اقتصاد مقاومتی - اقتصاد مقاومتی گام برداشتن به سمت تولیدات داخلی است

اقتصاد مقاومتی گام برداشتن به سمت تولیدات داخلی است

نتیجه تصویری برای اقتصاد مقاومتي

 

ابراهیم نکو نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به راهکارهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی از فواید اقتصاد مقاومتی برای مردم، نخستین‌ بخش مهم در راستای عملی شدن این فرایند است که رسانه‌ها باید در سطح گسترده به آن بپردازند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی و فراگیری به موقع، هر چند هم زمان‌بر باشد می‌تواند نتایجی مهم‌تر از اجرای بدون آگاهی‌بخشی را در فرایند اقتصاد مقاومتی کشور به وجود آورد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نقش کلیدی مسئولان در اجرای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: مسئولان اجرایی کشور به عنوان بدنه اصلی باید در جهت اجرایی شدن این برنامه پیش قدم شده و الزامات آن را انجام دهند.

نماینده رباط کریم در مجلس با اشاره به تأکیدات صریح مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت بخش تولید تصریح کرد: عدم توجه به بخش تولید و مسائل مربوط به آن اقتصاد مقاومتی را با مشکلات عدیده مواجه می‌کند، بنابراین توجه ویژه و همزمان به بخش تولید، زمینه عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی را در کشور ایجاد خواهد کرد.

نکو با اشاره به چالش‌های اقتصاد مقاومتی ادامه داد: متأسفانه برخی خواسته یا ناخواسته سعی در ایجاد یأس و ناامیدی در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی دارند که این کار درست نیست، چراکه اقتصاد مقاومتی در واقع گام برداشتن در جهت تقویت تولیدات داخلی است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص، گفت: اقتصاد مقاومتی که ایشان به آن اشاره دارند تفاوت بسیار زیادی با اقتصاد کشورهای جهان از جمله اروپا دارد و چنانچه رسانه‌ها به مزایای این فرایند بپردازند، هیچ‌گونه چالش مقدماتی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی کاملاً بر عکس ریاضت اقتصادی است، بیان کرد: در واقع ریاضت اقتصادی به دلیل شکاف بین دولت و مردم به وجود می‌آید که معمولا مردم وادار به اجرای ریاضت اقتصادی و دولتمردان نیز با چالش مواجه می‌شوند.

نکو اضافه کرد: اما اقتصاد مقاومتی بر عکس این عمل می‌کند، یعنی چنانچه احتمال وجود داشته باشد که مردم در آینده کمی با مشکل مواجه می‌شوند در زمینه‌های اقتصادی، اقدامات اساسی به منظور عدم وقوع مشکلات آینده صورت می‌گیرد.

نماینده رباط کریم در پایان یادآور شد: با توجه به رابطه عمیق و معنوی که بین مردم و رهبری وجود دارد، مشکلات اقتصادی نمی‌تواند تأثیر منفی در آینده کشور داشته باشد.

منبع:پایگاه خبری اقتصاد مقاومتی

 

تاریخ : چهارشنبه 2 تیر 1395  ساعت: 10:30 AM
ادامه مطلب