تاثیرات مثبت برخی از خشکبار و میوه‌های مغزدار
در ذیل تاثیرات مثبت برخی از این دانه‌ها ذکر شده است:

بادام زمینی: خوردن 28 گرم بادام زمینی 5 بار یا بیشتر در هفته احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان کاهش می‌دهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده‌، منیزیم و فیبر غذایی است که همگی خطر بروز دیابت را کاهش می‌دهند. این میوه همچنین حاوی فیبر و منیزیم است که باعش کاهش مقاومت انسولین می‌شوند.
وجود چربی امگا - 2 در این میوه نیز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمی پوست و نیز کاهش میزان کلسترول کلی در خون می‌شود.

بادام زمینی همچنین منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیک اسید است که تاثیر مهمی در مبارزه با مواد خارجی آزاد سرطان زا دارند.

گردو: بر اساس مطالعات انجام شده از سوی محققان دانشگاه ایالتی پن، گردو نه تنها کلسترول مضر را کاهش می‌دهد، بلکه باعث کاهش التهاب رگ‌های خونی می‌شود که معمولا عامل بروز بیماریهای قلبی - عروقی هستند.

گردو منبع غنی دو نوع از اسید‌های چرب اشباع نشده به نام‌های اسید آلفا - لانولین و اسید لینولنیک، ویتامین E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم و فولیک اسید است که در ساخت استخوانها، تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند و نیز حاوی ویتامین B-6 است.

بادام: سرشار از پروتئین است و دارای ریزمغذی‌های مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین B-2، نیاسین و آنتی اکسیدان ویتامین E است که این ماده اخیر نقش ضدسرطانی دارد.

بادام شامل مقادیر زیادی کلسیم است و نیز می‌تواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوکی استخوان موثر باشد.

محققان دریافته‌اند که افراد مبتلا به کلسترول بالا که در روز یک اونس بادام مصرف می‌کنند، می‌تواند میزان کلسترول مضر خون خود را تا 4 درصد کاهش دهند.


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 آذر 1388  ساعت 5:15 AM | نظرات (0)