عیب یابی و مشکلات یخچال فریزر اسنوا

عیب یابی و مشکلات یخچال فریزر اسنوا snowa و به طور کامل مشکلات یخچال فریزر اسنوا هر چند در دفترچه راهنمای یخچال فریزر اسنوا به طور کامل آمده است است. گاهی اوقات به آسانی قابل دسترس نیستن و باید زمان زیادی را برای رفع مشکل صرف نمود.

جهت حل مشکل حتما با تعمیرکاران یخچال اسنوا تماس حاصل بگیرید.

معروف ترین مشکلات و ایرادات در زمان عیب یابی یخچال فریزر اسنوا

ـ تنظیم نمودن دمای یخچال اسنوا 810
ـ ریست کردن یخچال اسنوا snowa
ـ ریست کردن یخچال فریزر اسنوا 810
ـ ریست کردن یخچال فریزر اسنوا 810
ـ علت روشن نشدن چراغ قرمز یخچال فریزر اسنوا
ـ تعمیر کردن برد یخچال فریزر  اسنوا
ـ دلیل روشن شدن چراغ قرمز یخچال فریزر اسنوا

عیب یابی و ایرادات یخچال اسنوا

1ـ یخچال فریزر خود را در کنار لوازم گرما زا قرار ندهید چون این کار سبب کم شدن عمر موتور یخچال فریزر اسنوا می شود و یخچال را داغ تر از حالت عادی می کند. 

2ـ در حالت طبیعی برخی از یخچال ها احتیاج دارند که مدتی کاملا خالی کار کنند. پس برای پر کردن یخچال هرگز عجله نداشته باشید.

3ـ از محافظ برای یخچال خود حتما استفاده نمایید. از اثرات نوسانات آمپر و ولتاژ برق بر روی یخچال جلوگیری می‌کند. 

4ـ هنگام راه اندازی یخچال قطعا از این اطمینان حاصل کنید که هوا در اطراف موتور یخچال در جریان میباشد. 

5ـ زمان تمییز نمودن یخچال اسنوا آن را خالی کرده و 24 ساعتی بگذارید یخچال خاموش بماند.

عیب یابی و ایرادات یخچال فریزر اسنوا Snowa

ـ کاپیلاری تیوب یا لوله مویین یا مویی: وظیفه آن در چرخه سرمایش یخچال snowa میباشد که سبب کم شدن فشارخنک کننده می‌شود که نتیجه آن به نقطه جوش رسیدن گاز فرئون است. 

ـ کمپرسور یخچال اسنوا snowa: وظیفه کمپرسور گردش گاز فرئون درون کانال‌های اوپراتور یخچال می باشد. نتیجه این گردش گاز هم به خنک شدن یخچال و هم خنک شدن گاز درون کانال است.

ـ کندانسور یا خنک کننده یا مبرد یخچال اسنوا: کمپرسور پس از مدتی که از کارکرد گرم می‌شود. وظیفه کندانسور خنک کردن گاز فریون خارج شده از کمپرسور می باشد.  با این کار دمای کمپرسور هم پایین میرود.


ادامه مطلب


[ شنبه 26 فروردین 1396  ] [ 10:24 PM ] [ حسن امامی ]
[ نظرات(0) ]

بررسی کارکرد کولر گازی

اساس کار همه مدل های کولرگازی بر پایه سیکل تبرید تراکمی میباشد. در کولرهای گازی یا اسپلیت یونیت‌ها ابتدا مایع مبرد در کندانسور (قسمت بیرونی کولرگازی یا پنل بیرونی اسپلیت ها) خنک میشود و از طریق لوله مسی به شیر انبساطی (expantion valve)  منتقل شده و از آن جا به طور گاز مبرد و آماده جذب گرمای محیط وارد کویل پنل داخلی می شود. هوای داخل هم بعد از عبور از میان کویل های پنل داخلی (اواپراتور) تبدیل به هوای خنک و دلپذیر شده و موجب آسایش و رفاه ساکنین می شود. بدین ترتیب اجزای تشکیل دهنده کولرگازی عبارتند از یک کندانسور بیرونی جهت خنک کردن مبرد، شیر انبساط، یک بخارکننده جهت جذب گرمای هوا (اواپراتور) و یک کمپرسور جهت متراکم کردن گاز مبرّد تشکیل گردیده است.

بیشتر: نمایندگی تعمیرات کولر گازی وستل VESTEL در شرق، غرب، جنوب و شمال تهران

مزیت های کولرگازی نسبت به کولر آبی چیست؟

همان گونه که گفتیم اساس کار کولرهای گازی سیکل تبرید تراکمی است ولی سرمایش ایجاد شده در کولرهای آبی حاصل از تبخیر آب است که دارای رطوبت نسبی بسیار زیاد می باشد پس کولرگازی نسبت به کولر آبی دارای خنکی مطبوع تر، امکان تصفیه هوای داخلی و جذب ذرات و آلودگی های معلق در هوا، تأمین سریع تر دمای هوای دلخواه، قابلیت استفاده و بهره برداری در آب و هوای گرم و شرجی (مرطوب)، تأمین آسایش و رفاه بیشتر، عدم نیاز به مصرف صدها لیتر آب در هر روز، امکان تنظیم دمای هوای خنک خروجی، امکان تأمین گرمایش در مدل های خاص، عدم نیاز به اجرای کانال کشی حجیم کولرهای آبی، کارکرد بی صدا، طراحی شیک و زیبا و غیره است.




ادامه مطلب


[ یک شنبه 20 فروردین 1396  ] [ 11:18 PM ] [ حسن امامی ]
[ نظرات(0) ]