یونایتد-با-24-میلیون-پوند-می-تواند-ستاره-ساوتهمپتون-را-به-خدمت-بگیرد

وبسایت رسمی برنامه نود - اشنایدرلین در آستانه ترک ساوتهمپتون قرار دارد.

به گزارش وبسایت نود، اشنایدرلین هافبک فرانسوی باشگاه ساوتهمپتون، به تازگی در آخرین مصاحبه خود اعلام کرده است که قصد ترک این تیم را دارد و مذاکرات برای انتقالش به تیم دیگری، در جریان است و انتظار دارد تا چند روز آینده کار نهایی شود.

ساوتهمپتون در تلاش بود این بازیکن را در تیمش نگاه دارد ولی اشنایدرلین تمایل دارد در تیمی بزرگتر فوتبالش را ادامه دهد، به نظر میرسد اکنون آنها با ۲۴ میلیون پوند راضی به فروش وی خواهند شد.

منچستریونایتد، آرسنال و تاتنهام، تیم هایی هستند که برای جذب این بازیکن علاقه خود را نشان داده اند. در این بین به نظر میرسد شانس آرسنال و یونایتد بیشتر است.

۲۰۲۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
 
یونایتد-با-24-میلیون-پوند-می-تواند-ستاره-ساوتهمپتون-را-به-خدمت-بگیرد

وبسایت رسمی برنامه نود - اشنایدرلین در آستانه ترک ساوتهمپتون قرار دارد.

به گزارش وبسایت نود، اشنایدرلین هافبک فرانسوی باشگاه ساوتهمپتون، به تازگی در آخرین مصاحبه خود اعلام کرده است که قصد ترک این تیم را دارد و مذاکرات برای انتقالش به تیم دیگری، در جریان است و انتظار دارد تا چند روز آینده کار نهایی شود.

ساوتهمپتون در تلاش بود این بازیکن را در تیمش نگاه دارد ولی اشنایدرلین تمایل دارد در تیمی بزرگتر فوتبالش را ادامه دهد، به نظر میرسد اکنون آنها با ۲۴ میلیون پوند راضی به فروش وی خواهند شد.

منچستریونایتد، آرسنال و تاتنهام، تیم هایی هستند که برای جذب این بازیکن علاقه خود را نشان داده اند. در این بین به نظر میرسد شانس آرسنال و یونایتد بیشتر است.

۲۰۲۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:43 PM | نویسنده : کاظم
 
باقری-به-باشگاه-پرسپولیس-رفت

وبسایت رسمی برنامه نود - مربی فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پیش از ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس،  نادر باقری مربی فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پیش از ظهر امروز به باشگاه پرسپولیس رفت تا برای گرفتن مطالباتش از این باشگاه اقدام کند.

باقری اما پس از خروج از باشگاه پرسپولیس درخصوص اینکه آیا توانست مطالبات مالی‌اش را بگیرد، اظهارداشت: یکسری صحبت هایی مطرح شد و قول‌هایی به من دادند و قرار است طی چند روز آینده این مسئله هم مشخص شود.

 

۲۰۵۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:42 PM | نویسنده : کاظم
 
معادله-سه-مجهولی-گلرهای-استقلال-طالبلو-فروزان-و-رحمتی

وبسایت رسمی برنامه نود - وضعیت دروازه‌بان‌های استقلال در لیگ پانزدهم به معادله‌‌ای سه مجهولی تبدیل شده است.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس،  تیم استقلال در لیگ پانزدهم وضعیتی نامشخص برای پست دروازه‌بانی دارد و اظهارنظرهای عجیبی در این مورد به گوش می‌رسد.

به اظهارات زیر دقت کنید.

مظلومی: رحمتی را می‌خواهیم یکی از دروازه‌بان‌های ما جدا می‌شوند.

امیری: طالب‌لو و رحمتی را آشتی می‌دهیم تا با هم رقابت کنند.

