درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2761615
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

در رقابت با غول های خارجی

● تاریخچه شركت

در كشور ما تولید كالای صوتی و تصویری از اوایل دهه چهل آغاز شده است. شركت صنام الكترونیك تولید تلویزیون رنگی با نام صنام را از سال ۱۳۷۲ آغاز كرده است. شرایط خاص حاكم بر بازار ایران در سالهای ۱۳۷۰ ۱۳۷۵ كه عموما با كمبود عرضه مواجه بود باعث گردید كه تفكر ادامه فعالیت بصورت گسترده شكل گرفته و بر این اساس تولید، تامین، تجارت، تحقیق و توسعه و خدمات پس از فروش را راه اندازی نماید.

بیش از سال حضور موثر

حامی مصرف كنندگان

كالای ملی افتخار ملی


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

لزوم ایجاد کنسرسیومی برای حمایت از صنایع کوچک

مهندس ثقفی سابقه ای بالغ بر ۲۵ سال در بخش صنعت و مدیریت های مختلف ذیربط مانند مدیریت تولید، مهندسی، تحقیقات و برنامه ریزی دارد و در حال حاضر معاون وزیر صنایع و معادن است. وی کارشناسی ارشد خود را در رشته های مهندسی متالوژی از دانشکده فنی دانشگاه تهران، و مدیریت اجرائی از سازمان مدیریت صنعتی ایران اخذ کرده است و دوره های متعددی را در برنامه ریزی استراتژیک و مدیریت منابع ومدیریت توسعه گذرانده است.

● یکی از مهمترین سیاست های مورد توجه دولت نهم توسعه بنگاه های کوچک و زودبازده کارآفرینی است و تمام دستگاه ها به نحوی با ایجاد دفاتری تحت عنوان ”مراکز کارآفرینی“ این قضیه را دنبال می کند، پیش زمینه هائی که باعث شد این سیاست ها دنبال شوند را بیان نمائید.

▪ در برنامه سوم و چهارم که با افزایش نرخ بیکاری و بحران بیکاری در کشور مصادف بود، دولت سابق به این فکر افتاد که با این بحران به مبارزه بپردازد و اشتغال را در کشور سامان دهد در آن زمان بیکار بیشتر از ایجاد یک کار مولد برای بیکار مورد توجه قرار داشت. در برنامه سوم، تسهیلات ارزان قیمتی برای بیکاران آماده کار در نظر گرفتند که این تسهیلات رقمی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص می داد.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

بیراهه رفتن مثلث توسعه صنعتی

فناوری در ادبیات اقتصادی جایگاه مهمی دارد. از دیدگاه اقتصاد خرد، یک اقتصاد را می توانیم به چهار بخش اساسی تقسیم کنیم: موجودی منابع، ترجیحات افراد، نهادها و فناوری. هدف از فعالیت اقتصادی تبدیل منابع به کالاها و خدمات است. نقش فناوری این است که مشخص می کند چگونه منابع می تواند برای تولید کالاها و خدمات استفاده شود. به تعبیری می توان گفت که فناوری، کتاب آشپزی اقتصاد است زیرا تمام ترکیبات ممکن منابع برای تولید کالا را به ما می گوید. از دیدگاه اقتصاد کلان، پیشرفت غنی، عنصر کانونی در رشد اقتصادی است و تولید محصول بیشتر را امکانپذیر می سازد. درواقع برطرف عرضه اقتصاد اثر مثبت دارد و می تواند تابع تولید را شیفت دهد. همچنین تفاوت فناوری میان کشورها، یکی از تعیین کننده های مهم سطح درآمد کشورهاست و انباشت سرمایه فیزیکی و سرمایه انسانی تنها بخشی از تفاوت سطح درآمد کشورها را می تواند توضیح دهد. از طرف دیگر فناوری، ویژگی های کالای عمومی را دارد چون پس از ایجاد آن، با مصرف بیشتر از بین نمی رود.

● اقتصاد فناوری

یکی از شاخه های جدید در علم اقتصاد که طی دو دهه اخیر توسعه یافته است، «اقتصاد فناوری» است.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 73 :. 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >