فضائل الشهر الثلاثة، ص 108.

امام على علیه السّلام فرمودند: 
هُوَ (رمضان) شَهْرٌ يَزيدُ اللَّهُ فيهِ الاَْرْزاقَ وَ الآجالَ وَ يَكْتُبُ فيهِ وَفْدَ بَيْتِهِ و...؛ 
[رمضان ] ماهى است كه خداوند روزى ها و عمرها را در آن مى افزايد و زائران خانه اش را معيّن مى كند. 
 




[ دوشنبه 1 آبان 1396  ] [ 9:24 PM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

كافى‌ ، ج‌ 2 ، ص‌ 630

امام باقر علیه السّلام فرمودند: 

هر چيزى‌ بهارى‌ دارد ، و بهار قرآن‌ ماه‌ رمضان‌ است‌ . 




[ دوشنبه 1 آبان 1396  ] [ 9:23 PM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

وسائل الشيعه 7: 328، ضمن حديث 12.


امام صادق علیه السّلام فرمودند: 
... و انه اليوم الذى اقام رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) عليا(علیه السّلام) للناس علما و ابان فيه فضله و وصيه فصام شكرا لله عزوجل ذلك اليوم و انه ليوم صيام و اطعام و صلة الاخوان و فيه مرضاة الرحمن، و مرغمة الشيطان. 
عيد غدير، روزى است كه رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) على(علیه السّلام) را بعنوان پرچمدار براى مردم برافراشت و فضيلت او را در اين روز آشكار كرد و جانشين خود را معرفى كرد، بعد بعنوان سپاسگزارى از خداى بزرگ آن روزه را روزه گرفت و آن روز، روز روزه دارى و عبادت و طعام دادن و به ديدار برادران دينى رفتن است. آنروز روز كسب خشنودى خداى مهربان و به خاك ماليدن بينى شيطان است. 
 




[ دوشنبه 1 آبان 1396  ] [ 9:23 PM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

وسائل الشیعه 7: 327.


امام على علیه السّلام در خطبه روز عید غدیر فرمودند: 
... اذا تلاقیتم فتصافحوا بالتسلیم و تهابوا النعمة فى هذا الیوم، و لیبلغ الحاضر الغائب، والشاهد الباین، ولیعد الغنى الفقیر والقوى على الضعیف امرنى رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) بذلک. 
وقتى که به همدیگر رسیدید همراه سلام، مصافحه کنید، و در این روز به یکدیگر هدیه بدهید، این سخنان را هر که بود و شنید، به آن که نبود برساند، توانگر به سراغ مستمند برود، و قدرتمند به یارى ضعیف، پیامبر مرا به این چیزها امر کرده است. 
 




[ دوشنبه 1 آبان 1396  ] [ 9:23 PM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

وسائل الشيعه 7: 327.

امام على علیه السّلام فرمودند: 
... فكيف بمن تكفل عددا من المؤمنين والمؤمنات وانا ضمينه على الله تعالى الامان من الكفر والفقر؛ 
... چگونه خواهد بود حال كسى كه عهده دار هزينه زندگى تعدادى از مردان و زنان مؤمن (در روز غدير) باشد، در صورتى كه من پيش خدا ضامنم كه از كفر و تنگدستى در امان باشد. 
 




[ دوشنبه 1 آبان 1396  ] [ 9:23 PM ] [ ام جی هاش نود و هش ] [ نظرات(0) ]

.: تعداد کل صفحات 303 :. 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 >