در محیط اپلیکیشن Telegram امکان غیرفعال نمودن و یا حذف حساب کاربری وجود ندارد. تنها در محیط Settings این اپ می‌توان تعیین کرد که در صورت عدم فعالیت در یک بازه‌ی زمانی، حساب کاربری به طور خودکار حذف شود. در این ترفند به معرفی نحوه‌ی غیرفعال کردن و حذف حساب کاربری در تلگرام خواهیم پرداخت.

 

ذکر این نکته ضروری است که پیش از این کار از انجام آن اطمینان حاصل کنید. چرا که با این کار کلیه متعلقات حساب کاربری شامل پیام‌ها، گروه‌ها و مخاطبین نیز حذف خواهند شد و امکان بازگشت آن‌ها در آینده وجود ندارد. همچنین دوستان شما دیگر امکان مشاهده‌ی تصاویر و اطلاعات شما و ارتباط با شما را نخواهند داشت.