به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

علل سقوط یک جامعه از دیدگاه امام علی (ع)

امام علی (ع) در نامه 78 نهج البلاغه به ابوموسی اشعری پیرامون موضوع حکمیت پاسخ می‌دهد.

علل سقوط یک جامعه از دیدگاه امام علی (ع)به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امام علی (ع) در نامه 788 نهج البلاغه به ابوموسی اشعری پیرامون موضوع حکمیت پاسخ می دهد.

امام علی (ع) در نامه 78 کتاب شریف نهج البلاغه خطاب به ابوموسی اشعری می‌فرماید: هر آينه بسيارى از مردم تغيير كردند، و از سعادت و رستگارى بى‏ بهره ماندند. به دنيا گرويدند و سخن از روى هوا گفتند و من از اين كار در شگفت شده‌ام.

امام متقیان در ادامه می‌فرماید: در آنجا گروهى مردم خودپسند گرد آمدند و من اكنون زخمى را معالجه خواهم كرد كه می‌ترسم به صورت خون لخته در آيد. و بدان  كه هيچكس آرزومندتر از من به گرد آمدن امت محمد (ص) و الفت و مهربانى آنها با يكديگر نيست. من در اين كار خواستار پاداش نيكو و بازگشت به جايگاه نيكو هستم.

امام عدالت گستر شیعیان در ادامه این نامه می‌فرماید: بزودى بر آنچه بر خود مقرر داشته‌ام، وفا خواهم كرد. هر چند كه تو آن شايستگى را كه به هنگام جدا شدن داشتى، از دست داده باشى.

امام علی (ع) در وصف انسان‌های کوچک می‌فرماید: بدبخت آنكه از سود عقل و تجربه‌ای كه او را داده اند، بى بهره ماند. من نمى توانم سخن باطل و نادرست را تحمل كنم، يا كارى را كه خدا به صلاح آورده، تباه سازم. پس آنچه را كه نمى دانى چيست رها كن؛ زيرا مردم بد كردار با اين سخنان نابكارانه تو به سوى تو خواهند شتافت.

 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
پنج شنبه 1 تیر 1396  - 8:17 PM

چه کسانی از شفاعت ائمه اطهار (ع) محروم می‌مانند؟

نماز میزان است؛ هرکس آن را کامل کند پاداش کامل می برد.

چه کسانی از شفاعت ائمه اطهار (ع) محروم می‌مانند؟به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیامبر اسلام  (ص) فرمودند: نماز میزان است؛ هرکس آن را کامل کند پاداش کامل می برد.

آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) در شرح این حدیث می‌گوید: اولین چیزی که در روز قیامت از ما می‌پرسند، نماز است. در حدیث است که نماز ستون دین است. اگر نماز پذیرفته شود، دیگر اعمال نیز پذیرفته می‌شود و اگر نماز رد شود، سایر اعمال هم پذیرفته نمی‌شود.

ایشان در ادامه می‌گوید: زمانی که ما مدرسه می‌رفتیم، قانون مدرسه این بود که هرکس در درس های ریاضی و هندسه رد می شد مردود بود. ولو تمام درس های دیگر را قبول می‌شد. نماز هم همان حکم ریاضی و هندسه را دارد.

مرحوم مجتهدی تهرانی در ادامه می گوید: در روایت است زمانی که امام صادق (ع) در حال شهید شدن بودند، از اطرافیان خواستند که نزد ایشان بیایند. سپس ایشان فرمود: هر کس نماز را سبک بشمارد و به جایگاه آن اعتنا نکند، شفاعت ما نصیب وی نخواهد شد.

 

منبع: کتاب احسن الحدیث، ص 55

انتهای پیام/

ادامه مطلب
پنج شنبه 1 تیر 1396  - 8:17 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 5

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1712845
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث