0
نظر

اعتراف سارقان خودرو به 20 فقره سرقت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

با متلاشي شدن باند سارقان خودرو در مشهد شش دستگاه خودرو مسروقه كشف و متهمان به 20 فقره سرقت اعتراف كردند.
تيم آگاهي كلانتري شهرك نيروي انتظامي مشهد در اقدامي اطلاعاتي به سرنخ‌هايي درباره فعاليت يك باند سرقت خودرو در شهر مشهد دست يافتند و با توجه به اطلاعات به دست آمده، دو تن از اعضاي اين باند را دستگير كردند.
دو متهم دستگير شده پس از انتقال به كلانتري تحت بازجويي‌هاي فني قرار گرفتند كه در نتيجه ساير اعضاي باند را معرفي كردند.
ادامه اين گزارش حاكي است ماموران كلانتري شهرك ناجا با هماهنگي مقام قضايي سركرده اين باند را به همراه چهار همدست ديگرش در اقدامي ضربتي و غافلگيرانه دستگير كردند.
در اين عمليات شش دستگاه خودرو مسروقه پرايد، دوو، پژو و پاترول و مقادير زيادي لوازم و قطعات داخل خودرو كشف شد.
اين در حالي است كه متهمان تا كنون به 20 فقره سرقت لوازم داخل خودرو نيز اعتراف كرده‌اند.

* رسوايي يك زوج با سگ‌هاي موادياب
با استفاده از سگ‌هاي موادياب 14 كيلو و 900 گرم مواد مخدر از داخل خودرو پرايد در حوالي شهرستان تربت حيدريه كشف شد.
ماموران انتظامي پاسگاه رباط سنگ شهرستان تربت حيدريه به يك دستگاه خودرو سواري پرايد كه مرد جواني به اتفاق همسرش داخل آن نشسته، مشكوك شدند.
ماموران انتظامي با استفاده از سگ‌هاي موادياب موفق شدند اين مواد مخدر از نوع ترياك كشف كنند.
دو متهم دستگير شده براي سير مراحل قانوني با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شداند.

* دستگيري سركرده باند فروش زمين‌هاي رها شده در مشهد
رئيس پليس آگاهي استان خراسان رضوي گفت: سركرده باندي كه زمين‌هاي رهاشده در شهر مشهد را شناسايي و با اسناد جعلي به فروش مي‌رساند، دستگير شد.
ماشاءالله صادقي افزود: دستگيري اين فرد كلاهبردار به دنبال شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينكه قطعه زميني را از فردي به نام "علي " خريداري كرده اما پس از گذشت مدتي فرد ديگري مدعي مالكيت آن شده، صورت گرفت.
وي ادامه داد: در بازرسي از مخفيگاه اين متهم اسناد و مدارك جعلي شامل 9 فقره سند مالكيت، سه جلد شناسنامه و چهار قطعه كارت پايان خدمت جعلي و آلات و ادوات استعمال مواد مخدر كشف شده است.
صادقي گفت: متهم در اعترافات به عمل آمده گفت كه با همدستي چند نفر زمين‌هاي رهاشده در مشهد را شناسايي و پس از اخذ مشخصات مالك اقدام به جعل شناسنامه و تنظيم قولنامه در بنگاه مي‌كرد.
وي افزود: متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد و تحقيقات گسترده براي دستگيري ساير اعضاي باند همچنان ادامه دارد.

0
نظر

صهيونيست‌ها 7 فلسطيني ديگر را در كرانه باختري ربودند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از خبرگزاري آلمان، منابع صهيونيستي به محل دقيق ربودن شهروندان فلسطيني اشاره‌اي نكردند.
به گفته اين منابع، اين شهروندان فلسطيني براي بازجويي تحويل نيروهاي امنيتي شدند.
ارتش رژيم صهيونيستي تقريبا هر روز به بهانه‌هاي مختلف، شهروندان فلسطيني را در كرانه باختري مي‌ربايد و ادعا مي‌كند اين افراد تحت پيگرد قرار داشته‌اند.
رژيم‌صهيونيستي بيش از 11هزار فلسطيني را اعم از زن، كودك، بزرگسال و كهنسال در زندان‌هاي خود به اسارت دارد كه در 25 زندان و بازداشتگاه نگهداري مي‌شوند.
چندي پيش "دونالد بوستروم " خبرنگار سوئدي روزنامه "آفتون بلادت " در گزارشي افشاكننده اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي با هدف قاچاق اعضاي بدن فلسطيني‌ها آنان را روزانه مي‌ربايد.

