غلامرضا ملك عليپور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در رشت، با بيان اينكه مجلس مركز تدبير و تفكر و برون داد بهترين راهكار براي پيشرفت كشور است، اظهار داشت: مجلس بايد ضمن حذف قوانين موازي و تصويب قوانين جامع و مدون و نظارت بر اجراي قانون توسط دستگاه هاي قضايي و اجرايي ايفاي نقش كند.
وي افزود: نماينده مجلس به هيچ وجه نبايد به عنوان عنصر اجرايي و حلال مشكلات مردم باشد.
مديرعلمي پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي گيلان تصريح كرد: بايد كساني را انتخاب كنيم كه ضمن برخورداري از عنصر عدالت و امانت داري در كميسيون مربوط كه بناست كانديد مورد نظر فعال شود داراي تخصص و توانايي ارائه طرح و راهكار يا شناسايي نقاط ضعف و قوت لايحه پيشنهادي دولت باشد.
ملك عليپور در ادامه پرسش از افراد اهل و ارائه سئوالات تخصصي توسط افراد متشخص جامعه از كانديداها در فضاي تبليغات و فضاي سايبر را از راهكارهاي انتخاب نماينده اصلح عنوان كرد.
وي گفت: ايجاد فضاي روشنگري توسط خواص جامعه براي انتخاب درست توسط عامه مردم مي تواند مردم را در انتخاب اصلح ياري كند.
مديرعلمي پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي گيلان در ادامه اصل اساسي و اعتقادي در انتخابات را تلكيف محور عنوان كرد و افزود: اصل اساسي ما نتيجه محوري نيست و مردم بايد بدانند كه اگر در مورد كسي از لحاظ تعهد و تخصص به جمع بندي رسيدند بدون محاسبه شكست يا پيروزي فرد، آن را انتخاب كنند.
ملك عليپور يادآور شد: كانديداها نبايد از روح و طينت پاك مردم سوء استفاده كنند و تبليغات را به عنوان فرصتي براي معرفي خود و تبيين خواسته ها و مطالبات نظام ببينند و نه فرصتي براي اثبات خود به قيمت نفي ديگري.
وي خاطرنشان كرد: كانديداها نبايد عملكرد گذشته نظام و برخي از نواقص موجود را پررنگ كنند كه منجر به نااميدي مردم شود؛ بلكه بايد در رفتار، كردار و گفتار صادق باشند چرا كه هر عمل و رفتاري در جامعه اسلامي بايد روزي در دادگاه الهي پاسخ داده شود.
منبع : خبر گذاری دانشجو
نظرات0