به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

افکار شهید مطهری هنوز مانیفست جریان فکری انقلاب است

خبرگزاری فارس: افکار شهید مطهری هنوز مانیفست جریان فکری انقلاب است

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: با گذشت 39 سال از شهادت استاد مطهری، افکار ایشان همچنان مانیفست جریان فکری انقلاب محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام دکتر رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری گفت: با گذشت 39 سال از شهادت استاد مطهری، افکار ایشان همچنان مانیفست جریان فکری انقلاب محسوب می‌شود و می تواند ضمن نشان دادن بنیان‌های اندیشه اسلام ناب، از جوانان در برابر خطر سقوط در پرتگاه های فکری که محصول غیبت یا انزوای عقلانیت اسلامی است، صیانت کند. 

وی افزود: من شهید مطهری را بیش از فیلسوف یا متکلم، یک حکیم بزرگ می شناسم و معتقدم آراء و نظرات استاد مطهری قابلیت های منحصر به فرد حکمت اسلامی را برای مواجهه نظام مند با نیازهای نوپدید اعم از شبهه و مسأله به خوبی نشان می دهد.

غلامی ادامه داد: شهید مطهری در دو جبهه مهم مبارزه کرد: اول جبهه مبارزه با متحجرین و دگم اندیشان در داخل و خارج حوزه های علمیه که با تحمیل نظرات ناقص یا کاریکاتوری خود به دین، روح و جان دین را می‌گرفتند و به عامل دفع اصحاب خرد از دین و فلج کردن اسلام تبدیل می شدند و جبهه دوم، روشنفکران غربزده و سکولار که با تضییق آزاداندیشی، هویت خود را در بردگی غرب و نشخوار کردن تئوری‌های غربی جستجو می کردند.

وی افزود: برخی از روشنفکرانی که امروز و در دوران شهادت استاد مطهری به تجلیل از ایشان می پردازند، نسبتی با تفکرات شهید مطهری ندارند لکن با بستن چشم خود بر روی واقعیت شهید مطهری و نادیده گرفتن بخش های مهمی از اندیشه های استاد، تصویری از شهید مطهری ارائه می کنند تا بدین وسیله خودشان را توجیه نموده و به کاسبی خود با ساحت اندیشه ادامه دهند.

رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا خاطر نشان کرد: همان قدر که مبارزه فکری استاد مطهری برای جریان روشنفکری سکولار دردناک بود، جریان تحجر نیز از فعالیت‌های فکری استاد خود را در خطر می‌دید و لذا استاد مطهری به دست جنایتکارانی شهید شد که با پیوند زدن میان تحجر و منیت، حیات خود را در انهدام خط عقلانیت اسلامی و عناصر کلیدی آن تعریف کرده بودند.

غلامی افزود: امروز در شرایطی یاد استاد مطهری را گرامی می داریم که نه فقط جریان روشنفکری غربزده از بسط خودکامگی فکری دست برنداشته بلکه جریان تحجر با بازتولید گروهک ضاله فرقان، همچنان به دنبال حذف خط استاد مطهری است با این تفاوت که در این سی و نه سال، به برکت خون پاک استاد مطهری، حکمت و عقلانیت اسلامی به یک جریان پرخروش و شکست ناپذیر تبدیل شده است و با خروج از انفعال و به دست گیری ابتکار عمل، رور به روز دامنه و عمق بیشتری پیدا می کند.

غلامی در پایان گفت: جریان شکل‌گیری و تکامل علوم انسانی اسلامی یکی از مهم‌ترین حلقات خط فکری شهید مطهری است که امروز با الهام از افکار مترقی شهید مطهری و با وجود همه فشارهای سیاسی، با قدرت در حال اثبات خود در دانشگاه هاست و منطق آن با استقبال گسترده ای روبرو شده هرچند طبیعی است که حلقات روشنفکری سکولار در برخی دانشکده ها و انجمن ها برای جلوگیری از گسترش علوم انسانی اسلامی به سمت فحاشی روبیاورند.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  - 12:43 AM

مشکل مردم در زمان بنی امیه چه بود؟/ 10 عامل ریشه انحرافات در جامعه

خبرگزاری فارس: مشکل مردم در زمان بنی امیه چه بود؟/ 10 عامل ریشه انحرافات در جامعه

عضو هیأت علمی جامعة‌المصطفی(ص) بیان داشت:‌ سبیل مفسدین همان راه انحراف است. تو اصلاحات کن و مواظب باش دچار انحراف نشوند. یعنی گاهی یک انحراف یک کسی را مثل شمر تبدیل می‌کند تا می‌آیی این انحراف را برگردانی هزینه زیادی می‌برد.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری فارس،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی محمدی عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیه در برنامه سمت خدا با اشاره به ریشه انحرافات در جامعه گفت: انحراف از کلمه حرف می‌آید. کلمه حرف در قرآن هم آمده است. «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یَعْبُدُ اللَّهَ عَلى‏ حَرْفٍ»، این جاده‌ای که انسان می‌رود، حاشیه و شانه را حرف می‌گویند. لبه جاده را حرف می‌گویند. قرآن می‌گوید: بعضی دینداری‌شان حاشیه‌ای است. بر لبه جاده است. انحراف به معنی این است که انسان از یک مسیر صحیحی جدا شود.

وی افزود: از اول تاریخ تا کنون یک روزی را سراغ نداریم بگوییم: در جامعه‌ای انحراف نبوده است. از همان آغاز که حضرت آدم ابوالبشر و فرزندانش روی کره زمین بودند، جریان حسادت قابیل و قتل حضرت هابیل اتفاق می‌افتد. جلوتر می‌آید داستان قوم بنی اسرائیل و گوساله سامری است. قوم لوط دچار انحرافات جنسی می‌شوند. قوم شعیب دچار انحرافات اقتصادی می‌شوند. برادران یوسف دچار انحرافات خانواده می‌شوند و همینطور جلو می‌رویم.

حجت‌الاسلام رفیعی بیان داشت: اینطور نیست که در یک جامعه یا مجموعه‌ای یا فرد همه انحرافات باشد، مثل همه بیماری‌ها، شما بیمارستان که می‌روید یک کسی پیدا نمی‌شود بگوید: با همه پزشکان کار دارم. خیلی بعید است. هر کس به اقتضای بیماری که دارد به بیمارستان می‌آید. ممکن است کسی گرفتار بحث اعتقادی باشد. بگوید: من در این بحث دچار انحراف شدم. یک کسی بگوید: مشکل من انحراف اقتصادی است. دچار رشوه و ربا شدم. یک کسی بگوید: بحث من در انحراف خانوادگی است. اجتماعی و سیاسی است.

وی ادامه داد: ائمه ما برای اصلاح آمدند. اصلاح کجاست؟ جایی که انحرافی باشد. وقتی امام حسین(ع) می‌گوید: من برای اصلاح قیام کردم، یک جایی انحراف دیده است. وقتی حضرت شعیب می‌گوید: «إِنْ أُرِیدُ إِلَّا الْإِصْلاحَ مَا اسْتَطَعْتُ‏»، هرچه از من بربیاید می‌خواهم اصلاح کنم و انحراف را از بین ببرم، وقتی حضرت موسی(ع) میقات می‌رود و به برادرش می‌گوید: من می‌روم، اما تو مواظب باش، «أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ‏ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ»، یک احساس نگرانی می‌کرد.

این کارشناس دینی خاطرنشان کرد: سبیل مفسدین همان راه انحراف است. تو اصلاحات کن و مواظب باش دچار انحراف نشوند. یعنی گاهی یک انحراف یک کسی را به کسی مثل شمر تبدیل می‌کند. مثل ابوجهل، گاهی یک انحراف را تا می‌آیی برگردانی هزینه زیادی می‌برد و تلفات زیادی می‌برد. اول باید صراط را شناخت و بعد انحراف، در سوره حمد می‌گوییم: «اهدنا الصراط المستقیم» تعریف می‌کنیم «صِراطَ الَّذِینَ‏ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِم‏» صراط منعمین، یعنی کسانی که تو به آنها لطف ویژه کردی. «أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مِنَ‏ النَّبِیِّینَ‏ وَ الصِّدِّیقِینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحِینَ» راه انبیاء است. راه ائمه است. راه شهدا و راه اولیاء است.

وی افزود: قرآن خودش تفسیر می‌کند «الَّذِینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مِنَ‏ النَّبِیِّینَ‏ وَ الصِّدِّیقِینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحِینَ» اول می‌گوییم: «اهدنا الصراط المستقیم» بعد انحراف را می‌گوییم. «غَیْرِ الْمَغْضُوبِ‏ عَلَیْهِمْ وَ لَا الضَّالِّین‏» آن کسی که از این صراط دور می‌شود، «مغضوب علیهم». او ضالین است. لذا شما ضلالت را نمی‌شناسی مگر اینکه هدایت را بشناسی. شما غیّ را نمی‌شناسی، مگر اینکه رشد را بشناسی. «قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ».

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیه ابراز داشت: کسی از امام صادق(ع) پرسید: مشکل مردم در زمان بنی امیه چه بود؟ چرا این همه آدم زیر بیرق یزید بودند؟ امام حسین(ع) حجت خدا بود. 72 نفر، صد نفر، نصفش که بستگان خودش بودند. چقدر می‌ماند؟ آن طرف 30 هزار نفر بودند، امام صادق(ع) فرمودند: «ان‏ بنى‏ امیة اطلقوا للناس تعلیم الایمان» بنی‌امیه به مردم اجازه ایمان می‌دادند. ایمان به معنی همان دستورات دینی و نماز و روزه، اما «ولم یطلقوا تعلیم الشرک» هیچ وقت شرک را به مردم یاد نمی‌دادند. یعنی یک طرف را می‌گفتند و یک طرف را نمی‌گفتند. این موجب شد که مردم آن انحراف را نشناختند و در آن گرفتار شدند.

وی ادامه داد: لذا این دو باید با هم باشد، هم رشد هم غیّ، هم صراط مستقیم، هم سبل. هم هدایت و هم ضلالت، خدا می‌فرماید: «وَ أَنَّ هذا صِراطِی مُسْتَقِیما» این همان صراط مستقیم است. «فَاتَّبِعُوهُ وَ لا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ» راه فرعی را نروید. «فَتَفَرَّقَ بِکُمْ عَنْ سَبِیلِهِ» از صراط منحرف می‌شوید. «ذلِکُمْ وَصَّاکُمْ بِهِ» این سفارش خداست به شما، «لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ»، این سه آیه را پیغمبر مرتب کنار حجر اسماعیل می‌خواند و افرادی از مدینه آمدند با شنیدن این سه آیه مسلمان شدند و پیغمبر را به مدینه دعوت کردند. این آیه به نظر من فتح الفتوح اسلام است. یعنی این سه آیه موجب شد عده‌ای مسلمان شوند، مردم مدینه را آماده کنند، پیغمبر را به مدینه دعوت کنند.

حجت‌الاسلام رفیعی در ادامه به 10 مورد منشور راه مستقیم اشاره کرد و گفت: «أَلَّا تُشْرِکُوا بِهِ شَیْئا»، مشرک نشوید. پس شرک یک انحراف می‌شود. توحید یک سبیل و راه مستقیم می‌شود، «وَ بِالْوالِدَیْنِ‏ إِحْسانا» احسان به پدر و مادر، «وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُم‏ مِنْ إِمْلاق‏» قتل نکنید، بچه‌هایتان را نکشید. گاهی از روی گرسنگی قتل اولاد می‌کنند. امروز به شکل سقط جنین این موضوع مطرح است. خداوند روزی دهنده است. خودش گفته: شما را روزی می‌دهم. راه کسب روزی را باید پیدا کرد.  «وَ لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِی حَرَّمَ اللَّهُ» آدم نکشید.  «وَ لا تَقْرَبُوا مالَ الْیَتِیمِ» دست به مال یتیم نزنید.

وی ادامه داد: «وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزانَ» کم فروشی نکنید. از کالا کم نگذار. از ماشین کم نگذار. از تولید کم نگذار. «وَ إِذا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا» بینی و بین الله حرف بزنید. آبروی همدیگر را در جامعه می‌بریم. چنگ به هم می‌زنیم، عادلانه حرف بزنید. این آیه مناسب برای مناظرات سیاسی است، «وَ بِعَهْدِ اللَّهِ أَوْفُوا» به عهدتان با خدا عمل کنیم، «وَ آتِ ذَا الْقُرْبى‏ حَقَّهُ» به ذی القربی حقشان را بدهید. به فامیل و مسکین، اسراف و تبذیر نکنید،‌ «وَ لا تَجْعَلْ یَدَکَ مَغْلُولَةً إِلى‏ عُنُقِکَ»، خیلی دستت را به گردن نبند، یعنی سفت نباش. بخل نداشته باش. انفاق کن، «وَ لا تَبْسُطْها کُلَّ الْبَسْطِ» در انفاق هم اعتدال داشته باش.

این استاد حوزه اظهار داشت: «وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنى» دنبال فحشاء نروید. اسلام برای هرچیزی مسیر گذاشته است. تشکیل خانواده بدهید. آرامش پیدا می‌کنید. «إِنَّهُ کانَ فاحِشَةً وَ ساءَ سَبِیلًا» بد راهی است. کانون خانواده از هم می‌پاشد. ولو اسمش را عوض کنید. الآن در غرب اسم عوض می‌کنند. «وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ إِذا کِلْتُمْ»، کیل و میزان را رعایت کنید.

وی افزود: خدا فرمود: می‌دانید بر و نیکی چیست؟ «وَ لکِنَّ الْبِرَّ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ» ایمان به خدا «وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ» ایمان به معاد «وَ الْمَلائِکَةِ» ایمان به فرشتگان، «وَ الْکِتابِ» ایمان به کتب آسمانی، «وَ النَّبِیِّینَ» ایمان به انبیاء، نه فقط رسول خدا «وَ آتَى الْمالَ عَلى‏ حُبِّهِ ذَوِی الْقُرْبى‏ وَ الْیَتامى‏ وَ الْمَساکِینَ» کمک به فامیل و یتیم و مسکین، «وَ آتَى الزَّکاةَ» زکات غیر از «آتی المال» است. مستحبی و واجب است. «وَ الْمُوفُونَ بِعَهْدِهِمْ إِذا عاهَدُوا» وفای به عهد «وَ الصَّابِرِینَ فِی الْبَأْساءِ وَ الضَّرَّاءِ» صبر در همه حالت، «أُولئِکَ الَّذِینَ صَدَقُوا وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُتَّقُونَ» اینها صادق و متقین هستند. در پایان سوره انعام فرمود: این صراط مستقیم است. در پایان سوره اسراء فرمود: این حکمت است. اینجا فرمود: صداقت و تقوا است.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  - 12:42 AM

ثمرات اعتقاد به مهدویت

خبرگزاری فارس: ثمرات اعتقاد به مهدویت

یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های تقوای الهی باور و ایمان به امور غیبی الهی است که باور به حکومت عدلی که توسط مهدی آخرالزمان تشکیل می‌شود از نمونه‌های بارز آن است.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری فارس، مهدی مرادیان کارشناس مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم در یادداشتی به ثمرات اعتقاد به مهدویت پرداخته است که در ادامه می‌آید:

انتظار فرج و رفع ظلم و عدالت‌گستری بر روی زمین، آن گونه که ممکن است در نگاه اولیه مسأله‌ای صرفاً ذهنی و فردی به نظر برسد، نیست؛ بلکه این بینش حاصل از اعتقاد محکم و مستدل، اثراتی بسیار عمیق و اساسی در فرد و جامعه خواهد داشت که به عنوان نمونه به مواردی از این تأثیرات اشاره می‌شود:

1. مقدمه‌ای برای شناخت امام و صفات و ویژگی‌های او می‌شود؛ این اعتقاد باعث می‌شود شخص در پی شناخت سیره عملی آن حضرت بگردد.

امام صادق(ع) می‌فرماید: «... کسی که شب را به گونه‌ای بگذراند که در آن امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است».

2. باعث تبلور عشق و محبت به آن حضرت می‌شود که همین محبت، زندگی ما را متحول می‌کند که این علاقه همان اجرای دستور الهی است که می‌فرماید: ذَلِک الَّذِی یُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ قُل لَّا أَسْأَلُکمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی وَمَن یَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَّزِدْ لَهُ فِیهَا حُسْنًا إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَکورٌ که عشق و محبت به آن حضرت شرط قبولی ایمان است.

البته وقتی این عشق تشدید می‌شود که باور داشته باشیم این محبت دو جانبه است زیرا باور به دادورزی عاشقانه آن حضرت و توجه و محبت ایشان به خلق و همچنین عشق ایشان به ستاندن حق مظلومان از ظالمان و... سبب می‌شود مؤمنین نیز در قبال نگرانی‌ها و دغدغه‌ها، پیوند معنوی خود را با آن حضرت محکم‌تر کنند و عاشقانه برای ظهور حضرت تلاش کنند.

3. موجب امید به آینده می‌شود. زیرا نور امید بوده که همواره در دل و جان بشر روشنی ایجاد کرده و او را در برابر حوادث ناگوار پایدار ساخته است و اگر امید نبود بشر هیچ گامی بر نمی‌داشت و هیچ رنجی را تحمل نمی‌کرد. امید به ظهور آن حضرت(عج) که ضامن اجرای وعده‌های الهی بوده است و پناهگاه مؤمنین خواهد بود بزرگترین هدیه‌ای است که جامعه بشری در این دوران دریافت کرده است.

گوستاولوبون می‌گوید: «بزرگترین خدمتگزاران عالم همان اشخاصی هستند که توانسته‌اند بشر را امیدوار نگه دارند».

4. باعث آمادگی می‌شود زیرا لازمه این اعتقاد برقراری عدل الهی در سراسر جامعه است که این عدالت جهان‌گستر نیازمند نیروهای کارآمد و مهدی باورانی است که بتوانند در عرصه‌های مختلف خدمتگزار باشند.

امام باقر(ع) می‌فرماید: هنگامی که قائم ما قیام کند و مهدی ما ظهور کند، یک مرد از شیعیان ما پر جرأت‌تر از شیر و نافذتر از نیزه خواهد بود، لذا وظیفه ماست که خود را آماده سازیم.

5. پایداری در برابر مصائب دشمنان. این باور در مردم که روزی این مصائب و وضعیت نامطلوب به پایان می‌رسد و حقشان ستانده می‌شود و... باعث توان روحی می‌شود و صبر بر مصائب آسان می‌شود.

6. این اعتقاد باعث تقوای الهی می‌شود چون یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های تقوای الهی باور و ایمان به امور غیبی الهی است که باور به حکومت عدلی که توسط مهدی آخرالزمان تشکیل می‌شود از نمونه‌های بارز آن است.

7. باعث تهذیب نفس می‌شود، اگر خودسازی در همه حال برای یک مؤمن وارسته سزاوار است، برای کسی که اعتقاد دارد روزی نزد حضرت مهدی(عج) مؤمن واقعی از غیر واقعی نمایان می‌شود ضرورت آن بیشتر خواهد بود.

این موارد نمونه‌ای از تأثیرات فردی و اجتماعی است که می‌تواند در حیات انسان تحول ایجاد کند که البته اعتقاد به ظهور آن حضرت و اینکه با قیام خود، جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد و شرایط ترقی و کمال انسان‌ها را فراهم خواهد کرد، همان وعده الهی و هدف از خلقت انسان خواهد بود.

انتظار یعنی چه و مراد از انتظار فرج چیست؟

«انتظار» در لغت یعنی چشم به راه داشتن و در اصطلاح دیده دوختن به راه تحقق امری است که منتظر را به حالت انتظار وا داشته است که هر چه آن امر در نظر او مهم‌تر باشد برای تحقق آن تلاش و کوشش بیشتری می‌کند.

ما دو نوع انتظار داریم:

1. انتظار منفی و مخرب که بازدارنده است و جامعه را به طرف انحطاط و سقوط می‌کشاند و هستند افرادی که خیال می‌کنند انتظار یعنی دست روی دست گذاشتن و منتظر ظهور مصلح ماندن، در نظر ایشان هر اصلاحی محکوم به شکست است و گناه و ظلم و بی‌عدالتی و...وضعیتی پذیرفته شده و حتمی برای بشر است تا وقتی که مصلح ظهور کند؛ این گونه انتظار عاملی است برای توجیه ستم‌ها و فسادها که باعث پشت کردن به انسانیت می‌شود.

2. انتظار مثبت، که انتظاری است تعهدآور و تحرک‌بخش و لازمه این انتظار به کار گرفتن تمام نیروها و کوشش بی‌دریغ به سوی امر مورد انتظار است.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  - 12:42 AM

نمایشنامه های «ایوب آقاخانی» در نمایشگاه کتاب

خبرگزاری فارس: نمایشنامه های «ایوب آقاخانی» در نمایشگاه کتاب

پنج نمایشنامه به قلم ایوب آقاخانی در غرفه نشر سیراف در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، آثار ایوب آقاخانی نمایشنامه نویس در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.

«اروند خون»، «هفت عصر هفتم پاییز»، «نمایشنامه های رادیویی معاصر»، «پیاده در مه» و «زنانی که به بزها خیره شده اند» پنج جلد از نمایشنامه های ایوب آقاخانی است که در غرفه نشر «سیراف» در نمایشگاه کتاب به مخاطبان عرضه شده است.

ایوب آقاخانی، متولد 1354 در شهر تبریز است که به عنوان نمایشنامه نویس نسل سومی آثاری قابل اعتنا خلق کرده است.

تاملات واقع گرایانه با دغدغه های روشن اجتماعی معاصر و پرداخت شخصیت های صاحب فکر و عمل از شاخصه های عموم آثار او است.

بر اساس این گزارش این کارگردان تئاتر پنجشنبه (20 اردیبهشت) در شبستان مصلی (بخش ناشران عمومی) راهروی 19 غرفه 19 (نشر سیراف) از ساعت 15 حضور خواهد داشت و آثارش را برای علاقه مندان به آثارش امضا خواهد کرد.

انتهای پیام/

ادامه مطلب
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  - 12:41 AM

کتاب «مسعود فراستی» در میان پرفروش های نشر «ساقی»

خبرگزاری فارس: کتاب «مسعود فراستی» در میان پرفروش های نشر «ساقی»

کتاب «همیشه استاد» اثر مسعود فراستی در میان پرفروش های نشر ساقی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، نشر «ساقی»، ناشر آثار هنری در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت کرده است.

این ناشر با 150 عنوان اثر شرکت کرده، که 5 عنوان از آنها از آثار چاپ اول است.

بر اساس اعلام مسئول این غرفه کتاب های «دیالوگ» (هنر کُنش کلامی برای کتاب، تئاتر، سینما و تلویزیون)، «همیشه استاد» (اثر مسعود فراستی در رابطه با آلفرد هیچکاک)، «آناتومی داستان»، «مفاهیم و تکنیک های فیلمبرداری» و «45 کهن الگوی شخصیت» (الگوهای اسطوره ای برای خلق شخصیت های اصیل) کتبی است که از این ناشر طی چهار روز ابتدایی در نمایشگاه پرفروش بوده است.

علاقه مندان به تهیه کتب این ناشر می توانند به غرفه نشر «ساقی» واقع در شبستان مصلی (بخش ناشران عمومی) واقع در راهروی 17 غرفه 35 مراجعه کنند.

سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 12 اردیبهشت آغاز به کار کرده و تا 22 اردیبهشت از ساعت 10 الی 20 پذیرای بازدیدکنندگان است. 

انتهای پیام/

ادامه مطلب
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397  - 12:41 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 2

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 1467891
تعداد کل پست ها : 20595
تعداد کل نظرات : 20
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 29 مرداد 1389 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 25 مرداد 1397 

نویسندگان

مهدی گلشنی

امکانات جانبی

کد ذکر ایام هفته
اوقات شرعی

حدیث