0
نظر

موتور سيكلت‌ها را قرض گرفته‌ام، ندزديدم

نويسنده : ابوالفضل اقایی

عصر روز 20 فروردين امسال مأموران گشت انتظامي تهران بزرگ در حين گشت‌زني به يك موتورسيكلت مشكوك شدند.
مأموران با استعلام شمره پلاك اين موتور سيكلت دريافتند پيش از اين اعلام سرقت اين موتور سيكلت به مراجعه انتظامي شده و به اين ترتيب مشخص شد موتور سيكلت سرقتي است.
مأموران به محض مشخص شدن اين موضوع به راننده موتور سيكلت دستور ايست دادند اما راننده كه از سرقتي بودن موتور سيكلت با خبر بود براي فرار از دست مأموران سرعت خود را اضافه كرد.
سرانجام پس از يك تعقيب و گريز 20 دقيقه‌اي مأموران موفق شدند موتور سيكلت را متوقف كرده و مرد جوان 27 ساله‌اي را كه راننده موتور سيكلت بود دستگير كنند.
اين فرد پس از دستگيري در بازجويي‌ها مدعي شد جرمي مرتكب نشده است بلكه موتور سيكلت را از صاحبش قرض گرفته و قرار بوده است بعد از ظهر همان روز موتور سيكلت را پس بدهد.
اين مرد جوان مدعي شد تاكنون بيش از 20 موتور سيكلت را از صاحبانشان قرض گرفته است اما برخي از موارد صاحب آنرا پيدا نكرده است و به همين دليل مجبور به رها كردن و يا فروش موتور سيكلت شده است.
در حال حاضر تحقيقات براي شناسايي مالباختگان ادامه دارد.

0
نظر

5 كشته بر اثرحادثه رانندگي در لرستان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي اعلام كرد: براثر يك فقره حادثه رانندگي در محور ارتباطي ازنا - اراك دراستان لرستان، پنج نفر كشته و دو نفر مجروح شدند.
اين حادثه رانندگي ميان يك دستگاه كاميون و يك دستگاه سواري پيكان روي داده كه براثر آن، پنج نفر از سرنشيان خودرو پيكان در دم جان باختند.
براساس اين گزارش، مجروحان اين حادثه رانندگي توسط امدادگران و نيروي پليس براي مداوا به مراكز درماني انتقال داده شدند.
بر پايه اين گزارش، كارشناسان پليس راه لرستان علت اصلي اين تصادف را تجاوز به چپ از سوي خودرو سواري اعلام كردند.

*بيش از 30 هزار ليتر بنزين قاچاق در لرستان كشف و ضبط شد
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان لرستان گفت: با تلاش ماموران اين نيرو 30 هزار و 600 ليتر بنزين سوپر قاچاق از سه دستگاه كاميون در اين استان كشف و ضبط شد.
خدامراد كبكي افزود: درپي كسب اطلاع مبني بر ورود محموله‌هاي كالاي قاچاق به استان، گروهي از ماموران مبارزه با كالاي قاچاق با هماهنگي فرماندهي و دستگاه قضايي با انجام يك تور ايست بازرسي در محورهاي جنوبي لرستان به كنترل و بازرسي، خودروهاي حامل سوخت قاچاق پرداختند.
وي اظهار داشت: در بررسي اين خودروها مشخص شد كه بارنامه اين خودروها آنها با مقدار و نوع محموله آن مطابقت ندارد كه اين اقدام منجر به كشف اين ميزان بنزين قاچاق شد.
رئيس پليس آگاهي انتظامي لرستان اعلام كرد: در بررسي‌هاي انجام شده از اين خودروها علاوه بركشف بنزين قاچاق، 44 تن ابزار آلات ساخت كشورهاي آسيايي نيز كشف و ضبط شده است.
وي گفت: سرنشينان اين خودروها به همراه محموله‌هاي قاچاق كشف شده براي سير مراحل قانوني به يگان نيروي انتظامي هدايت و پس از تشكيل پرونده تحويل مراجع قانوني مي‌شوند.

*كشف بيش از 38 هزار عدد ترقه در كوهدشت
فرمانده انتظامي كوهدشت گفت: يك ماهه گذشته 38 هزار و 561 عدد انواع ترقه در شهرستان كشف و ضبط شد.
محمد طاهري با اشاره به كشف 38 هزار و 561 عدد ترقه درشهرستان طي يك ماهه گذشته افزود: در اين مدت 26 قبضه سلاح، دو تيغه خشاب و 385 تير غير مجاز، 7 دستگاه خودرو و موتور سيكلت و 25 راس احشام سرقتي كشف و ضبط شد.
وي در ادامه كشف دو دستگاه ماهواره، 196 قوطي مشروبات الكلي، 337 گرم مواد مخدر، يك تن و 168 كيلوگرم برنج خارجي و سه قطعه اشيا عتيقه را از ديگر اقدامات اين شهرستان برشمرد.
طاهري در پايان با اشاره به توقيف 364 دستگاه خودرو و موتور سيكلت افزود: در اين مدت 118 نفر دستگير كه پس از تشكيل پرونده تحويل مراجع قضائي شدند.

0
نظر

كشف بيش از 70 هزار ميليون ليتر فرآورده نفتي قاچاق

نويسنده : ابوالفضل اقایی

حسين كرد با اشاره به كشف قاچاق فرآورده‌هاي نفتي در استان اظهار داشت: اين فرآورده‌ها شامل 9 هزار و 440 ليتر بنزين، 11 هزار و 800 ليتر نفت سفيد و 49 هزار و 178 ليتر نفت‌گاز بوده كه از مخفيگاه يا عرضه خارج از شبكه كشف و ضبط شده است.
وي با اشاره به ميزان مصرف فرآورده‌هاي نفتي در تعطيلات نوروزي امسال افزود: در 13 روز ابتداي سال 89 مجموعا 65 ميليون و 490 هزار ليتر انواع فرآورده‌هاي نفتي در گيلان مصرف شده است.
مديرعامل شركت پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان ادامه داد: از اين ميزان مصرف فرآورده‌هاي نفتي در گيلان 45 ميليون و 728 هزاز ليتر مربوط به بنزين معمولي و سوپر، 9 ميليون و 326 هزار ليتر مربوط به نفت سفيد و 10 ميليون و 436 هزار ليتر مربوط به نفت گاز بوده است.
وي خاطرنشان كرد: به‌رغم افزايش مسافران نوروزي، مصرف سوخت در حد چشمگيري نبوده و درباره بنزين معمولي و سوپر در مجموع 2 درصد افزايش مصرف داشته‌ايم.
كرد همچنين هدايت و ترويج بهينه‌‌سازي مصرف سوخت و انرژي را از سياست‌هاي شركت پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان عنوان كرد و گفت: استمرار فعاليت طبق استانداردهاي ملي، منطقه‌اي و جهاني در راستاي حفظ محيط زيست است.
وي كاهش مراجعات مشتريان در راستاي عمليات كيفي كردن خدمات، رضايت مشتريان و اعمال دقيق روش‌هاي مديريت عرضه را از جمله سياست‌هايي دانست كه شركت پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان در تلاش براي دستيابي به آن است.
مديرعامل شركت پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان عنوان داشت: شركت پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان با تعهد به بهبود مستمر و پيشگيري از آلودگي با استفاده از سيستم استاندارد در تلاش براي تحقق اهداف و اجراي سياست‌هاي خود و همچنين ايجاد نظم و انضباط در دستيابي به مديريت كيفيت فراگير در منطقه گيلان است.
وي با اشاره به رويكرد اصلاح الگوي مصرف در سال گذشته اظهار داشت: سال اصلاح الگوي مصرف را در حالي به پايان رسانديم كه ارزيابي آمارهاي ارائه شده از تمهيدات صورت گرفته بر روش‌هاي مصرف سوخت در سالي كه گذشت، نويدبخش بهبود مصرف در آينده است.
كرد تصريح كرد: پيام رهبر فرزانه انقلاب نيز محصور و محدود به سالي كه گذشت نبوده و محقق شدن آن در سال جاري با توجه به اجرايي شدن طرح كلان هدفمند كردن يارانه‌ها، اهتمام مستمر و بيش از پيش ما را به عنوان متوليان امر در بخش سوخت و در بعد فرهنگ‌سازي و عملياتي مي‌طلبد.
وي افزايش تبديل جايگاه‌هاي پمپ بنزين به جايگاه‌هايي سوخت CNG را از مهم‌ترين برنامه‌هاي پخش فرآورده‌هاي نفتي گيلان در سال جاري ذكر كرد.
كرد خاطرنشان كرد: اميدواريم با استفاده بهينه از سرمايه‌هاي موجود پيشرفت مضاعفي در برنامه‌هاي شركت ملي پخش فرآورده‌هاي گيلان حاصل شود.