عملیات سایبری
زندگی زیباست اما شهادت زیباتر
                                    
درباره وبلاگ


نويسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 216850
  • تاريخ ايجاد وبلاگ :دوشنبه 16 فروردین 1389 
  • تعداد کل نظرات : 130
  • تعداد کل پست ها : 606
  • آخرين بروز رساني : سه شنبه 21 خرداد 1392 

کدبنر سایت یزد آوا
چهارشنبه 20 مرداد 1389  :: نويسنده : یاران 313

شيخ کاظم، فرزند شيخ محمد علي عمري است که اکنون نود سال از عمرش سپري شده است. اين عالم شيعي عربستان ، 45 سال از عمرش را در زندان هاي وهابيون عربستان سپري کرده و چند سال پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي ايران ، از زندان آزاد شده است.
سايت " شبکه راصد الاخباريه" نوشت که پليس عربستان ، آقاي شيخ کاظم عمري را دوشنبه ي گذشته پس از شکستن در مزرعه اش در مدينه ي منوره ، دستگير کرده است.
بنا بر اين گزارش ، ده ها مامور امنيتي عربستان به باغ- مزرعه شيخ عمري حمله کرده و ضمن وارد آوردن خساراتي به اين مجموعه : شيخ کاظم را با خود برده اند.
به گزارش خبرنگار فرارو ، در باغ - مزرعه ي شيخ محمد علي عمري، مسجد شيعيان و نيز دفتر کار وي قرار دارد.
اين مسجد هر روزه پذيراي تعداد زيادي از زوار ايراني نيز هست. اين زوار ايراني که معمولا شب ها به مسجد شيعيان عربستان مي روند، نماز را به امامت شيخ کاظم اقامه مي کنند. 

 
 شیخ  کاظم  را  آزاد  کنید
 
 







بسم الله الرحمن الرحیم
 
وزير اطلاعات با اشاره به بررسي‌هاي اطلاعاتي انجام شده، گفت: يكي از پروژه‌هاي مدنظر دشمن در جنگ نرم، مسيحي‌سازي دانش‌آموزان كشورمان است كه با شعار "فقط عيسي " فعاليت مي‌كنند.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام حيدر مصلحي عصر امروز در مراسم اختتاميه بيست ‌و هفتمين گردهمايي رؤساي مناطق و ادارات كل آموزش و پرورش سراسر كشور كه در سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي برگزار شد با اشاره به تهديدات مختلف دشمن براي فروپاشي نظام اسلامي گفت: يكي از پروژه‌هاي دشمن در جنگ نرم، مسيحي‌سازي دانش‌آموزان است كه طبق اطلاعات رسيده يك جريان پروتستاني با شعار "فقط عيسي " و با پشتيباني صهيونيست‌ها در مدارس به راه افتاده‌ است.

وي افزود: انتهاي اين جريان همانند مسيحيت آمريكا، رژيم صهيونيستي قرار دارد كه البته حساب آنها از اقليت‌هاي ديني به رسميت شناخته شده در نظام اسلامي جدا است.

حجت‌الاسلام مصلحي افزود: اينها موفق شده‌اند تعدادي از معلمان و دانش‌آموزان را با راه‌اندازي‌هاي NGO‌هايي از مجموعه آموزش و پرورش تحت تأثير و هدايت خود قرار دهند كه البته طرح اين موضوع نه به عنوان بزرگي و شدت كار آنها بلكه به عنوان هشداري نسبت به شرايط موجود است.

وزير اطلاعات با بيان اينكه در طول 30 سال پس از انقلاب اسلامي، دشمن از طريق جنگ نرم هوشمندانه به دنبال مقابله با اسلام ناب محمدي بوده است، تصريح كرد: يكي از صحنه‌هاي مهم اين جنگ نرم عرصه آموزش و پرورش است و البته علي‌رغم تجربه‌هاي موفقي كه دشمن در اين رابطه با خود همراه داشته است، در نظام اسلامي ايران به دليل ويژگي‌هاي خاص آن نتوانسته است به نتيجه برسد.