ورزش ترنم بهار زندگی است و تکواندو سنبل زیبایی این زندگی است...
فواید آزمایش ECG برای نجات ورزشکاران از مرگ ناگهانی
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 12:52 PM

نگران شدن ورزشکاران دلیل قانع کننده‌ای برای انجام ندادن تست ECG قبل از مسابقات نیست.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، الکتروکاردیوگرام یا ECG یکی از راه‌های اندازه‌گیری فعالیت الکتریکی قلب است و اگر اختلالی در آن وجود داشته باشد نشان می‌دهد حمله قلبی ناگهانی یکی از علل مرگ در بین ورزشکاران است و در بعضی کشورها مانند ایتالیا دادن تست ECG قبل از مسابقات اجباری است. با این حال به دلیل این که گاهی اوقات این دستگاه در تشخیص اشتباه می‌کند و به نادرست اختلال قلبی ورزشکاران را نشان می‌دهد، بسیاری از ورزشکاران برای سلامت و آینده حرفه‌ای خود نگران می‌شوند. خبرهایی از این دست باعث شده که در سال‌های اخیر بحث‌هایی درباره اهمیت یا اهمیت ندادن به تست ECG در ورزشکاران صورت گیرد.

 

گروهی از محققان دانشگاه تنسی تحقیقاتی بر روی 952 ورزشکار دبیرستانی انجام دادند و از آنها تست ECG گرفته شد.

 

از این تعداد 220 نفر حالت‌های غیر عادی در کارایی قلب داشتند و شش نفر آنها وضعیت وخیمی داشتند. با این حال معلوم شد که تعدادی از این اختلالات به اشتباه مشخص شده‌اند.

 

در سال 2007 اعلام شد که استفاده از ECG باعث اضطراب غیر ضروری می‌شود. با این حال بررسی‌های اخیر نشان داد که ورزشکاران دیگر بعد از اعلام نتایج آزمایش ECG به اندازه قبل احساس پریشانی و نگرانی نمی‌کنند.

 

صحبت کردن با ورزشکاران نشان داد که آنها از این که به سلامت‌شان توجه می‌شود و دیگران سعی دارند زندگی آنها را تضمین کنند راضی هستند و فواید آزمایش ECG بیش از ضرر آن است.

 

ورزشکارانی که بعد از ECG احتمالی اختلال در کارایی قلبی دارند، همان روز تحت آزمایش‌های مکمل قرار می‌گیرند و پزشک قلب آنها را معاینه می‌کند. ممکن است بعضی از ورزشکاران نگران آینده حرفه‌ای خود شوند و تصور کنند که ممکن است دیگر نتوانند ورزش کنند. با این حال پروفسور آلیف از دانشگاه تنسی معتقد است که همه آزمایش‌ها و تست‌ ECG علی‌رغم ضریب خطاهایشان باید انجام شوند.

 

ECG می‌تواند از مرگ‌های ناگهانی در حین ورزش جلوگیری کند و جان ورزشکاران را نجات دهد. توانایی تشخیص یک بیماری بسیار مهم‌تر از احتمال مضطرب کردن بیمار است.

 

 

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

 


» ادامه مطلب
غذاهای پرچرب و لبنی باعث افزایش استرس ورزشکاران می‌شود
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 12:50 PM

يک متخصص تغذیه با اشاره به این نکته که بین استرس و تغذیه ورزشکاران رابطه مستقیمی وجود دارد، معتقد است که غذاهای پرچرب و لبنی باعث افزایش استرس ورزشکاران و افت عملکرد آنها می‌شود.

 

دکتر محمد حضوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم ورزش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره جایگاه تغذیه و تاثیر آن در عملکرد ورزشکاران، اظهار کرد: با وجود اینکه تغذیه نقش بسزایی در عملکرد ورزشکاران دارد و آنها همواره از خلا نبود متخصصان تغذیه کنار خود احساس نگرانی می‌کنند، اما بعضی از مربیان تیم‌ها آنقدر که به مسائل تکنیکی و تاکتیکی می‌پردازند، تغذیه و رژیم غذایی ورزشکاران برای آنها اهمیت زیادی ندارد. در حالی که تغذیه نقش کلیدی و تعیین کننده‌ای در افت یا افزایش کارایی ورزشکار دارد.

 

وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ بین برنامه تمرینی و رژیم غذایی ورزشکاران گفت: برخی از ورزشکاران بر این باورند پیش از ورود به رقابتی اگر از تغذیه‌ای استفاده کرده باشند که به آنها حس خوبی بدهد سبب می‌شود تا ورزشکار با روحیه مضاعفی در رقابت حاضر شود. بنابراین تغذیه یک علم فردی است که هر کسی نمی‌تواند نسخه‌ای برای آن تجویز کند.

 

حضوری، حضور متخصص تغذیه در کنار تیم‌های ورزشی را امری ضروری دانست و تصریح کرد: حضور یک متخصص تغذیه پیش از شروع مسابقات برای کاهش استرس و اضطراب ورزشکار امری مهم است. چون به خوبی می‌داند در شرایط حساس رقابتها ورزشکار از چه نوع غذایی استفاده کند تا استرس وی کاهش پیدا کند. به عنوان نمونه؛ غذاهای پرچرب، ادویه دار و لبنی چون سبب افزایش اسید معده می‌شوند تاثیر زیادی در افزایش استرس دارند و غذاهای حاوی ویتامین سیٍ، ای و جوانه گندم کاهش دهنده استرس هستند. از این رو وجود یک متخصص تغذیه در چنین حالتی برای جلوگیری از افت عملکرد ورزشکار بسیار تاثیرگذار است.

 

عضو گروه تخصصی تغذیه فدراسیون فوتبال در پایان خاطرنشان کرد: مربیان برای این که بتوانند در هر شرایطی مانع افت عملکرد ورزشکاران خود شوند، بهتر است پیش از ورود به هر رقابتی ورزشکاران را از نظر رژیم غذایی مورد ارزیابی قرار دهند و با تشکیل پرونده‌ غذایی، در جریان تمام خصوصیات و ویژگی‌های سیستم‌ بدنی ورزشکار از نظر تغذیه قرار بگیرند تا با مشکل خاصی مواجه نشوند.

 

 

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م


» ادامه مطلب
دانلود فرم های تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 3:22 PM

فرم های استاندارد در تکواندو 17 تا هستند. شما میتونین 4 فرم اول تکواندو رو در زیر دانلود کنید

فرم شماره یک [تگوک ایل جانگ ]

Download

 

فرم شماره یک [تگوک ای جانگ ]

Download

 

فرم شماره یک [تگوک سام جانگ ]

Download

 

فرم شماره یک [تگوک سا جانگ ]

Download

 


» ادامه مطلب
پیاده‌روی احتیاج به دیالیز را در بیماران کلیوی کاهش می‌دهد
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 3:20 PM

ورزش و به خصوص پیاده روی می تواند احتیاج به دیالیز را در بیماران کلیوی کاهش دهد و احتمال مرگ را کمتر کند.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیماری مزمن کلیه (CKD) حدود 26 میلیون آمریکایی را درگیر کرده است. تحقیقات جدید نشان داده است بیمارانی که این مشکل را دارند می توانند با پیاده روی احتیاج به دیالیز را کاهش دهند و زندگی طولانی‌تری داشته باشند.

 

نتایج این تحقیقات در "مجله‌ی آمریکایی جامعه‌ی گلیر" منتشر شد، این تحقیقات توسط محققان دانشگاه پزشکی چین انجام شد.

 

CKD باعث کاهش تدریجی کارایی کلیه می‌شود. هر چقدر این بیماری وخیم‌تر شود کلیه سخت‌تر می‌تواند دفع انجام دهد. مشکل دفع باعث مشکلات بیشتر از جمله فشار خون، مشکلات عصبی و مشکلات تغذیه می شود.

 

افرادی که مبتلا به CKD هستند غالبا احساس خستگی و کمبود انرژی می‌کنند.

 

در این مطالعات 6 هزار و 363 نفر مورد بررسی قرار گرفتند که به طور متوسط 70 سال سن داشتند. نتایج این مطالعات نشان داد که 30 دقیقه پیاده روی در هفته یا بیشتر نیاز به دیالیز را کاهش می‌دهد.

 

افرادی که CKD دارند و پیاده روی می‌کنند حدودا 21 درصد کمتر نیاز به دیالیز دارند و 33 درصد کمتر می‌میرند. 7 مرتبه پیاده روی در هفته می‌تواند تا 56 درصد احتمال مرگ را در بیماران کلیوی کاهش دهد.

 

انتهای پیام


» ادامه مطلب
تاریخچه جهانی تکواندو
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 8:52 AM

فنون تکواندو از ورزش‌های سنتی تاریخ کره استخراج و پس از جنگ جهانی دوم با کوشش استادان هنرهای رزمی کره جنوبی در قالب یک ورزش رزمی مدرن به دنیای هنرهای رزمی عرضه شده‌است.
پس از پایان جنگ و آزادی کره ورزشهای رزمی سنتی این کشور تا حد زیادی با رشته‌های ژاپنی همانند کاراته، کندو و جودو آمیخته شده بود، در عین حال بسیاری از رزمی کاران کره هم با آموختن هنرهای رزمی چینی آن‌ها را وارد کره کرده بودند. در آن زمان بیشتر اصطلاح‌های «تانگ سو دو» و «کونگ سو دو» برای نام گذاری ورزشی که بعدها به تکواندو معروف شد، به کار می‌رفت.


تلاش برای بازسازی تکواندو و بازگرداندن آن به حالت اصلی خود در نهایت منجر به تبدیل این رشته به ورزش ملی کره و محبوبترین سبک رزمی در سراسر دنیا شد:

    ۱۹۵۹ - «انجمن تا سو دو» تأسیس شد. هدف این نهاد ایجاد یگانگی در هنرهای رزمی کره‌ای بود.[۱]
    ۱۹۶۲ – تکواندو به عنوان یک بازی رسمی به چهل و سومین دوره بازی‌های ملی کره جنوبی وارد شد.
    ۱۹۶۵ - «انجمن تا سو دو» به«انجمن تکواندو» تغییر نام داد.
    ۱۹۷۲ - کوکی وان تأسیس شد. این باشگاه تا امروز بالاترین مرجع فنی تکواندو بوده‌است.
    ۱۹۷۳ – تأسیس فدراسیون جهانی تکواندو(WTF)
    ۱۹۷۳ – برگزاری نخستین دوره بازیهای جهانی این رشته در کره با شرکت ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ کشور. آمریکا، تایوان و مکزیک در جدول رده بندی پس از کره قرار گرفتند.
    ۱۹۷۶ – شورای بین‌المللی ورزشهای نظامی «سیزم» تکواندو را به عنوان یکی از بازی‌های خود پذیرفت.
    ۱۹۸۳ – کمیته بین‌المللی المپیک «فدراسیون جهانی تکواندو» را به عنوان یکی از اعضای خود اعلام کرد.
    ۱۹۸۶ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در بازیهای آسیائی سئول.
    ۱۹۸۸ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در المپیک سئول.
    ۱۹۹۴ – تکواندو به عنوان یک رشته رسمی در بازی‌های آسیائی هیروشیما برگزار شد.
    ۲۰۰۰ - در المپیک سیدنی تکواندو دومین هنر رزمی آسیایی (پس از جودو) شد که به عنوان یک رشته رسمی در المپیک برگزار می‌شود.

فعالیت های جانبی

فدراسیون جهانی تکواندو WTF فعالیت های جانبی زیادی با هدف گسترش بیشتر این رشته انجام داده است که از جمله آنها می توان به اهداء درجات افتخاری به شخصیت های ورزشی و سیاسی اشاره کرد. برای مثال این فدراسیون بتازگی کمربند سیاه دان ۱۰ افتخاری خود را به آقای بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد اهدا کرد. بان کی مون سومین فردی است که این درجه افتخاری نصیبش شده است. سامارانش رئیس سابق کمیته بین المللی المپیک IOC و روگ ریاست فعلی آن دو نفر دیگری هستند که پیش از این به دریافت این عنوان نائل شده اند. از جمله سیاستمدارانی که درجات افتخاری در تکواندو دریافت کرده اند نیز می توان به سید محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران (دان ۸) و باراک اوباما رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده (کمربند مشکی) اشاره کرد.

» ادامه مطلب
تاثیر ورزش بر سلامت در دوران سالمندی
نوشته شده توسط عليرضا در ساعت 3:43 PM

افراد مسنی که تا سنین بالا بیشتر ورزش کرده‌اند کمتر دچار افت کارایی فیزیکی می‌شوند.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تحقیقات انجام شده در دانشگاه میسوری نشان داده است افراد مسن بازنشسته‌ای که در طول زندگی خود بیشتر ورزش کرده‌اند کمتر دچار افت کارایی فیزیکی می‌شوند. با این حال بسیاری از افراد مسن و بزرگسال حتی کسانی که ورزش کرده‌اند ، زیاد به قدرتمند کردن عضلات نپرداخته‌اند.

 

تحقیقات پیشین نشان داده است بیشتر افراد بزرگسال بالای 65 سال غیر فعال هستند و با وجود توصیه های زیاد برای ورزش کردن، این کار را انجام نمی‌دهند.

 

لورن فیلیپس ، استاد دانشکده پرستاری می‌گوید : افت کارایی فیزیکی در این گروه سنی طبیعی است ، اما ما دریافتیم افرادی که بیشتر ورزش کرده‌اند کمتر دچار این افت می‌شوند. بیشتر فعالیت‌های فیزیکی که افراد سالمند انجام می‌دهند پیاده روی و انجام کارهای سبک در خانه است، اما این فعالیت‌ها برای نگه داشتن قدرت عضلات کافی نیستند.

 

فیلیپس و همکارانش 38 فرد مسن بازنشسته از یک خانه سالمندان را مورد بررسی قرار دادند. آنها سرعت راه رفتن، تعادل ، توانایی ایستادن و موارد دیگر را اندازه‌گیری کردند. در این بررسی‌ها مشخص شد کسانی که تاکنون بیشتر ورزش و فعالیت داشتند، در این توانایی‌ها موفق‌تر بودند.

 

فیلیپس می‌گوید: ورزش‌های پیشنهاد شده به سالمندان شامل ورزش‌ها قدرتی نیز می‌شود، مانند قدرتمند کردن عضلات زانو و عضلات دو سر بازو. این ورزش‌ها برای افراد سالمند بسیار مهم هستند، زیرا توانایی آنها برای انجام کارهای روزانه را افزایش می‌دهد.

 

پیاده روی متداول ترین و راحت‌ترین راه فعالیت است. ورزش‌های قدرتی باید در میان سالمندان بیشتر تبلیغ شوند، این ورزش‌ها باید حداقل دو بار در هفته‌ انجام شوند.

 

 

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م


» ادامه مطلب


( تعداد کل صفحات: 7 )

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]