به گزارش پایگاه خبری جاجرم به نقل از روابط عمومی ادارهکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی سید علیاصغر مطهری اظهار کرد: پس از ثبت اولین خانواده یوزپلنگ آسیایی شامل یک ماده و سه توله در مردادماه امسال توسط محیط بانان و کارشناسان ادارهکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی و ثبت تصاویر مکرر از این خانواده توسط دوربینهای تلهای، از دومین خانواده شامل یک ماده یوزپلنگ و یک توله تصویربرداری شد.
وی با بیان اینکه این تصاویر توسط دوربینهای تلهای در محل یکی از آبشخورها به ثبت رسیده است، افزود: پس از خال شناسی توسط کارشناسان انجمن یوزپلنگ ایرانی مشخص شد که این ماده یوز همان ماده یوزی است که در تابستان سال 91 به همراه سه توله مشاهده و توسط دوربینهای تلهای تا اواسط پاییز 92 پایش میشدند.
مطهری افزود: امسال در میاندشت دو ماده یوز که شامل مادر و دختر است دارای توله بوده که بر اساس مشاهدات از رشد بسیار خوبی برخوردار هستند.
وی یادآور شد: بر اساس تصاویر ثبتشده دوربینهای تلهای که با همکاری انجمن یوزپلنگ ایرانی، اداره محیط زیست جاجرم و ادارهکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی و پروژه یوز در میاندشت کار گذاشته شده است، تاکنون از 8 قلاده یوز مختلف شامل 2 ماده یوز، 4 توله و 2 یوز نر تصویربرداری شده است.
پناهگاه حیاتوحش میاندشت و پارک ملی ضامن آهو یکی از بهترین مناطق زیست یوزپلنگ در کشور است و مولدترین زیستگاه یوز آسیایی محسوب میشود.
انتهای خبر/
نوشته شده در : یک شنبه 8 آذر 1394 ساعت :12:02 AM | توسط :هادی نظرات (0)