0
نظر

دستگيري قاتل فراري در تبريز

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس آذربايجان شرقي، قنبر مداحي اظهار داشت: در پي تماس تلفني يكي از شهروندان با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر وقوع درگيري شديد خانوادگي در يكي از محلات شهرستان تبريز، مأموران بلافاصله به محل اعزام شدند.
وي ادامه داد: مأموران به محض رسيدن به محل حادثه مشاهده كردند كه درگيري شديدي بين مردي به نام «امير – ن» فرزند ايوب 41 ساله، شغل آزاد با همسر خود به نام «ن – ش» فرزند جعفر 35 ساله و خانه‌دار در ساعات اوليه شب اتفاق افتاده است و در اين درگيري «امير – ن» با استفاده از روسري همسر خود را خفه كرده و سپس با وارد كردن چند ضربه محكم بر ناحيه سر وي را مجروح كرده و تا رسيدن مأموران با استفاده از ازدحام جمعيت از محل متواري شده است.
رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: با توجه به اهميت موضوع، مأموران بلافاصله اقدام به تشكيل اكيپ ويژه عملياتي كرده و با انجام مراقبت‌هاي كنترلي نامحسوس اطلاع حاصل شد كه ضارب متواري در خانه‌اي واقع در اطراف اين شهرستان مخفي شده است.
وي افزود: مأموران با مقام قضايي هماهنگي‌هاي لازم را به عمل آورده و به صورت غافلگيرانه وارد مخفيگاه وي شدند و نامبرده را دستگير كرده و به منظور انجام تحقيقات و بازجويي‌هاي اوليه به مقر پليس انتقال دادند كه متهم در بازجويي‌ها اتهام وارده را قبول و به جرم خود اعتراف كرد.
مداحي تصريح كرد: متهم دليل ارتكاب جرم خود را اختلافات خانوادگي و عدم توانايي در كنترل رفتار اعلام كرد و پس از تشكيل پرونده و درج دلائل و مستندات دال بر اثبات جرم، به منظور سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شد.

0
نظر

يك پليس "كويته " پاكستان در انفجار بمب كشته شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از روزنامه داون، مقامات امنيتي پاكستان دقايقي پيش اعلام كردند كه يكي از نيروهاي پليس منطقه كويته بزرگترين شهر ايالت بلوچستان در انفجار بمب كنترل از راه دور كشته شد و بيش از 13 پليس ديگر نيز مجروح شدند.
بر اساس اظهارات مقامات امنيتي پاكستان، همزمان با نزديك شدن نيروهاي گشت پليس منطقه به يك خودروي بمبگذاري در يكي از جادههاي كويته، اين حادثه بوقوع پيوست و منجر به كشته و زخمي شدن نيروهاي پليس شد.
در حال حاضر از مجروحين اين حادثه گزارش دقيقي منتشر نشده است اما احتمال كشته شدن تعدادي از نيروهاي پليس كويته دور از ذهن نيست.

0
نظر

5 كمد روسري گرانقيمت نفقه 4 ساله زن جوان بود

نويسنده : ابوالفضل اقایی

مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين مرد 32 ساله در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش روزي يك روسري از او مي‌خواهد و او از اين وضع خسته شده است.

وي ادامه داد: همسرم از من نفقه نمي‌خواهد و به جايش هر روز يك روسري درخواست مي‌كند و اين موضوع مرا كلافه و عاصي كرده است.

اين زن 28 ساله در حضور قاضي بيان كرد: من عاشق روسري و شال هستم و هميشه به شوهرم مي‌گويم كه اين موضوع بر مبناي نفقه من است.

وي گفت: من هيچ درخواستي جز اين از شوهرم نكرده‌ام، او فقط دلش مي‌خواهد من همين يك چيز كوچك را هم نخواهم.

زن بيان كرد: ما حدود 4 سال است كه با هم زندگي كرديم و فرزند نداريم و زندگي بسيار خوبي داريم ولي شوهرم به خاطر همين موضوع مي خواهد از من جدا شود.

مرد تصريح كرد: من مي‌خواهم از همسرم جدا شوم، در طي اين 4 سال 5 كمد فقط روسري براي همسرم خريده‌ام.

وي گفت: او بي‌فكر است و فقط به خود فكر مي‌كند و هر روز يك روسري گران قيمت از من درخواست مي‌كند.

قاضي اين شعبه، رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد و پرونده را به كارشناسي ارجاع داد.

0
نظر

مهمان عصرانه مرگبار محاكمه شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

پسر جواني كه در جريان يك مهماني براي صرف عصرانه با جوان ديگري درگير و او را به قتل رسانده بود، صبح امروز محاكمه شد.


 عصر 23 آذر سال 87، مأموران پليس آگاهي شهرستان ورامين از وقوع يك فقره درگيري خونبار دريك منزل مسكوني باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند پسر جواني به نام سجاد بر اثر اصابت چاقو به قلبش به شدت زخمي شده و دقايقي بعد به قتل رسيده است.

اظهارات دوستان مقتول كه در محل حادثه حضور داشتند، مشخص كرد كه آنها براي خوردن عصرانه در خانه يكي از دوستان جمع شده بودند كه منجر به درگيري بين سجاد و فرهاد شد. در نهايت فرشاد با چاقو سجاد را به قتل رسانده است.

تحقيقات براي شناسايي فرشاد كه برادر همسر صاحب‌خانه بود آغاز و مدت كوتاهي بعد، شناسايي و دستگير شد. فرشاد مدعي بود كه سجاد قصد آزار و اذيت او را داشته و با چاقو او را تهديد مي‌كرده است. او هم چاقو را گرفته و سجاد را به قتل رسانده است.

با اعتراف فرشاد، قرار مجرميت وي در دادسراي جنايي صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه 74 دادگاه كيفري استان تهران ارجاع داده شد كه صبح امروز به آن رسيدگي شد. سيدرضايي، نماينده دادستان، با اشاره به مدارك موجود در پرونده، بزه انتسابي به متهم را محرز دانست و خواستار مجازات وي شد.

در ادامه جلسه، اولياي‌دم در جايگاه قرار گرفتند و با اعلام شكايت مجدد از متهم، خواست خود را قصاص وي عنوان كردند.

سپس متهم در جايگاه قرار گرفت و ضمن پذيرش اتهام قتل عمد گفت: روز حادثه در حال بازي بودم كه شوهرخواهرم به همراه دوستانش از من خواستند براي عصرانه به خانه او بروم. در خانه، مشغول خوردن عصرانه بوديم كه مقتول و يكي از دوستانش وارد خانه شدند و با خود مشروب آورده بودند.

وي ادامه داد: دقايقي بعد شوهرخواهرم به همراه يكي از آنها براي خريد از خانه خارج شدند. مقتول به دوستش اشاره‌ كرد و با تهديد چاقو، قصد آزار و اذيت مرا داشت. آنها درها را قفل كردند و من راه فراري نداشتم و در حين درگيري چاقو را از او گرفتم. او را تهديد كردم تا به من نزديك نشود ولي توجهي نكرد و من به ناچار او را زدم.

بعد از اظهارات متهم، 2 شاهد درگيري در جايگاه قرار گرفتند و ادعاي متهم درباره انگيره مقتول براي آزار و اذيت متهم را تأييد كردند.

اما يكي از آنها ادعاي متهم درباره همراهي با مقتول براي آزار و اذيت متهم را انكار كرد و گفت: من هيچ قصدي براي آزار و اذيت متهم نداشتم و در را هم خود مقتول قفل كرد.

اظهارات متهم و شاهدان مبني بر مصرف مشروبات الكلي قبل از درگيري در حالي عنوان شد كه هم آزمايشات پزشكي اين ادعا را رد كرده است و هم در گزارش مأموران پليس اين موضوع مطرح نشده است.

بعد از اظهارات شاهدان حادثه، متهم با حضور در جايگاه و در بيان آخرين دفاع گفت: من هيچ آشنايي قبلي با مقتول نداشتم و آن روز اولين باري بود كه او را مي‌ديدم. قصدي براي كشتن او نداشتم و فقط از خودم دفاع كردم.

بعد از اظهارات متهم، قاضي تردست ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.

0
نظر

كيف‌قاپان با گزارش‌هاي مردمي دستگير شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

كارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي موفق شدند سارقاني را كه اقدام به كيف قاپي مي‌كردند، شناسايي و دستگير كنند.


 پس از دريافت چند گزارش در خصوص سرقت از شهروندان در محدوده خاصي از شهرستان كرمانشاه بلافاصله اكيپي با تجربه از كارآگاهان پليس وارد عمل شد.

مأموران با جمع‌آوري اطلاعات اوليه تلاش خود را براي شناسايي و دستگير سارقان آغاز كردند. در بررسي چند صحنه جرم توسط كارآگاهان و انجام اقدامات اطلاعاتي يكي از سارقان بنام منصور شناسايي و طي يك عمليات ضربتي دستگير و براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي انتقال داده شد.

در بازجويي‌هاي انجام شده متهم منكر ارتكاب هرگونه سرقت بود اما با مواجهه حضوري با متهمان و شناسايي توسط آنان لب به سخن گشود و به 30 فقره كيف‌قاپي به همدستي يكي از دوستانش اقرار كرد.

منصور در بيان شگرد خود گفت: با موتور در خيابان‌ها تردد مي‌كردم و پس از انتخاب سوژه در يك فرصت مناسب اقدام به سرقت كيف و اموال با ارزش وي كرده و به سرعت متواري مي‌شدم.

سرهنگ اميدي رئيس پليس آگاهي استان كرمانشاه گفت: با اعترافات متهم پرونده تكميل و با صدور قرار قانوني روانه زندان شد و همچنين تلاش براي دستگيري متهم ديگر به جديت ادامه دارد.