به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

وبسایت کافه ترک: یانا(yana) سال گذشته توسط یک سایت در بلاروس به دنیا معرفی شد. او دنبال فردی میگشت که مراقبش باشد. دانشجوی رشته معماری آگهی سایت را دید و تصمیم گرفت خانواده جدید این گربه بسیار خاص باشد.
 

این گربه جذاب! دو صورت دارد


یانا صورتش از وسط به دو رنگ متفاوت تقسیم شده است. زمان زیادی نگذشته بود که چهره متفاوتش توجه عده زیادی را به خود جلب کرد. به طوریکه صفحه یانا در شبکه های اجتماعی نزدیک به ۱۶ هزار نفر طرفدار دارد.

 

این گربه جذاب! دو صورت دارد 

 

این گربه جذاب! دو صورت دارد 

 

این گربه جذاب! دو صورت دارد

ادامه مطلب
شنبه 18 دی 1395  - 4:56 PM

مجله همشهری دانستنیها - محمدحسین جهان پناه: این طور که آمارها می گویند این روزها در سراسر دنیا در هر لحظه حدود یک میلیون نفر در حال سفر روی ابرها هستند؛ عددی که در آینده ای نه چندان دور به میلیون ها نفر خواهدرسید. میلیون ها نفری که به اعتماد تکنولوژی سوار بر غول های آهنین رهسپار آسمان ها می شوند. این روزها هواپیماها ایمن ترین شیوه مسافرت هستند. سوانح هوایی اگرچه سر و صدای زیادی دارند، اما در حقیقت این ماجرا هر سال کمتر و کمتر رخ می دهند.

 

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
شنبه 18 دی 1395  - 4:55 PM

بازدیدکنندگان از سراسر جهان ب زحمت به این کوه می آیند تا از تاب استفاده کنند، از طبیعت لذت ببرند و یادداشت هایی روی دفتر مهمان خانه درختی بگذارند. تنوع زبان ها در این یادداشت ها نشان می دهد شهرت این تاب تا کجا رفته است.

در سال های اخیر، کارلوس سانچز، یک داوطلب با موسسه جغرافیایی نظامی با گروهی از آتشفشان شناسان برای مشاهده و ضبط فعالیت های آتشفشان تونگوراهوا از یک خانه درختی که در کوهی سرسبز در اکوادور با فاصله کمتر از یک مایل تا دهانه آتشفشان، ساخته شده همکاری کرده است. از این دیدگاه، سانچز جریان های پیروکلاستیک بالقوه ای را مشاهده می کند که می تواند به سرعت به سمت شهر بنس در 8 کیلومتری شمال آتشفشان حرکت کند. سانچز با یک رادیو هشدار می دهد که ساکنان به موقع شهر را تخلیه کنند. خانواده سانچز معمولا او را در خانه درختی اش در آخرهفته ها ملاقات می کردند و سانچز برای اینکه آن ها را سرگرم کند تصمیم گرفت یک تاب چوبی ساده بسازد که در لبه کوهستان تاب می خورد. سپس یک نفر این تاب را دید و عکس هایی از این تاب شگفت انگیز در اینترنت منتشر کرد و حالا این مکان با هجوم گردشگران روبروست.

 

سانچز می گوید: «من زمان زیادی که اینجا در آرامش بودم و با سه دخترم به اینجا می آمدم و آن ها مرا فرشته آتشفشان صدا می کردند را از دست دادم. من بسیاری از آن ها را از دست دادم، نشستن اینجا و استراحت کردن با خودم. زمانی پرندگان زیادی اینجا بودند.» بازدیدکنندگان از سراسر جهان ب زحمت به این کوه می آیند تا از تاب استفاده کنند، از طبیعت لذت ببرند و یادداشت هایی روی دفتر مهمان خانه درختی بگذارند. تنوع زبان ها در این یادداشت ها نشان می دهد شهرت این تاب تا کجا رفته است. پیام هایی به زبان اسپانیایی، انکلیسی، آلمانی، چینی، ژاپنی و عربی روی آن دیده می شود.تاکنون سانچز ده کتاب که تا لبه پرشده از این یادداشت ها دارد. رسانه ها نام های مختلفی به این تاب داده اند مثل «تابی در لبه دنیا» و «تاب مرگ».

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون, کوههای اکوادور

 

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
شنبه 18 دی 1395  - 4:54 PM

وسایل خلاقانه و گاهی اوقات مسخره‌ای را ببینید که جاسوسان از آن‌ها استفاده می‌کردند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران، جاسوسان با پنهان کردن ابزار و اسلحه‌های جاسوسی خود در جاهای مختلف مشهور هستند.

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون,ابزار جاسوسی

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون,ابزار جاسوسی

 

 

در این تصاویر که از موزه جاسوس‌های بین‌المللی در واشنگتن گرفته شده‌اند وسایلی مانند پیپی که گلوله شلیک می‌کند، کبوتری که دوربین روی آن نصب شده است و ... که گاهی اوقات بسیار خلاقانه و گاهی اوقات هم مسخره به نظر دیگران می‌آیند، ببینید.

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون,ابزار جاسوسی

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون,ابزار جاسوسی

 

اخبارگوناگون,خبرهای گوناگون,ابزار جاسوسی

 

گفتنی است؛ با این وسایلی که در موزه جاسوسان به نمایش گذاشته شده‌اند، راه‌های مختلفی که آن‌ها اسلحه‌های خود را پنهان می‌کرده‌اند، نشان داده است.

ادامه مطلب
شنبه 18 دی 1395  - 4:54 PM

بلندترین درخت کریسمس جهان+تصاویر

خبرگزاری فارس: بلندترین درخت کریسمس جهان+تصاویر

این درخت 73 متر ارتفاع دارد و با 600 هزار لامپ ال‌.ای‌.دی و بیش از یک میلیون مخروط طبیعی درخت کاج تزیین شده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، از بلندترین درخت کریسمس جهان در سری‌لانکا پرده‌برداری شد و جدیدترین رکورد گینس به نام این درخت ثبت شد. 

این درخت که 73 متر ارتفاع دارد، از آخرین رکورد گینس 18 متر بلندتر است و با بیش از یک میلیون مخروط کاج طبیعی به رنگ‌های قرمز، سبز، طلایی و نقره‌ای تزیین شده و برای روشن کردن آن از 600 هزار لامپ ال‌ای‌دی کوچک استفاده شده است.

هزینه ساخت بلندترین درخت کریسمس جهان 80 هزار دلار شده که خرج چنین پولی صرف ساخت یک درخت توسط کلیسای کاتولیک محکوم شد، کلیسا معتقد است این پول می‌توانست خانواده‌های فقیر زیادی را در کریسمس خوشحال کند. 

ساخت این درخت که توسط کارگران بندر و مردم داوطلب انجام شده حدود 4 ماه به طول انجامید. 

جمهوری دموکراتیک سوسیالیستی سری‌لانکا جزیره‌ای واقع در جنوب آسیا، اقیانوس هند و جنوب کشور هند است.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
سه شنبه 7 دی 1395  - 11:28 AM

بزرگترین مجسمه بودا در جهان +تصاویر

خبرگزاری فارس: بزرگترین مجسمه بودا در جهان +تصاویر

بزرگ‌ترین مجسمه بودا به ارتفاع 108 متر در ساحل استان هاینان در کشور چین قرار گرفته که روزانه 15 هزار توریست از آن دیدن می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، بزرگ‌ترین مجسمه بودا در کشور چین در ساحل استان هاینان قرار دارد که روزانه 15 هزار توریست داخلی و خارجی از این سازه دیدن می‌کنند. 

ارتفاع این مجسمه بودایی به 108 متر می‌رسد و مهم‌ترین جاذبه گردشگری هاینان به شمار می‌آید. 

استان هاینان در جنوب این کشور قرار گرفته و کوچک‌ترین استان جمهوری خلق چین به شمار می‌آید. هاینان خارج از سرزمین اصلی چین قرار دارد و مشتمل بر چند جزیره است.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
سه شنبه 7 دی 1395  - 11:28 AM

امن‌ترین شهرهای جهان

خبرگزاری فارس: امن‌ترین شهرهای جهان

پایگاه اینترنتی ایندیپندنت امن‌ترین شهرهای جهان را بررسی و لیست 15 کشور که در صدر قرار دارند را منتشر کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، در شرایطی که بسیاری از شهرهای جهان درگیر عملیات غافلگیرانه داعش هستند و شهروندانشان ترس خارج شدن از خانه و حضور در مکان‌های عمومی را دارند یا برخی از شهرهای جهان کودکانشان را بر اثر عدم تغذیه سالم و یا پزشک از دست می‌دهند و در جای دیگری از دنیا ایمیل‌های افراد هک می‌شود و یا محیط مناسبی برای کسب و کار و اشتغال وجود ندارد، پایگاه اینترنتی ایندیپندنت امن‌ترین شهرهای جهان را با شاخص‌هایی هم‌چون امنیت سایبری، امنیت سلامتی، ایمنی زیر ساخت و امنیت شخصی بررسی کرده و نام 15 شهر را به عنوان امن‌ترین شهرهای جهان در 4 حوزه مهمی که ذکر شد منتشر کرده است. 

کشورهایی که در زیر نام آنها برده شده است دارای 4 معیار اصلی امنیت هستند.

1. توکیو - 85.63%

2. سنگاپور - 84.61% 

3. اوزاکا - 82.36%  

4. استکهلم - 80.02%

5. آمستردام - 79.19%

6.  سیدنی - 78.91%

7. زوریخ - 78.84%

8.  تورنتو - 78.81%

9. ملبورن - 78.67%

10. نیویورک - 78.06%

11. هنگ کنگ - 77.24%

12. سان فرانسیسکو - 76.63%

13. تایپه - 76.51%

14. مونترال - 75.6%

15. بارسلون - 75.16%

انتهای پیام/

ادامه مطلب
سه شنبه 7 دی 1395  - 11:27 AM

کهنسال‌ترین درخت بونسای جهان؛ بازمانده بمباران هیروشیما

خبرگزاری فارس: کهنسال‌ترین درخت بونسای جهان؛ بازمانده بمباران هیروشیما

کهنسال‌ترین درخت بونسای جهان که احتمال می‌رود در سال 1625 کاشته شده باشد، از سال 1976 در باغ ملی آمریکا نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، کهنسال‌ترین درخت بونسای جهان در سال 1976 از سوی خانواده ماسارو یاماکی به باغ ملی آمریکا هدیه شد.

این درخت 391 ساله اکنون در باغ ملی آمریکا نگهداری می‌شود و از بازماندگان بمباران اتمی هیروشیما به شمار می‌آید. 

درخت بونسای به عنوان نماد اصالت در خانواده‌های اصیل ژاپنی قرار دارد و آنها درخت بونسای خود را به نسل بعدی می‌سپارند. 

بمباران اتمی هیروشیما در سال 1945 رخ داد و موجب جان‌باختن 140 هزار نفر شد؛ این درخت بمباران هیروشیما را از سر گذرانده است. 

اطلاعات دقیقی از سال کاشت درخت بونسای کهنسال در دسترس نیست، اما بر اساس شواهدی که وجود دارد سال کاشت این درخت 1625 تخمین زده می‌شود. 

درختان بونسای در گروه درختان کهنسال قرار دارند و ارتفاع آنها از 60 سانتیمتر فراتر نمی‌رود.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
سه شنبه 7 دی 1395  - 11:27 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 6

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1713573
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث