0
نظر

قاتلان شهيد قرباني دستگير شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

عبدالرسول بانشي بعد از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام خبر دستگيري دو تن از اشرار فارس كه اقدام به گروگانگيري و اخاذي از خانواده گروگان‌ها مي‌كردند، گفت: در سال همت مضاعف و كار مضاعف دستگاه‌هاي متولي امنيت جامعه در فارس راه شرارت را براي متخلفان بسته و اجازه نمي‌دهند عده‌اي معدود جو ناامني را در جامعه ترويج دهند و يا با اقدامات خود ارعاب را در ميان مردم حاكم كنند.
دادستان عمومي و انقلاب شيراز با تسليت مجدد شهادت، شهيد رسول قرباني و شهيد طهمورثي به خانواده‌هايشان و پرسنل خدوم نيروي انتظامي فارس از تلاش‌هاي بي‌وقفه نيروي انتظامي و امنيتي اين استان در برقراري نظم و امنيت در جامعه تقدير كرد و بيان داشت: امسال سال موفقيت‌هاي پياپي در موضوع امنيت است.
وي دستگيري قاتلان شهيد قرباني و به هلاكت رسيدن قاتلان شهيد طهماسبي و دستگيري اشرار در منطقه استهبان را نقاط عطف اين موفقيت‌ها خواند و گفت: هرچند در اين سه عمليات دو نيروي ارزشمند نظام به درجه رفيع شهادت نائل شدند اما با جانفشاني اين افراد بود كه امنيت و آرامش به جامعه بازگردانده شد.
بانشي تلاش‌هاي مضاعف سربازان گمنام امام زمان (عج) در سال جاري را ستود و ابراز داشت: تعامل و همدلي دستگاه‌هاي قضايي و امنيتي و انتظامي در سال جاري امنيت را بار ديگر براي خانواده‌هاي فارسي به ارمغان آورده است.
وي به‌ عنوان مدعي‌العموم اين زحمات را ارج نهاد و تصريح كرد: پرونده قضايي اين متهمان در اسرع وقت و با دقت نظر ويژه و به صورت فوق‌العاده رسيدگي مي‌شود.

0
نظر

29 كيلوگرم حشيش در اروميه كشف شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

علي جديدي ظهر امروز در نشست خبري اظهار داشت: در پي وصول اخبار و اطلاعاتي مبني بر اينكه دو نفر از اهالي يكي از روستاهاي شمال استان با همكاري و ارتباط با اشرار مسلح در تهيه و نگهداري مواد مخدر، مراتب در دستور كار فرماندهي هنگ مرزي اروميه قرار گرفت.
وي تصريح كرد: بعد از انجام تحقيقات جامع كه در اين ارتباط انجام گرفت مشخص شد افراد مذكور در ارتكاب جرائم فوق دست داشته و به عنوان عناصر نامطلوب در منطقه فعاليت مي‌كنند.
اين مقام مسئول افزود: با كسب اطلاعات مورد نياز، هماهنگي‌‌هاي لازم با مقام قضايي معمول و از منزل متهم رديف اول تعداد دو قبضه اسلحه جنگي كلاش و برنو با مهمات مربوطه به همراه 19 كيلوگرم پودر حشيش كشف و ضبط و از منزل متهم رديف دوم سه قبضه نارنجك جنگي و يك قبضه اسلحه كلاش و يك كلت كمري به همراه مهمات مربوطه و 10 كيلوگرم پودر حشيش كشف و ضبط شد.
جديدي با اشاره به اينكه در حال حاضر متهمان متواري شده‌اند، خاطرنشان كرد: با تلاش ماموران هنگ مرزي اروميه هر دو متهم به زودي دستگير و تحويل قانون مي‌شوند.
وي در ادامه گفت: استفاده از دوربين‌هاي حرارتي پيشرفته ديد در شب، براي چندمين بار متوالي ضربه مهلك به قاچاقچيان مشروبات الكلي وارد كرد.
اين مقام مسئول اظهار داشت: با استفاده از دوربين‌هاي ديد در شب در نوار مرزي هنگ پيرانشهر مشاهده شد كه تعداد زيادي از قاچاقچيان مشروبات الكلي با استفاده از دواب قصد دارند از فرصت استفاده كرده و وارد خاك كشور شوند.
جديدي تصريح كرد: با مشخص شدن مختصات دقيق محل ورود قاچاقچيان كه توسط دوربين‌هاي حرارتي به دست مي‌آيد بلافاصله دستورات لازم براي پوشش منطقه صادر و ماموران مرزي براي مقابله با قاچاقچيان به محل اعزام شدند.
وي خاطرنشان كرد: قاچاقچيان با ديدن ماموران، قبل از ورود به خاك ايران به عراق متواري شدند.
اين مقام مسئول افزود: در اين عمليات 11 راس دواب مشروبات الكلي كه وارد كشور شده بودند توسط ماموران مهار و 2 هزار و 98 بطري و قوطي مشروبات الكلي كشف و ضبط شد.

0
نظر

قصاص براي مردي كه همسرش را كشت و سوزاند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

شامگاه 28 دي 86، مأموران پليس شهريار از طريق مركز فوريت‌هاي پليس از وقوع يك فقره آتش‌سوزي در منطقه شاهدشهر اين شهرستان باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند كه يك واحد از مجتمع مسكوني آتش گرفته است كه بر اثر آن زن ميانسالي فوت كرده است.

جسد زن ميانسال براي تشخيص علت مرگ به پزشكي قانوني انتقال يافت و اعلام نظر پزشكي قانوني مبني بر اينكه زن ميانسال به نام زليخا قبل از آتش‌سوزي بر اثر ضربه جسمي سخت به قتل رسيده است، مأموران پليس را با يك پرونده قتل روبرو ساخت.

با شكايت خانوده مقتول از داماد خود، وي شناسايي و بازداشت شد ولي در تحقيقات اوليه منكر ارتكاب قتل شد.

متهم سرانجام به ارتكاب قتل اعتراف كرد و گفت: بر سر خريد خودرو با همسرم اختلاف داشتم كه شب حادثه اختلاف ما بالا گرفت و در همين حين همسرم به پاركينگ رفت و گالن بنزين را به خانه آورد و تهديد به خودسوزي كرد.

وي ادامه داد: من از اين كار او عصباني شدم و يك سيلي به او زدم كه زمين خورد و سرش با لبه گاوصندوق برخورد كرد. گالن بنزين در كنار بخاري افتاده بود كه ناگهان شعله‌ور شد و همه‌جا را آتش فرا گرفت. من هم ترسيدم و با پسرم فرار كردم.

اما اعترافات متهم درحالي بود كه اظهارات پسر نوجوان متهم، مبني بر نحوه ارتكاب قتل از سوي پدرش متفاوت بود. پسر نوجوان متهم مدعي بود كه پدرش بعد از درگيري با مادرش، او را با ميله آهني زده و بعد او را به آتش كشيده است.

همچنين، يكي از همسايه‌ها مدعي بود كه نيمه‌شب متوجه صداي درگيري بين متهم و همسرش ‌شده است و متهم را ديده كه به همراه 2 نفر از خانه خارج شده است. اين شاهد از خانه خارج و به سمت واحد مسكوني متهم رفته كه با در باز و خانه خالي روبرو شده است.

اين شاهد مدعي شده است كه به علت كنجكاوي وارد خانه شده است و متوجه آتش‌سوزي در يكي از اتاق‌ها شده و به سرعت پليس و آتش‌نشاني را مطلع كرده است.

بعد از صدور قرار مجرميت براي متهم، پرونده وي براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شد كه در جلسه قبلي محاكمه كه در تاريخ 25 بهمن سال گذشته برگزار شد، متهم ارتكاب قتل را منكر شد و مدعي شد زمان حادثه خارج از خانه بوده است و از طريق خواهرش متوجه موضوع شده است.

جلسه رسيدگي براي شنيدن اظهارات مطلعان حادثه تجديد شد ولي آنها از حضور در جلسه خودداري كردند و در نهايت آخرين جلسه دادگاه براي شنيدن آخرين دفاعيات متهم، امروز در شعبه 74 دادگاه كيفري استان تهران و به رياست قاضي حسن تردست برگزار شد.

متهم در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهام قتل عمد را قبول ندارد، گفت: تمام اعترافات قبلي خود را تكذيب مي‌كنم. من هيچ اطلاعي از قتل همسرم نداشتم.
متهم در تحقيقات و جلسات بازپرسي مدعي شده بود كه خانواده همسرش مدعي بودند كه دخترشان خودسوزي كرده است و براي اينكه آبرويشان نرود از او خواستند قتل را گردن بگيرد و آنها هم در قبال رضايت بدهند. اما به قول خود عمل نكردند.

اولياي‌دم در دادگاه حضور داشتند و با بيان اينكه خواستار قصاص داماد خود هستند، اظهارات متهم را تكذيب كردند.

بعد از اظهارات متهم، قاضي تردست ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محكوم كرد.

0
نظر

كلاهبرداري مرد ميانسال از شهروندان با ايجاد شركت‌هاي صوري

نويسنده : ابوالفضل اقایی

در فروردين سال گذشته، تعدادي از شهروندان تهراني با حضور در شعبه هشتم بازپرسي دادسراي ناحيه هفتم تهران سيدخندان ضمن طرح شكايت‌هاي جداگانه از صاحبان دو شركت مالي مدعي كلاهبرداري مالي از سوي صاحبان اين 2 شركت شدند.

شاكيان در زمان طرح شكايات خود به بازپرس شعبه هشتم عنوان كردند كه مدير عامل شركت به همراه همدستان خود با تأسيس شركت‌هاي به اصطلاح ارائه كننده تسهيلات مالي در قالب اخذ وام اقدام به كلاهبرداري از آنها كرده است.

مالباختگان در ادامه شكايات خود مدعي شدند از طريق تبليغات بازرگاني 2 شركت به اسامي رهپويان ايمان و آرين پيشگام سماء، منتشر شده در روزنامه‌هاي كثيرالانتشار، در جريان فعاليت اين 2 شركت قرار گرفته اما پس از حضور در 2 شركت و انجام كليه امور به اصطلاح اداري مورد درخواست از سوي كاركنان اين 2 شركت و پرداخت هزينه‌هاي ثبت‌نام و كارمزد دريافت وام، با مراجعه به اين شركت در زمان سررسيد دريافت وام متوجه جعلي بودن فعاليت هر 2 شركت شده‌اند.

با تشكيل پرونده مقدماتي و ارجاع پرونده به اداره چهاردهم مبارزه با كلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ، تحقيقات تخصصي در خصوص فعاليت 2 شركت رهپويان ايمان و آرين پيشگام سماء در دستور كار كارآگاهان قرار گرفت.

با آغاز تحقيقات مشخص شد شخصي به نام مهدي با تأسيس اين 2 شركت و انتشار آگهي‌هاي بازرگاني سريالي در روزنامه‌هاي كثيرالانتشار مدعي ارائه وام‌هاي 10 ميليون تومان با شرايط بازپرداخت 2 ساله شده است.

همچنين مشخص شد شرايط در نظر گرفته شده جهت دريافت وام از سوي متقاضيان، پرداخت مبلغ يك ميليون و 200 هزار تومان پول نقد 200هزار تومان جهت ثبت نام و يك ميليون تومان در قالب كارمزد اعطاي وام و مدت زمان انتظار 2 ماهه عنوان شده بود كه متقاضيان پس از پرداخت پول مورد نظر شركت و فرا رسيدن زمان دريافت وام، با واهي بودن هر 2 شركت و تقلبي بودن تمامي اقدامات و تبليغات روزنامه‌اي آنها روبرو شده بودند.

در تحقيقات كارآگاهان مشخص شد متهم در اولين مرحله از تأسيس شركت‌هاي خود، با افتتاح اولين دفتر شركت‌هاي خود در منطقه جنت‌آباد اقدام به جذب مشتري كرده و پس از فرار رسيدن زمان اعطاي وام، از اين محل متواري و در نوبت‌هاي بعدي نيز دفاتر شركت‌هاي خود را در مناطق سيدخندان، مطهري و گلبرگ افتتاح و به همان شيوه دفتر جنت‌آباد، اقدام به كلاهبرداري و متواري شدن كرده است.

تحقيقات در خصوص شناسايي اعضاي اين 2 شركت كلاهبرداري در شرايطي در حال پيگيري بود كه هيچگونه رد و يا نشاني از مدير عامل شركت وجود نداشت تا اينكه نهايتاً كارآگاهان با شناسايي يكي از كارمندان سابق متهم به نام حميد 30 ساله وي را در تاريخ 10 دي سال گذشته به پليس آگاهي منتقل كردند.

حميد در اظهارات خود به كارآگاهان مدعي شد: در تاريخ 6 آبان سال 87 به همراه پدرم براي گرفتن وام به دفتر شركت در سيدخندان رفته بودم كه در آنجا با مدير عامل شركت به نام مهدي كه خود را با نام مستعار صالح معرفي كرده بود آشنا شدم.

وي ادامه داد: پس از آشنايي مقدماتي، مهدي يا همان صالح كه خود را منتسب به سازمان‌هاي اجرايي معرفي كرده بود به من پيشنهاد كار در شركت با شرايط خوب و حقوق بسيار مناسب را داد بگونه‌اي كه در شرايط در نظر گرفته شده براي كار در شركت يك دستگاه خودروي شخصي زانتيا در اختيار، براي من در نظر گرفته شده بود.

وي افزود: من نيز كه شرايط كار و همچنين حقوق ماهيانه شركت را بسيار مناسب ديده بودم پيشنهاد مهدي را قبول كردم و به عنوان مدير داخلي شركت مشغول به كار شدم اما تا زمان بسته شدن دفتر شركت در سيدخندان به هيچ عنوان تصور نمي‌كردم كه شركت قصد كلاهبرداري از مردم را دارد.

حميد در خصوص نحوه حضور مهدي در دفتر شركت به كارآگاهان گفت‌: مهدي در زمان ملاقات با متقاضيان دريافت وام و يا حتي در صحبت‌هاي خصوصي خود با كارمندان شركت، بارها خود را منتسب به ارگان و سازمان مختلف كشوري و همچنين مرتبط با شخصيت‌هاي ذي نفوذ و داراي مسئوليت‌هاي كلان معرفي مي‌كرد و در طول اين مدت نيز 2 نفر تحت عنوان محافظ و مجهز به تجهيزاتي از قبيل بي‌سيم، دستبند و گاز اشك‌آور همواره با او بودند.

با تحقيقات انجام شده مشخص شد كه يكي از دو محافظ همراه مهدي، برادرش به نام مهرداد 30 ساله و ديگري برادرزنش به نام مجيد هستند كه با پيگيري‌هاي انجام شده، با شناسايي محل تردد هر 2 محافظ قلابي، هر 2 نفر آنها در تاريخ 17 اسفند سال گذشته دستگير و در بازرسي از آنها بي‌سيم، دستبند و گازآشك آور كشف شد كه در تحقيقات از هر دو متهم مشخص شد كه تجهيزات فوق از سوي مهدي در اختيار آنها قرار گرفته است.

تحقيقات و پيگيري‌هاي كارآگاهان جهت شناسايي و دستگيري متهم اصلي پرونده در شرايطي انجام مي‌شد كه مهدي هر بار پس از اطلاع پيدا كردن از پيگيري‌هاي پليس و دستگيري همدستان خود اقدام به جابجا كردن مخفيگاه خود مي‌كرد، بگونه‌اي كه در كمتر از يك سال سه مرتبه اقدام به جابجا كردن مخفيگاه خود كرده بود.

در اولين مرحله، متهم مخفيگاه خود در ميدان هروي را بدون حتي برداشتن تكه‌اي از اسباب و اثاثيه منزل رها كرده و در منطقه زعفرانيه مخفي شده بود و در مرحله‌اي ديگر و با گذشت كمتر از چند ماه، اين بار نيز از اين محل متواري و در منطقه دارآباد مخفي شده بود كه اين بار تا زمان دستگيري در اين محل باقي مانده بود.

كارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي با انجام تحقيقات فني و پليسي اطلاع پيدا كردند كه متهم تحت تعقيب آنها اقدام به اجاره يك دستگاه خودروي سواري Azera نقره‌اي رنگ كرده است كه با شناسايي محل‌هاي تردد مهدي در منطقه تهرانپارس، نهايتاً با انجام مراقبت‌هاي نامحسوس در اين مناطق، متهم در تاريخ 27 اسفند سال گذشته در فلكه سوم تهرانپارس شناسايي، دستگير و در بازرسي از وي نيز يك دستگاه بي‌سيم دستي كشف شد.

سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ، گفت: متهم تحت تعقيب كه از تحت تعقيب قرار داشتن خود از سوي پليس كاملاً اطلاع داشت، بلافاصله پس از دستگيري به ارتكاب جرايم مجرمانه خود از قبيل جعل عناوين دولتي، خريد غيرقانوني تجهيزات نظامي و نهايتاً كلاهبرداري از شهروندان اعتراف كرد.

وي ادامه داد: با انجام تحقيقات، تاكنون بيش از 100 مالباخته مورد شناسايي قرار گرفته‌اند كه ميزان اموال كلاهبرداري شده از اين تعداد مالباخته شناسايي شده در حدود 300 ميليون تومان برآورد شده است.

رئيس پليس آگاهي تهران، با دعوت از ديگر مالباختگان احتمالي پرونده گفت: از همه مالباختگاني كه بدين شيوه و تحت عنوان شركت‌هاي رهپويان ايمان و آرين پيشگام سماء مورد كلاهبرداري قرار گرفته‌اند دعوت مي‌شود تا براي طرح شكايت خود و پيگيري آن به شعبه هشتم بازپرسي دادسراي ناحيه 7 تهران و يا اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه و يا با شماره تلفن 51055514 تماس بگيرند.

0
نظر

كلاهبرداري از سازمان بازنشستگي شهرداري با جعل چك

نويسنده : ابوالفضل اقایی

مرد جوان با ترفند شركت در مزايده از يكي از سازمان‌هاي وابسته به شهرداري كلاهبرداري ميليوني كرد.


فارس،‌ اسفند 2 سال قبل مسئولان امور مالي سازمان بازنشستگي شهرداري تهران از وقوع يك كلاهبرداري با خبر شدند.

اين افراد در بررسي‌هاي خود دريافتند فردي به نام حسين يكي از شركت كنندگان در مزايده خودروهاي فرسوده سازمان بازنشستگي شهرداري تهران بوده پيش از برگزاري مزايده مبلغ 5 درصد مبلغ مزايده را به حساب اين شركت واريز كرده است.

سپس مشخص شد از آنجا كه اين فرد در مزايده برنده نشده است شركت سرمايه‌گذار طي يك فقره چك مبلغ واريز شده از سوي حسن را به او بازگردانده است.

تحقيقات نشان داد حسن چند روز پس از گرفتن چك با جعل سند به مبلغ 48 ميليون ريال، اين مبلغ را به حساب خود در يك شعبه ديگر حواله كرده است.

با شكايت نماينده حقوقي سازمان بازنشستگي از طريق بازپرسي شعبه نهم دادسراي ناحيه 10 تهران، پرونده با دستور عبدالهي بازپرس اين شعبه به پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ ارجاع شد.

در تحقيقات كارآگاهان از 2 شعبه بانكي كه متهم براي وصول مبلغ به آنها مراجعه كرده بود و شعبه‌اي كه خودش در آن حساب داشت، مشخص شد وي قبلأ با جعل مدارك هويتي يكي از شهروندان اقدام به افتتاح حساب در آن شعبه كرده است و آدرس اعلامي توسط اين فرد نيز صحت ندارد.

سرهنگ كارآگاه حسين خان بابائي رئيس پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به اين كه متهم تا كنون دستگير نشده و همچنين احتمال ارتكاب به جرائم مشابه توسط وي وجود دارد قاضي پرونده با انتشار تصوير بدون پوشش متهم در رسانه موافقت كرده است.

وي ادامه داد: از همه شهرونداني كه از هويت واقعي متهم يا محل زندگي وي هرگونه اطلاعاتي دارند و شكايتي از اين فرد دارند دعوت شده به پايگاه هشتم پليس آگاهي واقع در خيابان 12 فروردين يا شعبه نهم دادسراي ناحيه 10 تهران مراجعه و يا با شماره تلفن 21866028 تماس بگيرند.