0
نظر

كشف 4 تن مواد مخدر در هرمزگان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از روابط عمومي اداره كل اطلاعات هرمزگان، مقادير قابل توجهي مواد مخدر شامل هروئين، حشيش و ترياك معادل 3 هزار و 950 كيلوگرم طي سلسله اقدامات اطلاعاتي امنيتي سربازان گمنام امام زمان (عج) در اين اداره كل كشف و ضبط شده است.
سوداگران مرگ مواد مخدر را به طور مسلحانه از مسيرهاي ويژه و صعب‌العبور به هرمزگان حمل كرده‌اند.
قاچاقچيان مواد مخدر را به منظور انتقال به استان‌هاي اصلي كشور در شهرستان‌هاي بندرعباس و ميناب انباشته كرده كه مورد شناسايي ماموران اطلاعاتي قرار گرفته و قبل از هرگونه اقدامي مواد مخدر آنان كشف و ضبط شد.
همچنين در درگيري قاچاقچيان با نيروهاي عمل كننده يك نفر از قاچاقچيان معدوم و مقاديري سلاح و مهمات غير مجاز از آنان به دست آمد.

0
نظر

كشف بيش از 208 هزار عدد انواع مواد محترقه در استان زنجان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 اموران انتظامي شهرستان زنجان در حين گشت‌زني موفق شدند از يك دستگاه خودرو مقادير زيادي انواع مواد محترقه كشف و ضبط كنند.
ابراهيم سعيدي افزود: ماموران در راستاي مبارزه با قاچاق كالا و مواد محترقه در حين گشت‌زني به يك دستگاه خودروي پيكان مشكوك شده و با تعقيب و گريز موفق به كشف 205 هزار و 600 عدد انواع مواد محترقه شدند.
وي ادامه داد: در بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد پلاك خودرو دست نويس بوده و فاقد سينه پلاك است و شماره ساشي نيز امحا شده است كه موضوع در دست رسيدگي است.
فرمانده انتظامي شهرستان زنجان در ادامه از كشف يك دستگاه خودروي مسروقه خبر داد و گفت: ماموران كلانتري 11 زنجان از سرقت يك دستگاه خودروي پيكان مطلع مي‌شوند و با اجراي طرح مهار و افزايش گشت زني‌ها موفق شدند خودروي مسروقه را كشف و تحويل مالباخته دهند.
همچنين با تلاش ماموران انتظامي استان زنجان بيش از 3 هزار عدد انواع مواد محترقه در شهرستان‌هاي استان زنجان كشف و ضبط شد.
با تشديد مبارزه با تهيه و توزيع‌كنندگان مواد محترقه در شهرستان‌هاي خرم‌دره، طارم و خدابنده به منظور جلوگيري از حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال ماموران انتظامي موفق شدند در مجموع 3 هزار و 213 عدد انواع مواد محترقه كشف كنند.

0
نظر

22 تن كود كود شيميايي اوره قاچاق در پلدختر كشف شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 رئيس اداره بازرگاني پلدختر از كشف قند، شكر، روغن و كودشيمايي قاچاق در اين شهرستان خبر داد.
حسن ميرزايي افزود: بر اساس بازرسي انجام شده از واحدهاي عرضه محصولات كشاورزي در پلدختر 22 تن كود كود شيمايي اوره قاچاق در اين شهرستان كشف و ضبط شد.
وي بابيان اينكه ارزش كود شيميايي قاچاق، 15 ميليون و 380 هزار ريال است، اظهار داشت: اين واحدهاي صنفي قصد خارج كردن اين ميزان كود شيميايي را به صورت خارج از شبكه و به صورت عرضه قاچاق داشتند كه كشف شدند.
ميرزايي در ادامه از تشكيل پرونده تخلفاتي پنج عامل فروش كالاهاي كالا برگي در پلدختر خبر داد و گفت: در اين مورد 360 كيلوگرم قند و شكر و 193 كيلوگرم روغن كالابرگي كشف و پرونده تخلفاتي اين واحدها به تعزيرات حكومتي ارجاع شد.

0
نظر

كشف بيش از 100 هزار عدد انواع مواد محترقه

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان مركزي ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان مركزي يك توزيع كننده مواد مخدر را دستگير و از وي 4 كيلو و 500 گرم ترياك را كشف كردند.
صادق حسنوند اظهارداشت: اين متهم در يكي از مناطق شهر اراك اقدام به خريد و فروش مواد مخدر مي‌كرد كه با تلاش ماموران عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر در يك اقدام غافلگيرانه دستگير شد.

*دستگيري 3 توزع كننده مواد مخدر در اراك
به گفته فرمانده انتظامي شهرستان اراك سه توزيع كننده مواد مخدر در اراك دستگير و از آنها پنج كيلوگرم ترياك كشف و ضبط شد.
‌علي‌اصغر صالحي گفت: ماموران كلانتري 12 شهرستان اراك سه توزيع‌كننده مواد مخدر را شناسايي و در يك عمليات ويژه با همكاري ماموران يگان امداد آنها را دستگير كردند.
وي عنوان داشت: ماموران از مخفيگاه اين متهمان پنج كيلوگرم ترياك، يك دستگاه ترازوي توزين مواد مخدر، دو دستگاه تلفن همراه دو قبضه چاقو و 25 ميليون ريال وجه نقد را كشف كردند.

*كشف بيش از 100 هزار عدد انواع مواد محترقه در اراك
بر اساس اعلام رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان مركزي بيش از 100 هزار عدد انواع مواد محترقه در اراك كشف شد.
احد احمدي گفت: با تلاش و هوشياري ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان مركزي بيش از 909 هزار عدد انواع مواد محترقه از چند واحد صنفي متخلف كشف و ضبط شد.
وي افزود: در راستاي اجراي طرح تشديد اقدامات كنترل و نظارت بر صنوف و اماكن عمومي و مبارزه با تهيه و توزيع كنندگان مواد محترقه، ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي استان چندين واحد صنفي را مورد بررسي قرار دادند.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان مركزي بيان داشت: ماموران انتظامي در بازرسي خود از اين صنوف در سطح شهر اراك طي دو هفته گذشته موفق به كشف 109 هزار و 150 عدد انواع مواد محترقه شدند.

*فروشنده مواد محترقه در ساوه دستگير شد
به گفته فرمانده انتظامي شهرستان ساوه فردي كه در ساوه اقدام به توزيع مواد محترقه مي‌كرد، دستگير و در بازرسي از منزل وي بيش از 50 هزار عدد انواع مواد محترقه كشف شد.
مصطفي ويسمه‌اي گفت: ماموران پليس اطلاعات شهرستان اين فرد را كه اقدام به تهيه و توزيع مواد محترقه دست ساز و خطرناك بين جوانان مي‌كرد دستگير و با هماهنگي مقام قضايي منزل و مغازه متهم را مورد بازرسي قرار دادند.
‌وي افزود: ماموران در بازرسي خود بيش از 50 هزار عدد انواع مواد محترقه را كشف و ضبط كردند.

0
نظر

دستگيري 5 نفر حفار غيرمجاز در شهرستان قروه كردستان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي كردستان و در پي خبري از مركز پيام سازمان مبني بر انجام حفاري در داخل منزل يكي از اهالي روستاي وينسار، بلافاصله ضمن هماهنگي و اخذ مجوز قضايي نيروهاي يگان حفاظت اين شهرستان به روستاي مذكور عزيمت و با انجام تحقيقات و زير نظر قرار دادن منزل مورد گزارش كه تا نيمه‌هاي شب به طول انجاميد و با اطمينان از صحت گزارش رسيده و ضمن هماهنگي لازم با پاسگاه روستا به اتفاق نيروهاي انتظامي وارد منزل شدند.
در جريان تفحص و بازديد نقاط مختلف داخل منزل به مورد حفاري برخورد كرده كه در ابعاد وسيعي صورت پذيرفته بود، كه در اين ارتباط تعداد 5 نفر از عوامل انجام اين اقدام دستگير و متخلفين و متجاوزان به آثار تاريخي و فرهنگي براي رسيدگي به مراجع قضايي معرفي شدند.

* مركز فرهنگي هنري كامياران روز درختكاري را گرامي داشتند
به گزارش روابط عمومي كانون استان كردستان اعضا و مربيان مركز كامياران دو نهال را با شعار تا آسمان راهي نيست را با هم در محوطه كانون كاشتند.
‌شركت‌كنندگان در اين برنامه بعد از كاشتن درخت در ايستگاه نقاشي دسته جمعي كه با همكاري منابع طبيعي برگزار گرديده بود شركت كردند و با موضوع تا آسمان راهي نيست نقاشي كشيدند.
مربي فرهنگي كانون در اين برنامه اظهار داشت: همه ساله روزي به عنوان روز درختكاري در ايران گرامي داشته مي‌شود كه زمينه تشويق و ترغيب كودكان و نوجوانان و مشاركت آنان را در سرسبزي و آباداني فراهم مي‌آورد.
طاهره اصفهاني افزود: درختكاري يكي از سنن پسنديده در اسلام است كه به كرات نسبت به آن در روايات تاكيد شده است.
وي در پايان احاديثي از پيامبر (ص) و ائمه را در مورد درختكاري براي اعضا بيان كرد.

* شركت ميراث فرهنگي كردستان در نخستين جشنواره اقوام ايران زمين و نوروز باستان
اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان در راستاي استقبال از آئين‌هاي نوروزي در نخستين جشنواره و نمايشگاه اقوام ايران زمين و نوروز باستان شركت كرده است.
‌در راستاي بهتر معرفي كردن استان علي فعله‌گري، مدير‌كل و فرهاد حامدي، معاونت صنايع دستي و كارشناسان اين اداره كل در اين جشنواره و نمايشگاه حضور داشته و با انتخاب آثار برتر و فاخر صنايع دستي استان از قبيل لباس‌هاي سنتي، نازك‌كاري، زيورآلات سنتي و... و به نمايش گذاشتن اين محصولات در نمايشگاه موجب جذاب‌تر شدن غرفه استان كردستان شده‌اند.
همچنين گروه رقص كردي (هه لپه ركي) سنندج با ارائه موسيقي و انجام حركات موزون ـ آش سنتي ـ سوغات و شيريني محلي استان ـ غرفه داران با لباس محلي و تبليغات و اطلاع‌رساني گردشگري استان از ديگر اقدامات غرفه استان كردستان است.
اين جشنواره تا تا پايان روز 24 ماه جاري ادامه دارد.