به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

. . . الحُبُّ أَفضَلُ مِنَ الخَوفِ ثُمَّ قالَ وَ الله ما أَحبَّ اللهَ مَن أَحبَّ الدُّنيا وَ والَي غَيرَنا وَ مَن عَرَفَ حَقَّنا و أحبَّنا فَقَد أَحبَّ اللهَ تَباركَ و تَعالَي.

 

دوستي از ترس برتر است سپس فرمودند: سوگند به خدا كسي كه دنيا را دوست داشته باشد خدا را دوست نداشته است و غير ما را دوست داشته و كسي كه حق ما را شناخته و ما را دوست داشته باشد البته خداي تبارک و تعالي را دوست داشته است.

الكافي، ج 8، ص 128

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:08 PM

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

اَعظَمُ الكِبرِ اَن تَسَفَهَ الحقَّ وَ تَغَمِصَ النّاس.

 

عظيم ترين حالت تكبر آن است كه در برابر حق تجاهل ورزي (خود را به سفاهت بزني) و مردم را ناديده بگيري.

الكافي، ج 2، ص 311

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:08 PM

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

انَّ في الجَهَنَم لَوادياً للمتكبّرينَ يُقالُ لهُ سَقَرُ، شكي الي اللهِ عزّ و جَلّ شِدَةَ حَرِّهِ وَ سَأَلَهُ ان ياذَنَ لَهُ ان يَتَنَفَّسَ، فَتنَفَّسَ فَاَحْرَقَ جَهَنَّمَ.

 

در جهنم سرزميني است كه مخصوص متكبران است و آن را سقر گويند. اين وادي از شدت حرارت خود به خدا شكايت برد و تقاضا نمود كه به وي اجازه دهد تا تنفسي كند پس آن وادي نفسي كشيد كه از آن نفس جهنم نيز شعله ور شد.

الکافي، ج 2، ص 310

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:08 PM

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

اِنَّ المُتكبّرينَ يَجعَلُونَ في صُورَةِ الذّرِّ يَتَوَطَّأُهُمُ النّاس حتّي يَفرغَ اللهُ مِن الحساب.

 

انسانهاي متكبر در قيامت به صورت مورچگان پديدار مي گردند و زير دست و پاي مردم قرار مي گيرند تا خداوند از حسابرسي فارغ گردد.

الكافي، ج 3، ص 424

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:08 PM

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

إنَّ مِنَ الغِيبَةِ أَن تَقُولَ في أَخِيكَ مَا سَتَرَهُ اللهُ عَلَيهِ، وَ إنَّ مِنَ البُهتَانِ أَن تَقُولَ في أخيكَ مَا لَيسَ فِيهِ.

 

غيبت آن است که در مورد برادرت آنچه را خدا پوشانده بيان کني و بهتان آن است که آنچه در او نيست را به او نسبت دهي.

بحار الانوار، ج 2، ص 248

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:08 PM

امام صادق علیه السّلام فرمودند:

إِيَّاکم وَالمِزَاحَ، فَإِنَّهُ يَذهَبُ بِمَاءِ الوَجهِ وَمَهَابَةِ الرِّجَالِ.

 

از شوخي بپرهيزيد؛ زيرا آبرو و وقار مردان را از بين مي برد.

الکافي، ج 2، ص 665

ادامه مطلب
دوشنبه 31 خرداد 1395  - 12:04 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 292

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1750720
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث