جهاداقتصادی-صلابت سیاسی فرهنگی


نگاشته شده توسط   دوشنبه 16 خرداد 1390  ساعت 8:30 PM 

در جديد‌ترين بررسي شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران، شركت آريا ديزل رتبه نخست رضايت مشتريان در فروش خودروهاي كار(تجاري) را كسب كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سنجش ميزان رضايت مشتريان در حوزه فروش خودروهاي تجاري چهار شاخص اصلي اطلاع‌رساني و پاسخگويي، توجه به خواست مشتري، هزينه و زمان صرف شده و وضعيت و شرايط تحويل خودرو تحت بررسي قرار گرفته است.

طبق اين ارزيابي در بازه زماني شش ماهه دوم سال گذشته، شركت آريا ديزل در صدر جدول رضايتمندي مشتريان از چگونگي فروش خودروهاي كار قرار دارد. پس از آن شركت‌هاي بهمن ديزل، ايران خودرو و ارس خودرو ديزل رتبه‌هاي دوم تا چهارم را از آن خود كرده‌اند.

شركت‌هاي عقاب افشان، زامياد، ماموت ديزل، گروه بهمن، كاريزان خودرو، سايپا ديزل، ديار خودرو و ايران خودرو ديزل نيز به ترتيب در رتبه‌هاي بعدي رضايت مشتريان از عملكرد آنها در حوزه فروش خودروهاي تجاري قرار دارند.

 







تبليغات شما در موب بوک