخی تشکلهایِ یکبار مصرف و با اهداف انتخاباتی و یا تشکلهایی با هدف معارضه علیه مجموعه‌های متدین و انقلابی در دانشگاهها، گفتند: مخاطب ما در این جلسه آن تشکلها نیستند، بلکه تشکلهایی مخاطب هستند که معتقد به انقلاب و نظام اسلامی و مبارزه با دشمنان آن هستند.

 

«آرمانگرایی را فراموش نکنید» این توصیه اول رهبر انقلاب اسلامی به تشکلهای دانشجویی بود.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیان آرمانهای ارزشمند انقلاب اسلامی افزودند: رسیدن به جامعه «عادل، آزاد، پیشرفته، مؤمن، متعبد، مرفه، قوی، محکم و مستقل» آرمانهایی هستند که ارزش دارد انسان جانش را در راه تحقق آنها و در راه نجات کشور و مستضعفان، برای خداوند فدا کند.

 

«واقع‌بینی» دومین توصیه رهبر انقلاب اسلامی بود. ایشان با اشاره به اینکه مقصود برخی افراد از واقع‌بینی، صرفاً توجه به موانع است، افزودند: واقع‌بینی یعنی دیدن واقعیات مثبت.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «جمعیت جوان و با استعداد، منابع زیرزمینی، موقعیت ویژه جغرافیایی و پیشرفتهای جمهوری اسلامی» را از جمله واقعیات مهم کشور دانستند و گفتند: آرمانگرایی یعنی در مقابل موانع و مشکلات، جستجو و راه را پیدا کرد و این کار نیازمند بحثهای اندیشه‌ورزانه است.

 

ایشان در توصیه بعدی به دانشجویان از آنان خواستند که در حوادث گوناگونِ تلخ و شیرین، «نقش فعال» داشته باشند و همچون «تماشاچی» عمل نکنند.

 

«تلاش جدی و همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاهها» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی بر آن تأکید کردند و با نادرست خواندن یأس و ناامیدی، گفتند: البته این خطاب، مخصوص دانشگاهها نیست و هر یک از هسته‌های جهاد فکری در سراسر کشور باید در این زمینه به صورت مستقل عمل کنند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: گاهی دستگاههای مرکزیِ فکر، فرهنگ و سیاست، دچار اختلال و تعطیلی می‌شوند که در این وضعیت، باید افسران جنگ نرم، با شناخت وظیفه خود، به صورت آتش به اختیار، تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

 

رهبر انقلاب اسلامی همچنین تشکلهای دانشجویی را به برقرار کردن ارتباط واقعی با مخاطبان از طریق میزگرد، نشریه و بحثهای چند نفره و اکتفا نکردن به فضای مجازی توصیه کردند و در ادامه از آنان خواستند که چند کلید واژه اصلی همچون «استقلال»، «نقش مردم در حکومت»، «آزادی» و «نفی نظام سلطه» را فراموش نکنند و آنها را به درستی تبیین کنند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «مردمسالاری» را از جمله کلید واژه‌های مهم دانستند و با اشاره به تعجب و گلایه برخی بچه‌های خوب و انقلابی از تأکیدات ایشان بر لزوم حضور همه مردم در انتخابات و نتیجه آن، افزودند: مصیبت آن روزی است که مردم به صندوق رأی پشت کنند و دشمن نیز بدنبال روزی است که ۹۰ درصد مردم پای صندوق رأی نیایند.

 

ایشان به دانشجویان تأکید کردند: حضور مردم پای صندوق رأی یک نعمت بزرگ است و شما باید برای نتیجه‌ای که مطلوب می‌دانید تلاش کنید، نه اینکه جلوی حضور مردم پای صندوق رأی بایستید.

 

رهبر انقلاب اسلامی مسئله «استقلال» را بسیار مهم، و موضوع سند ۲۰۳۰ را در همین چارچوب قابل ارزیابی دانستند و خاطرنشان کردند: برخی می‌گویند ما در این خصوص تحفظ داده‌ایم و گفته‌ایم فلان بخش آن را قبول نداریم، در حالی‌که حتی اگر هیچ مورد واضحِ خلاف اسلام در آن وجود نداشت، باز هم نظام آموزشی نباید در بیرون از کشور نوشته شود، حال آنکه موارد خلاف اسلام نیز در آن سند وجود دارد و برداشت افرادی که خیال می‌کنند، ما در این موضوع گزارشهای درستی نگرفته‌ایم، برداشت درستی نیست.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اینجا ایران و جمهوری اسلامی است و این ملت، ملت بزرگی است، چرا باید چند نفر در یونسکو یا سازمان ملل، نظام آموزشی ما را بنویسند؟

 

ایشان در هفتمین توصیه، تشکلهای دانشجویی را به «تدیّن و تعبّد در گفتار و عمل» فراخواندند و از آنان خواستند که بر طبق موازین شرعی و تکلیف الهی عمل کنند.

 

«شجاعت در اقدام» توصیه بعدی بود که رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آن افزودند: تشکلهای دانشجویی برای اقدامات خود معطلِ نگرانی یا ناراحت شدن فلان فرد یا دستگاه نشوند، بلکه جوانب کار را کاملاً بسنجند و هرگاه متوجه نادرست بودن اقدام خود شدند، از همان جا برگردند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از دانشجویان دختر نیز خواستند که «مسئله زن در غرب» را در تحقیقات خود دنبال کنند و در دهمین و آخرین توصیه به تشکلهای دانشجویی تأکید کردند: تشکلهای دانشجویی امیدوار باقی بمانند و امید را در دانشگاهها تزریق کنند و نگذارند جوّ ناامیدی بوجود آید.

 

رهبر انقلاب اسلامی پس از پایان توصیه‌های خود به تشکلهای دانشجویی، به دو مسئله در خصوص «فساد» و «تزریق فرهنگ غربی» پرداختند.

 

ایشان با نادرست خواندن برخی سخنان مبنی بر وجود «فساد سیستمی» در کشور، گفتند: فساد سیستمی در دوره طاغوت وجود داشت و سیستم به‌طور طبیعی فسادآور بود اما امروز، فسادهایی وجود دارد که اگرچه فسادهای بدی نیز هستند ولی فساد به صورت موردی است نه سیستمی، که البته باید با این موارد برخورد شود.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به وجود انگیزه‌هایی در جهت «توسعه فرهنگ غربی در کشور» افزودند: این انگیزه‌ها وجود دارد اما بدانید هرگز نخواهند توانست انقلاب را از خط خود منحرف و کشور را در فرهنگ غربی غرق کنند.

 

ایشان، نسل گسترده و تربیت‌‌شده‌ی علاقه‌مند به اسلام و انقلاب را مانع غربی شدن فرهنگ کشور خواندند و خاطرنشان کردند: این نسل روز بروز گسترش و عمق بیشتری خواهد یافت و سخنان عمیق و سنجیده دانشجویان در جلسه امروز، نشانه‌ای از همین واقعیت است.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ایستادگی و مقاومت و پیشرفت نظام اسلامی در ۳۸ سال گذشته و تحمیل خود به نظام سلطه با وجود همه طراحی ها و توطئه های گوناگون اعم از جنگ هشت ساله، کودتا، تحریم، تبلیغات مغرضانه گسترده و ترور، گفتند: حوادث تروریستی تهران، به نسل امروز و تهرانی امروز نشان داد که ترور و حرکت تروریستی چیست و چگونه تروریستها، انسان های بی‌گناه را هدف قرار می دهند.

 

ایشان خاطر نشان کردند: شرایطی به‌مراتب سخت تر و وسیع تر از آنچه که امروز در تهران روی داد، چندین سال در کشور حاکم بود اما جمهوری اسلامی موفق شد حرکت روبه جلوی خود را ادامه دهد و نظام سلطه به موفقیت دست نیافت.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اتفاقات امروز در اراده‌ی مردم تأثیری نخواهد گذاشت و همه بدانند این‌ها کوچک‌تر از آن هستند که بتوانند در اراده ملت و مسئولین کشور اثری بگذارند.

 

ایشان خاطرنشان کردند: البته این حوادث نشان داد اگر جمهوری اسلامی در آن نقطه‌ای که مرکز اصلی این فتنه‌هاست ایستادگی نمی‌کرد، تاکنون گرفتاری‌های زیادی از این ناحیه در داخل کشور داشتیم و ان‌شاءالله اینها ریشه‌کن خواهند شد.

 

در این دیدار ۸ تن از نمایندگان تشکلهای دانشجویی، آقایان:

-متین منتظمی – دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

-علیرضا اَلزَیّادی – دبیرکل دانشجویان عراقی در ایران

-محمد امین سلیمی – دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی

-امین سردار آبادی – دبیرجنبش عدالتخواه دانشجویی

-سیدمحمدحسن داودی – مسئول گروه جهادی صبح روشن

-ابوالفضل مظاهری – دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

و خانم ها:

-زهرا سادات رضوی – عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت

-مریم عصارزاده ماهانی – فعال فرهنگی، سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی

به مدت بیش از ۲ ساعت دیدگاه‌ها و دغدغه‌های جامعه دانشجویی را بیان کردند.

مهمترین محورهای سخنان نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به این شرح است:

- لزوم مبارزه قاطع قوه قضائیه با مفاسد اقتصادی

- انتقاد از مصلحت‌اندیشی‌ها و عدم شفافیت شورای نگهبان در فرایند تایید صلاحیتها

- تاکید بر نقش خانواده ور نظام اسلامی و ضرورت تحقق سیاست‌های کلی خانواده

- انتقاد از نقش کمرنگ شورای عالی انقلاب فرهنگی در سیاستگذاری فرهنگی

- تاکید بر ایجاد نظام شفافیت در منابع تبلیغات نامزدهای انتخابات

- مطالبه مجازات و برخورد قاطع با فتنه گران

- لزوم بازنگری در ساختارهای اداره کشور و رفع نارسایی‌های اجرایی

- انتقاد از فاصله طبقاتی و کوچک‌تر شدن سفره مردم و تاکید بر ضرورت رسیدگی سریع به مشکلات فوری مردم بویژه در حوزه معیشت

- انتقاد از بی اخلاقی، حاشیه‌سازی و سیاه نمایی به جای برنامه محوری در رقابت‌های انتخاباتی

- لزوم جوان‌گرایی در مدیریت‌ اجرایی و اعتماد به جوانان برای پیشبرد آرمان‌های انقلاب

- انتقاد از کمرنگ شدن شأن نظارتی مجلس شورای اسلامی در جلوگیری از انحرافات

- تاکید بر ضرورت شناسایی و مقابله با گلوگاه‌های فسادخیز در دانشگاه آزاد و نظارت دقیق بر عملکرد این دانشگاه

در پایان این دیدار دانشجویان نماز مغرب و عشاء را به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه کردند.




ادامه مطلب
[ پنج شنبه 18 خرداد 1396  ] [ 9:50 AM ] [ ]
[ نظرات0 ]

تغییر چهره نیکی کریمی پس از 20 سال + عکس

تهمینه میلانی با انتشار دو عکس از خود و نیکی کریمی در صفحه اینستاگرامش که یکی متعلق به اکنون و دیگری متعلق به 20 سال پیش است نوشت: « عکس پایین پشت صحنه فیلم «نیمه پنهان»، عکس بالا بعد از حدودا بیست سال هنگام نمایش فیلم «نیمه پنهان» در فستیوال فیلم فیلمسازان زن ایرانی در برلین ٤ جون ٢٠١٧( دیروز )» جشنواره فیلم سینماگران زن ایرانی در برلین امروز پنجم ژوئن (15 خرداد) به کار خود پایان داد. در این جشنواره 14 فیلم ایرانی به نمایش درآمد که درمیان آن ها سه مستند هم حضور داشت. در میان سازندگان این فیلم ها، نام های بیشتر شناخته شده مانند نیکی کریمی و تهمینه میلانی و همچنین افرادی مثل فائزه عزیزخانی که با اولین فیلم بلند خود «روز مبادا» در این جشنواره شرکت کرده بود به چشم می خورد.




ادامه مطلب
[ چهارشنبه 17 خرداد 1396  ] [ 11:28 AM ] [ ]
[ نظرات0 ]

تجمع اعتراض آمیز هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش با بنرهای خنده دار/ شعار علیه افتخاری و وزیر ورزش

پرسپولیس نیوز : هواداران تیم فوتبال استقلال با حضور در مقابل وزارت ورزش و جوانان مدیران کنونی این باشگاه را پرسپولیسی خطاب کرده و به عملکرد آنها معترض شدند. از روزهای گذشته تعدادی از هواداران تیم استقلال در صفحات مجازی با هم قرار گذاشتند که با حضور در مقابل وزارت ورزش و جوانان نسبت به اتفاقات رخ داده در این باشگاه معترض شوند و از مسئولان وزارت ورزش بخواهند تا به نحوه مدیریت در این باشگاه ورود کنند. از ساعت ۱۰ صبح امروز تعدادی از هواداران تیم استقلال که به نظر می رسد همگی با علی فتح الله زاده در ارتبار هستند رفته رفته خود را به مقابل درب اصلی وزارت ورزش و جوانان رسانده و اعتراض خود را با آوردن بنر و پرچم هایی از استقلال به گوش مسئولان وزارت ورزش رساندند. آنها شعارهایی هم علیه سلطانی فر وزیر ورزش سر دادند. طرفداران تیم استقلال بعد از حضور در مقابل وزارت شعارهایی را علیه افتخاری مدیرعامل این باشگاه سر داده و وی را مدیر پرسپولیسی خطاب کردند. همچنین استقلالی ها علی فضل الله زاده را نیز مورد تشویق قرار داده و بنرهایی را در حمایت از مدیرعامل سابق استقلال به دوربین عکاسان و دوربین های ...




ادامه مطلب
[ سه شنبه 16 خرداد 1396  ] [ 3:57 PM ] [ ]
[ نظرات0 ]

معرفی 10 مورد از جدیدترین تکنولوژی ها در گجت ها

همان طور که می دانید گجت ها وسائل و تجهیزات کوچک و تازه‌اختراعی هستند که برای انجام امور روزمره از کارهای  خانه گرفته تا دفتر کارتان بسیار مفیدند و موجب صرفه جویی زیادی در زمان انجام کارهای روزانه وساختن یک زندگی راحت تر می شوند. چه شما در حال  راه رفتن ، در دفتر کار خود یا درخانه باشید ، زندگی را  برای شما آسان تر می نمایند.  در ادامه به معرفی برخی از آنها می پردازیم . از جمله یک کیبورد که می تواند همزمان  چند کار را انجام دهد و به تمام دستگاه های شما دسترسی داشته باشند. یا یک کلید USB که می تواند اطلاعات شما را از تهدیدات امنیتی و فیزیکی محافظت نماید. یک مورد برای Samsung Galaxy Tab S که یک صفحه کلید بلوتوث دار است و یک پروژکتور کوچک اما قدرتمند است که قابل حمل وعالی برای جلسات و اتاق های کنفرانس است.

1-  Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard : صفحه کلیدی که  می تواند بصورت همزمان با چند دستگاه بوسیله ی بلوتوث کار می کند . این سخت افزار یا صفحه کلید در واقع برای استفاده ی همزمان سه دستگاه با  همدیگر و بدون در نظر گرفتن پلت فرم محاسباتی آن ها طراحی شده است.  مثلا شما می توانید بر روی یک گزارش که بر روی کامپیوترتان وجود دارد کار کنید و با یک اشاره ی ساده به کلیدهای آن به آسانی شماره گیری کنید و یا به یک پیام بر روی گوشی هوشمندتان پاسخ دهید  و یا یک توئیت در تبلتتان بنویسید. همه ی این کارها را با این صفحه کلید می توانید انجام دهید.

صفحه کلید
صفحه کلید

2- G-Drive  ev SSD  (هارد دیسک ) :

نیاز به سرعت راز قدرت این دستگاه است. با یک کارایی عالی که با استفاده از USB 3.0  بدست می آید. شما می توانید تا سرعت 400MB / s  را بدست آورید. این درایو دارای 512GB حافظه ی داخلی وسازگار با سیستم عامل مک 10.6 ، ویندوز 7 و 8 و ویستا است. دارای سه سال گارانتی است و می شود آن را به تنهایی یا به همراه G-DOCK ev مورد استفاده قرار داد که دارای حافظه ی قابل ارتقا به 480 مگا بایت برثانیه وبسط پذیری بیشتربرای برآوردن کردن تقاضاهای جدید است.

G-Drive
G-Drive

3- logitech Type-S :

یک  صفحه کلید محافظ  سبک و باریک برای Samsung Galaxy Tab S 10.5 است که از دو طرف Galaxy Tab S شما را  در مقابل ضربه های تصادفی ، خش و لکه محافظت می نمایند و با صفحه کلید بلوتوثی آن می توانید یک تجربه سریع و راحت تایپ کردن را بدست آورید.به دو طریق می تواند قرار گیرد .حالت ایستاده که شامل فعالیت های مختلفی از تایپ کردن ، خواندن تا چت آنلاین می شود. و ویژگی روشن خاموش شدن خودکار که هنگامی که آن را باز می کنید تبلت روشن می شود. Logitech Type-S اکنون به رنگ قرمز روشن در دسترس است.

logitech Type-S
logitech Type-S

4- خودکار هوشمند Livescribe :

این خودکار هوشمند دارای قابلیت ضبط صدا در هنگام یادداشت برداری است که می توانید بعد از ضبط کردن آن را جلو و عقب کنید. می توانید یادداشت هایتان را درکامپیوتر شخصیتان ذخیره و یا به اشتراک بگذارید. بوسیله ی یک micro-USB می توانید این خودکار را به آیفن یا آیپدتان متصل کرده وآن را شارژ نمایید. حافظه ی این خودکار بسته به نوع مدل آن ظرفیت ضبط 400 یا 800 ساعت صدا را دارد و شامل یک صفحه نمایش OLED است که باعث هدایت آسان برنامه های کاربردی این خودکار هوشمند می شود. راه یاب (wayfindr) هم به  کمک تکنولوژی به نابینایان کمک های زیادی کرده که خوب است با آن آشنا شوید

Livescribe Echo Smartpen
Livescribe Echo Smartpen

5- SyrenPro :

یک بلندگوی بلوتوث بی سیم قابل کاربرد در فضای بیرون است که مقاوم در برابر آب است و به شما اجازه می دهد که یک سیستم استریو بوسیله ی دوبلندگو با استفاده از وایرلس ایجاد نمایید. باتری آن تا چهارساعت قابل شارژ است و شما می توانید در هر نقطه ای از موسیقی لذت ببرید این بلندگوها قادر به تولید صدای 360 درجه هستند و در مقابل آب و هوا مقاوم اند و با اکثر دستگاه های بلوتوث می توانند کار کنند.

SyrenPro
SyrenPro

6- LaCie RuggedKey :

یک فلش و جا کلیدی همزمان است. در واقع برای جلوگیری از سقوط ناگهانی از ارتفاع زیاد که ممکن است درمسیررفتن به سرکار برایتان پیش بیاید ، ساخته شده است. ساختار پلاستیکی آن در مقابل 100 متر افت مقاوم است که این به معنای محافظت کامل از کلیدها و اطلاعاتتان درمقابل همه ی تصادفات زندگی است. RuggedKey در واقع یک رابط USB 3.0 و توانایی انتقال فایل  تا سرعت بالای 150 MB/s را  دارد همچنین با مدل های قبلی مانند  USB 2.0 نیز سازگار است. همچنین از استاندارد AES ، 256  بیتی  رمزنگاری برای امنیت داده ها استفاده می نماید.

LaCie RuggedKey
LaCie RuggedKey

7- iFusion :

در واقع یک ایستگاه تلفن  برای برقراری یک ارتباط یک پارچه  با آیفن اپل است. این دستگاه باعث ترکیب بسیاری از قابلیت های گوشی های  پر فروش  آیفن  با لوازم جانبی آن شده است.  بر اساس تکنولوژی بلوثوت ساخته شده است . یک تلفن سخنران  دو طرفه ی کامل است که بصورت ارگونامیک  برای ارائه کیفیت صدای برتر مطابق با  نیاز های زندگی روزمره و مصرف کنندگان طراحی شده  است.

طراحی اولیه ی iFusion  می تواند ازiPhone 3 G  ، 3GS  و 4 پشتیبانی نماید  و یک وسیله ی ایمن برای تامین برق تلفن ارائه داده است که بوسیله ی کابل USB یکپارچه ی آن می توان باتری را شارژنمود و اطلاعات را هماهنگ سازی کرد. با پشتیبانی از استاندارد بلوتوث A2DP  می توانید از موسیقی مورد علاقه ی خود بیشتر از استفاده از بلندگوی داخلی تلفن لذت ببرید.

iFusion
iFusion

8- پروژکتور قابل حمل NEC VE281 :

برای فراهم نمودن روشنایی بالا برای کسب و کارهای کوچک تا متوسط  ، محیط های آموزشی ، اتاق های کنفرانس شرکت های بزرگ ،  برنامه های کاربردی موبایل که محیط هایی با نور سنگین دارند اما نیاز به یک اسپیکر کوچک دارند  طراحی شده است. این مدل سبک وزن شامل تکنولوژی 3D آماده ، تصاویر با کنتراست بالا و اسپیکر های قدرتمند 7W  و دارای فناوری خودکار است. یک انتخاب سازگار با محیط زیست است . VE281 طرح رانندگی هوشمند (IDS2) را  برای افزایش طول عمر لامپ و کنتراست آن ارائه می دهد.

NEC VE281 Mobile Projector
NEC VE281 Mobile Projector

9- داک (پایه ) اسکن عکس آی پد :

این اسکنر عکس های ارزشمند ذخیره شده در آی پد شما را به طور مستقیم چاپ می کند و همچنین موبایل شما را شارژ می نماید. بوسیله ی یک برنامه ی کاربردی رایگان کنترل می شود و این اسکنر واقعی کار را برای حفظ و اشتراک گذاری عکس ها و فایل ها به صورت مستندات دیجیتالی ساده می نماید.  در زمانی کمتر از 12 ثانیه تبدیل به یک عکس  300 یا 600 dpi  رنگیjpeg می شود که  همزمان بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود و بوسیله ی دوربین آی پد قابل ذخیره سازی است. این پایه (dock) یکپارچه  که آی پد رو سر به زیر نگه می دارد و دارای یک کانکتور است که باتری آن را درعرض 5 ساعت شارژ می نماید.  اندازه ورقه های این اسکنر “8.5 * 14 ” است. بوسیله ی  دکمه ی USB آداپتورآیپدتان می توانید آن را به برق AC متصل نمایید. قابل کاربرد برای  iPad 4 ، iPad Mini  و iPhone 5/s/c که سیستم عامل IOS 6  یا بالاتر را اجرا می کند است.

Photo iPad Scanning Dock
Photo iPad Scanning Dock

10- WOWee One Slim :

یک اسپیکر جمع و جور قابل حمل است که  یک بازه ی کامل فرکانسی را فراهم می سازد.  به عنوان یک راه حل ثابت و قابل حمل برای همه دستگاه های  iPod, iPad, mp3, mp4, تلفن همراه و برنامه های کاربردی کامپیوتر استفاده می شود. از یک تکنولوژی ترکیبی مشابه استفاده می نماید . و یک حجم صدای باورنکردنی در محدوده ی 40Hz – 20kHz تولید می نماید. توسط یک باتری قابل شارژ داخلی شارژ شده و تا ده ساعت در شارژ بماند. بوسیله ی USB  و یا آداپتور 5V USB با اتصال به کامپیوتر و بوسیله ی یک آداپتور شارژ شود. یک چراغ LED با نشانگر باتری کم دارد.

Wowee



ادامه مطلب
[ شنبه 13 خرداد 1396  ] [ 9:23 AM ] [ ]
[ نظرات0 ]

رونمایی از تکنولوژی ماشین های پرنده


کمپانی سازنده ماشین های پرنده در اسلواکی، ایروموبیل (AeroMobil)، خود را آماده می کند تا در آخر هفته جاری محصول دیدنی خود را به نمایش بگذارد. با تکرا همراه باشید تا نگاهی اجمالی به این ماشین پرنده داشته باشیم.

با انتشار این خبر، ایروموبیل آمادگی خود را برای راه اندازی هواپیمایی که می تواند در جاده ها نیز به حرکت درآید، اعلام کرد. این ماشین پرنده جدید در تاریخ ۲۰ آوریل برابر با ۳۱ فروردین ماه در نمایشگاه Top Marques که در موناکو برگزار می‌شود، رخ نشان داده و پیش فروش آن از همین امسال آغاز خواهد شد.

ماشین پرنده ایروموبیل

ماشین پرنده ایروموبیل

نمی دانم که این خبر می تواند انتظار شما از یک ماشین پرنده را برآورده سازد یا خیر؛ اما اگر از ایروموبیل انتظار یک نشست و پرواز عمودی به سبک هواپیماهای عمود پرواز (VTOL) را دارید، پس باید گفت که ماشین پرنده ایروموبیل نمی تواند این خواسته شما را برآورده کند!

اما اگر ماشینی می خواهید که بتواند شما را از منزل به یک فرودگاه برده و سپس با همان ماشین از روی باند پرواز بلند شده، کیلومترها در هوا پرواز کرده و سپس در باند فرودگاه مقصد بر روی زمین فرود بیاید، ماشین پرنده ایروموبیل یک انتخاب کاملا ایده آل است.

این وسیله نقلیه هم برای جاده ساخته شده و هم با مقررات هوایی سازگار شده است و اگر به دنبال چیزی هستید که بتواند این دو کار را به سادگی انجام دهد، پس ایروموبیل یک وسیله مناسب خواهد بود.

این وسیله نقلیه بر روی جاده یک خودروی دو نفره آینده نگرانه است که بال های آن به سمت عقب خودرو جمع شده است. چرخ های ایروموبیل در هنگام پرواز برای آیرودینامیک بهتر به سمت داخل جمع می شود و در هنگام حرکت روی جاده باز شده و فاصله بین دو محور آن گسترده‌تر می‌شود.

ماشین پرنده ایروموبیل

اگر این محصول شبیه به نمونه اولیه ایروموبیل ۳.۰ باشد، فضای داخلی آن با گیج ها و نمایشگرهایی که بر روی داشبورد آن قرار گرفته، چیزی شبیه به داخل کابین هواپیما خواهد بود.

پس از رسیدن به یک فرودگاه، ایروموبیل از طریق فشردن یک دکمه در حالت پرواز قرار می‌گیرد، بالها به اطراف بدنه باز شده و قدرت از چرخ های جلو به عقب منتقل شده تا ماشین پرنده بتواند در حالت بلند شدن قرار بگیرد.

انتخاب برای خرید ایروموبیل به عنوان یک ماشین رودستر یا یک هواپیما کمی تامل برانگیز است. اگر به این وسییله نقلیه به عنوان یک هواپیما نگاه می‌کنید که می‌تواند بر روی جادن نیز حرکت کند، پس حتما آن را تهیه کنید.

این ماشین می‌تواند در هنگام رانندگی در جاده درست به مانند یک لامبورگینی چشمها را به سمت خود برگرداند؛ هر چند که برچسب قیمتی چند صد هزار یورویی آن برای هر خریداری مناسب به نظر نمی‌رسد.

ماشین پرنده ایروموبیل

شما برای پرواز با ماشین پرنده ایروموبیل نیاز به گواهینامه خلبانی خواهید داشت. ما مشتاقانه در انتظار رونمایی رسمی این ماشین پرنده در ۳۱۱ فروردین ماه هستیم، روزی که به احتمال بسیار زیاد، قیمت آن نیز به طور رسمی اعلام خواهد شد.




ادامه مطلب
[ پنج شنبه 11 خرداد 1396  ] [ 9:12 AM ] [ ]
[ نظرات0 ]

شارژری عجیب برای گوشی های هوشمند

همانطور که در تصویر می بینید ، شما می تواند یک کالن کوچک بنزین برای گوشی خود خریداری بکنید. این شارژر همراه کوچکترین شارژر همراه می باشد و می تواند تا نیم ساعت دیگر گوشی شما را زنده نگه دارد و از خاموش شدن ان جلوگیری بکند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از پی سی دی، این شارژر همراه تنها ۴۱ دلار قیمت دارد و با بیشتر گوشی های هوشمند سازگاری کامل دارد و می تواند با درگاه mini USB گوشی شما را شارژ بکند. هم اکنون می توان این شارژر همراه را سفارش داد. نظر شما در مورد این محصول کوچک چیست؟


ادامه مطلب
[ سه شنبه 9 خرداد 1396  ] [ 9:38 AM ] [ ]
[ نظرات0 ]

جدیدترین مطالب دنیای فناوری اطلاعات

جدیدترین مطالب دنیای فناوری اطلاعات

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

بنده قصد دارم در این وبلاگ جدیدترین مطالب دنیای فناوری رو واسه استفاده شما کاربران محترم معرفی کنم.

امیدوارم از مطالب استفاده نمایید و از وبلاگ رضایت کامل داشه باشید




ادامه مطلب
[ دوشنبه 8 خرداد 1396  ] [ 3:15 PM ] [ ]
[ نظرات0 ]