طالب‌لو: با مظلومی صحبت کردم و در استقلال می‌مانم.

فروزان: قرارداد سه ساله دارم و در استقلال می‌مانم.

بهرام امیری: رحمتی را صد در صد می‌خواهیم، از بین طالب‌لو و فروزان یکی باید برود.

این صحبت‌ها طی چند روز گذشته در حالی مطرح شده که مسئولان باشگاه استقلال در ابتدا خواستار به خدمت گرفتن سید مهدی رحمتی شدند. البته در این بین حضور علیرضا بیرانوند در محوطه باشگاه استقلال طی روزهای ابتدایی نقل و انتقالات سر و صدای زیادی به پا کرد و درست یک روز بعد پرویز مظلومی و بهرام امیری ادعا کردند روی رحمتی برای فصل آینده حساب کرده و خواهان جذب این بازیکن هستند. با این وجود مشخص نیست وقتی استقلالی‌ها خواهان به خدمت گرفتن رحمتی هستند و پرویز مظلومی چندین بار به صورت تلفنی با گلر فصل گذشته پیکان صحبت کرده تکلیف دروازه‌بان‌های فصل آینده این تیم چه می‌شود. طالب‌لو و فروزان هر دو بعد از جلسه امروز مدعی شدند در استقلال می‌مانند و حالا باید دید چه کسی از پس حل این معادله سه مجهولی برمی‌آید.

 

۲۰۵۱

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:42 PM | نویسنده : کاظم
 
14-مرد-کواچ-برای-بازی-لهستانزرینی-جای-قائمی-را-گرفت

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم ملی والیبال ایران اسامی ۱۴ بازیکن تیم کشورمان برای دو دیدار مقابل لهستان را اعلام کرد.

به گزارش وب سایت نود، سایت رسمی فدراسیون والیبال نوشت:اسلوبودان کواچ اسامی ۱۴ بازیکن ایران برای دو دیدار با لهستان در هفته هفتم لیگ جهانی را اعلام کرد. بر این اساس سعید معروف، سید محمد موسوی، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میزرزاجان‌پور، مهدی مهدوی، عبدالرضا علیزاده، شهرام محمودی، امیر غفور، محمد حسن صنوبر، حمزه زرینی، میلاد عبادی‌پور، مهدی مرندی و علی شفیعی ۱۴ بازیکن ایران در این دو مسابقه خواهند بود.

بدین ترتیب تیم ایران با یک تغییر نسبت به دیدار با تیم‌های روسیه و آمریکا به میدان می‌رود که حمزه زرینی به جای معنوی نژاد در ترکیب قرار گرفته است.

تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان ساعت ۲۱ روزهای جمعه و یکشنبه پنجم و هفتم تیر در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر می‌روند.

 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:41 PM | نویسنده : کاظم
 
کریم-باقری-به-باشگاه-پرسپولیس-رفت_5c0c88cd

وبسایت رسمی برنامه نود - مربی تیم فوتبال پرسپولیس برای روشن شدن وضعیت همکاری‌اش با این باشگاه ظهر امروز وارد ساختمان باشگاه پرسپولیس شد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، کریم باقری مربی فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس امروز برای دومین روز متوالی به باشگاه پرسپولیس آمد تا با علی اکبر طاهری سرپرست این باشگاه جلسه برگزار کند.

باقری روز گذشته هم به جلسه‌ای در همین محل آمده بود اما قرار شد ادامه صحبت‌ها میان وی و مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز برگزار شود.

به دلیل برخی مسائل، کریم باقری مربی تیم فوتبال پرسپولیس هنوز در تمرینات این تیم شرکت نکرده و در صورتیکه نتیجه مذاکراتی که او و مسئولان باشگاه پرسپولیس مثبت باشد، باقری باز هم در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس حاضر خواهد شد.

 

۲۰۵۱

 
 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:41 PM | نویسنده : کاظم
 
ملاقات-اینتر-با-مدیربرنامه-های-مدافع-بارسا

وبسایت رسمی برنامه نود - مونتویا مورد توجه اینترمیلان قرار گرفته است.

به گزارش وبسایت نود، اسکای اسپورت ایتالیا مدعی شده است که نماینده اینتر، ساعاتی قبل با مدیربرنامه های مونتویا مدافع بارسلونا دیدار کرده و در این جلسه شرایط برای انتقال مونتویا به سری آ، مورد بررسی قرار گرفته است.

گفته می شود اینتر قصد دارد برای جذب مونتویا، قراردادی قرضی را ارائه کند که در پایان فصل با هشت میلیون یورو می تواند قطعی شود.

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:40 PM | نویسنده : کاظم
 
عزیزمحمدی-فساد-در-فوتبال-از-جاهای-دیگر-کمتر-است

وبسایت رسمی برنامه نود - عزیز محمدی گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال در موضوع حق پخش تلویزیونی تعلل کردند.

به گزارش وبسایت نود، رئیس اتحادیه باشگاه‌های فوتبال ایران عنوان کرد: «این که گفته می شود اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران خنثی است را قبول ندارم.»

وی افزود: «در حال حاضر این اتحادیه به دنبال استانداردسازی باشگاه ها، بیمه بازنشستگی بازیکنان و مربیان و بسیاری از موارد دیگر است. ضمن اینکه وظیفه برگزاری مسابقات نیز بر عهده سازمان لیگ است و این اتحادیه اجازه چنین کاری را ندارد.»

عزیزمحمدی در پاسخ به این سوال که آیا در فوتبال ایران فساد وجود دارد؟ گفت: «اینکه بگوییم فسادی در فوتبال نیست به بیراهه رفته ایم. در فوتبال ایران فساد وجود دارد اما این فساد از حوزه های دیگر کمتر است. در حوزه هایی نظیر بانک‌ها، پزشکی، صنعت و ... فسادهایی وجود دارد که به مراتب از فساد در فوتبال بیشتر است اما به خاطر اینکه فوتبال مانند یک اتاق شیشه ای است و تمام اتفاقات آن رصد می شود، کوچکترین فسادی که در آن صورت بگیرد بازتاب های زیادی را در پی خواهد داشت.»

سازمان لیگ حق پخش تلویزیونی را از طریق مجلس پیگیری کند

رئیس سابق سازمان لیگ فوتبال ایران درباره موضوع حق پخش تلویزیونی و موضع اتحادیه باشگاه ها نسبت به این مسئله اظهار داشت: «اتحادیه باشگاه ها زمانی می تواند در موضوع حق پخش ورود کند که فدراسیون فوتبال این موضوع را به اتحادیه واگذار کرده باشد. در حال حاضر صداوسیما با این توجیه که پرداخت حق پخش، قانونی نیست از پرداخت آن طفره می رود؛ اما چگونه زمانی که این مبلغ پرداخت می شد مشکلی به نام قانون وجود نداشت؟ ضمن این که در همان زمان که صداوسیما پیشنهاد پرداخت مبلغ ۲۲/۵ میلیارد تومان را به فدراسیون فوتبال داده بود، باید این مبلغ مورد قبول قرار می گرفت اما متاسفانه مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست چندین برابر شدن مبلغ حق پخش را داشتند. این کار شدنی نیست چرا که نمی شود مبلغ ۱۷ میلیارد تومان به یکباره ۱۰ برابر شود. همین تعلل ها باعث شد فوتبال به حقش نرسد.»

عزیزمحمدی در ادامه افزود: «با شرایط موجود سازمان لیگ باید حق پخش تلویزیونی را از طریق مجلس پیگیری کند. زمانی که حق پخش به یک قانون تبدیل شود صداوسیما نمی تواند آن را پرداخت نکند.»

