چهارشنبه 10 شهریور 1395  :: نويسنده : hamze

رسانه، دموکراسی و اطلاعات از ابزارهای مهم نظام سرمایه داری هستند. چند مورد تحلیلی، از مهندسی افکار عمومی این گروه:

1. بعد از درگذشت محمدعلی کلی، خاطره اسلام، مالکوم ایکس و محمدعلی کلی دوباره زنده شد، تا جایی که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای جلب نظر مردم تبلیغاتشان را به این سمت هدایت کردند، که با کشته شدن 50 نفر به دست یک ظاهرا مسلمان جو اسلام هراسی دوباره ایجاد شد. موارد مشکوک این جریان:

  1. پدر و خانواده شخص قاتل جز دارایی سازمان سیا هستند.
  2. این جریان به فاصله زمانی کمی بعد از درگذشت محمدعلی کلی اتفاق افتاد.

 

3. در زمان مذکرات هسته‌ای، عربستان قرارداد خرید تسلیحاتی 80 میلیارد دلار با کشورهای غربی از جمله فرانسه بست تا فرانسه نقش پلیس بد را در مزاکرات هسته‌ای بازی کند. رییس جمهور مصر نیز به بهانه مبارزه با داعش، که عناصر داعشی 21 مسیحی مصری را در لیبی سر بریده بودند، بزرگترین قرارداد خرید تسلیحاتی کشورش را با فرانسه به ارزش یک میلیارد دلار می‌بندد. چطوریه که داعش با مقامات عربستان و مصر اینقدر هماهنگ عمل می‌کنه!!!

 

4. کشورهای عراق و افغانستان به بهانه حادثه تروریستی برج‌های دو قلو(با 3000 کشته که خیلی هم مستقیم اومد پایین!!!) اشغال شدند. در واقع اصلا مهم نبوده کار کیه، هدف این بوده که از شرق و غرب و جنوب به ایران حمله کنند(6 ماه تا یک سال و یک میلیون کشته بهترین حالت) که خوشبختانه با دوراندیشی و تدبیر مقام معظم رهبری به خیر گذشت، البته فعلا.

 

خلاصه اینکه کشتن مردم برای جلب افکار عمومی به سمت اهداف نظام سرمایه داری(برده داری) هیچ اهمیتی ندارد. اخیرا نیز فیلم‌های (2)300 و سقوط لندن جهت ایران هراسی و اسلام هراسی ساخته شدند.

در تمدن پارسی، رستم، فریدون و کاوه آهنگر داریم، ولی در تمدن دموکراسی غربی، اسپارتاکوسfrown.

به اشتراک بزارید، شاید انسان‌های کمتری کشته شوند. شبکه اجتماعی هم یک فرصت هست و هم یک تهدید. می‌توانیم از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنیم.



ادامه مطلب


سه شنبه 2 شهریور 1395  :: نويسنده : hamze

 سهمی مانند نفت برنت وقتی وارد یک کف قیمتی مثلا 48 دلار می‌شود، صاحبان سرمایه و بانک‌ها برای ایجاد هیجان منفی یک سقوط شارپی ایجاده کرده تا سهامداران خرد از ترس ضرر بیشتر اقدام به فروش هیجانی کنند.

brent pic

چند ماه پیش وقتی قیمت نفت برنت 50 دلار بوده، فکر می‌کردم برای ایجاد هیجان منفی بین 38 یا 40 دلار سقوط کنه، ولی تا 27 دلار رسید! (البته به دلایل سیاسی به این قیمت رسیده)

با توجه به رو به اتمام بودن ذخایر نفت خام کشورهای جهان طی 80 یا 100 سال بعد به نظرم تا 15 یا 20 سال بعد قیمت نفت بالای 100 حتی 200 دلار هم دور از انتظار نباشه.(کشورهای پر مصرفی مثل آمریکا، روسیه و انگلستان همین الآن رو به اتمامند)



ادامه مطلب


چهارشنبه 6 مرداد 1395  :: نويسنده : hamze

اعتراض از بدو تولد در فطرت آدمی وجود دارد، همانطور که نوزاد اعتراض خودش را با گریه نشان می‌دهد. اگر اعتراض جمعی از مردم نسبت به مشکلی مورد بهره برداری سیاسی عوامل داخلی و خارجی قرار گرفته و برخورد امنیتی صورت می‌گیرد چاره چیست؟

ابتدا اعتراض باید به صورت نرم اطلاع رسانی شود، مانند رسانه‌ها، شبکه‌های اجمتاعی و ... سپس احزاب سیاسی برای حل مشکل در زمان انتخابات راه‌کارهایشان را ارائه دهند و نهایتا صندوق‌های رای نتیجه را مشخص نماید. این نکته نیز نباید فراموش شود که اعتراض باید درست باشد تا باعث بهبود وضعیتی شود نه بدتر شدن آن.
(به دلیل یکسری مشکلات ریشه‌ای‌تر این مطلب یک تحلیل ناقص هست و نباید از آن برداشت سیاسی داشت)



ادامه مطلب


ایران یک کشور در حال توسعه است که برای جبران عقب افتادگی از کشورهای پیشرفته تقلید کرده. غالبا در عصر مشروطه شروع شده و در حال حاضر نیز تا حدی ناقص بوده است. به عنوان مثال نیروی نظامی قزاق، جمهوریت یا مردم سالاری، نظام آموزشی و غیره. حالا این اقتصاد دولتی و نیمه دولتی از کدام کشور تقلید شده بماند. اما چرا ناقص؟ به عنوان مثال جمهوریتی که در کشورهای پیشرفته وجود دارد بدون حزب معنا ندارد. ولی متاسفانه در ایران غالب کاندیداهای مجلس مستقل هستند. اما این مستقل بودن چه ایرادهایی دارد؟ اول اینکه قدرت یک حزب در پیشبرد اهداف عالی یک کشور یا نظام بیشتر از یک فرد مستقل است. دوم اینکه زیر سوال بردن یک حزب راحت تر از یک کاندید مستقل است و قواعد و اصول مشخص تری نسبت به یک فرد دارد؛ و موارد دیگر.

متاسفانه علی رغم تاکید رهبری بر تصویب و نهایی شدن قانون احزاب در مجلس، تنها بخشی از این قانون تصویب شده است.



ادامه مطلب


شنبه 1 اسفند 1394  :: نويسنده : hamze

بورس ایران یک بورس کاملا سالم و بدون فساد(حمزه علی گلی 94/12/1)

این مطلب در مورد بورس در بلاد کفر هستش و ربطی به بورس ما نداره. در بورس جمهوری اسلامی ایران تمام شرکت‌ها گزارشاشون کاملا درست و بدون نقصه. رانت در بورس ایران جایی نداره. خوشحال باشید که در بورس ایران سرمایه گزاری می‌کنید.
در آن بورس بلاد کفر
در عرض یک سال قیمت سهام بورس یک رشد شارپی چند برابری  میکنن و سپس در اوج امیدواری و بی خبری تمام، سقوط بورس شروع میشه، اونم چه سقوطی. بعد 40 تا 50 درصد از سقوط، عده‌ای تازه به هوش آمدن و فریاد وا مصیبتا، وا حبابا سر داده و مدام از رکود و سقوط قیمت نفت و ... سر میدادن.

الآن خبر رسیده همون بورس رشد خیره کننده‌ای رو تکرار کرده، فعلا خبری از اون عده واحبابا نیست که یکی از آنها استاد اقتصاد دانشگاه اون بلاد کفر هم بوده.

در اون رشد قبلی عده‌ای از پراید رسیدن به پورشه، حالا هم به همت وارد شدن پول‌های جدید از جیب مردم به بورس آن بلاد کفر پورشه‌ها هم مدلشون جدیدتر میشه حتما.

واقعا چقدر ما خوشبختیم در آن بلاد کفر زندگی نمی‌کنیم. یک بورس راه انداختن سر مردمشون کلاه میزارن.



ادامه مطلب


( کل صفحات : 2 )    1   2   
تحلیل سیاسی_اقتصادی
سیاست بازی
درباره وبلاگ


مدير وبلاگ : hamze
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
کل بازدید : 23107
تعداد کل پست ها : 7
تعداد کل نظرها : 0
آخرین بروز رسانی : جمعه 31 فروردین 1397 
تاریخ ایجاد بلاگ : یک شنبه 19 مهر 1394