به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تخته هایی باریک با سوراخ ها و پوسیدگی های بسیار که با کابل های زنگ زده سرپا نگه داشته شده و طولانی است. معابری معلق که گاهی بر روی رودخانه ای خروشان و گاهی بر روی پرتگاهی عمیق قرار دارند.
به گزارشباشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان ،با گذاشتن اولین قدم در خطرناک ترین گذرگاه ها می توان صدای ضربان قلب خود را شنید. کمتر کسی جرأت عبور از این گذرگاه ها را دارد به غیر از آن دسته ماجراجویانی که به دنبال خطر هستند. آنها قدم در راهی می گذارند که ممکن است هیچ بازگشتی نداشته باشد. تصاویر این مسیرها  را در زیر مشاهده کنید. 

ال کامینیتو دل ری، اسپانیا  

این گذرگاه در واقع مسیری متروک در امتداد دیوار ال چورو و دیوار بزرگ سنگی آلور است که به دستور پادشاه برای جابجایی کارگران، خدمه، نیروهای شاه آلفونسوی هشتم ساخته شد، به خاطر اینکه شاه نیز برای عبور از بین این دو آبشار دائما از این مسیر استفاده می کرد این مسیر به گذرگاه کوچک شاه معروف شد. 

 
با دل و جرات ها ببینند+تصاویر
ادامه مطلب
شنبه 17 مرداد 1394  - 5:59 PM

وب‌سایت برسام: شخصی است که کامپیوتر را وارد ایران کرد می گوید: از ما پرسیدند که تصور می کنید در سال ۷۰ چه میزان تقاضا برای کامپیوتر داشته باشیم که ما گفتیم ۱۰ هزار دستگاه. تمامی مدیران حاضر در جلسه به ما خندیدند! "

 نخستین محموله کامپیوتر در سال ۱۳۶۴ به سفارش شرکت مخابرات ایران و توسط یک شرکت نرم‌افزاری وارد کشور شد. پیش از این تاریخ، کامپیوتر به صورت محدود وارد کشور شده بود که در اختیار چند شرکت خاص بود.

 

چه زمانی و چه کسی کامپیوتر را وارد ایران کرد؟



دکتر محمد صنعتی در دهه ۶۰ با ورود ۸۰ دستگاه کامپیوتر برای شرکت مخابرات ایران نخستین کسی است که نام خود را در ورود این فن آوری به ایران ثبت کرده است با ذکر خاطره جالب دراین باره می گوید: «در جلسه ای بنا بود کامپیوترهای وارد شده را به شرکت مخابرات تحویل دهیم. در این جلسه که تمامی مدیران ارشد آن زمان حضور داشتند از ما سوال شد که تصور می کنید در سال ۷۰ چه میزان تقاضا برای کامپیوتر در ایران وجود داشته باشد و من گفتم ۱۰ هزار دستگاه. تمامی مدیران حاضر در جلسه به یک باره به ما خندیدند!» او می افزاید: «مطابق آمار در سال ۷۰، تعداد کامپیوترهای وارد شده به ایران از ۲۴۰ هزار دستگاه گذشت.»

چه زمانی و چه کسی کامپیوتر را وارد ایران کرد؟


دکتر صنعتی همچنین نخستین برنامه فارسی را با نام "زرنگار” تولید و عرضه کرد که پیش از ورود برنامه "word” در دهه ۷۰ کاربران زیادی داشت اما با ورود محصول فارسی ماکروسافت، "زرنگار” رفته رفته از رده خارج شد.

محمد صنعتی متولد سال ۱۳۳۱ است. تحصیلات دبیرستانی و دانشگاهی را در تهران گذراند. او در سال ۱۳۵۴ از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. درجه فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته کامپیوتر در سال‌های ۱۹۷۷و۱۹۸۰ از دانشگاه ایالتی نیویورک دریافت کرد. پس از شش سال تدریس در آمریکا در سال ۱۳۶۴ به ایران بازگشت و شرکت نرم‌افزاری اش را بنا نهاد.

ادامه مطلب
شنبه 17 مرداد 1394  - 5:59 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 176

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1727058
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث