پیام رهبر عزیزمان : سال 92 را به عنوان "سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي" نامگذاري ميكنيم و اميدواريم به فضل پروردگار، حماسه اقتصادي و حماسه سياسي در اين سال به دست مردم عزيزمان و مسئولان دلسوز كشور تحقق پيدا كند.
مسوولیت مردم و مسوولان در سال حماسه سیاسی و اقتصادی
نوشته شده در شنبه 14 اردیبهشت 1392 
ساعت : 4:51 PM
نويسنده : فیروز شیردل

مسوولیت مردم و مسوولان در سال حماسه سیاسی و اقتصادی

نویسنده: مهدی یاراحمدی خراسانی 

 «آنچه را که ما در سال ۹۲ در پیش رو داریم، باز عمدتاً در دو عرصه مهم اقتصاد و سیاست است. در عرصه اقتصاد، به تولید ملی باید توجه شود؛ همچنان که در شعار سال گذشته بود. البته کارهایی هم انجام گرفت؛ منتها ترویج تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، یک مسئله بلند مدت است؛ در یک سال به سرانجام نمی رسد... در زمینه امور سیاسی، کار بزرگ سال ۹۲، انتخابات ریاست جمهوری است؛ که در واقع مقدرات اجرایی و سیاسی و به یک معنا مقدرات عمومی کشور را برای چهار سال آینده برنامه ریزی می کند. ان شاءالله مردم با حضور خودشان در این میدان هم خواهند توانست آینده نیکی را برای کشور و برای خودشان رقم بزنند».

این ها جملاتی بود که در ابتدای سال ۹۲ رهبر معظم انقلاب به منظور نام گذاری سال جدید عنوان فرمودند و با اشاره به وقایع حساسی که در سال ۹۱ اتفاق افتاد بر لزوم همکاری ومشارکت همگانی مردم و مسئولان به منظور برداشتن گام هایی بلند در عرصه سیاسی و اقتصادی در سال جدید تأکید کردند.

ادامه مطلب


 



حكمت نام‌گذاري سال‌ها
نوشته شده در جمعه 13 اردیبهشت 1392 
ساعت : 11:45 PM
نويسنده : فیروز شیردل

حكمت نام‌گذاري سال‌ها

نویسنده: مهدي خانعلی زاده

نخستین بار که حضرت آیت ‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) به طور رسمی نامی را برای یک سال برگزید، به پیام نوروزی ایشان در سال ۱۳۷۸ باز می‌گردد. از آن پس این مسئله به صورت یک سنت، همه ساله تکرار شد. نامگذاری سال‌های مختلف که از اول فروردین ۷۸ آغاز شد، در حالی بود که رهبر معظم انقلاب در سال‌های پیش از آن هم در پیام‌های نوروزی خود بر نکته‌ای مشخص تاکید می‌کردند اما نام مشخصی را برای سال آغاز شده عنوان نمی‌کردند. بر همین مبنا بود ایشان سال ۱۳۶۹ را سال تاکید بر «تحول درونی و اصلاح امور» عنوان کردند؛ سالی که اولین عید ایران اسلامی به رهبری حضرت آیت ‌الله خامنه‌ای بود.

رهبر معظم انقلاب همچنین سال ۱۳۷۰ را تاکید بر «صبح روشنی»، سال ۱۳۷۱ را تاکید بر «تحکیم معنویت»، سال ۱۳۷۲ را سال تاکید بر «عدالت اجتماعی»، سال ۱۳۷۳ را تاکید بر «صرفه‌جویی»، ۱۳۷۴ تاکید بر «وجدان کاری، انضباط اجتماعی، انضباط اقتصادی»، سال ۱۳۷۵ را تاکید بر «ضرورت پرهیز از اسراف و حفظ ثروت و منابع عمومی کشور»، سال ۱۳۷۶ را سال تاکید بر «توجه به معنویات و فضایل اخلاقی» و سال ۱۳۷۷ را سال تاکید بر «صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف، قناعت و پایداری بر مواضع اسلامی و انقلابی» اعلام کردند.

ادامه مطلب


 



حماسه‌ سیاسی برترین زن عالم
نوشته شده در جمعه 13 اردیبهشت 1392 
ساعت : 11:42 PM
نويسنده : فیروز شیردل

حماسه‌ سیاسی برترین زن عالم

نویسنده: راحله کاردوانی

حیات هجده‌ساله‌ی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، از ولادت پررمزوراز و الهی ایشان تا شهادت و دفن حماسی حضرتش، مملو از پیام‌هایی ماندگار برای بشریت است؛ به طوری که به فرموده‌ی امام صادق (علیه السلام)، معرفت و شناخت نسبت به فاطمه‌ی اطهر (سلام الله علیها)، معادل با درک شب قدر خواهد بود و از سوی دیگر، به این خاطر حضرتش را «فاطمه» نامیده‌اند که مردم از معرفت آن بزرگوار بریده شده‌اند.[1]

در مورد نقش‌آفرینی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در عرصه‌ی خانواده، روایات بسیاری در دست است که مبیّن ایثار و ازخودگذشتگی توأم با مهر و عطوفت ایشان نسبت به تمامی اعضای خانواده به اقتضای جایگاه آن‌هاست. ایشان در ارتباط با همسر، فرزندان، پدر و حتی خدمتکاران خویش با تدبیر و ذکاوت عمل می‌کردند.

ادامه مطلب


 



در مکتب فاطمي باشيم
نوشته شده در چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 
ساعت : 12:24 AM
نويسنده : فیروز شیردل

پيامبر اکرم (ص) خطاب به حضرت زهرا (س) فرمود :

« دخترم از خدا چه مي خواهي ؟

گفت : لذتي که از خدمت خدا مي برم مرا از هر خواهشي باز داشته ، مي خواهم همواره در محضر خدا باشم »

 

چگونه زيستن و معاشرت کردن با همسر و فرزندان و سامان بخشي به امور خانه و زندگي ، که در حيات طيبه ي حضرت زهراء (س) بود ، همراه با مسائلي سياسي و اجتماعي آن حضرت مي تواند بهترين الگو براي زنان مسلمان باشد .

گاهي در خانه آن حضرت به علت دوران و شرايط سخت اقتصادي حاکم بر مسلمانان ، غذايي نبود و کودکان و خود آن بانو گرسنه بودند اما فاطمه (س) کلامي به حضرت علي (ع) نمي گفت و از او درخواستي نمي کرد . حتي به پيامبر خدا (ص) هم در اين مورد سخني نمي گفت . بيم آن داشت که همسرش نتواند خواسته ي او را برآورد و شرمنده شود .

ادامه مطلب


 



ولادت حضرت زهرا(س)
نوشته شده در سه شنبه 10 اردیبهشت 1392 
ساعت : 5:33 PM
نويسنده : فیروز شیردل

امشب آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید است

و کعبه و زمزم و صفا،سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدایند.

ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن مبارک باد

ادامه مطلب


 



ساعت : 5:30 PM
نويسنده : فیروز شیردل

بیانات مقام معظم رهبری در اجلاس جهانی علمای امت و بیداری اسلامی

بیانات مقام معظم رهبری در اجلاس جهانی علمای امت و بیداری اسلامی

بسم‌‌الله‌‌الرّحمن‌‌الرّحیم‌‌

و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام على سیّدنا محمّد المصطفى و ءاله الأطیبین‌‌ و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الى یوم الدّین‌‌

به شما میهمانان عزیز خوشامد میگویم و از خداوند عزیز و رحیم میخواهم که به این تلاش جمعى برکت دهد و آن را گام مؤثرى در جهت بهروزى مسلمانان سازد. «انّه سمیع مجیب«.

ادامه مطلب


 



بیت الغزل حماسه سیاسی
نوشته شده در سه شنبه 10 اردیبهشت 1392 
ساعت : 12:06 AM
نويسنده : فیروز شیردل

"حجت‌الاسلام دكتر یدالله حبیبی"، دبیر کل "جبهه ایستادگی"، نماینده ولی‌فقیه و رئیس سابق عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:

 

بیت الغزل حماسه سیاسی موضوع انتخابات است كه مردم با مشاركتی در سطح بالا در واقع ۲ هدف مهم را محقق می كنند یكی با حضور حداكثری، پشتوانه ملی و امنیتی از نظام را نشان دهند كه نظام همچنان به پشتوانه اصلی خود كه مردم باشند تكیه دارد و نكته دوم انتخاب درست در این حركت ملی ومردمی است.

 

 

ادامه مطلب


 



تحقق حماسه سیاسی
نوشته شده در سه شنبه 10 اردیبهشت 1392 
ساعت : 12:01 AM
نويسنده : فیروز شیردل

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان

تحقق حماسه سیاسی در گرو حضور آگاهانه

مردم در انتخابات است.

ادامه مطلب