
آنچه در این مطلب در پی آنیم اهتمام علما دین نسبت به نماز است. همان نمازی که درروایات معصومین از آن بعنوان ستون دین یاد شده و قبولیش مایه قبولی دیگر اعمال ذکر گردیده است یا آن را نور چشم خود معرفی نموده اند و بسیاری روایات دیگر که در این مقال نمی گنجد.
حال سوال این است که نماز با این درجه از اهمیت که به جا آوردن آن به صورت جماعت یکی از مستحبات تاکید شده است، تاچه میزان در گفتار و عمل عالمان بعنوان رهبران دینی مردم مورد تاکید و نظر بوده است؟
در ادامه با ذکر نمونه هایی از سیره رفتاری و گفتار علما به پی جویی پاسخ سوال خود می پردازیم .
ادامه مطلب

جلب رحمت خدا : خداوند در سوره ی نور می فرماید: وَ اقیمُواالصَّلاةَ وَ اتواالزَّكاة وَ اَطیعُواالرَّسوُلَ لعَلكُمْ ترْحَمُونَ. (نور/ 56) " و نماز را بر پا دارید و زكات بدهید و رسول را اطاعت كنید تا مشمول رحمت شوید."
خداوند در این آیه اولین شرط برای داخل شدن در رحمت را برپایی نماز برمی شمارد.
طلب یاری از نمازوَاستعینُوا بِالصَّبْرِ والصَّلاةِ وَ اِنَّها لكبیرِةٌ اِلاّ عَلی الخاشِعینَ. (بقره/ 45) " و از صبر و نماز یاری بجویید و این كار جز از برای خاشعان گران است."
ادامه مطلب



