وی با اشاره به شفاف نبودن مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی گفت: «ابتدای لیگ چهاردهم عنوان شد که مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی ۱۶۰ میلیارد تومان است، اما مشخص نیست تا الان چه میزان از این مبلغ وصول و به باشگاه ها پرداخت شده است. تصور نمی کنم بیشتر از ۳۰ درصد از مبلغ قرارداد تبلیغات محیطی وصول شده باشد.»

دولت و مجلس نمی خواهند استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند

عزیزمحمدی درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس نیز عنوان کرد: «کاملا مشخص است که دولت و مجلس نمی خواهند استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند. مزایده این دو تیم چهار مرحله برگزار شد و در آخر هم واگذاری صورت نگرفت. طبق مصوبه مجلس باید این دو تیم به بخش خصوصی واگذار شوند، اما می بینیم که چنین اتفاقی هنوز نیفتاده است. دولت اگر استقلال و پرسپولیس را نمی خواهد خیلی راحت آنها را منحل کند. در غیر اینصورت به وضعیت آنها رسیدگی و مشکلاتشان را حل کند. در حال حاضر این دو تیم در وضعیت مالی بغرنجی به سر می برند و به طور حتم روزهای سختی را در لیگ پانزدهم شاهد خواهند بود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «تکلیف بسیاری از تیم های لیگ برتر نظیر صبای قم، فولاد نوین، ملوان، راه آهن، استقلال خوزستان، پدیده و سیاه‌جامگان همچنان نامشخص است. امیدوارم مشکلات این تیم ها هر چه زودتر حل شود تا بتوانیم شاهد لیگی پویا در فصل آینده باشیم.»

۱۱۴۰

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:39 PM | نویسنده : کاظم
 
مذاکره-استقلالها-برای-گرفتن-رضایتنامه-مجیدی

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیر برنامه‌های مدافع استقلال خوزستان از مذاکره استقلال با باشگاه خوزستانی برای گرفتن رضایتنامه مجیدی خبر داد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، مدیر برنامه‌های میثم مجیدی، مدافع استقلال خوزستان امروز با حضور در باشگاه استقلال در خصوص انتقال این بازیکن به این باشگاه مذاکرات لازم را انجام داد.

هومن صمیمی در این مورد گفت: قرار شده است تا باشگاه استقلال برای گرفتن رضایتنامه مجیدی با تیم خوزستانی به مذاکره و مکاتبه بپردازد.

همچنین وی که مدیر برنامه‌های بهنام برزای نیز محسوب می‌شود در مورد این بازیکن گفت دعوتنامه باشگاه ختافه اسپانیا که برای برزای ارسال شده است را به پورحیدری نشان دادم و قرار شد برای انتقال این بازیکن نیز تصمیم گیری لازم به عمل بیاید.

 

 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 4 تیر 1394  | 6:39 PM | نویسنده : کاظم
 
مذاکره-استقلالها-برای-گرفتن-رضایتنامه-مجیدی

وبسایت رسمی برنامه نود - مدیر برنامه‌های مدافع استقلال خوزستان از مذاکره استقلال با باشگاه خوزستانی برای گرفتن رضایتنامه مجیدی خبر داد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، مدیر برنامه‌های میثم مجیدی، مدافع استقلال خوزستان امروز با حضور در باشگاه استقلال در خصوص انتقال این بازیکن به این باشگاه مذاکرات لازم را انجام داد.

هومن صمیمی در این مورد گفت: قرار شده است تا باشگاه استقلال برای گرفتن رضایتنامه مجیدی با تیم خوزستانی به مذاکره و مکاتبه بپردازد.

همچنین وی که مدیر برنامه‌های بهنام برزای نیز محسوب می‌شود در مورد این بازیکن گفت دعوتنامه باشگاه ختافه اسپانیا که برای برزای ارسال شده است را به پورحیدری نشان دادم و قرار شد برای انتقال این بازیکن نیز تصمیم گیری لازم به عمل بیاید.

 

 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 50 :: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >