به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

طرح فردوس در نمایشگاه بین‌المللی قرآن رونمایی می‌شود

مردم می‌توانند با اهدای چادر کهنه، چادر دانشجویی طرح فردوس با قیمت‌ 49 هزار تومان دریافت کنند.

طرح فردوس در نمایشگاه بین‌المللی قرآن رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری  طرح ملی نذر حجاب چادر مشکی، روز یکشنبه 7 خرداد با حضور مدیران برندهای چادر مشکی برگزار شد. 
 
رمضانی مدیر برند نگار گفت: بالغ بر 14 سال است در عرصه تولیدات حجاب فعالیت می‌کنم. در خصوص پوشش حجاب در کشورمان مسائل مختلفی مطرح است؛ هنوز چادر به عنوان کالای فرهنگی شناخته نشده است. دغدغه اول ما این است که کالای حجاب کالای فرهنگی به شمار بیاید. 
 
وی افزود: نوآوری در بحث حجاب مطرح شده است؛ چادر افتخار و نماد ملی ما است، اما در این سال‌ها مشکلاتی را در این زمینه داشتیم. البته در 15 سال پیش فقط یک نوع چادر سنتی در بازار وجود داشت اما امروزه بالغ بر 30 مدل چادر در بازار داریم. 
 
اسماعیلی مدیر عامل برند حجاب گستر در ادامه گفت: اولین نفری بودم که چادر ملی را به صورت انبوه تولید کردم. جنبه معنوی آن برایم بسیار بیشتر بود. این کار را مقدس می‌دانم و به دنبال سود نیستم. 
 
وی ادامه داد: احساس کردم باید در حوزه فرهنگی خدمتی داشته باشیم. کاری نو عرضه کرده و با بهترین دوخت و پارچه، کیفیت چادرها را در اختیار مردم قرار خواهیم داد. اهداف ما تاثیرگذاری روی محصولات حجاب است. با رونمایی طرح فردوس در نمایشگاه قرآن، 30 الی 40 درصد قیمت چادر کاهش پیدا می‌کند. 
 
وی در خصوص طرح فردوس عنوان کرد: اگر سازمان و خیریه‌ای نذری می‌خواهند داشته باشند، می‌توانند با طرح فردوس همکاری کنند و چادر را به عنوان نذری اعطا کنند. مردم می‌توانند با اهدای چادر کهنه، چادر دانشجویی طرح فردوس با قیمت‌ 49 هزار تومان دریافت کنند. 
 
قلعه قلوند مدیر تولیدی نگاه در این مراسم گفت: متاسفانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سرمایه گذاری برای تولید پارچه انجام نشده است. علیرغم اینکه ما از چادر به عنوان نماد ملی کشور نام می‌بریم، البته بنیاد مستضعفین یک کارخانه در شهر کرد تاسیس کرده و پارچه مشکی تولید می‌کند اما هنوز نتوانسته نیاز بازار ایران را تامین کند؛ چرا که با تولیدکنندگان بخش خصوصی مشورت نداشته است. 
 
وی ادامه داد: طرح فردوس قرار است به نیاز بخشی از جامعه پاسخ دهد. مدل بسیار پر مصرف چادر دانشجویی را انتخاب کرده‌ایم. تمام کسانی که می‌خواهند کار فرهنگی انجام دهند، می‌توانند نذر فرهنگی چادر داشته باشند. 
 
وی عنوان کرد: کیفیت، مرغوبیت پارچه، دوخت و قیمت مناسب شرایط طرح فردوس است. 
 
انتهای پیام/ 

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:27 PM

مداحی مداحان اهل بیت در شب دوم ماه رمضان 96

فایل های صوتی مداحی شب دوم ماه رمضان 96 دراینجا آماده دریافت است .

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛فایل های صوتی مناجات و روضه خوانی  شب اول ماه رمضان 1396 با نوای ذاکرین اهل بیت در ادامه گزارش آماده دریافت است.

 

دعای ابوحمزه ثمالی :حاج منصور ارضی

 

محمدرضا طاهری:مناجات با امام زمان(عج)

 

دعای ابوحمزه ثمالی

 

مناجات باخدا

 

روضه

 

حسین طاهری :روضه

 

زمینه

 

شور

 

سید رضا نریمانی: زمینه

 

سید رضا نریمانی:شور

 

 

حاج علی قربانی: روضه

 

حاج علی قربانی :مناجات

 

حاج علی قربانی:مناجات مناجات/روضه

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:27 PM

اصلاح باطن مؤمنین با اخلاق مداری در ماه مبارک رمضان

روزه داران پس از آنکه از خوردن وآشامیدن باید اجتناب کنند باید از چشم، گوش، معاشرت ها و ... مراقبت نمایند.

حجت الاسلام موسویان در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص اخلاق مداری در ماه مبارک رمضان گفت: کلمه ی اخلاق آن قدر حائز اهمیت است که قرآن کریم اخلاق پیغمبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد(ص) را بالاترین اخلاق می نامد. همچنین دلیل بعثت پیامبر اکرم(ص) نیز به جهت تکمیل اخلاق بوده است. 

 

وی ادامه داد: علمای ما در خصوص اخلاق دو نظر متفاوت دارند. گروهی اخلاق را مجموعه رفتار های انسانی می دانند و رفتار های ظاهری چون شیوه ی صحبت و نگاه کردن را جزئی از اخلاق می دانند. اما برخی از بزرگان ما خلق و آن چه که در ضمیر باطنی انسان وجود دارد را اخلاق، می پندارند. البته بنده به هردو اشاره می کنم، به نظر بنده اخلاق به مجموعه رفتار های ظاهری گفته می شود که از باطن انسان شکل می گیرد. 

 

موسویان در مورد اصلاح اخلاق در ماه مبارک رمضان تأکید کرد: نکته مهم آن است که تا شخصی خلق و باطن خود را اصلاح نکند، نمی تواند رفتار های ظاهری مناسبی داشته باشد. قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع) نیز به اصلاح باطن اشاره دارند و به مؤمنین تأکید می کنند که به اصلاح باطن خود بپردازند. اما خداوند در ماه مبارک رمضان این توفیق را به ما داده تا با روزه گرفتن که یک رفتار ظاهری است بتوانیم باطن خود را اصلاح و ترمیم نماییم. 

 

وی افزود: مولانا نیز در خصوص اصلاح باطن با روزه گرفتن نیز شعری معروف دارد در یک بیت از این شعر آماده است: گر تو این انبان زنان خالی کنی *** پر ز گوهرهای اجلالی کنی، معنی این بیت آن است که ما با روزه گرفتن می توانیم به کرامت انسانی، اخلاق و حقیقت واقعی انسانیت دسترسی پیدا کنیم. اما نکته اصلی آن است که روزه فقط اجتناب از خوردن و آشامیدن نیست بلکه اصلاح باطن به وسیله اخلاق مداری نیز هست. 

 

حجت الاسلام موسویان در خصوص توصیه پیامبر اکرم(ص) به امیر المؤمنین علی(ع) در مورد ماه رمضان تصریح کرد: امام علی(ع) در آخرین جمعه ماه شعبان از محضر حضرت پیامبر(ص) در مورد بهترین عمل در ماه مبارک رمضان پرسشی فرمودند که حضرت رسول(ص) در پاسخ این پرسش فرمودند: بهترین عمل در ماه رمضان، اجتناب از آن اعمالی است که خدواند متعال حرام کرده است. قرآن کریم نیز می فرماید که ماچند نوع خوراک داریم که باید به کیفیت آنها نگاه بیاندازیم. در این رابطه لقمه، نگاه کردن، حرف زدن، گوش دادن و معاشرت خوراک است.

 

در پایان حجت الاسلام موسویان در مورد مراقبت هایی که روزه داران باید در ماه رمضان انجام دهند افزود: روزه داران پس از آنکه از خوردن وآشامیدن باید اجتناب کنند باید از چشم، گوش، معاشرت ها و ... مراقبت نمایند. یعنی تمامی رفتار های یک روزه دار باید بر اساس اخلاق باشد. در این رابطه در مناجات های ماه مبارک رمضان امام سجاد(ع) آماده است که: خدایا قلب من را تطهیر کن از نفاق، زبانم را از دروغ و چشمم را از ناپاکی

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:26 PM

دانلود جزء دوم قرآن با صدای منشاوی

همزمان با فرارسیدن بهار قرآن، شما می‌توانید جزء دوم قرآن کریم را با صدای منشاوی از اینجا دانلود کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همزمان با فرارسیدن بهار قرآن و شمیم عطر رمضان و نوای ربنا، با توجه به سفارش‌های بسیار پیرامون تلاوت قرآن کریم، شما می‌توانید در این گزارش با دانلود جزء دوم قرآن کریم با صدای منشاوی رمضانی شوید.

 

دانلود جزء دوم قرآن کریم

 

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:26 PM

حدیث امام صادق (ع) درباره قلب

هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش قرآن و عترت منتشر می‌شود.

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش قرآن و عترت منتشر می‌شود.

 

امام صادق (ع) فرمودند:

 

کانَ اَبی یَقولُ : اَنّه لَیسَ مَن عَبدَ مُومِن اِلّا وَ فِی قَلبِه نورانی نُورُ خیفَة و نُورُ رَجاءی لَو وُزِنَ هذا لَم یَزِد عَلی هذا وَ لَو وُزِنَ هذا لَو یَزِد عَلی هذای

 

پدرم می فرمود: هیچ بنده ی مومنی نیست جز اینکه در قلب او دو نور وجود دارد: نور بیم و نور امیدی به گونه ای که اگر این با آن و آن با این سنجیده شود هیچیک بر دیگری زیادتی ندارد.

 

(جهاد با نفس، ح 106)

 

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:26 PM

دعای روز دوم ماه مبارک رمضان +صوت

ادعیه‌های هر روز ماه مبارک رمضان را به همراه صوت در این بسته گزارشی دانلود کنید.

دعای روز دوم ماه مبارک رمضان +صوت

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ماه مبارک رمضان فرصتی است تا از برکت سفره الهی بهره‌مند شویم، برکتی که بندگان هر روزه می‌توانند با خواندن ادعیه‌های مناسب هر روز بهره ببرند.

 

به همین مناسبت، همراه با شما در سی روز از ماه مبارک رمضان، ادعیه همان روز را در دو قالب صوت و متن با هم می‌شنویم و می‌خوانیم.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

اَللّـهُمَّ قَرِّبْنى فیهِ اِلى مَرْضاتِکَ، وَجَنِّبْنى فیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَنَقِماتِکَ، وَوَفِّقْنى فیهِ لِقِرآئِةِ

 

خدایا نزدیکم کن در این ماه بسوى موجبات خشنودیت و دورم ساز در آن از خشم و عذابت و موفقم دار در این روز بخواندن آیات

 

 

ایاتِکَ، بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

 

قرآنیت به رحمت خود اى مهربانترین مهربانان

 

 

دانلود دعای روز دوم

 

 

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
یک شنبه 7 خرداد 1396  - 3:26 PM

چه چیزهایی روزه را باطل می کند؟

9 چيز روزه را باطل می‌كند كه خوردن و آشاميدن، دروغ بستن به خدا و پيغمبر(ص) و جانشينان پيغمبر(ع) از جمله این موارد هستند.

چه چیزهایی روزه را باطل می کند؟به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان 9 چيز روزه را باطل می‌كند كه برخی از آن‌ها عبارتند از:

 

خوردن و آشاميدن،دروغ بستن به خدا و پيغمبر(ص) و جانشينان پيغمبر(ع)، رساندن غبار غليظ به حلق،فرو بردن تمام سر در آب، باقى ماندن بر جنابت و حيض تا اذان صبح،،اماله كردن با چيزهاى روان،قى كردن است که در این گزارش به بخشی از آنها پرداخته ایم .

 

خوردن و آشاميدن

 

اگر روزه‌دار عمدا چيزى بخورد يا بیاشامد، روزه او باطل می‌شود، چه خوردن و آشاميدن آن چيز معمول باشد مثل نان و آب، چه معمول نباشد مثل خاك و شيره درخت، چه كم باشد يا زياد. 

 

حتى اگر مسواك را از دهان بيرون آورد و دوباره به دهان ببرد و رطوبت آن را فرو برد، روزه او باطل می‌شود مگر آنكه رطوبت مسواك در آب دهان طورى از بين برود كه رطوبت خارج به آن گفته نشود.

 

اگر موقعى كه مشغول غذا خوردن است بفهمد صبح شده بايد لقمه را از دهان بيرون آورد و چنانچه عمدا فرو برد روزه‌اش باطل است و به دستورى كه بعدا گفته خواهد شد كفاره هم بر او واجب می‌شود.

 

اگر روزه‌دار سهوا (غيرعمدی) چيزى بخورد يا بياشامد، روزه‌اش باطل نمی‌شود.

 

احتياط واجب آن است كه روزه‏دار از استعمال آمپولى كه به جاى غذا به كار مى رود خوددارى كند ولى تزريق آمپولى كه عضو را بى حس می‌كند يا به جاى دوا استعمال می‌شود اشكال ندارد.

 

اگر روزه‏دار چيزى را كه لاى دندان مانده است عمدا فرو ببرد، روزه‌اش باطل می‌شود.

 

كسى كه می‌خواهد روزه بگيرد، لازم نيست پيش از اذان دندانهايش را خلال كند، ولى اگر بداند غذايى كه لاى دندان مانده در روز فرو مى رود، چنانچه خلال نكند و چيزى از آن فرو رود روزه‌اش باطل می‌شود، بلكه اگر فرو هم نرود، بنابر احتياط واجب بايد قضاى آن روز را بگيرد.

 

فرو بردن آب دهان، اگر چه به‌ واسطه‌ی خيال كردن ترشى و مانند آن در دهان جمع شده باشد، روزه را باطل نمی‌كند.

 

فرو بردن اخلاط سر و سينه، تا به فضاى دهان نرسيده اشكال ندارد ولى اگر داخل فضاى دهان شود، احتياط واجب آن است كه آن را فرو نبرد.

 

گر روزه دار به قدرى تشنه شود كه بترسد از تشنگى بميرد، می‌تواند به اندازه‌اى كه از مردن نجات پيدا كند آب بياشامد، ولى روزه او باطل می‌شود و اگر ماه رمضان باشد بايد در بقيه روز از انجام دادن كارى كه روزه را باطل می‌كند خوددارى نمايد.

 

جويدن غذا براى بچه يا پرنده و چشيدن غذا و مانند اينها كه معمولا به حلق نمی‌رسد، اگر چه اتفاقا به حلق برسد روزه را باطل نمی‌كند ولى اگر انسان از اول بداند كه به حلق مى رسد چنانچه فرو رود روزه‌اش باطل می‌شود و بايد قضاى آن را بگيرد و كفاره هم بر او واجب است.

 

انسان نمی‌تواند براى ضعف روزه را بخورد، ولى اگر ضعف او به قدرى است كه معمولا نمی‌شود آن را تحمل كرد خوردن روزه اشكال ندارد.

 

قي كردن 

 

هرگاه روزه‏دار عمدا قى كند  ،چه به واسطه مرض و مانند آن ناچار باشد  روزه‏اش باطل می‌شود، ولى اگر سهوا يا بی‌اختيار قى كند، اشكال ندارد.

 

اگر در شب چيزى بخورد كه می‌داند به واسطه خوردن آن در روز بی‌اختيار قى می‌كند، احتياط واجب آن است كه روزه آن روز را قضا نمايد.

