ورزش ترنم بهار زندگی است و تکواندو سنبل زیبایی این زندگی است...
پوکی استخوان و تأثیر ورزش بر آن
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 11:22 AM

 

پوکی استخوان,پیشگیری از پوکی استخوان,ورزش برای درمان پوکی استخوان

پوکی استخوان و تأثیر ورزش بر آن
پوکی استخوان یا استئوپروز، عبارت از حالتی است که در اثر تخریب بافت استخوانی، توده‏ای استخوان کاهش یافته سرانجام به شکستگی استخوان منجر می‏شود (تعداد و اندازه‏ی تیغه‏ های استخوانی بافت استخوانی کاهش می‏یابد). سازمان بهداشت جهانی (WHO ) چهار دسته برای سطوح مختلف تراکم استخوان شناسایی کرده است:  نورمال، استئوپنیا ، استئوپروزیس ،  استئوپروزیس تثبیت شده.

 

در پوکی استخوان تراکم بافت استخوان کاهش می یابد و میزان مواد معدنی استخوان کاهش می یابد. در پوکی استخوان ساختار بافتی استخوان تغییر نمی کند تنها تراکم آن کاهش پیدا می کند .شکستگی های ناشی از پوکی استخوان در ۶۰% زنان بالای ۶۰ سال و ۳۰% مردان به پوکی استخوان بالای ۶۰ سال را گرفتار و متاثر می کند. در زنان تغییرات هورمونی که در زمان یائسگی رخ می دهد و طی آن کاهش تراکم استخوانی شدت می گیرد سبب می شود که بیشتر مستعد به شکستگی در این زمینه باشند.


» ادامه مطلب
فواید هدف گذاری در ورزش
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 6:49 PM

هدف گزینی به معنای داشتن برنامه ای منظم و مدوّن و طبقه بندی شده از نظر ترتیب اهداف و تلاش برای رسیدن به آنهاست. تنظیم اهداف هوشیارانه و کوشش برای دستیابی به آن ها به ما کمک می کند تا از کابوس های آینده جلوگیری کنیم. هدف گزینی، یکی از مهارت های روانشناختی در ورزش است که بر ضرورت و شیوه انتخاب غایتی مناسب برای آینده ورزشکار دلالت می کند.هدف گزینی یک مؤلفه تعیین کننده از هر برنامه ورزشی موفق است، به این دلیل که بدون اهداف معین میزان دستیابی و یا حتی تشخیص موفقیت ورزشکاران مشکل خواهد بود. هدف گزینی نه تنها اندازه گیری موفقیت را ممکن می کند بلکه در انگیزش ورزشکاران درجهت اجرای هرچه بهتر نیز اهمیت دارد. از این رو برای ورزشکاران مهم است که اهداف را به گونه ای ملموس و در عین حال روان درک کنند. هدف گزینی مانند اتاقی برای آرزوهای بزرگ است که برای رسیدن به آن باید پله هایی وجود داشته باشد.

 


» ادامه مطلب
اعتماد به نفس رمز پیروزی قبل از رقابت ورزشی
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 6:47 PM

با شکست خود چگونه روبرو می شوید؟ خود را مقصر می دانید و به سرزنش و ملامت خود می پردازید، یا شکست را بعنوان واقعیتی از زندگی می پذیرید؟ در مقایسه خود با دیگران چه حالتی به شما دست می دهد؟ این سؤالات بیانگر احساسی درون شما است که با شناخت آن حس دنیای پیرامون خود را دگرگون می سازید ...

نقش اعتماد به نفس در ورزش

اعتماد را می توان نوعی باور و ایمان محکم تعریف کرد، باور یا میزان اعتمادی که شخص به توانایی خود در کسب موفقیت دارد را اعتماد بنفس گویند. اعتماد بنفس به اعتقاد و باور شخصی هر فرد به میزان توانایی در انجام تکالیف و وظایف خود گفته می شود. در واقع اعتماد بنفس توانایی مورد انتظار شخص برای تسلط بر چالش ها و غلبه بر موانع و مشکلات است. اشخاص مطمئن به خود، کسانی هستند که اطمینان دارند می توانند حوادث را بر اساس خوایته های خود کنترل کنند. اعتماد بنفس باور شخصی شما نسبت به ذهن و روان خودتان بعنوان یک انسان است.
"عزت نفس" يک منبع انرژی است، چتر وسيعی است که اعتماد بنفس زير سايه آن است .
اعتماد بنفس يعنی ديدن خود بعنوان فردی توانا با کفايت، دوست داشتنی و منحصر به فرد .
به تعبير ديگر اعتماد بنفس يعنی آن احساس و شناختی که از توانايی ها و محدوديت های بيرونی و درونی خود داريد .بنا براين وقتی که اعتماد بنفس و خود باوری خود را بر اساس آنکه و آنچه به راستی هستيد و نه بر اساس موفقيت ها و دست يابی ها يا شکست ها و ناکامی های خود بنا می کنيد چيزی را در خود خلق می نماييد که هيچ کس و هيچ چيز يارای گرفتنش را از شما نخواهد داشت، حال با توجه به مفاهيم بالا می توان گفت که اعتماد بنفس واقعی همواره در درون خود شما توليد می شود نه از بيرون. اعتماد بنفس واقعی زاييده ی تعهد شما به خودتان است .اين تعهد که هر آنچه لازم باشد انجام خواهيد داد تا به خواسته ها و نيازهايتان برسيد .اعتماد بنفس باور شخصی شما است نسبت به روح و روان خودتان بعنوان يک انسان .اعتماد بنفس حقيقت اين نيست که نترسيم، بلکه آن است که بدانيد ومطمئن باشيد با اين که می ترسيد اما بی گمان دست به عمل خواهيد زد .


» ادامه مطلب
دلايل انتخاب ورزش تكواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 6:44 PM

انتخاب یک رشته ورزشی یکی از دغدغه هایی است که در تمامی دوران  فکر پسرها و دخترها را به خودش مشغول کرده . و خانواده ها هم از زمان کوچکی فرزندشان به آن فکر می کنند .

من به همه کسانی که پر انرژی هستند و ورزش را به عنوان یک رکن زندگیشان میخواهند انتخاب کنند ٬ ورزش تکواندو را پیشنهاد میکنم .

 هركسی دلایل خودش را برای انتخاب ورزش تكواندو دارد .


» ادامه مطلب
مطالب جدید درباره ی زانو درد که تکواندو کاران را رنج میدهد
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 6:34 PM

مطلب امروز در مورد زانو درده که خیلی از تکواندو کارا ازش رنج می برن

زانودرد امانتان را بريده؟

آقاي دکتر، موافق‌ايد از تعريف آرتروز شروع کنيم؟

آرتروز يا همان استئوآرتريت که شايد آن را با نام "دي ‌جي ‌دي" هم بشناسيد، در واقع ضايعات تخريبي و تحليلي غضروف مفصل هستند که در نهايت به درگيري مفاصل منجر مي‌شود. اين ضايعات با توجه به افزايش سن و در طول زمان بيشتر مفاصل بدن را درگير مي‌کند. اما اگر غضروف مفصل از بين برود و به درگيري استخوان آن قسمت منجر شود، بيماري آرتروز اتفاق مي‌افتد.

آيا همه افراد در دوران سالمندي به آرتروز مبتلا مي‌شوند؟

به‌طور معمول، دهه‌هاي چهارم و پنجم زندگي را مي‌توان سن شروع اين بيماري دانست. اين بيماري در خانم‌ها بيشتر از آقايان ديده مي‌شود و عوامل ژنتيکي، چاقي و برخي بيماري‌هاي زمينه‌اي مفصلي مي‌توانند افراد را براي ابتلا به آرتروز مستعد کند. گاهي اوقات ممکن است تغيير شکل مفصل به دليل مشکلاتي مثل شکستگي رخ داده باشد و آرتروز را در سنين پايين ‌تر هم ببينيم. در واقع ميزان کار کشيدن از مفصل هم مهم است. فشارهاي غير معمول ناشي از کار نيز حتي اگر به تدريج و در طول زمان حاصل شده باشد در وقوع آرتروز دخيل هستند.

 


» ادامه مطلب
بالا بردن سرعت پا در تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 9:15 AM
تمرینات و روش های بالا بردن سرعت پا در تکواندو:

حرکاتی مثل پا بکسی (حالت پروانه)پا جلو(پا کردی) زانوبالا و زانو ریز(پا سرخ پوستی) وز  مخصوصا زانو بقل رو باید باسرعت هرچه تمام تر انجام بدین چون از همین حرکات ریز باید سرعت پا رو زیاد کنین بعدش قابل توجه تکواندو کار ها باید از حرکت دوبل و سوبل و چوبل زیاد استفاده کنبن.پاجلو خیلی تو سرعت مهم باید زیاد تمرین بشه.برای بالا بردن سرعت سر زدن هم باید یه تک پایین بزنین و یه بالا

.

.

.

 

.

.

.

افزایش قدرت بدنی

یك تكواندو كار در ابتدا باید از قدرت بدنی بالایی برخوردار باشد ، شما هر چقدر كه در تكواندو، سریع و با فکر عمل کنید، باز هم امكان دارد در مبارزه یكی دو ضربه به شما بخورد كه البته امری است طبیعی. یا زمانی كه بخواهید تكنیك های حریف را دفاع نمایید باید از دستهای قوی و مستحکم برخوردار باشید.

 

بدنسازی جسمی یك مبارزه گر در مقابل ضربه ، به دو بخش تقسیم می شود .
1-از بین بردن حساسیت عضلات: در این وضعیت، شما با انجام مبارزات تمرینی كلاسی 100% و زیاد ، حساسیت عضله های شما نسبت به ضربه به تدریج از بین می روند . كه بنظر من از مهمترین عظلات میتوان به عظلات روی پا اشاره كرد .شاید شما درد عظلات روی پا را بارها تجربه کنید كردید و می دانید وقتی در مسابقه پیش بیاید چطور كار شما را مختل خواهد كرد .پس با مبارزه كردن های زیاد ، خوب تقویتش كنید .

2-محكم كردن استخوانهای دست و پا : شما طی انجام مسابقات یا كلا مبارزه، استخوانهای شما چه در دفاع و چه در حمله بدفعات به هم اصابت می كنند و اگر یك مبارزه گر خوب استخوانهای دست و پایش محكم نباشد، ممكن است در اثر درد شدیدی كه در استخوان ساعدش به علت دفاع ضربه حریف بوجود می آید، قادر به ادامه مبارزه نباشد. پس لازم است كه استخوانهای ضروری، مخصوصاً استخوان ساعد دست و ساق پا محكم شده و حساسیت آنها نسبت به ضربه بتدریج از بین بروند
...

.

.

.

 


» ادامه مطلب
راه های هماهنگی پاها در تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 9:14 AM

هماهنگی پاها در تکواندو

 یکی از تمرینات مفید برای هماهنگی پاها انجام حرکت طناب زنی هست این حرکت باعث میشه که هم توان تنفسی در هنگام مبارزات بالا برده و در هنگام انجام مبارزات از لحاظ تنفسی کم نیارید انجام هرچه بیشتر طناب باعث میشه که توان تنفسی شما در مبارزات بالاتر برده و همچنین باعث هماهنگی بیشتر پاها و تقویت دستگاه تنفسی میشه

.

.

.

انجام این حرکت باعث بالا رفتن سرعت پاها بالا رفتن استقامت بدن و چابکی خواهد شد

طناب زنی فشارههای عصبی راکم میکند،اعتماد بنفس را زیاد میکند و دلواپسی و افسردگی را کاهش میدهد.

برای كنترل وزن و سوزاندن كالری در مدت كوتاه مفید می باشد.


مچ پا و زانوها را برای چرخشها ی سریع آماده می نماید.
 

برای اینكه ورزشكار در میادین بتواند به موقع دستورات مختلف حركتی را به عضلات خود بفرستد نیاز به اجرای برنامه طناب زنی دارد.

.

.


» ادامه مطلب


( تعداد کل صفحات: 7 )

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]