دانلود آهنگ
ادامه مطلب
معرفت از ارکان شکرگزاری..

در اهميت معرفت و شناخت امام عصر(ع) همين نكته بس كه پيامبر اكرم(ص) فرمودند:
هركس بميرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.
دنياي پستمدرنيسم امروز و مرگ جاهليت!! جوان ايراني و جهل و ناداني!! خدايا نخواه!!
منظور از شناخت امام در درجه اول، شناخت مقام و جايگاه او در عالم هستي است.
در عصر ما امام زمان(ع) در غيبتي ظاهري به سر ميبرند و شأن امامت ايشان كاملاً برقرار است.
امام عصر(ع) در بين ماست؛ در بازارهاي ما قدم ميزند و به روي فرشهاي ما راه مي رود؛ ما هم او را ميبينيم ولي نميشناسيم.
حال براي اينكه به شناخت و معرفتي صحيح نسبت به امام زمان(ع) دست پيدا كنيم، ابتدا كمالات ايشان را از نظرگاه روايات بررسي ميكنيم:
۱. امام(ع) پدري مهربان و مادري دلسوز است.
۲ . امام رفيق مونس است.
آيا تا به حال لذت دوستي با بهترينها را چشيدهايد؟ اگر كسي با امام زمان دوستي كند، ايشان رفيق خوبي براي او خواهد بود.
۳. امام(ع) آب گوارا در حال تشنگي و هدايتكننده و نجاتدهنده از سختيهاي هولناك است.
بياييد تصور كنيم: بيابان است و تا چشم كار ميكند خاك است و خار؛ آفتاب بيرحمانه بر بدن شلاق ميزند؛ چشمان كمسو، دستان بيرمق و پاها ناتوان. گلويتان خشك و لبهاتان از فرط عطش ترك برداشته است.
در اين لحظات به چه ميانديشيد؟؟؟
آري امام زمان(ع) ساقي تشنگان در زمان غيبت است. بياييد لذت ارتباط با او را تجربه كنيم!
۴. امام(ع) پناهگاه امن خداوند است.
تا به حال با توسل به امام عصر(ع) احساس كردهايد كه در پناهگاهي امن و حصاري محكم قرار گرفتهايد؟؟
۵.امام(ع) طبيب دورهگردي براي دردهاي ماست.
چقدر در زندگي درد داريد؛ درد كشيدهايد و مرهمي نيافتيد؟ حال بشتابيد كه امام زمان(ع) درمان تمامي دردهاي ماست.
دوستان كافي است به يقين برسيد و شأن امامت امام عصر(ع) را دريابيد.
معرفت، يعني يقين به شئونات امام در عالم هستي.
منبع: اصول کافی/ج۲ کتاب الحجه
ادامه مطلب
جمعه ای دیگر
غیبت بهانه ای است که ...
این جمعه هم گذشت تو اما نیامدی
خورشید خانواده ی زهرا نیامدی
از جاده ی همیشه چشم انتظارها
ای آخرین مسافر دنیا نیامدی
صبحی کنار جاده تو را منتظر شدیم
آمد غروب، رفت و تو آقا نیامدی
از ناز چشمهای تو اصلا بعید نیست
شاید که آمدی گذر ما نیامدی
امروزمان که رفت چه خاکی به سر کنیم
آقای من اگر زد و فردا نیامدی
غیبت بهانه ای است که پاکیزه تر شویم
تا روبرویمان نشدی تا نیامدی
یابن الحسن بیای قنوتم وظیفه است
دیگر به ما چه آمده ای یا نیامدی
*********************************
اقا کمک کن که خیلی از چیزها رو فراموش نکنیم و غفلت بر ما غالب نشه
اقا جون کمک کن همونطور که شما به فکر ما هستید ما هم به فکر باشیم
یا مهدی ادرکنی یا عشق ادرکنی
التماس دعا
ادامه مطلب
ارتباط...

در روايتي از امام باقر (ع) نقل شده كه در مورد عبارت «رابطوا» ميفرمايند:
«رابطوا امامكم المهدي المنتظر»
يعني با امامتان، مهدي منتظر رابطه داشته باشيد.
رابطه داشتن با امام زمان(ع) در زمان غيبت، به معناي ايجاد پيوند محكم معنوي و احساسي با ايشان ميباشد و غفلت در اين امر باعث دور شدن از هدايت الهي ميگردد.
ارتباط با امام زمان(عج) براي ما خير محض است؛ زيرا از آن به عنوان يكي از اركان رسيدن به رستگاري ياد شده و انسان هدفي در دنيا و آخرت به جز سعادت ندارد.
بياييد با اين پدر مهربان عالم. با او كه از مادر نيز دلسوزتر است رابطه برقرار كنيم و با تمام وجودمان طعم لذتبخش دوستي را بچشيم.
ادامه مطلب
زنداني ...
تو ای زندانی زندان غیبت
دعا کن سر رسد دوران غیبت
به آنهایی که مشتاق ظهورند
چو قرنی بگذرد زندان غیبت
اللهم عجل لولیک الفرج
ادامه مطلب
باز هم مرا فرصت گفتن میدهی...

سالی را به تمام خطا می کند
هر روز و هر ماهش را به گناه می آلاید
هر لحظه شب و روزش را با تو در می ستیزد
و تا تو روی می کنی روی می گرداند
و تا تواش می خوانی دیگری را می خواند
باز هم چون به سوی تو رو می کند و می آید
آن آغوش گشاده احسان را چنان بدو می نمایی
که هر چه کرده از یاد می برد
دوباره می آید ، می نشیند و سر بر می آورد
و چشم در دستان پر مهر تو می دوزد
تا در آبشار نگاه خویش غرقش کنی
و در نزد خویشش جای دهی
تو آن قدر مهربانی که باز هم
مرا فرصت گفتن می دهی...
ادامه مطلب
اي موعود هستي ...

ای موعود هستی ...
آیا می شود پیام دلخستگی ها و آشفتگی هایم را
نسیم عشق و دوستی من به دست عنایت تو برساند؟
آیا می شود من با همه حقارت و ناچیزی ام
به آستان مقدس تو پر کشم و در آسمان معرفت تو پرواز کنم؟
آیا می شود زبان الکن من به لطف نگاه مهربان تو گشوده شود
و ناخوانده های صحیفه جانم را در پیشگاه تو عرضه کند ؟
من حقیر و ناچیزم اما تو بزرگ و با عظمتی،
این ذره ناچیز را در آسمان بیکران خود بار ده.
ادامه مطلب
عکس - ازدواج آسمانی

ادامه مطلب
ثواب انتظار ظهور امام زمان عليه السلام


( اَلسـّلامُ عـَلَى الْمـَهْدىِّ الَّذى وَعَدَاللّهُ بِهِ الاُمَمَ اَنْ يَجْمَعَ بِهِ الْكَلِمَ وَيَلُمَّ بِهِ الشَّعَثَ وَ يَمْلاَءَ بِهِ الاَرْضَ عَدْلا وَ قِسْطا وَ يَنْجِزَ بِهِ وَعْدَ الْمُؤ مِنينَ ) .
سلام بر مهدى آن چنانى كه وعدهداده خداوند بر او جميع امتها را كه جمع كنند به وجود او كـلمـه ها، يعنى اختلاف رااز ميان ببرد و دين يكى شود و گرد آورد به او پراكنندگى ها را و پـر كـند به اوزمين را از عدل و داد و انفاذ فرمايد به سبب او وعده فرجى كه به مؤ مـنـيـن داده . و ايـن فـرج عـظـيـم را در سنه هفتاد از هجرت وعده داده بودند چـنانچه شيخرواندى در ( خرائج ) از ابى اسحاق سميعى روايت كرده و او از عمرو بـن حـمـق كـه يـكـى از چـهـار نـفـر صـاحب اسرار اميرالمؤ منين عليه السلام بود كه گفت : داخل شدم بر على عليه السلام آنگاه كه او را ضربت زده بودند در كوفه پس گفتم بهآن جـنـاب كـه بـر تو باكى نيست جز اين نيست كه اين خراشى است ، فرمود: به جان خودقـسـم كـه مـن از شـمـا مـفـارقت خواهم كرد، آنگاه فرمود تا سنه هفتاد بلا است واين را سه مرتبه فرمود پس گفتم : آيا پس از بلا رخائى هست ؟ پس مرا جواب نداد و بىهوش شد، تا آنكه مى گويد پس گفتم : يا اميرالمؤ منين عليه السلام ! به درستى كه توفرودى تا [سال ] هفتاد، بلا است پس آيا بعد از بلا، رخاء است ؟ پس فرمود: آرى بهدرستى كه بعد از بلا، رخاء است و خداوند محو مى كند آنچه را كه مى خواهد و ثابت مىكند و در نزد او است ام الكتاب .
و شـيـخ طـوسـى د ر ( كـتاب غيبت ) و كلينى در ( كافى ) روايت كرده اند از ابـى حـمزه ثمالى كه گفت : گفتم به ابى جعفر عليه السلام به درستى كه على عليه السـلام بـود كـه مى فرمود تا سنه هفتاد، بلا است و مى فرمود بعد از بلا، رخائ است و بـه تـحـقـيق كه گذشت هفتاد و ما رخاء نديديم ، پس ابوجعفر عليه السلام فرمود كه اى ثـابـت ! بـه درستى كه خداى تعالى قرار داده بود وقت اين امر را در سنه هفتاد پس چون حـسـيـن عـليـه السـلام كـشـتـه شـد، شـديـد شـد غـضـب خـداونـد بـر اهـل زمـيـن پـس بـه تـاءخـيـر انـداخـت آن را تـا سـال صـد و چـهـل پـس مـا شـما را خبر داديم پس شما خبر ما را نشر كرديد و پرده سرّ را كشف نموديد پس خداى تعالى آن را تاءخير انداخت و پس از آن وقتى براى آن قرار نداد در نزد ما ( وَ يَمْحُو اللّهُ ما يَشاءُ وَ يُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ اُمُّالْكِتابَ )
ابوحمزه گفت من اين خبر را عرض كردم خدمت امام جعفر صادق عليه السلام پس فرمود: كه به درستى كه چنين بود.
و شـيـخ نـعـمـانـى در ( كتاب غيبت ) روايت كرده از علاء بن سيابه از ابى عبداللّه جـعـفـر بـن محمّد عليه السلام كه فرمود: كسى كه بميرد از شما و منتظر باشد اين امر را مـانـنـد كـسـى اسـت كـه در خـيـمـه اى بـاشـد كـه از آن حـضـرت قـائم عـليـه السـلام اسـت .
و نـيـز روايـت نـموده از ابوبصير از آن جناب كه فرمود روزى : آيا خبر ندهم شما را به چـيـزى كـه قـبـول نـمـى كـنـد خداوند عملى را از بندگان مگر به او؟ گفتيم : بلى ، پس فـرمـود: ( شـَهـادَةَ اَنْ لا اِلهَ اِلا اللّه وَ اَنَّ مـُحـَمَّدا عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ ) و اقرار به آنچه خـداونـد امر فرمود دوستى ما و بيزارى از دشمنان ما، يعنى ائمه مخصوصا و انقياد براى ايشان و ورع و اجتهاد و آرامى و انتظار كشيدن براى قائم عليه السلام ؛ آنگاه فرمود: به درسـتـى كـه بـراى مـا دولتـى اسـت كـه خـداونـد آن را مـى آورد هر وقت كه خواست ؛ آنگاه فـرمـود: هـر كس كه خوش دارد كه بوده باشد از اصحاب قائم عليه السلام پس هر آينه انتظار كشد و عمل كند با ورع و محاسن اخلاق در حالى كه او انتظار دارد پس اگر بميرد و قـائم عـليـه السـلام پـس از او خـروج كـنـد هـسـت بـراى او از اجـر مـثـل كـسى كه آن جناب را درك نموده باشد پس كوشش كنيد و انتظار كشيد هنيئا هنيئا براى شما اى عصابه مرحومه .
و شيخ صدوق د ر ( كمال الدّين ) روايت كرده از آن جناب كه فرمود: از دين ائمه است ورع و عفت و صلاح و انتظار داشتن فرج آل محمّد عليهم السلام و نيز از حضرت رضا عليه السلام روايت كرده كه رسول خدا صلى اللّه عليه و آله و سلم فرمود: افـضـل اعـمـال امـت مـن انـتـظـار فـرج اسـت از خـداونـد عـز و جل . و نيز روايت كرده از اميرالمؤ منين عليه السلام كه فرمود: منتظر امر ما مانند كسى است كه در خون خود غلطيده باشد در راه خداوند.
و شـيـخ طبرسى در ( احتجاج ) رو ايت كرده كه ( توقيعى ) از حضرت صاحب الا مـر عـليـه السـلام بـيـرون آمـد بـه دسـت مـحمّد بن عثمان و در آخر آن مذكور است كه دعا بسيار كنيد براى تعجيل فرج به درستى كه فرج شما در ان است .
و شـيـخ طـوسـى رحـمـه اللّه در ( غـيـبـت ) از مفضل روايت كرده كه گفت : ذكر نموديم قائم عليه السلام را و كسى كه مرد از اصحاب ما كـه انـتـظـار او را مـى كـشيد پس حضرت ابوعبداللّه عليه السلام فرمود به ما كه چون قـائم عليه السلام خروج كند كسى بر سر قبر مؤ من مى آيد پس به او مى گويد كه اى فـلان بـه درسـتى كه ظاهر شد صاحب تو پس اگر خواهى كه ملحق شوى پس ملحق شو و اگر مى خواهى كه اقامت كنى در نعمت پروردگار خود پس اقامت داشته باش .
و شيخ برقى در ( محاس ن) از آن جناب روايت كرده كه فرمود به مردى از اصحاب خـود كـه : هـركـه از شـمـا بـمـيـرد بـا دوسـتـى اهـل بـيـت و انـتـظـار كـشـيـدن فـرج ، مـثـل كـسى است كه در خيمه قائم عليه السلام باشد، و در روايت ديگر بـلكـه مـثـل كـسـى اسـت كـه با رسول خدا صلى اللّه عليه و آله و سلم باشد. و در روايت ديـگـر مـانـنـد كـسـى اسـت كـه در پيش روى رسول خدا صلى اللّه عليه و آله و سلم شهيد گردد. و نيز از محمّد بن فضيل روايت كرده كه گفت فرج را از حضرت رضا عليه السلام سـؤ ال كـردم ، حـضـرت فـرمـود كـه آيـا انـتـظـار فـرج از فـرج نـيـسـت ، خـداى عـز و جـل فـرمـوده : فـَانْتَظِرُوا اِنّى مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرينَ؛ شما انتظار بريد به درستى كه من با شما از انتظار برندگانم . يعنى انتظار بريد فرج مرا و من انتظار مـى بـرم آن وقـتـى را كـه بـراى ايـن مـصلحت دانستم كه آن وقت در رسد. و نيز از آن جناب روايـت كـرده كـه فـرمـود: چـه نـيـكـو اسـت صـبـر انـتـظـار فـرج ، آيـا نـشـنـيـده اى قول خداوند را كه فرمود:
( فـَارْتـَقـِبـُوا اِنّى مَعَكُمْ رَقيبٌ ) ،( وَانْتَظِرُوا اِنّى مَعَكُمْ مِنَ الْمـُنـتـظـريـنَ . )پ س بر شما باد به صبر زيرا كه فرج مى آيد بـعـد از نـاامـيـدى و بـه تـحـقـيـق كـه بـودنـد پـيـش از شـمـا كـه از شـمـا صبر كننده تر بودند .
ادامه مطلب
دعاى امام زمان عجَّ اللّه تعالى فرجه


دعاى امام زمان عجَّ اللّه تعالى فرجه
كفعمى در مصباح فرموده اين دعاء حضرت مهدى صَلَواتُ
اللّهِ عَلَيْهِ است
اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفيقَ الطّاعَةِ وَبُعْدَ الْمَعْصِيَةِ
خدايا روزى ما كن توفيق اطاعت و دورى از گناه
وَصِدْقَ النِّيَّةِ وَعِرْفانَ الْحُرْمَةِ وَاَكْرِمْنا بِالْهُدى وَالاِْسْتِقامَةِ وَسَدِّدْ
و صدق و صفاى در نيت و شناختن آنچه حرمتش لازم است و گرامى دار ما را بوسيله هدايت شدن و استقامت و استوار كن
اَلْسِنَتَنا بِالصَّوابِ وَالْحِكْمَةِ وَامْلاَْ قُلُوبَنا بِالْعِلْمِ وَالْمَعْرِفَةِ وَطَهِّرْ
زبانهاى ما را به درستگويى و حكمت و لبريز كن دلهاى ما را از دانش و معرفت و پاك كن
بُطُونَنا مِنَ الْحَرامِ وَالشُّبْهَةِ وَاكْفُفْ اَيْدِيَنا عَنِ الظُّلْمِ وَالسَّرِقَةِ
اندرون ما را از غذاهاى حرام و شبهه ناك و بازدار دستهاى ما را از ستم و دزدى
وَاغْضُضْ اَبْصارَنا عَنِ الْفُجُورِ وَالْخِيانَةِ وَاسْدُدْ اَسْماعَنا عَنِ اللَّغْوِ
و بپوشان چشمان ما را از هرزگى و خيانت و ببند گوشهاى ما را از شنيدن سخنان بيهوده
وَالْغيبَةِ وَتَفَضَّلْ عَلى عُلَماَّئِنا بِالزُّهْدِ وَالنَّصيحَةِ وَعَلَى الْمُتَعَلِّمينَ
و غيبت و تفضل فرما بر علماى ما به پارسايى و خيرخواهى كردن و بر دانش آموزان
بِالْجُهْدِ وَالرَّغْبَةِ وَعَلَى الْمُسْتَمِعينَ بِالاِْتِّباعِ وَالْمَوْعِظَةِ وَعَلى
به كوشش داشتن و شوق و بر شنوندگان به پيروى كردن و پند گرفتن و بر
مَرْضَى الْمُسْلِمينَ بِالشِّفاَّءِ وَالرّاحَةِ وَعَلى مَوْتاهُمْ بِالرَّاْفَةِ
بيماران مسلمان به بهبودى يافتن و آسودگى و بر مردگان آنها به عطوفت
وَالرَّحْمَةِ وَعَلى مَشايِخِنا بِالْوَقارِ وَالسَّكينَةِ وَعَلَى الشَّبابِ
و مهربانى كردن و بر پيرانمان به وقار و سنگينى و بر جوانان
بِالاِْنابَةِ وَالتَّوْبَةِ وَعَلَى النِّساَّءِ بِالْحَياَّءِ وَالْعِفَّةِ وَعَلَى الاْغْنِياَّءِ
به بازگشت و توبه و بر زنان به شرم و عفت و بر توانگران
بِالتَّواضُعِ وَالسَّعَةِ وَعَلَى الْفُقَراَّءِ بِالصَّبْرِ وَالْقَناعَةِ وَعَلَى الْغُزاةِ
به فروتنى و بخشش كردن و بر مستمندان به شكيبائى و قناعت و بر پيكار كنندگان
بِالنَّصْرِ وَالْغَلَبَةِ وَعَلَى الاُْسَراَّءِ بِالْخَلاصِ وَالرّاحَةِ وَعَلَى الاُْمَراَّءِ
به يارى و پيروزى و بر اسيران به رهايى يافتن و آسودگى و بر زمامداران
بِالْعَدْلِ وَالشَّفَقَةِ وَعَلَى الرَّعِيَّةِ بِالاِْنْصافِ وَحُسْنِ السّيرَةِ وَبارِكْ
به عدالت داشتن و دلسوزى و بر ملت به انصاف و خوش رفتارى و بركت ده
لِلْحُجّاجِ وَالزُّوّارِ فِى الزّادِ وَالنَّفَقَةِ وَاقْضِ ما اَوْجَبْتَ عَلَيْهِمْ مِنَ
براى حاجيان و زائران در توشه و خرجى و به انجام رسان آنچه را بر ايشان واجب كردى از
الْحَجِّ وَالْعُمْرَةِ بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَالرّاحِمينَ
اعمال حج و عمرة بوسيله فضل و رحمت خودت اى مهربانترين مهربانان
ادامه مطلب