كار وتلاش وجهاد اقتصادی



خیز تاریخی اقتصادی در سال جهاد اقتصادی

رئیس پژوهشکده امور اقتصادی با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری به نام سال جهاد اقتصادی گفت: سال 90 سال پیشرفت و قرار گرفتن در آستانه جهش تاریخی برای اقتصاد ایران است.

 

به گزارش اقتصاد پنهان به نقل از مهر، بیژن صفوی با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، سال 90 را به لحاظ آماده بودن زیر ساختهای مختلف سال پیشرفت اقتصادی و قرار گرفتن در آستانه جهش تاریخی برای اقتصاد ایران دانست.

وی گفت: این نام‌گذاری از هر دو بعد ملاحظات داخلی و ملاحظات خارجی کشور دارای اهمیت اساسی است. از بعد داخلی، واقعیت­هایی که مستلزم دگرگونی بنیادین در مبانی و زیرساختهای قانونی، نرم افزاری و سخت افزاری پیشرفت اقتصادی کشور از قبیل قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44، تمرکز زدایی، آمایش سرزمین و برنامه تحول اقتصادی کشور در ابعاد مختلف و محورهای هفتگانه پیشرفت اقتصادی کشور است، پیشرفت اقتصادی ایران را در آستانه یک جهش تاریخی قرار داده است.

وی افزود: مسوولین کشور در سایه منویات مقام معظم رهبری در سال همت مضاعف و کار مضاعف برنامه­ریزی­های وسیعی در تسهیل مسیر اجرای سیاست­های مورد نیاز تحولات یاد شده به عمل آورده و یکی از مهمترین محورهای تحول اقتصادی کشور را که هدفمندکردن یارانه­ها است، به قانون تبدیل کرده و با مشارکت و همکاری مردم به نحو مطلوب و با موفقیت اجرا نمودند.

رییس پژوهشکده امور اقتصادی در ادامه گفت: مسیر اجرایی سایر ابعاد تحول اقتصادی کشور، در سال 1390 با شدت و حساسیت مضاعفی بایستی تداوم یابد. از بعد خارجی، با عنایت به دشمنی امپریالیسم و نگرانی استکبار و ایادی آن از پیشرفت کشورمان، که به عنوان الگوی بیداری و آزادگی بشریت از یک سو و محوریت آن در منطقه و جهان که مانع اصلی سیطره استکبار بر منابع سایر کشورها بویژه منطقه خاور میانه می­باشد، موجب شده است که دشمنان ملت ما به بهانه­های مختلف اقدام به بسترسازی و زمینه­سازی برای اعمال تحریم­های اقتصادی بر علیه کشورمان نموده و نهایت تلاش خود را بکار برده­اند تا بر روند پیشرفت کشور ضربه بزنند.

وی در این خصوص افزود: ضرورت دارد تا آحاد ملت شریف ایران اسلامی دست در دست هم با وحدت کلمه، به عنوان بازوهای پرتوان مسوولین نظام به ویژه قوه مجریه و خدمتگزاران خود، از یک سو در مقابل توطئه­های دشمنان با بیداری و هوشیاری بایستند و از سوی دیگر، در عرصه کار و تلاش و افزایش بازدهی اقتصادی و بهره‌وری کارها و امور مربوطه، لحظه­ای درنگ نکنند.

صفوی با اشاره به اهمیت راهبردی نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی گفت: مقام معظم رهبری با تدبیر، هوشیاری و احاطه بر تمامی مسائل راهبردی کشور، به شایستگی، سال جدید را سال جهاد اقتصادی نامگذاری نمودند. جهاد اقتصادی زیبنده­ترین نامی است که برای سال 1390 بایستی بکار برد، چرا که مسایل راهبردی کشور در ابعاد داخلی و خارجی، از جمله امور یاد شده، تلاش­هایی فراتر از یک مجموعه تلاش و کار طبیعی را می­طلبد و واژه جهاد، که ناظر بر بسیج تمام منابع کشور و جهد و کوشش مضاعف و مستمر و بهره­گیری حداکثری از ظرفیت‎های سرشار انسانی، طبیعی و مادی است، نکته کلیدی این نامگذاری است.

رییس پژوهشکده امور اقتصادی در پایان گفت: تحقق جهاد اقتصادی و منتفع شدن کشور از برکات آن، مستقیما متوجه همدلی و همراهی تنگاتنگ مردم و مسوولین کشور است و انشاء الله مردم و مسئولان کشور با حماسه سازی و رقم­زدن یک جهاد همه جانبه اقتصادی، در راستای فرمایشات و رهمنودهای راهبردی مقام عظمای ولایت، همچون گذشته برگ زرین­ دیگری بر تاریخ این مرز و بوم افزوده و ضمن خنثی­سازی توطئه‌های دشمنان، روند پیشرفت اقتصادی کشور را در همه ابعاد، با سرعت بیشتر تداوم بخشیده و بدین ترتیب آهنگ پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را برای سال‌های آینده، پرشتاب‌تر و سهل­تر خواهند کرد.
 

منبع: سایت اقتصاد پنهان



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

شش رکن موثر در جهاد اقتصادی/ فرصتی طلایی برای اصحاب رسانه در سال 90

سخنگوی وزارت بازرگانی دولت، مجلس‌، قوه قضاییه، بخش خصوصی، مردم و اصحاب رسانه را شش رکن اصلی در پیشبرد اهداف جهاد اقتصادی دانست و گفت: این ارکان با ایفای نقش موثر درتمام حلقه‌هایی که مرتبط با بحث اقتصادی است از جمله تولید، توزیع، مصرف، واردات، صادرات و خدمات بازرگانی خواهند توانست ‌جهش اقتصادی را در کشور رقم بزنند‌.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی بازرگانی ایران(شابا)، سیدعلیرضا شجاعی سال گذشته را سالی سرشار از کارها و توفیقات بزرگ دانست و تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در آغازین روزهای سال 90 در فرمایشات خود تاکید کردند‌، رشد صادرات غیرنفتی یکی از مصادیق‌ عملی همت و کار مضاعف در سال 89 بوده است‌.

سخنگوی وزارت بازرگانی اظهار داشت: مباحثی که مقام معظم رهبری درحوزه هدفمندی و بحث نان مطرح کردند نشان‌دهنده تلاش گسترده در این حوزه و نتایج خوب به دست آمده است.

شجاعی با اشاره به حجم گسترده ذینفعان و مخاطبان وزارت بازرگانی‌، اظهار داشت‌: حجم انبوهی از مخاطبان در سراسر کشور، این دستگاه را به لحاظ فعالیت به یک دستگاه استراتژیک تبدیل کرده ضمن اینکه همین مخاطبان از این وزارتخانه انتظار دارند که در پیشبرد جهاد اقتصادی پیشرو باشد.

وی از ثبت بیش از شش هزار خبر در حوزه بازرگانی از آغاز دولت دهم تاکنون خبر داد و اظهار داشت‌: درج این میزان خبر درنوع خود یک رکورد به شمار می‌آید و می‌توان گفت نسبت به اخبار دستگاه‌هایی که درحوزه اقتصادی فعالیت می‌کنند، در رتبه اول قرار دارد.

سخنگوی وزارت بازرگانی ادامه داد: بررسی‌ها حاکی از آن است که بیش از 200 رویداد متفاوت طی سال 89 در وزارت بازرگانی اتفاق افتاده که در بیش از 90 درصد آنها رسانه‌ها دخیل بوده و به انعکاس اخبار پرداخته‌اند که این امر نیز به نوبه خود بیانگر فعالیت گسترده وزارت بازرگانی به عنوان یکی از مهمترین دستگاه‌های اقتصادی دولت در سال 89 است که امیدواریم امسال باز هم بیشتر شود.

وی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری، افزود‌: در سال جاری به لحاظ بحث جهاد اقتصادی وظیفه سنگین‌تری را نسبت به سال گذشته بر دوش خواهیم داشت که این وظیفه به عهده تمام ارکان مرتبط با جهاد اقتصادی به خصوص رسانه‌ها‌ست.

شجاعی این وظیفه را یک فرصت طلایی دانست و اذعان داشت: رسانه‌ها باید با عملکردی متفاوت در حوزه بازرگانی، تصویری جدید از این حوزه در اذهان عمومی به نمایش بگذارند.

وی همچنین با بیان برخی از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جهاد اقتصادی، گفت: در صورت بررسی کلام مقام معظم رهبری شش حوزه به صورت موثر دراین جهاد دخیل خواهند بود.

سخنگوی وزارت بازرگانی اظهار داشت: دولت، مجلس و قوه قضاییه نقش مهمی را در اجرای جهاد اقتصادی داشته و باید هرکدام برنامه خاص خود را داشته باشند.

به گفته وی تعدادی از قوانین در حوزه بازرگانی در مجلس است که ضروری به نظر می‌رسد هرچه زودتر به تصویب رسیده و وارد مرحله اجرایی شوند، قوانینی همچون اصلاح قانون گمرکی، قانون تجارت، قانون نظام صنفی و قانون‌های مختلفی که هم‌اکنون نیازمند این هستند که جهشی را در اقتصاد ما ایجاد کنند.

شجاعی تصریح کرد: دولت نیز وظایف خاص خود را دارد که براساس آنها در بخش‌های مختلف می‌تواند نقش آفرین باشد که از آن جمله می‌توان به توسعه فضای کسب و کار، رقابت‌پذیر، ارائه تسهیلات لازم و غیره اشاره کرد. قوه قضاییه نیز به نوبه خود باید نقش‌آفرینی کند.

وی سه بخش دیگر را بخش خصوصی که شامل بنگاهها، تشکل‌ها و ‌اتحادیه‌ها هستند، مردم و اصحاب رسانه دانست که هرکدام به نوبه خود نقش مؤثری را در به ثمر رساندن جهاد اقتصادی خواهند داشت.

مشاور وزیر بازرگانی گفت: این شش محور، شش رکنی هستند که باید امسال به بحث توسعه و جهش اقتصاد کمک کنند و امیدواریم که اصحاب رسانه در تمام حلقه‌هایی که مرتبط با بحث اقتصادی است از جمله تولید، توزیع، مصرف، واردات، صادرات و همین طور خدمات بازرگانی به ما کمک کنند.

وی اظهار داشت: اگر به صورت جزیی به این امر نگاه کنیم در ماه می توان بیش از 200 سوژه پیدا کرد که پیرامون آن بحث کرده و آن را به خبر تبدیل کرد.

شجاعی در خاتمه اظهار داشت: امسال با تمام معاونت‌ها مکاتبه کرده‌ایم تا موضوعات جدید هر یک از آنها گردآوری و براساس آن تا بتوانیم یک دوره جامع آموزشی ویژه خبرنگاران و رسانه‌ها با رویکرد مباحث جدید بازرگانی طراحی کنیم تا تعامل بیشتری با اصحاب رسانه شکل گیرد‌.

آدرس صفحه خبر: http://www.shabanews.net/News/No/11525

 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

مفاهيم و کليات کارآفريني

نويسنده: اقدس السادات رضوي

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

بررسي تاثير ساختار سني جمعيت بر اندازه دولت و رشد اقتصادي در ايران

نويسنده: رضا کيهاني حکمت                                                                                                توضيحات: برگزيده هشتمين دوره جشنواره پايان نامه سال دانشجويي 

 

 

 دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

کار آفريني زنان ايران؛ چالش ها، موانع و ابتکارها

نويسنده: خانم صابر

 

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

کارآفريني يک شغل است يا يک سبک زندگي

نويسنده: جليل صمدآقائي

 

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

راهنماي سرمايه گذاري در منطقه آزاد کيش

نويسنده: سازمان منطقه آزاد کيش

 

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

دين و اقتصاد

نويسنده: سيد عباس موسويان

توضيحات: مطالعة نظام هاي اقتصادي نشان مي دهد که شناخت درست آن ها بر شناخت دقيق مباني فکري و فلسفي شکل دهندة آن ها متوقف است، و مهم ترين موضوع تأثيرگذار بر اهداف، اصول و چارچوب هاي نظام هاي اقتصادي، نگرش مکاتب گوناگون به بحث دين و قلمرو آن است.

نظريه پردازان سوسياليسم با اعتقاد به فلسفة ماترياليسم، خدا و دين را انکار کرده اند؛ در نتيجه، در طر احي نظام اقتصادي، جايگاهي براي آموزه هاي الاهي قائل نيستند. نظريه پردازان اقتصاد سرمايه داري با اعتقاد به فلسفة دئيسم، نقش خداوند را در خالقيت او منحصر کرده، آموزه هاي پيامبران را به حوزة اخلاق و معنويت مربوط دانستند؛ در نتيجه، آنان نيز در طر احي نظام سرمايه داري، نقشي براي دين و تعاليم الاهي قائل نشدند.

 

       دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

خطابه علم اقتصاد

نويسنده: دونالد مک لاسکى

توضيحات: نوشتار حاضر (3) در قالب هشت بخش، به يکى از جديدترين مطالب متدلوژى علم اقتصاد مى پردازد. نويسنده ابتدا خطابه را به عنوان يک مکالمه نظم وار مورد بحث قرار ميدهد. سپس به روش شناسى رسمى در اقتصاد مى پردازد.

