نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 8:04 PM | نظرات (0)
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 8:02 PM | نظرات (0)
در این دوره( دوره جوانی ) این کارها رو بکن:
۱)ازدواج کن:
همه لطف ازدواج کردن به اینه که در جوانی باشه و اگه نه که...رفع تکلیفه و لطفشو ازدست میده. ازدواج توی دوران جوانی توصیه شده چون هم به موقع هست و هم از گناه هایی که با ازدواج از بین میره شیطان رو ناراحت میکنه.
۲)قرآن بخوان:
قرآن خواندن تو جوونی حسابی یهت میچسبه.طوری که قرآن جزئی از تو و قاطی وجودت میشه و در روحت وارد شده و جاهای خالی رو پر میکنه.
۳)به بزرگتر احترام کن:
خدا حودش وعده داده که اگه به بزرگتر به خاطر سنش احترام بگذاری وقتی که خودت پا به سن گذاشتی بهت لطف میکنه جوری که نفهمی از کجا این همه خوبی به سوی تو سرازیر شده!
۴)دنبال علم باش:
اگه توی این دوره دنبال علم نباشی شاید اصلا دیگه موقعیتش پیش نیاد و بهترین وقت برای یاد گیری همین موقعه. سن که بالاتر بره یادت نمیاد دیشب شام چی خوردی!
۵)پخته رفتار کن:
اصلا به یه آدم جوون نمیاد که مثل بازنشسته ها لباس بپوشه یا مثل اونا هر روز بره پارک و از خاطره هاش بگه...ولی این خیلی معرکست که همین جون مثله بزرگترها درست و به جا و پخته رفتار کنه طوری که کسی نتونه از گفتار و رفتارش سوتی ای بگیره.
۶)عبادت خدا فراموشت نشه:
عبادت کردن خدا اونم به اندازه و درست و به موقع...توی جوونی برات سرمایه ذخیره میکنه که تا آخر عمر و آخرت از اون استفاده میکنی.
۷)تعادل رو رعایت کن:
آخرین جزئی که همه کارها رو کامل و استاندارد میکنه تعادله...میانه روی همیشه یادت باشه .افراط و تفریط در هر کاری همیشه زندگی رو بهم میریزه.
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 8:02 PM | نظرات (0)
سرنوشت دنیا،دست گروه 1+5 نیست.
اختیار جـهـان هستی به اذن خدا در دست (5تن آل عبا )+(1مهدی فاطمه ) است .....
جهت سلامتی و ظهورش صلوات .....
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 8:00 PM | نظرات (0)
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 7:51 PM | نظرات (0)
اعمال مسجد مقدس جمکران:
1 – نماز تحیت ( احترام مسجد ):
دو رکعت است که در هر رکعت بعد از سوره حمد 7 بار سوره توحید را خوانده و سپس به رکوع می رود و ذکر ( سبحان ربی العظیم و بحمده ) را 7 بار تکرار می کند و بعد از آن به سجده رفته و در هر سجده ذکر ( سبحان ربی الاعلی و بحمده ) را 7 مرتبه می خواند سپس تشهد و سلام و پایان نماز.
2 – نماز امام زمان( عج ) :
دو رکعت است که در هر رکعت سوره ی حمد را شروع کرده، وقتی به (( ایاک نعبد و ایاک نستعین)) رسید آن را 100 مرتبه تکرار کند و بعد ادامه سوره حمد را می خواند، سپس یک مرتبه سوره توحید را خوانده به رکوع می رورد و 7 بار ذکر ( سبحان ربی العظیم و بحمده ) را تکرار می کند و بعد از آن به سجده رفته و در هر سجده ذکر ( سبحان ربی الاعلی و بحمده ) را 7 مرتبه می گوید و رکعت دوم را نیز به همین ترتیب می خواند. بعد از تشهد و سلام یک مرتبه ( لا اله الا الله ) می گوید و سپس ( 34 مرتبه الله اکبر، 33 مرتبه الحمدالله و 33 مرتبه سبحان الله ) و بعد به سجده می رود و 100 بار صلوات می فرستد.
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 دی 1392 ساعت 7:22 PM | نظرات (0)