0
نظر

سارقان جوان با پرايد‌هاي سرقتي مغازه خالي مي‌كردند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

3 سارق جوان با استفاده از خودروهاي پرايد سرقتي اقدام به سرقت از مغازه‌ها مي‌كردند.


در پي وقوع سرقت‌هاي مشابه از تعدادي از مغازه‌هاي شرق تهران، به دستور ولي‌زاده، بازپرس شعبه ششم دادسراي ناحيه 4 تهران، موضوع براي بررسي و انجام اقدامات تخصصي در دستور كار كارآگاهان پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

تحقيقات مقدماتي كارآگاهان پايگاه چهارم نشان از آن داشت كه اين سرقت‌ها همگي با استفاده از تاريكي هوا و غالباً بين ساعت 2 تا 3 بامداد و در محدوده شرق تهران صورت گرفته است.

كارآگاهان پايگاه چهارم با شناسايي و مراجعه به تعدادي از مغازه‌هاي مورد سرقت اطلاع پيدا كردند كه تعدادي از اين مغازه‌ها مجهز به دوربين‌هاي مدار بسته هستند كه با بهره‌گيري از تصاوير بدست آمده مشخص شد در تمامي سرقت‌ها، سارقان از يك دستگاه خودرو پرايد در رنگ‌هاي مختلف استفاده كرده‌اند.

در ادامه اين تحقيقات، كارآگاهان با بهره‌گيري از تصاوير دوربين‌هاي مداربسته موفق به شناسايي تعدادي از خودروهاي پرايد استفاده شده در سرقت‌ها شدند كه با شناسايي مالكان آنها مشخص شد كه تمامي اين خودروها براي چند روز به سرقت و سارقان پس از مدتي آنها را در سطح خيابان‌هاي تهران رها كرده‌اند.

با توجه به شيوه و شگرد سرقت‌ها كه طي آنها سارقان با استفاده از خودروهاي مسروقه اقدام به سرقت كرده بودند، كارآگاهان در ادامه تحقيقات خود اقدام به بررسي سوابق خودروهاي مسروقه كرده و طي اين بررسي‌ها اطمينان پيدا كردند كه عمده سرقت‌هاي خودروها نيز همانند سرقت‌هاي انجام شده از مغازه‌ها در محدوده شرق تهران و بويژه در منطقه خاك سفيد انجام شده است.

با شناسايي تعدادي از مالباختگان و مراجعه آنها به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ، يكي از مالباختگان در اظهارات خود به كارآگاهان گفت: من در زمينه خريد و فروش تجهيزات ضبط و باند خودرو فعال هستم و عادت دارم تا در زمان انجام هرگونه معامله خريد و فروش ضبط و باند شماره سريال اموال آنها را در داخل يك سررسيد، يادداشت كنم و در حال حاضر نيز شماره سريال اموال تمام ضبط و باندهاي سرقت شده را در اختيار دارم.

با توجه به اظهارات اين مالباخته بلافاصله سررسيد حاوي شماره سريال‌هاي اموال مسروقه در اختيار كارآگاهان قرار گرفت و آنها نيز در ادامه تحقيقات خود، با شناسايي مراكز عمده خريد و فروش اين تجهيزات صوتي به اين مراكز فروش رفته و سرانجام با بررسي‌هاي دقيق خود موفق به شناسايي تعداد زيادي از اموال مسروقه در يكي از اين مغازه‌ها در محدوده خيابان سهروردي شدند.

با شناسايي اموال مسروقه، كارآگاهان اقدام به دستگيري مالك مغازه به اتهام خريد اموال مسروقه و انتقال وي به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ كردند. در حاليكه مالك مغازه در اظهارات اوليه خود مدعي آن بود كه هيچگونه اطلاعي از مسروقه بودن اموال ندارد اما در ادامه تحقيقات لب به اعتراف گشود و به كارآگاهان گفت: اين اموال را كه ارزش آنها نزديك به 50 ميليون تومان است از سه جوان، جمعاً به مبلغ يك ميليون و 400 هزار تومان خريداري كرده‌ام.

با توجه به اعترافات بدست آمده از خريدار اموال مسروقه، كارآگاهان با بهره‌گيري از بانك اطلاعاتي مجرمان سابقه‌دار موفق به شناسايي يكي از مجرمان به نام "ج " 22 ساله شدند كه پيش از اين نيز به اتهام خريد اموال مسروقه دستگير و روانه زندان شده است.