منسوخ شدن روش «مدرنيسم» و خطابه غير رسمى در اقتصاد، مطالب بخش‌هاى بعدى است. ذکر ادبى بودن خطابه اقتصاد، استعارى بودن آن، ناعقلانى گرى بديل مدرنيسم نيست و نيکى خطابه، بحث‌هاى پايانى را تشکيل مى دهند. (4)

 

 

 دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

ايدئولوژى و روش در علم اقتصاد

نويسنده: همايون کاتوزيان

توضيحات: يکى از مقوله هاى با اهيت پيرامون علم اقتصاد، بحث هاى روش شناختى و همچنين موضوع تأثير انديشه هاى فلسفى و ارزشى در تئورى هاى اين علم مى باشد. اين مباحث چه از ناحيه روش هاى بررسى علمى و تفکيک آن ها از روش هاى غير علمى، و چه از نظر نقش ديدگاه هاى فکرى مکاتب و نظام هاى مختلف اقتصادى، جايگاه برجسته اى را در ادبيات مربوط به اين رشته به خود اختصاص داده است. نوشته اى که ترجمه اولين قسمت آن از نظر مى گذرد يکى از مجموعه هاى ارزشمند در اين زمينه مى باشد. نويسنده که از اساتيد معروف دانشگاه «کنت» (kent  ) در انگلستان مى باشد، از صاحب نظران ايرانى الاصل است که به ايران و ارزش هاى جامعه ايرانى بسيار پايبند است.(1) نويسنده با اعتقاد بر اين که علم اقتصاد در شرايط و اوضاع و احوال فعلى دستخوش بحران مى باشد، ريشه بحران مذکور را به چارچوب و فلسفه اقتصادى، روش ها، تئورى ها و عقايد حاکم بر آن ها مرتبط دانسته، هر گونه راه حل در ارتباط با اين بحران را نيز مبتنى بر اين نگرش روش شناختى مى داند. و با ديدى نقادانه مرورى بر خاستگاه تئورى ها مى نمايد.

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

کتاب صوتي روشهاي تحقيقاتي در اقتصاد

   دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

قوانين نوين اقتصادي در عصر شبکه ها

نويسنده: کوين کلي

  دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

نقش خانواده در توسعه کارآفريني

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

دانلود کتاب جهاني شدن اقتصاد از رويا تا واقعيت

نويسنده: محمدرضا مالک

توضيحات: جهاني‌شدن، زنجيره‌اي از دگرگوني‌هاست که عرصه‌هاي گوناگون فرهنگ، سياست و اقتصاد کشورهاي جهان را در بر گرفته و روابط متنوع و متقابلي ميان واحدهاي مستقل ملي برقرار مي‌سازد. در اين ميان، بعد اقتصادي جهاني‌شدن، از آن رو که در نظام سرمايه‌داري، سياست و فرهنگ تحت تأثير مستقيم سياست‌گزاري‌هاي اقتصادي هستند، اهميت ويژه‌اي دارد. عوامل اصلي رويکرد نظام سرمايه‌داري به جهاني‌سازي اقتصاد را مي‌توان انباشت سرمايه در غرب، اشباع بازار مصرف کشورهاي صنعتي و شکست دولت‌هاي رفاهي برشمرد.

در مجموعه حاضر، ضمن بررسي پديدة جهاني‌شدن اقتصاد و آثار مثبت و منفي آن، سياست‌هاي پيش‌نهادي پيوستن ايران به جهاني‌سازي اقتصاد با توجه به ديدگاه اسلام دربارة تجارت، مورد نقد و بررسي قرار گرفته است.

 

دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)

تعداد کل صفحات : 44 ::         20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   >  

دانلود کتاب راهبردهاي رفع موانع سرمايه گذاري و توسعه بخش خصوصي

نويسنده   : کوروس صديقي - امير هوشنگ شهيدي        

         دانلود کتاب 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)





عدالت
جهاد اقتصادی
عدالت اقتصادی
ريشه کني «ربا»
عدالت امام علی(ع)
نفی سرمایه سالاری
جهاد براي رشد اقتصادي
مبارزه با مفاسد اقتصادی
موانع تحقق جهاد اقتصادی
آموزه های اقتصادی اسلام
مفهوم­شناسی جهاد اقتصادی
جهاد اقتصادي با محوريت بازرگاني خارجي
آرایش جهادی اقتصاد كشور
اخلاق‌گرايي و بي‌توجهي به علم اقتصاد
دانلودکتاب مفید اقتصادی
مفهوم و الزامات جهاد اقتصادی

رضا کرمی

كل بازديدها : 577481
كل مطالب : 745

تعداد كل نظرات : 30

تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 10 فروردین 1390 

آخرين بروزرساني : شنبه 28 اردیبهشت 1392 

RSS 2.0 این صفحه را به اشتراک بگذارید