 

اگر روزه‏دار بتواند از قى كردن خوددارى كند، چنانچه براى او ضرر و مشقت نداشته باشد، بايد خوددارى نمايد.

 

اگر سهوا چيزى را فرو ببرد و پيش از رسيدن به شكم يادش بيايد كه روزه است، چنانچه به قدرى پايين رفته باشد كه اگر آن را داخل شكم كند خوردن نمی‌گويند، لازم نيست آن را بيرون آورد و روزه او صحيح است.

 

اگر يقين داشته باشد كه به واسطه آروغ زدن چيزى از گلو بيرون می‌آيد، نبايد عمدا آروغ بزند، ولى اگر يقين نداشته باشد اشكال ندارد.

 

اگر آروغ بزند و بدون اختيار چيزى در گلو يا دهانش بيايد، بايد آن را بيرون بريزد و اگر بى‌اختيار فرو رود، روزه‏اش صحيح است.

 

فرو بردن سر در آب

 

اگر روزه‌دار عمدا تمام سر را در آب فرو ببرد، اگرچه باقى بدن او از آب بيرون باشد، بنا بر احتياط واجب بايد قضاى آن روزه را بگيرد ولى اگر تمام بدن را آب بگيرد و مقدارى از سر بيرون باشد روزه او باطل نمی‌شود.

 

اگر نصف سر را يك دفعه و نصف ديگر آن را دفعه ديگر در آب فرو برد روزه‏اش باطل نمی‌شود.

 

اگر شك كند كه تمام سر زير آب رفته يا نه، روزه‏اش صحيح است.

اگر سر زير آب برود ولى مقدارى از موها بيرون بماند روزه باطل می‌شود.

 

احتياط واجب آن است كه سر را در گلاب هم فرو نبرد ولى در آبهاى مضاف ديگر يا چيزهاى ديگر كه روان است، اشكال ندارد.

 

اگر روزه‌دار بی‌اختيار در آب بيفتد و تمام سر او را آب بگيرد يا فراموش كند كه روزه است و سر در آب فرو برد، روزه او باطل نمی‌شود.

 

اگر برحسب عادت، با افتادن در آب، سرش زير آب مى رود؛ چنانچه با توجه به اين مطلب خود را در آب بيندازد و سرش زير آب برود روزه‏اش باطل می‌شود.

 

اگر فراموش كند كه روزه است و سر را در آب فرو برد يا ديگرى به زور سر او را در آب فرو برد، چنانچه در زير آب يادش بيايد كه روزه است يا آن كس دست خود را بردارد، بايد فورا سر را بيرون آورد و چنانچه بيرون نياورد، روزه‏اش باطل می‌شود.

 

اگر فراموش كند كه روزه است و به نيت غسل سر را در آب فرو برد، روزه و غسل او صحيح است.

 

اگر بداند كه روزه است و عمدا براى غسل سر را در آب فرو برد، چنانچه روزه او روزه واجبى باشد مثل روزه كفاره كه وقت معينى ندارد، غسل صحيح و روزه باطل می‌باشد ولى اگر مثل روزه‌ی نذری در روز معين واجب در زمان معين باشد، اگر با فرو بردن سر در آب قصد غسل كند روزه او باطل است و بنابر احتياط واجب غسل او هم باطل است، مگر آن كه در زير آب يا در حال خارج شدن از آب نيت غسل كند كه در اين صورت غسل او صحيح است و اما اگر روزه ماه رمضان باشد، هم غسل و هم روزه باطل است مگر آن كه در همان زير آب توبه نمايد و در حال خارج شدن از آب نيت غسل كند كه در اين صورت غسل او صحيح است.

اگر براى آنكه كسى را از غرق شدن نجات دهد، سر را در آب فرو برد، اگرچه نجات دادن او واجب باشد، روزه‏اش باطل است.

 

رساندن غبار غليظ به حلق روزه را باطل می‌كند، چه غبار چيزى باشد كه خوردن آن حلال است، مثل آرد، يا غبار چيزى باشد كه خوردن آن حرام است.

 

رساندن غبار غليظ به حلق

 

اگر به واسطه باد، غبار غليظی پيدا شود و انسان با اين كه متوجه است مواظبت نكند و به حلق برسد، روزه اش باطل می‌شود.

 

اگر روزه دار مواظبت نكند و غبار يا بخار يا دود و مانند اينها داخل حلق شود، چنانچه يقين داشته كه به حلق نمی‌رسيده روزه‏اش صحيح است.

 

اگر به واسطه باد، غبار غليظی پيدا شود و انسان با اين كه متوجه است مواظبت نكند و به حلق برسد، روزه اش باطل می‌شود.

 

اگر فراموش كند كه روزه است و مواظبت نكند يا بی‌اختيار غبار و مانند آن به حلق او برسد روزه‏اش باطل نمی‌شود و چنانچه ممكن است بايد آن را بيرون آورد.

 

دروغ بستن به خدا و پيغمبر(ص)

 

اگر روز‏ه دار به گفتن يا به نوشتن يا به اشاره و مانند اينها، به خدا و پيغمبر(ص) و جانشينان آن حضرت(ع) عمدا نسبت دروغ بدهد اگر چه فورا بگويد دروغ گفتم يا توبه كند روزه او باطل است و احتياط واجب آن است كه حضرت زهرا(سلام الله عليها) و ساير پيغمبران و جانشينان آنان هم در اين حكم فرقى ندارند.

 

اگر بخواهد خبرى را كه نمی‌داند راست است يا دروغ، نقل كند، بنابر احتياط واجب بايد از كسى كه آن خبر را گفته يا از كتابى كه آن خبر در آن نوشته شده، نقل نمايد ليكن اگر خودش هم خبر بدهد روزه‏اش باطل نمی‌شود.

 

اگر چيزى را به اعتقاد اين كه راست است از قول خدا يا پيغمبر(ص) نقل كند و بعد بفهمد دروغ بوده، روزه اش باطل نمی‌شود.

 

اگر بداند دروغ بستن به خدا و پيغمبر(ص) روزه را باطل می‌كند و چيزى را كه می‌داند دروغ است به آنان نسبت دهد و بعدا بفهمد آن چه را كه گفته راست ‏بوده، روزه اش صحيح است.

 

اگر دروغى را كه ديگرى ساخته عمدا به خدا و پيغمبر(ص) و جانشينان پيغمبر(ع) نسبت دهد، روزه اش باطل می‌شود، ولى اگر از قول كسى كه آن دروغ را ساخته نقل كند، اشكال ندارد.

اگر از روزه ‏دار بپرسند كه آيا پيغمبر(صلى الله عليه و آله و سلم) چنين مطلبى فرموده اند و او جايى كه در جواب بايد بگويد نه، عمدا بگويد بلى، يا جايى كه بايد بگويد بلى، عمدا بگويد نه، روزه اش باطل می‌شود.

 

اگر از قول خدا يا پيغمبر(ص) حرف راستى را بگويد، بعد بگويد دروغ گفتم يا در شب دروغى را به آنان نسبت دهد و فرداى آن روز كه روزه می‌باشد بگويد آنچه ديشب گفتم راست است، روزه اش باطل می‌شود.

 

احكام چيزهايى كه روزه را باطل می‌كند:

 

اگر انسان عمدا و از روى اختيار كارى كه روزه را باطل می‌كند انجام دهد، روزه او باطل می‌شود و چنانچه از روى عمد نباشد اشكال ندارد، ولى جنب اگر بخوابد و به تفصيلى كه در مساله گفته شد تا اذان صبح غسل نكند، روزه او باطل است.

 

اگر روزه‏دار سهوا يكى از كارهايى كه روزه را باطل می‌كند انجام دهد و به خيال اين كه روزه‏اش باطل شده، عمدا دوباره يكى از آنها را بجا آورد، روزه او باطل می‌شود.

 

اگر چيزى به زور در گلوى روزه‌دار بريزند يا سر او را به زور در آب فرو ببرند، روزه او باطل نمی‌شود، ولى اگر مجبورش كنند كه روزه خود را باطل كند مثلا به او بگويند اگر غذا نخورى ضرر مالى يا جانى به تو مى زنيم و خودش براى جلوگيرى از ضرر، چيزى بخورد، روزه او باطل می‌شود.

 

روزه‌دار نبايد جايى برود كه می‌داند چيزى در گلويش می‌ريزند يا مجبورش می‌كنند كه خودش روزه خود را باطل كند، اما اگر قصد رفتن كند و نرود يا بعد از رفتن چيزى به خوردش ندهند، روزه او صحيح است و چنانچه از روى ناچارى كارى كه روزه را باطل می‌كند انجام دهد، روزه او باطل می‌شود ولى اگرچيزى در گلويش بريزند، باطل شدن روزه او محل اشكال است.

 

آنچه براى روزه‌دار مكروه است: 

 

ريختن دارو به چشم و سرمه كشيدن، در صورتى كه مزه يا بوى آن به حلق برسد.

 

انجام دادن هركارى كه مانند خون گرفتن و حمّام رفتن، باعث ضعف مى شود.

 

بوكردن گياهان معطر؛

نشستن زن در آب؛

استعمال شياف؛

خيس كردن لباسى كه در بدن دارد.

كشيدن دندان و هركارى كه به واسطه آن از دهان خون بيايد؛

مسواك كردن با چوب تَر؛

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
شنبه 6 خرداد 1396  - 4:42 PM

آداب افطاری در ماه مبارک رمضان

همزمان با ماه مبارک رمضان،‌ طبق گردآوری های شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح الجنان،‌در این گزارش بخش هایی از آداب و دعاهای ماه رمضان را به هنگام افطار بخوانید.

آداب افطاری در ماه مبارک رمضان

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛هر مهمانی و سفر، ملزمات و آداب خاص به خود را دارد، همچنین با توجه به دعا و روایات سفارش شده‌ای که به مناسبت ماه مبارک رمضان در مفاتیح الجنان گردآوری شده است، در این گزارش بخش هایی از آداب و ادعیه‌های رمضانی در هنگام افطار را بخوانید.

 

اعمالى است که در شب هاى ماه رمضان باید بجا آورد و آن چند امر است:

 

اوّل افطار است و مستحب است که بعد از نماز شام افطار کند مگر آنکه ضعف بر او غلبه کرده باشد یا جمعى منتظر او باشند.

 

دوّم آنکه افطار کند با چیز پاکیزه از حرام و شُبهات و بهتر آن است که به خرماى حلال افطار کند تا ثواب نمازش چهارصد برابر گردد و به خرما و آب و به رطب و به لبن و به حلوا و به نبات و به آب گرم به هر کدام که افطار کند نیز خوب است.

 

سوّم آنکه در وقت افطار دعاهاى وارده آن را بخواند از جمله آنکه بگوید:

 

اَللّهُمَّ لَک صُمْتُ وَعَلى رِزْقِک اَفْطَرْتُ وَعَلَیک تَوَکلْتُ

 

خدایا براى تو روزه گرفتم و با روزى تو افطار کنم و بر تو توکل کنم

 

تا خدا عطا کند به او ثواب هر کسى را که در این روز روزه داشته و اگر دعاى اَللّهُمَّ رَبَّ النّورِ الْعَظیمِ را که سید و کفعمى روایت کرده اند بخواند فضیلت بسیار یابد و روایت شده که حضرت امیرالمؤ منین (علیه السلام) هرگاه مى خواست افطار کند مى گفت::

 

بِسْمِ اللّهِ اَللّهُمَّ لَک صُمْنا وَعَلى رِزْقِک

خدایا براى تو روزه گرفتیم و با روزى تو

 

اَفْطَرْنا فَتَقَبَّلْ مِنّا اِنَّک اَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ 

افطار کنیم پس از ما بپذیر که براستى تو شنوا و دانایى

 

چهارم در لقمه اوّل بگوید بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرّحَیمِ یا واسِعَ الْمَغْفِرَةِ اِغْفِرْ لى تا خدا او  را بیامرزد و در خبر است که در آخر هر روز از روزهاى ماه رمضان خدا هزار هزار کس را از آتش جهنّم آزاد مى کند پس از حق تعالى بخواه که تو را یکى از آن‌ها قرار دهد.

 

پنجم در وقت افطار سوره قدر بخواند.

 

ششم در وقت افطار تصدّق کند و افطار دهد روزه داران را اگر چه به چند دانه خرما یا شربتى آب باشد و از حضرت رسول (صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ آله) مرویست که کسى که افطار دهد روزه دارى را از براى او خواهد بود مثل اجرِ آن روزه دار بدون آنکه از اجر او چیزى کم شود و هم از براى او خواهد بود مثل آن عمل نیکویى که بجا آورد آن افطار کننده به قوه آن طعام و آیة الله علامه حلّى در رساله سَعدِیه از حضرت صادق (علیه السلام) نقل کرده که فرمود: هر مؤمنى که اطعام کند مؤمنى را لقمه اى در ماه رمضان بنویسد حق تعالى براى او اجر کسى که سى بنده مؤمن آزاد کرده باشد و از براى او باشد نزد حق تعالى یک دعاى مستجاب.

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
شنبه 6 خرداد 1396  - 4:42 PM

دعای روز اول ماه مبارک رمضان +صوت

ادعیه‌های هر روز ماه مبارک رمضان را به همراه صوت در این بسته گزارشی دانلود کنید.

دعای روز اول ماه مبارک رمضان +صوت

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ماه مبارک رمضان فرصتی است تا از برکت سفره الهی بهره‌مند شویم، برکتی که بندگان هر روزه می‌توانند با خواندن ادعیه‌های مناسب هر روز بهره ببرند.

 

به همین مناسبت، همراه با شما در سی روز از ماه مبارک رمضان، ادعیه همان روز را در دو قالب صوت و متن با هم می‌شنویم و می‌خوانیم.

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 اَللّهُمَّ اجْعَلْ صِیامى فیهِ صِیامَ الصّاَّئِمینَ وَقِیامى فیهِ قیامَ الْقاَّئِمینَ وَنَبِّهْنى فیهِ عَنْ نَوْمَهِ الْغافِلینَ وَهَبْ لى جُرْمى فیهِ یا اِلهَ الْعالَمینَ وَاعْفُ عَنّى یا عافِیاً عَنِ الْمُجْرِمینَ

 

پروردگارا!

 

 در این ایام ماه مبارک رمضان روزه‌داری مرا همچون روزه‌داری روزه‌داران واقعی قرار ده! و نمازم را همانند نمازِ نمازگزاران حقیقی گردان، و مرا از خواب غفلت بیدار کن! ای پروردگار جهانیان! در این ما جرم و خطاهایم را ببخشای! گناهانم را عفو کرده و از جهالت‌های من درگذر! ای درگذرنده از گناه گناه‌کاران! آمین…

 

 

 

دانلود دعای روز اول

 

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
شنبه 6 خرداد 1396  - 4:41 PM

امام زمان پشتیبان شیعیان

هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش قرآن و عترت منتشر می‌شود.

امام زمان پشتیبان شیعیان

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش قرآن و عترت منتشر می‌شود. 

 

إنا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم ، و لو لا ذلک لنزل بکم اللأواء و اصطلمکم الأعداء ، فاتقوا الله جل جلاله و ظاهرونا .

 

 

حضرت امام مهدی (عج) : ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم ، که اگر جز این بود گرفتاریها به شما روی می آورد و دشمنان شما را ریشه کن می کردند . پس از خدا بترسید و ما را پشتیبانی کنید .

 

 

بحارالأنوار ، ج 53 ، ص175

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
شنبه 6 خرداد 1396  - 4:41 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 14

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1713541
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث