این المنتظر...


ادامه مطلب


[ جمعه 15 آبان 1394  ] [ 1:36 AM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

یا صاحب الزمان عج


ادامه مطلب


[ جمعه 15 آبان 1394  ] [ 1:35 AM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

تصویر 1


ادامه مطلب


[ جمعه 15 آبان 1394  ] [ 1:34 AM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

سخن علی(ع) در مورد رسول اکرم:

 
علی علیه السلام درباره پیغمبر اکرم اینطور تعبیر می‏کند:

« طبیب دوار بطبه قد احکم مراهمه و احمی مواسمه » ''یعنی "او طبیب بود، پزشکی بود که بیمارها و بیماریها را معالجه می‏کرد''.مقصود اینست که پیغمبر دو گونه عمل می‏کرد، یک نوع عمل پیغمبر ، مهربانی و لطف بود، اما اگر به مرحله‏ای‏ می‏رسید که دیگر لطف و مهربانی و احساس و نیکی سود نمی‏بخشید، آنها را به حال خود نمی‏گذاشت، اینجا بود که وارد عمل جراحی و داغ کردن می‏شد.
البته گذشته از اینکه ما در اجراء امر به معروف و نهی از منکر باید عمل را دخالت دهیم، به این نکته توجه داشته باشیم که عمل هم‏ اگر فردی باشد چندان مفید فایده‏ای نیست خصوصا در دنیای امروز.

این هم‏ خود یک مشکلی است در زندگی اجتماعی ما که آنهایی هم که اهل عمل می‏باشند توجهی به عمل اجتماعی ندارند و به اصطلاح تک‏رو می‏باشند. از عمل فردی‏ کاری ساخته نیست، از فکر فرد کاری ساخته نیست، از تصمیم فرد کاری‏ ساخته نیست، همکاری و همفکری و مشارکت لازم است. در تفسیر المیزان در ذیل آیه کریمه قرآن کریم: «یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا» ترجمه:''اى کسانى که ایمان آورده‏اید! (در برابر مشکلات و هوسها،) استقامت کنید! و در برابر دشمنان (نیز)، پایدار باشید و از مرزهاى خود، مراقبت کنید و از خدا بپرهیزید، شاید رستگار شوید!'' (سوره آل عمران، آیه. 200) بحثی دارد راجع به اینکه دستور اسلام‏ اینست که تفکر، تفکر اجتماعی باشد.       کربلایی110

 


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:44 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

میزان پوشش بدن...

 

اسلام آخرین آیین الهى و بالطبع کامل‏ترین دین است و براى همیشه و همه بشریت، از طرف خداوند عالم، نازل شده است، لباس را «هدیه الهی» معرفى نموده و وجوب پوشش زنان را با تعدیل و انتظام مناسبى به جامعه بشرى ارزانى داشته است. از انحرافات و یا افراط و تفریطهایى که پیرامون پوشش زنان وجود داشته است اجتناب نموده و در تشریح قانون، حدّ و مرزى متناسب با غرایز انسانى را در نظر گرفته است. در حجاب اسلامى، سهل‏انگارى‏هاى مضر و سختگیرى‏هاى بى‏مورد، وجود ندارد. دستور به رعایت حجاب هم در قرآن کریم مطرح شده و هم در احادیث و روایات اسلامی. پیامبر(ص)و ائمه معصومین علیهم السلام علاوه بر تأکیداتى که بر رعایت حجاب داشته‏اند، با ارائه دستورالعمل‏هایى، جامعه اسلامى را به‏سوى تهذیب و پاکى، رهنمون گشته‏اند .از پیامبر اسلام در مورد پرهیز از پوشش بدن نما و نازک آمده:روزى، اسماء - که خواهر زن پیامبر بود - ، با جامه بدن‏نما و نازکى به خانه پیامبر آمد. پیامبر، روى خود را از او برگرداند و فرمود: اى اسماء! زن، وقتى به حدّ بلوغ رسید، نباید جایى از بدن و اندامش دیده شود، مگر صورت و دست‏ها». (سنن ابى داود، ج 2، ص 383)


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:43 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

حدود پوششی که در اسلام بر زن واجب شده است

 

اکنون می‏خواهیم حدود پوششی که در اسلام بر زن واجب شده است با توجه به‏ همه دلائل موافق و مخالفی که در مسأله هست، از دیده فقهی بررسی کنیم.
بحث ما جنبه علمی دارد نه فتوائی. این بنده‏ نظر خودم را می‏گویم. و هر یک از شما باید عملا به فتوای همان مجتهدی عمل‏ کند که از او تقلید می‏نماید.
قبلا لازم است مطالبی را که از نظر فقه اسلامی قطعی و مسلم است مشخص‏ کنیم و سپس به مواردی که مورد اختلاف و قابل بحث است بپردازیم:

1 - در اینکه پوشانیدن غیر وجه و کفین بر زن واجب است از لحاظ فقه‏ اسلام هیچگونه تردیدی وجود ندارد. این قسمت جزء ضروریات و مسلمات است‏. نه از نظر قرآن کریم و حدیث، و نه از نظر فتاوی، در این باره اختلاف و تشکیکی وجود ندارد. آنچه مورد بحث است پوشش چهره و دستها تا مچ است‏

2 - مسأله " ''وجوب پوشش'' " را که وظیفه زن است از مسأله " ''حرمت‏ نظر بر زن'' " که مربوط به مرد است باید تفکیک کرد. ممکن است کسی قائل‏ شود به عدم وجوب پوشیدن وجه و کفین بر زن، و در عین حال نظر بدهد به‏ حرمت نظر از جانب مرد. نباید پنداشت که بین این دو مسأله ملازمه است‏. همچنانکه از لحاظ فقهی مسلم است که بر مرد واجب نیست سر خود را بپوشاند ولی این دلیل نمی‏شود که بر زن هم نگاه کردن به سر و بدن مرد جایز باشد.
بلی، اگر در مسأله نظر، قائل به جواز شویم، در مسأله پوشش هم باید قائل به عدم وجوب شویم، زیرا بسیار مستبعد است که نظر مرد بر وجه و کفین زن جایز باشد ولی کشف وجه و کفین بر زن حرام باشد. بعدا نقل‏ خواهیم کرد که در میان ارباب فتوا در قدیم کسی را نمی‏توان یافت که قائل‏ به وجوب پوشیدن وجه و کفین باشد ولی هستند کسانی که نظر را حرام می‏دانند.


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:42 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

راجع به نهى از آرایش و استعمال عطر در خارج از خانه...

 

راجع به نهى از آرایش و استعمال عطر در خارج از خانه ،پیامبر، در ضمن حدیثى، نهى فرمودند از این‏که زن، براى دیگران، خود را بیاراید، و فرمود: «''اگر براى غیر شوهر، خود را آرایش نمود، لازم است خداوند او را با آتش بسوزاند''».

در مورد پرهیز زنان از شبیه ساختن خود به مردان،پیامبر(ص) می فرماید: ''خداوند، مردانى را که شبیه زن مى‏شوند و زنانى را که خود را شبیه مرد قرار مى‏دهند، نفرین کرده است''».

امام باقر علیه السلام نیز، در ضمن حدیثى فرمودند: «جایز نیست که زن، خود را شبیه مرد نماید؛ زیرا پیامبر، مردانى را که مشابه زنان مى‏شوند و همچنین زنانى که خود را شبیه مردها قرار مى‏دهند، نفرین کرده است». در قرآن و روایات، علاوه بر دستورهایى که در مورد حفظ حجاب زنان آمده است، مسئولیت‏هایى نیز به مردان واگذار شده است از جمله: پیامبر اکرم در مورد عفّت نسبت به زنان مردم می فرماید:«''نسبت به زنان مردم، عفیف باشید تا زنان شما عفیف بمانند''».


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:40 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

اسلام میگوید:اگر نگاه به نا محرم از روی لذت باشد حرام است,اما یک نوع نگاه وجود دارد که............

 

در مسأله جواز نظر، تردیدی نیست که اگر نظر از روی " ''تلذذ'' " یا " ''ریبه'' " باشد حرام است. " ''تلذذ'' " یعنی لذت بردن، و نگاه از روی تلذذ یعنی نگاه به قصد لذت‏ بردن باشد، و اما " ''ریبه'' " یعنی نظر به خاطر تلذذ و چشم چرانی نیست، ولی خصوصیت ناظر و منظور الیه مجموعا طوری است که خطرناک است و خوف‏ هست که لغزشی به دنبال نگاه کردن به وجود آید.
این دو نوع نظر مطلقا حرام است، حتی در مورد محارم. تنها موردی که‏ استثناء شده، نظری است که مقدمه خواستگاری است که در این مورد اگر تلذذ هم باشد - که معمولا هم هست - جایز است. البته‏ شرطش اینست که واقعا هدف شخص، ازدواج باشد یعنی مرد جدا به خاطر ازدواج بخواهد زن را ببیند، و از لحاظ سایر خصوصیات مورد نظر، زن را پسندیده باشد، نه آنکه برای چشم چرانی قصد ازدواج را بهانه قرار دهد.

قانون الهی مانند قانونهای بشری نیست که بتوان با صورتسازی خیال خود را راحت کرد. در اینجا وجدان انسان حاکم است و خدای متعال که هیچ چیز بر او پوشیده نیست محاسب. علیهذا باید گفت در حقیقت استثنائی در کار نیست، زیرا آنچه قطعا حرام است نگاه به قصد تلذذ است و آنچه مانعی‏ ندارد اینست که نگاه به قصد تلذذ نباشد ولی تلذذ قهرا پیدا شود.
فقهاء تصریح کرده‏اند که جایز نیست کسی به زنها نگاه کند تا در بین‏ آنها یکی را انتخاب کند. آنچه جایز است، در مورد یک زن خاص است که‏ به او معرفی شده است و درباره‏اش می‏اندیشد، از سایر جهات تردیدی ندارد فقط از نظر چهره و اندام تردید دارد، می‏خواهد ببیند آیا می‏پسندد یا نه؟ برخی دیگر از فقها به صورت احتیاط مطلب را بیان کرده‏اند.


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:40 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

بزرگترين فضيلت اميرالمومنين امام علي عليه السلام

 

روزی مأمون به حضرت رضا علیه السلام عرض کرد:« بزرگترین فضیلت علی بن ابیطالب که در قرآن آمده چیست؟»
امام فرمود:« آیه مباهله. خداوند در سوره آل عمران، آیه ی 61 میفرماید: هر کس با تو در مقام احتجاج و گفتگو برآمد، بعد از آنکه تو بر رسالت خود یقین داری، بگو بیایید فرزندان را بخوانیم و شما هم فرزندانتان را بخوانید، ما زنهایمان و شما زنهایتان و ما افرادی را که چون نفس و جانمان هستند و شما هم نفسهای خود را بخوانید. سپس مباهله کنیم و برای دروغگو لعنت خدا را بخواهیم.

وقتی این آیه نازل شد، رسول خدا صلی الله و آله و سلم، حسن و حسین را به عنوان فرزندان و فاطمه علیهاسلام را به عنوان زنان و نیز امیرالمؤمنین علی علیه السلام را به عنوان نفس خودش برای مباهله با نصاری به میعاد برد.
پس به حکم خدا امیرالمؤمنین علیه السلام نفس رسول خداست و چون هیچ یک از مردم، برتر از رسول خدا نیستند، ضروری است که هیچ یک از مردم از امیرالمؤمنین برتر نباشند؛ جز خود رسول الله. فضیلت امیرالمؤمنین بر تمام خلایق بعد از رسول خدا این است.»

مأمون گفت:« مگر در این آیه، فرزندان به لفظ جمع نیامده؟ ولی رسول خدا فقط دو فرزندش را برد؛ و مگر زنان به لفظ جمع نیامده؟ ولی رسول خدا فقط فاطمه علیهاسلام را برد. پس چرا نگوییم در این آیه مقصود از نفس رسول خدا، خود رسول الله باشد؛ که اگر این را بگوییم، دیگر فضلی برای علی بن ابیطالب نخواهد بود؟»

امام رضا علیه السلام فرمود:« نه؛ آنچه گفتی صحیح نیست. زیرا دعوت کننده، یعنی دعوت کننده ی کسی دیگر، نه خودش. همان طور که فرمان دهنده یعنی فرمان دهنده به دیگری.
در آیه مذکور خداوند می فرماید:« بگو بیایید بخوانیم؛ معلوم می شود رسول خدا که خواننده است شخص دیگری را می خواند. لذا باید نفس رسول خدا غیر از رسول خدا باشد تا خواندن صدق کند. و چون رسول خدا در هنگام مباهله هیچ مردی را جز علی بن ابیطالب نبردند، معلوم می شود منظور خداوند از نفس رسول خدا، کسی جز امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب نیست.
مأمون که با این جواب دندان شکن حضرت رضا علیه السلام روبرو شد، از جواب بازماند و گفت: « وقتی جواب آمد، سؤال از میان می رود.»


بحارالانوار، ج 49، ص 188، ح 20.

السلام عليكم يا اهل بيت النبوه
يا علي...

__________________

قال رسول الله صلي الله عليه و آله

عليٌ خيرُ البَشَر فمَن أبي فقد كفر


علی (عليه السلام) بهترین انسان ها است ، کسی که این امر را قبول نکند محققاً کافر شده است


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:38 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]

زن ابرانی یا ملکه انگلیس...

 

یک روز یه پسر انگلیسی میاد با طعنه به یك پسر ایرانی میگه:

چرا خانوماتون نمیتونن با مردا دست بدن ؟

یعنی فرهنگ مردای ایرانی اینقدر پایینه و اینقدر بی جنبه هستید؟

پسره ایرانی لبخندی میزنه و میگه:

ملكه انگلستان میتونه با هر مردی دست بده؟ و هر مردی دستای ملكه انگلستانو لمس كنه؟!

پسره انگلیسی با عصبانیت میگه: ... ... نه!مگه ملکه فرد عادیه؟!! فقط افراد خاصی میتون با ایشون در ارتباط باشن!!!

پسر ایرانی میگه: خانومای ما همه ملكه هستن!!!


ادامه مطلب


[ شنبه 9 آبان 1394  ] [ 11:36 PM ] [ خادم مهدی عج ]
[ نظرات (0) ]