امام علی (ع)

سخنان آموزنده امیرالمومنین علی علیه السلام

دنیای مادی

دنیا و اموال آن، براى سه هدف دنبال مى شود: بى نیازى، عزّت و شوکت، آسایش و آسوده بودن. هر که زاهد باشد; عزیز و با شخصیّت است، هر که قانع باشد; بى نیاز و غنى گردد، هر که کمتر خود را در تلاش و زحمت قرار دهد; همیشه آسوده و در آسایش است.

 

http://www.shafaqna.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 6:49 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

حق و حقیقت

حقّ و حقیقت در تمام حالات جدید و تازه است گر چه مدّتى بر آن گذشته باشد. و باطل همیشه پست و بى أساس است گر چه افراد بسیارى از آن حمایت کنند.

 

http://www.shafaqna.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 6:48 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

ترس از خدا در فزوني نعمت ها

اي فرزند آدم ! زماني كه خدا را مي بيني كه انواع نعمت ها را به تو مي رساند تو در حالي كه معصيت كاري، بترس.

 

http://www.beytoote.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 6:47 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

روش ياري كردن مردم

از كفارة گناهان بزرگ، به فرياد مردم رسيدن، و آرام كردن مصيبت ديدگان است.

 

http://www.beytoote.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 6:04 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

سخنان بیهوده و روز حساب

عبور امام (ع)به مردی افتاد که سخنان بیهوده بسیار می گفت.امام (ع)در کنار مرد ایستاد و فرمود :ای مرد تو با این گفتار زیادت توسط فرشتگان محافظ اعمال نامه ای را برای پروردگار املاء می کنی پس سخنی بگو که سودت برساند نه که زیانت دهد.

 

http://anjoman.tebyan.net


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:18 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

تحلیل رویارویی سه جریان ناکثین، قاسطین و مارقین با حکومت امام علی (ع)

نويسنده:الله داد، علی استاد راهنما: جهانبخش ایزدی مقطع: کارشناسي ارشد استاد مشاور: اکبر اشرفی رشته گرايش:علوم سیاسی استاد ناظر: دانشگاه: آزاد اسلامی(تهران مرکزی) تاريخ دفاع: 1386

چکیده در ادامه مطلب

 

http://www.imamalinet.net


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:15 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

قرآن از نگاه امام علی (ع)

در آن روزگار، که عصر بیان و سخن بود، قرآن در قالبی بس زیبا، دلربا و فصیح عرضه شد. علی (ع ) در مقام فصیح ترین و بلیغ ترین سخنگوی زمان ، به ترسیم و تصویر شگفتیها و زیباییهای این کتاب آسمانی پرداخت و در توصیف قرآن ، زیباترین و شگفت ترین واژه ها و الفاظ را به کار گرفت . او در جایگاه مفسری بی بدیل و نگهبان راستین معارف قرآن ، به تبیین و توصیف چگونگی های کتاب خدا پرداخت و قرآن ، این برنامه هدایت انسانها را بخوبی معرفی کرد، تا قرآن مداران و جستجوگران حقایق الهی ، کتاب آسمانی خود را بشناسند و قدر و ارزش آن را بدانند و در معضلات و مشکلات فکری ، به این ملجأ بزرگ و نجات بخش پناه برند. اوصافی که حضرت (ع ) از کتاب خدا برمی شمارد، در نهایت فصاحت و زیبایی و بسی دلپذیر و خواندنی است . آنچه که علی (ع ) در توصیف جایگاه قرآن بیان داشته اند و تبیین و تفسیری که از ابعاد کتاب آسمانی به دست داده اند؛ فراتر از آن است که در این سطور بگنجد. «تنها در نهج البلاغه آن حضرت (ع ) 96 بار کلمه قرآن ، کتاب الله ، کتاب ربکم و امثال آن تکرار شده است ».(1) در این قسمت در جستجوی اوصاف و ویژگیهای کتاب خدا، چشم جان را با کلمات گهربار و فصیح حضرتش شتشو می دهیم.

مابقی در ادامه مطلب

 

http://www.imamalinet.net

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:13 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

علم

 علم; ارثیه اى با ارزش، و ادب; زیورى نیکو، و اندیشه; آئینه اى صاف، و پوزش خواستن; هشدار دهنده اى دلسوز خواهد بود. و براى با أدب بودنت همین بس که آنچه براى خود دوست ندارى، در حقّ دیگران روا نداشته باشى.

 

http://www.shafaqna.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:11 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

بخشش دشمن

اگر بر دشمنت دست يافتي، بخشيدن او را شكرانة پيروزي قرار ده. 

 

http://www.beytoote.com


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:09 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

آیات الهی

همانا دین خدا به وسیله اشخاص و مردان سرشناس شناخته نمی شود بلکه به نشانه ها و آیات الهی شناخته می گردد بنابراین دستورات و نشانه های حق را بشناس تا در شناخت صاحبان حق گمراه نشوی.

 

http://anjoman.tebyan.net


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 16 مرداد 1393  ] [ 5:00 PM ] [ م. ن. ] [ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات وبلاگ : 200 :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]