درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2759322
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

کار و تلاش و جهاد اقتصادی برای ایران اسلامی

 

با پایان یافتن اردیبهشت‌ماه، دو ماه از سالی که از سوی رهبر حکیم انقلاب، به عنوان «جهاد اقتصادی» مزین شده، گذشت و اگر چشم بر هم بگذاریم، 10 ماه دیگر نیز گذشته و این سال نیز به آرشیو زندگی‌مان اضافه می‌شود.

 


سال جهاد اقتصادی

در میان سال‌هایی که از سوی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی طی دو دهه اخیر، نام‌گذاری شده، شاید هیچ سالی به اندازه جهاد اقتصادی نبوده که ظرف دو ماه، تا این اندازه مورد تاکید حضرت معظم‌له در بیانات، دیدارها و حتی سفرهایشان قرار گرفته باشد و همین امر، اهمیت سال 1390 را در دیدگاه ولی‌امر مسلمین جهان و این‌که این سال، باید سال جهاد و تلاش و کار برای شکوفایی اقتصاد مملکت اسلامی‌مان باشد، نمایان می‌کند، حضرت ایشان، ابتدا در پیام نوروزی‌شان، سال را جهاد اقتصادی نامیدند؛ سپس اولین سفر خودشان را در ارتباط با نام سال قرار داده و به منطقه اقتصادی پارس جنوبی و منطقه عسلویه رفتند و در دیدارهای مکررشان در سال 90، که سومین سال از دهه چهارم جمهوری اسلامی است، این موضوع و اهمیت آن را تبیین فرمودند. یکی از دیدارهای پراهمیت حضرت معظم‌له در سال 90 که قشری به محضرشان رسیده بودند که واقعا جهاد اقتصادی را در عمل معنا می‌کنند، دیدار کارگران با رهبر بزرگوار انقلاب بود. ایشان در دیدار کارگران که یکی از زحمت‌کش‌ترین اقشار جامعه و سود‌ده‌ترین انسان‌ها هستند، شأن بالای کارگر، عبادت بودن کار در اسلام، «مجاهد عبادی» بودن کارگر و بوسه زدن بزرگ‌ترین انسان تاریخ، حضرت پیامبر اعظم (ص) بر دستان کارگر را نشان‌دهنده عظمت کار و کارگر دانستند واین‌که در دین مبین اسلام سفارش شده پیش از خشک شدن عرق کارگر، دستمزد وی داده شود را نکته‌ای پراهمیت دانستند.

در مهم بودن کار و کارگر ایرانی و جهاد اقتصادی وی همین نکته کافی است که بدانیم، به نظر مبارک رهبر حکیم انقلاب اسلامی، کارگر ایرانی یک «مجاهد اقتصادی» است که در حال مبارزه، مجاهده و جنگ با اسکتبار جهانی است.

ایشان در فرمایشات امسال‌شان که درباره موضوع جهاد اقتصادی بوده است، نیت ورود به عرصه اقتصادی و جهاد در آن را، اخلاص، فهم و بصیرت نسبت به آن که در اقتصاد در حال جهاد با دشمن هستیم می‌دانند. حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، کارفرمایان و سرمایه‌داران را از خوردن حق کارگران زحمتکشی که در حال جهاد برای کشورند برحذر می‌دارند و سیاست نظام اسلامی را، هم‌دلی و هم‌فکری با کارگر، کارفرما و دستگاه‌های مسؤول در بخش کار، عنوان می‌فرمایند.

در مهم بودن کار و کارگر ایرانی و جهاد اقتصادی وی همین نکته کافی است که بدانیم، به نظر مبارک رهبر حکیم انقلاب اسلامی، کارگر ایرانی یک «مجاهد اقتصادی» است که در حال مبارزه، مجاهده و جنگ با اسکتبار جهانی است.

یکی از دلایل انتخاب امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی، آن است که دشمن پس از ناموفق ماندن در تهاجمات نظامی، کودتاها و فتنه‌های مختلفی که در عمر مبارک انقلاب اسلامی علیه این انقلاب خدایی به کار برد، در موضوعات امنیتی، فرهنگی و سیاسی نیز جدیت بیش‌تری در دشمنی‌اش نشان می‌دهد و حال، با شدت بخشیدن به تحریم‌ها، موضوع اقتصاد را نیز به سایر موارد دشمنی‌اش؛ با قدرت بیش‌تری اضافه کرده و با برنامه دقیق‌تر و محکم‌تری برای به شکست کشاندن نظام اسلامی، وارد عرصه اقتصاد شده است که پادزهر این برنامه استکبار جهانی، جدی‌تر گرفتن بحث اقتصاد و مجاهده در راه بهبود اقتصادی کشور است.

در این میان، یکی از راهکارهای دشمن، مزمن‌تر کردن بیماری‌ای است که ده‌ها سال است مردم کشورمان را به میکروب آن آلوده کرده است. مستکبران عالم، با تبلیغات رنگین  و فریب‌کاری‌های رسانه‌ای، در ذهن ایرانیان، 2 چیز را توانسته‌اند نهادینه کنند: 1) دلبستگی به کالاهای خارجی و بیگانه و این‌که جنس‌های ساخت کشوری جز ایران، عالی است؛ 2) خودداری از خرید جنس ایرانی با این بهانه که محصولات ساخت ایران، خوب نیست و چندان دوامی ندارد؛ زیبا نیست؛ لوکس نیست و... .

این در حالیست که بسیاری از اجناس ایرانی که مشابه خارجی‌شان، در بازار کشورمان، خوب می‌فروشد، از لحاظ کیفیت و دوام و زیبایی، بسیار فراتر از اجناس خارجی هستند و جنس بیگانه هرگز در حد برخی کالاهای ایرانی نیست ولی به دلیل درمان نشدن همان بیماری مزمن که در افکار ایرانیان رسوخ کرده که جنس بیگانه بهتر است، ثروت، پول و سرمایه ایرانیان، به جای آن که از این جیب به آن جیب رفته و به کارگر ایرانی برسد، جیب کارگران خارجی و بسیار بیش‌تر از آن کارگران بیچازه و زحمتکش بیگانه، جیب کارتل‌ها و تراست‌های صهیونیستی و استعماری را پر می‌کند.

یکی از دلایل انتخاب امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی، آن است که دشمن پس از ناموفق ماندن در تهاجمات نظامی، کودتاها و فتنه‌های مختلفی که در عمر مبارک انقلاب اسلامی علیه این انقلاب خدایی به کار برد، در موضوعات امنیتی، فرهنگی و سیاسی نیز جدیت بیش‌تری در دشمنی‌اش نشان می‌دهد

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که صنعت، پوشاک، خوراک و وسایل زندگی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در ایران شکوفا شده و بسیاری از کالاهای صنعتی، مصرفی، پوشاکی و خوراکی و لوازم خانگی تولید شده در کشورمان، یک سر و گردن از اجناس مشابهی که «Made in …» و «… made» روی خود دارند، بهترند و تنها اعتماد مصرف‌کنندگان ایرانی و تبلیغات دقیق‌تر سازندگان و تولید‌کنندگان و خدمات پس از فروش بهتر آن‌ها و بسته‌بندی شکیل‌تر اجناس ایرانی کافی است تا بازار داخلی به دست کالای ایرانی بیفتد و کارگر ایرانی، منفعت بیش‌تری برده و ایرانی نیز، از کالای ایرانی استفاده کند. اگر این امر با برنامه‌ریزی دقیق تمام ارگان‌های مسؤول، در سال جاری اجرایی شود، هم شاهد پیشرفت کلی کشور و جهش عظیم جمهوری اسلامی در بحث اقتصاد می‌شویم؛ آن هم در حالی که تمام دنیا سه سال است دچار رکود و بحران اقتصادی جهانی هستند که بار دیگر الگو بودن جمهوری اسلامی را به رخ دنیا می‌کشد؛ هم سطح زندگی کارگران عزیز یا به فرمود رهبر معظم انقلاب، «مجاهدان اقتصادی» بهبودی شگرفی را خواهد دید؛ هم تولید‌کنندگان داخلی، انگیزه مضاعف برای بهتر کردن روند تولیدات محصولات‌شان را پیدا خواهند کرد و هم ایران به دست مسلمانان ایرانی، پله‌های شرقی را با سرعتی افزون‌تر طی خواهد کرد و پس از آن است که ما می‌توانیم به صادرات محصولات ایرانی به جای صدور نفت بیندیشیم و این انرژی خداداد را برای نسل‌های آینده کشور باقی بگذاریم؛ ان‌شاء‌الله.

محمدمهدی تقوی

بخش سیاست تبیان





[ دوشنبه 2 خرداد 1390  ] [ 4:16 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]