با شناسايي "ج "، كارآگاهان پايگاه چهارم ضمن شناسايي مخفيگاه متهم در محدوده تهرانپارس، با اخذ دستور قضايي به اين محل رفته تا نسبت به دستگيري متهم و بازرسي مخفيگاه وي اقدام كنند.

"ج " پس از اطلاع از اين موضوع كه كارآگاهان پليس آگاهي وي را شناسايي كرده‌اند تلاش داشت تا با باز نكردن در منزل مانع از دستگيري خود شود اما در اين اقدام خود ناكام ماند و در روز 10 ارديبهشت دستگير و در بازرسي از مخفيگاه وي نيز مقاديري از اموال مسروقه مورد شناسايي قرار گرفت.

با دستگيري متهم و كشف اموال مسروقه در داخل مخفيگاه، "ج " در همان تحقيقات مقدماتي لب به اعتراف گشود و به كارآگاهان گفت: سرقت را توسط 2 نفر از دوستانم انجام داده‌ام.

با توجه به اعترافات صريح "ج " درباره معرفي همدستان خود كارآگاهان در تحقيقات خود موفق به شناسايي محل تردد الف 24 ساله در يكي از قهوه‌خانه‌هاي محل تردد افراد سابقه‌دار در منطقه خاك سفيد شدند كه اين متهم نيز عصر 11 ارديبهشت در داخل اين قهوه‌خانه شناسايي و دستگير شد.

با شناسايي و دستگيري "ج " و "الف "، آنها در ادامه اعترافات خود به كارآگاهان گفتند: در حدود دو الي سه سال است كه به فراگيري هنرهاي رزمي مشغول هستيم و در يك باشگاه ورزشي با يكديگر آشنا شده‌ايم.

متهمان در ادامه اعترافات خود و درباره انگيزه سرقت‌هايشان نيز گفتند: چند ماه پيش به همراه حسين كه مدتي است به ما آموزش هنرهاي رزمي مي‌دهد، در حال بازگشتن به منزل بوديم كه به صورت كاملاً اتفاقي موضوع صحبت‌ها به نترسيدن و شهامت انجام كارهاي خطرناك كشيده شد و براي آنكه ثابت كنيم در حرف‌هاي خود مصمم هستيم، تصميم گرفتيم تا هر سه نفرمان شروع به سرقت ماشين و مغازه‌ها كرده تا به قول خودمان ادعاي خودمان را ثابت كنيم؛ پس از چندين بار سرقت اين كار به صورت يك عادت تبديل شد و از آن زمان بود كه ديگر تصميم گرفتيم تا سرقت‌هاي خود را ادامه دهيم.

با توجه به اعترافات "ج " و "الف " درباره نقش و مشاركت "ح " 25 ساله در ارتكاب سرقت، كارآگاهان با شناسايي محل تردد اين متهم موفق به دستگيري وي در روز 13 ارديبهشت شده و در بازرسي از مخفيگاهش نيز مقاديري از اموال مسروقه به همراه تعدادي سلاح سرد از قبيل شمشير، قمه و غيره كشف شد.

متهمان در اعترافات خود، درباره سرقت‌هايشان، گفتند: پس از آنكه تصميم گرفتيم سرقت‌هاي خود را آغاز كنيم با توجه به شناخت كاملي كه از منطقه تهرانپارس و خاك سفيد داشتيم، در اين مناطق شروع به پرسه‌زني كرده و پس از شناسايي خودروي پرايد مورد نظر، در يك لحظه مناسب اقدام به سرقت خودرو مي‌كرديم؛ پس از سرقت پرايد و در همان شب و غالباً در ساعت‌هاي نيمه شب، هر سه نفر سوار ماشين شده و در داخل محلات چرخيده و به محض آنكه تشخيص مي‌داديم مغازه‌اي براي سرقت مناسب است، اقدام به سرقت اموال داخل آن كرده و بلافاصله پس از انتقال اموال مسروقه به خانه‌هايمان، ماشين‌هاي سرقت شده را در خيابان رها و براي ادامه سرقت هايمان به سراغ خودرو پرايد ديگري مي‌رفتيم.

سرهنگ كارآگاه رضا مؤذن، رئيس پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به جمع‌بندي شكايت‌هاي مطروحه درباره سرقت‌هاي مغازه و همچنين داخل خودرو تاكنون ده‌ها مالباخته شناسايي و به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در سيدخندان، خيابان ابوذر غفاري دعوت شده‌اند.

وي ادامه داد: برابر اطلاعات بدست آمده از اعترافات متهمان و همچنين انجام تحقيقات كارآگاهان، عمده مناطق سرقت‌ها در محدوده شرق تهران بويژه در منطقه خاك سفيد مورد شناسايي قرار گرفته‌اند لذا از همه مالباختگاني كه به شيوه فوق مورد سرقت قرار گرفته‌اند دعوت مي‌شود تا جهت پيگيري شكايت خود به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ مراجعه كنند.

0
نظر

6 سر بريده در مكزيك كشف شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

پليس اين كشور سرهاي بريده شده را مقابل يك مدرسه راهنمايي كشف كرد كه البته بدنِ متعلق به اين سرها هنوز پيدا نشده است.

گزارشها حاكي است كه پليس در همين شهر يك گور دسته‌جمعي كشف كرد كه اجساد 11 نفر در آن دفن شده بود.

آمار اين گونه جنايات در اين شهر رو به افزايش است و به‌شدت موجب نگراني مقامات و مردم شده است؛ چرا كه با كشف اين گور مجموع اجساد در شهر دورانگو، از اوايل ماه گذشته تاكنون به 168جسد رسيده است.

بنابر گزارش‌هاي رسانه‌هاي اين كشور اين اقدامات جنايتكارانه اغلب توسط باندهاي قاچاق مواد مخدر صورت مي‌گيرد.

0
نظر

سارق رمال‌نما در كليبر دستگير شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس آذربايجان شرقي، صمد فرامرزي ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: در پي دريافت گزارشات مردمي مبني بر اينكه فردي با عنوان رمال و دعانويس در روستاهاي شهرستان كليبر اقدام به كلاهبرداري كرده، ماموران انتظامي اين شهرستان براي بررسي صحت و سقم موضوع وارد عمل شدند.
وي ادامه داد: بر مبناي تحقيقات به عمل آمده و اخبار رسيده، در اين راستا اكيپي از ماموران آگاهي اقدامات پليسي خود را براي دستگيري فرد مورد نظر آغاز كردند.
فرامرزي در ادامه افزود: عوامل آگاهي فردي به هويت «مريم ـ م» اهل و ساكن مشكين‌شهر را دستگير و در بازجويي‌هاي به عمل آمده از متهم مشخص شد كه وي مقادير هنگفتي وجه نقدي و طلاجات كلاهبرداري كرده است.
وي در ادامه شيوه كلاهبرداري را از زبان متهم اين طور تشريح كرد: متهم در اعترافات اذاعان داشت كه به روستاييان مي‌گفتم برايتان دعاي سلامت بنويسم و سپس طلا و جواهر آنها را گرفته و بر روي آن ورد مي‌خواندم و در يك فرصت مناسب طلا را با بدل عوض مي‌كردم و لاي كاغذ دعا پيچانده و محكم چسب مي‌زدم و تاكيد مي‌كردم كاغذ دعا و طلا را پس از 40 روز باز كنيد و در اين فرصت از منطقه دور مي‌شدم.
اين مقام انتظامي در ادامه با اشاره به اينكه مردم بايد مراقب اينگونه افراد با عناوين رمال و دعانويس باشند و به هيچ‌وجه به آنان اعتماد نكنند، تصريح كرد: در نهايت با اعتراف متهم مالخر طلا و جواهرات نيز در مشكين‌شهر شناسايي و دستگير شد كه متهمان به همراه پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.

0
نظر

كشف اشياي تاريخي در اردبيل

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس اكبر نوبخت عنوان كرد: مأموران انتظامي مستقر در ايستگاه بازرسي اردبيل به مغان در بازرسي از يك دستگاه اتوبوس مسافربري دو قبضه شمشير به طول 76 و 43 سانتي متر كشف و دو حامل اين اشياء را دستگير كردند.
وي افزود: طبق نظر كارشناسان ميراث فرهنگي، اشياء مكشوفه از جنس آلياژ مس بوده و داراي ارزش تاريخي و مربوط به هزاره اول است.
فرمانده يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان اردبيل خاطرنشان كرد: در اقدامي ديگر مأموران گروهان مرزي اصلاندوز دو حفار را در حين تخريب تپه تاريخي و ثبت شده دستگير كردند.
نوبخت با قدرداني از همكاري مردم فرهنگ‌دوست اردبيل تصريح كرد: تلفن 110 پليس در سراسر استان و 2248898 – 0451 يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان به صورت شبانه‌روزي آماده دريافت گزارشات مردم در خصوص برخورد با غارتگران فرهنگي در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، در روزهاي گذشته نيز در شهرستان مشگين‌شهر چند نفر حفار و قاچاقچي اشياي تاريخي به دام افتادند.
در بررسي از اين دو نفر قاچاقچي مقداري اشياي باستاني كشف شد و علاوه بر آن در عمليات حفاري اين افراد كه در روستاي آق‌بلاغ مشگين‌شهر روي داده بود لاشه يك حيوان ماقيبل تاريخ كه نسل آنها ميليون‌ها سال قبل منقرض شده‌ كشف شد.
لاشه اين حيوان عجيب كه بيشتر شبيه دايناسور است در دست بررسي است و باستان‌شناسان در حال تحقيق براي تخمين سن واقعي اين حيوان هستند.

0
نظر

زورگيران مامورنما در شهريار دستگير شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از ستاد اطلاع رساني فرماندهي نيروي انتظامي استان البرز و تهران، عبدالرضا خيرخواهان با اعلام اين خبر اظهارداشت: ماموران يگان امداد شهرستان شهريار در حين گشت در مارليك شهريار به يك دستگاه خودروي 206 با دو نفر سرنشين كه به طرز مشكوكي در حال بازرسي از يك دستگاه خودروي آردي بودند، مشكوك شدند.
وي ادامه داد: ماموران انتظامي جهت بررسي موضوع به خودرو 206 نزديك شده كه در اين هنگام سرنشينان خودرو به محض مشاهده ماموران از محل متواري شدند.
اين فرمانده ارشد پليس تصريح كرد: به محض متواري شدن خودروي 206 ، ماموران به تعقيب آنها پرداخته و پس از استعلام از مركز پليسي 110 مشخص شد كه پلاك خودروي مذكور متعلق به يك دستگاه خودروي سمند بوده و خودروي متهمان نيز در تاريخ ششم ارديبهشت ماه سال جاري در رباط كريم سرقت شده است.
خيرخواهان با اشاره به جزئيات اين خبر گفت: ماموران يگان امداد در حين تعقيب خودرو با دادن دستور ايست و استفاده از علائم هشداري سعي در توقف خودرو داشتند كه با بي توجهي راننده به دستور پليس مجبور به استفاده از قانون به‌كارگيري سلاح با شليك 3 تير هوايي قصد ترساندن سرنشينان خودرو و توقف آن را داشتند كه با سماجت راننده و عدم تبعيت از دستور و توقف، در نهايت ماموران با شليك گلوله به لاستيك خودرو سبب انحراف آن شده و خودرو به علت ناهمواري مسير و انحراف از جاده متوقف شد.
وي ادامه داد: با توقف خودرو يكي از سرنشينان از ماشين پياده و متواري شد و اما نفر دوم به علت برخورد خودرو با جسم سخت و وارد شدن ضربه به سر وي به علت مصدوميت شديد توان فرار پيدا نكرد.
فرمانده انتظامي شهرستان شهريار گفت تصريح كرد: با حضور پليس در صحنه حادثه و هماهنگي با اورژانس فرد مصدوم كه رامين نام دارد به منظور مداوا به مركز درماني منتقل شد كه در حين انتقال به علت شدت جراحات وارده و ضربه وارد شده به سر فوت كرد.
خيرخواهان خاطرنشان كرد: در ادامه ماموران در تلاش براي دستگيري متهم متواري به تعقيب وي پرداخته و با تجسس در محدوده حادثه وي را در فاصله 800 متري آن مكان دستگير كرده و به كلانتري منتقل كردند.
فرمانده انتظامي شهرستان شهريار در پايان اظهار داشت: متهم دستگير شده در بازجويي ماموران به جرم خود مبني بر چهار مورد سرقت خودرو در شهريار و رباط كريم اعتراف كرد و در بازرسي از خودروي سرقت شده، 6 عدد قفل، دو قبضه سلاح سرد، يك عدد اره، يازده عدد سوئيچ و انواع مدارك خودروهاي متفرقه كشف و ضبط شد.
متهم دستگير شده پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.