جستجو در وبلاگ

درباره ما

آخرين مطالب

بایگانی

آمار وبلاگ



💢 نشست خبری مشترک اولاند و کامرون در الیزه:
 🔸  اولاند: 
🔹  باید در سوریه علیه داعش اقدام کرد. ما این تصمیم را در ماه سپتامبر گرفتیم و حالا هم قصد داریم حملاتمان را تشدید کنیم. این حملات باید بیشترین خسارت ممکن را به داعش وارد کند.
 
🔹 بحران سوریه باید با راهکاری سیاسی پایان یابد؛ راهکاری که یک دولت اتحاد ملی ایجاد کند. اسد نباید نقشی در آینده سوریه داشته باشد.
 
🔹 باید از همراهی همه طرف‌ها با پیشبرد راهکار سیاسی اطمینان حاصل کرد و همزمان با داعش مبارزه کرد.
 
🔸 کامرون:
🔹 برای نبرد با داعش، همه کشورها باید اطلاعات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. 
 
🔹 باید با بازگشت جنگجویان و اعضای داعش به اروپا مقابله کنیم و برای این کار لازم است که تدابیر امنیتی در مرزهای اروپا افزایش یابد.
 
🔹 باید اقداماتمان برای مقابله با داعش را تشدید کنیم. ما پیش از این هم در عراق به بمباران مواضع داعش پرداخته‌ایم و در سوریه به ائتلاف کمک اطلاعاتی و سوخت‌رسانی کرده‌ایم.
 
🔹 این هفته طرح جامع خود برای مقابله با داعش را به پارلمان می‌برم. معتقدم که انگلستان باید به نبرد در سوریه بپیوندد،‌ اما پارلمان باید در این مورد تصمیم‌گیری کند.
 
🔹 از مذاکرات وین استقبال می‌کنیم و معتقدیم که باید شتاب به وجود آمده را حفظ کرد تا سوریه به سمت آینده‌ای دموکراتیک‌تر حرکت کند.
 
🔹 گفت‌وگوهای اولاند با اوباما، مرکل و پوتین نشان می‌دهد که جهان برای مقابله با این شر (داعش) متحد شده است. 
 
بین الملل فارس



نظرات (0) نويسنده : - ساعت 12:24 PM - روز چهارشنبه 4 آذر 1394    |  

 

استفاده از مطالب این وبلاگ با ذکر منبع مجاز است.