0
نظر

دستگيري 2 فرمانده مهم طالبان در پاكستان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 ارتش پاكستان اعلام كرد كه در عمليات راه نجات عليه شبه‌نظاميان در منطقه "نوشهره " در ايالت سرحد اين كشور، 2 فرمانده ارشد شبه نظاميان دستگير شدند.
بر اساس اين گزارش، نيروهاي امنيتي بر اساس اطلاعات آژانس‌هاي اطلاعاتي اين كشور در عمليات تجسس و بازجويي در شهرستان "گدون " از ناحيه "ملكي آّباد " واقع در منطقه "نوشهره "، 2 فرمانده ارشد طالبان از جمله " مفتي فخر عالم " و "عالم بنوري " را دستگير كردند.
هر دو نفر متعلق به جنبش طالبان در دره سوات و مهم‌ترين دستياران "مولوي فضل الله " رهبر طالبان سوات مي‌باشند و دولت پاكستان قيمت سر هر دو را مبلغ 10 ميليون روپيه اعلام كرده بود.

0
نظر

صهيونيست‌ها 2 فلسطيني را در كرانه باختري ربودند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 منابع صهيونيستي اعلام كردند كه نيروهاي ارتش اسرائيل، 2شهروند فلسطيني را بامداد امروز در شهرهاي كرانه باختري ربودند.
به گفته اين منابع، اين شهروندان فلسطيني در شهرهاي "رام الله " و "بيت لحم " ربوده و پس از اين براي بازجويي به محل نامعلومي منتقل شدند.
ارتش رژيم صهيونيستي تقريبا هر روز به بهانه‌هاي مختلف، شهروندان فلسطيني را در كرانه باختري مي‌ربايد و ادعا مي‌كند اين افراد تحت پيگرد قرار داشته‌اند.
رژيم‌صهيونيستي بيش از 11هزار فلسطيني را اعم از زن، كودك، بزرگسال و كهنسال در زندان‌هاي خود به اسارت دارد كه در 25 زندان و بازداشتگاه نگهداري مي‌شوند.
چندي پيش "دونالد بوستروم " خبرنگار سوئدي روزنامه "آفتون بلادت " در گزارشي افشاكننده اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي با هدف قاچاق اعضاي بدن فلسطيني‌ها آنان را روزانه مي‌ربايد.

0
نظر

نيروهاي ناتو 5 غيرنظامي افغان را كشتند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 دفتر مطبوعاتي نيروهاي ناتو مستقر در كابل با انتشار اطلاعيه اي از كشته شدن پنج تن و زخمي شدن 2 غيرنظامي ديگر در منطقه "ژيري " ولايت قندهار خبر دادند.
در اين اطلاعيه كه امروز منتشر شده است آمده است كه اين واقعه روز گذشته هنگامي رخ داد كه نيروي هواي ناتو در حين گشت زني گمان كردند كه يك گروه چند نفري سرگرم جا سازي مواد منفجره هستند.
سه روز قبل نيز در ولايت هلمند 12 تن كه همه اعضاي يك خانواده بودند توسط شليك راكت اين نيروها كشته شدند كه نيروهاي آمريكاي و ناتو فقط با يك اطلاعيه مطبوعاتي و اظهار تاسف به آن بسنده كردند.

0
نظر

فرمانده ارشد طالبان در كراچي پاكستان دستگير شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 روزنامه نيويورك تايمز در گزارشي نوشت كه نيروهاي اطلاعاتي پاكستان و آمريكا در يك عمليات مشترك سري در شهر كراچي، "ملا عبدالغني برادر " يكي از فرماندهان ارشد گروه طالبان را دستگير كردند و در حال حاضر از او در بازداشتگاهي بازجوئي مي‌كنند.
بر اساس اين گزارش، ملا عبدالغني برادر يكي از مهمترين افراد گروه طالبان و همچنين نفر دوم اين گروه شبه‌نظامي بعد از "محمد عمر " رهبر و بنيانگذار طالبان بوده كه در هشت سال گذشته عليه نيروهاي دولتي و نظاميان خارجي مستقر در افغانستان فعاليت كرده و با آنها بشدت مبارزه نمود.
نيويورك تايمز در ادامه گزارش خود تاكيد كرد كه ملا عبدالغني يك فرمانده افغاني گروه طالبان است كه پيش از حملات 11 سپتامبر به مركز تجارت جهاني آمريكا در سال 2001، با "اسامه بن لادن " رهبر القاعده جهان ارتباط و همكاري داشت و يكي از رابطين نزديك وي بود.
طبق اين گزارش، اين فرمانده ارشد طالبان چند روز پيش در شهر بندري كراچي پاكستان دستگير شد و هم اكنون در بازداشتگاهي در پاكستان به سر مي‌برد.
برخي از مقامات اطلاعاتي آمريكا كه خواستند نامي از آنها برده نشود در گفتگو با نيويورك تايمز ابراز اميدواري كردند كه دستگيري ملا عبدالغني برادر به دستگيري ديگر سران رده بالاي طالبان منجر شود.

0
نظر

كشف 158 قطعه تجهيزات ماهواره‌اي در يزد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد، ماموران مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي استان يزد از يك نفر 158 قطعه تجهيزات ماهواره‌اي كشف و ضبط كردند.
ماموران مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي يزد در راستاي ارتقا امنيت اجتماعي با انجام يك‌سري كار اطلاعاتي از فعاليت فردي در امر تهيه و توزيع و نصب تجهيزات ماهواره در سطح استان مطلع شدند.
بر اين اساس ماموران پس از شناسايي نامبرده با تعقيب و مراقبت وي هنگامي كه قصد داشت تجهيزات ماهواره را براي فروش از محل نگهداري خارج كند، دستگير كردند.
از وي 158 قطعه تجهيزات ماهواره‌اي شامل 17 دستگاه رسيور، 31 دستگاه ال‌ام‌بي، 60 عدد ديش و پايه و 50 عدد سوئيچر كشف و به همراه متهم به اداره آگاهي منتقل شد.
در اين زمينه يك خودرو نيز توقيف و متهم نيز پس از تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد.

* كشف 64 كيلوگرم ترياك و دستگيري دو نفر در مهريز
ماموران ايستگاه شهيد مدني مهريز در بازرسي از يك خودرو بيش از 64 كيلوگرم ترياك كشف و ضبط كردند.
ماموران ايستگاه شهيد مدني در حال كنترل خودروهاي عبوري در محور كرمان به يزد به يك‌ پرايد به رانندگي عبدالغفار كه از زاهدان عازم يزد بود در ارتباط با حمل موادمخدر مشكوك شدند.
با توقيف و بازرسي از خودرو مقدار 64 كيلو و 360 گرم ترياك كه به طرز ماهرانه‌اي درون كپسول گاز و داخل خودرو جاسازي شده بود، كشف و ضبط شد و در اين راستا راننده و سرنشين خودرو دستگير شدند.

* دستگيري 5 مزاحم موتورسوار در مهريز
ماموران اطلاعات و يگان امداد مهريز در طرح برخورد با موتورسيكلت‌سواران مهريز پنج نفر را دستگير كردند.
ماموران اطلاعات و يگان امداد مهريز در راستاي ارتقا امنيت اجتماعي طرح برخورد با موتورسواران متخلف را به اجرا گذاشتند.
ماموران در اين راستا سه نفر راكب موتورسيكلت را كه براي عموم ايجاد مزاحمت مي‌كردند، دستگير و موتورسيكلت‌ها را توقيف كردند.
ماموران همچنين ضمن توقيف دو دستگاه خودرو، دو نفر راننده را كه براي شهروندان ايجاد مزاحمت مي‌كردند را نيز دستگير كردند.

* كشف 1600 حلقه سي‌دي غيرمجاز در يزد
ماموران اطلاعات و امنيت عمومي يزد در بازرسي از واحدهاي صنفي يك‌هزار و 602 حلقه سي‌دي غيرمجاز كشف و ضبط كردند.
در راستاي كنترل و نظارت بيشتر بر واحدهاي صنفي و طرح امنيت اجتماعي، طرح بازديد رسته‌اي از صنوف اتحاديه عرضه محصولات فرهنگي به مدت يك‌هفته در استان يزد به اجرا درآمد.
در اين زمينه از 59 واحد صنفي اتحاديه بازديد و تعداد يك‌هزار و 602 حلقه سي‌دي غيرمجاز به همراه دو دستگاه كيس كامپيوتر مشكوك به برنامه‌هاي مبتذل و غيرمجاز كشف و ضبط شد كه براي بررسي بيشتر به اداره فرهنگ و ارشاد تحويل شد.
ماموران اماكن عمومي استان يزد همچنين آموزش و راه‌كارهاي لازم را مبني بر رعايت شئون اسلامي و عدم رايت سي‌دي‌هاي غيرمجاز و عدم پخش آهنگ‌هاي غيرمجاز به متصديان واحدهاي صنفي را ارائه كردند.