0
نظر

كشف بيش از 11 هزار بطري مشرو‌بات الكلي در استان آذر‌بايجان شرقي

نويسنده : ابوالفضل اقایی

صمد فرامرزي عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق كالا، مأموران انتظامي با انجام عمليات‌هاي گسترده در شهرستان‌هاي مراغه، بناب و اهر موفق شدند طي 10 روز فعاليت و تلاش مستمر، 11 هزار و 670 بطري مشروبات الكلي را كشف كنند.
وي اظهار داشت: در اين عمليات‌ها 15 نفر از توزيع‌كنندگان خطرناك مشروبات الكلي‌ شناسايي و دستگير شدند كه پس از تشكيل پرونده توسط مراجع ذي‌ربط براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي اعزام شدند.

0
نظر

برادر قاتل خواهر از آب درآمد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

سلمان اميري ظهر امروز در نشست خبري بيان داشت: مأموران پليس آگاهي شهرستان تاكستان در 12 تيرماه سال جاري جسد سوخته يك خانم را در اطراف تاكستان كشف كردند.
وي افزود: عوامل گشت به دليل سوختن جنازه هنگام كشف آن موفق به شناسايي متهم نشدند ولي در ادامه با توجه به اينكه اين خانم سابقه‌دار بود، نامبرده توسط مأموران مورد شناسايي قرار گرفت.
رئيس پليس آگاهي استان قزوين ادامه داد: بررسي‌هاي پليس نشان داد كه خانواده متهم تاكنون نسبت به اعلام فقدان دخترشان هيچ‌گونه عكس‌العملي نشان نداده بودند بنابراين با توجه به شرايط قتل و مسائل مختلف ديگر به يكي از اعضاي خانواده كه برادر مقتول بود مشكوك شده و وي را مورد بازجويي قرار دادند.
وي اضافه كرد: اين فرد به قتل خواهرش اعتراف كرد و اعلام داشت كه مدتي پيش خواهرش از منزل متواري شده و پسرعمويش او را به خانه برگردانده است در نتيجه تصميم به قتل خواهرش مي‌گيرد و وي را همان شب با روسري خفه كرده و با موتورسيكلت به محل كشف جنازه انتقال مي‌دهد.
اميري تأكيد كرد: متهم با مقداري بنزين جسد را آتش مي‌زند و سپس به خانه باز مي‌گردد.
وي يادآور شد: مقتول 20 سال داشته و داراي سابقه كيفري است ولي قاتل 27 ساله هيچ‌گونه سابقه كيفري ندارد.

0
نظر

انفجار تروريستي در ديالي 3 عراقي را كشت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از خبرگزاري آلمان، يك مقام امنيت عراقي اعلام كرد كه سه عراقي در انفجار خودرويي بمب‌گذاري شده در بازاري در منطقه "قره تبه " در ديالي كشته شدند.
به گزارش خبرگزاري آلمان، يكي از افراد كشته شده كودكي است كه كمتر از 10 سال سن دارد.
گفته مي‌شود علاوه بر اين 18 عراقي ديگر كه شامل چند زن و كودك و مرد است بر اثر اين انفجار تروريستي سلامت خود را از دست داده‌ و مجروح شده‌اند.
بنا بر اين گزارش، اين انفجار تروريستي حدود ساعت 13 به وقت محلي روي داده است.
دو روز گذشته نيز دو انفجار شديد تروريستي كه در جمع اعضاي شوراهاي بيداري روي داد، 43 نفر كشته و 40 نفر نيز بشدت مجروح شدند.

0
نظر

عوامل حمله مسلحانه به كنفرانس كابل كشته شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از خبرگزاري فرانسه، ائتلاف نظامي ناتو در بيانيه‌اي اعلام كرد كه نظاميان خارجي به يك منزل در جنوب افغانستان يورش بردند كه در آن تعدادي از نيروهاي شبه‌نظامي خود را براي حمله مسلحانه به محل برگزاري كنفرانس كابل آماده كرده بودند.
سخنگوي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي ناتو در اين باره گفت كه نظاميان ايساف در يك حمله ناگهاني به اين افراد، آنها را كشتند.
ناتو بدون اين كه به تعداد و هويت دقيق اين افراد اشاره‌اي كند گفت كه آنها قصد حمله سنگين مسلحانه به كنفرانس كابل و شركت كنندگان در آن داشتند.
هنوز گروه طالبان اين خبر را تائيد يا تكذيب نكرده است.

0
نظر

باند خانوادگي تهيه و توزيع موادمخدر در اراك متلاشي شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

صادق حسنوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پي شناسايي يكي از قاچاقچيان موادمخدر معروف به شاكيان كه در سطح گسترده اقدام به توزيع آن در سطح شهر اراك مي‌كرد، ماموران آن يگان با اقدامات اطلاعاتي محل اختفاي اين متهم را در اراك شناسايي و براي دستگيري وي وارد عمل مي‌شوند.
وي با اشاره به حضور ماموران در محل مورد نظر گفت: ماموران با هماهنگي مقام قضايي از اين خانه يك كيلو گرم كراك را كشف و زني كه از اقوام اين قاچاقچي بود را دستگير و براي تحقيقات بيشتر به يگان منتقل مي‌كند.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان مركزي با بيان اينكه ماموران در مرحله بعدي عمليات موفق به دستگيري اين قاچاقچي مي‌شوند، اضافه كرد: پس از دستگيري اين متهم ماموران به اتفاق وي براي دستگيري ديگر اعضا باند وارد عمل شده و در هنگام ورود به خانه متهمان كه يك مرد و سه زن بودند با استفاده از قمه و چاقو با ماموران درگير مي‌شوند.
حسنوند با اشاره به اينكه با توجه به قانون به كارگيري سلاح و با شليك چند تير هوايي يكي از مردان مهاجم را از ناحيه پا مورد اصابت گلوله قرار داده و مجروح مي‌كند، عنوان كرد: اعضا اين باند دستگير و در اين عمليات سه نفر از كاركنان تلاشگر پليس مبارزه با مواد مخدر نيز مجروح و به بيمارستان منتقل شدند.
وي افزود: ماموران در بازرسي از اين خانه نيز مقاديري مواد مخدر، بيش از يك ميليون ريال وجه نقد حاصل از فروش مواد، سه قبضه قمه، دو چاقو و هشت خط تلفن همراه و چهار دستگاه گوشي تلفن همراه را كشف و ضبط كردند.