از روی کرم

درباره وبلاگ

آرشيو مطالب
تیر 1396
تیر 1395
مرداد 1395
شهریور 1395
آبان 1392
آذر 1392
آخرين مطالب
"تبلیغ عطر " به مناسبت هفته عفاف و حجاب
عالمی که مناظرات علمی او تبلیغات گروه‌های انحرافی را خنثی می‌کرد
خدا را شکر مولایم علی شد
مسابقه بزرگ غدیر
داستان واقعي ضامن آهو ، آنچه تا کنون نشنيده ايد بخش 2
ویژه برنامه های حرم حضرت معصومه(س) در سالروز شهادت امام جواد(ع)
چرا امام جواد(ع) باب‌الحوائج نامیده شد؟
آوای کاسه های طلا
تصاویر قدیمی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
داستان واقعي ضامن آهو ، آنچه تا کنون نشنيده ايد بخش اول
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
كل بازديدها : 57654 نفر
تعداد نظرات : 51 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : سه شنبه 7 آبان 1392  عدد
كل مطالب : 70 عدد
آخرین بروز رسانی : جمعه 23 تیر 1396 
امکانات وب
ساعت فلش مذهبی پخش زنده حرم ذکر روزهای هفته
"تبلیغ عطر " به مناسبت هفته عفاف و حجاب

                             تبلیغ عطر

بیرون پاساژ ایستاده است . موهای مش زده را از روسری کوچکی که به سر انداخته ، بیرون ریخته است . ناخن های دست ، رژ لب و سایه چشمی که زده ، همه به رنگ مانتوی او یعنی ، خردلی اند .

از قیافه او  تابلویی شکل گرفته است  که هر کس وارد پاساژ می شود  و یا از پاساژ خارج می گردد باید اول نگاهی  به سر تا پای او بیندازد و یا حتی دقایقی به بهانه ی برش های نازک مقوایی که از قبل در عطر خیسانده شده است  و او آنها را به عنوان تبلیغ به مشتریان می دهد ، کمی هم با او گپ بزند و در آخر هم خنده ای بین آنها رد و بدل شود .   

خانم و آقایی با بچه اشان وارد پاساژ می شوند . او بریده ی عطری مقوا را به طرف آقا می گیرد . مرد نگاهی به او می اندازد ، ابروهایش را در هم می کشد و بدون آنکه نمونه تبلیغی را از دست دختر بگیرد بی اعتنا دست دخترش را می کشد و عبور می کنند .

جوانی که از قبل دختر را زیر نظر دارد به او نزدیک می شود .جوان بی مهابا به چهره ی دختر چشم می دوزد .

دختر بریده کاغذ عطری را به پسر می دهد و پسر در حالیکه با دست مقوا را می گیرد همچنان محو تماشای صورت دختر است . 

چون با آنان فاصله دارم صحبت های پسر را نمی شنوم فقط عکس العمل دختر را می توانم ببینم که او پس از حرف های پسر لبخند  می زند من به بیرون کیوسک می آیم و مجلات و روزنامه هایی را که مشتریان به هم ریخته اند ، مرتب می کنم .

مطلب  زیبایی  در صفحه اول روزنامه جمهوری اسلامی از شهید مطهری که امروز سالگرد شهادت اوست نظرم را جلب می کند .

شرافت زن اقتضا می کند هنگامی که از خانه بیرون می رود متین و سنگین و باوقار باشد ، در طرز رفتار و لباس پوشیدنش هیچگونه عمدی که باعث تحریک و تهییج شود به کار نبرد ، زباندار لباس نپوشد ، زباندار راه نرود ، زباندار و معنی دار به سخن خود آهنگ ندهد.

سری تکان می دهم و دوباره نگاهم به همان پسر و دختر می افتد . پسر کارتی از جیبش بیرون می آورد و به دختر می دهد و لبخندهای هر دو آنها چاشنی جدا شدن پسر می شود .

*نویسنده: احمد یوسفی 


ادامه مطلب

  جمعه 23 تیر 1396    12:02 AM   احمد یوسفی  
نظرات 0
عالمی که مناظرات علمی او تبلیغات گروه‌های انحرافی را خنثی می‌کرد

به جرأت مى‌توان گفت جدیت و تلاش مستمر آیت اللّه صاحب ‌الزمانى، در تحصیل و تربیت طلاب و تبلیغ و نشر معارف دینى به مؤمنان و دوست‌داران اهل‌بیت علیهم‌‌السلام قابل تقدیر و الگویى سازنده براى طلاب بود.

عالمی که مناظرات علمی او تبلیغات گروه‌های انحرافی را خنثی می‌کرد

 

عالم عابد و فقیه عارف، آیت‌اللّه حاج‌شیخ رحمت‌اللّه صاحب‌الزمانى از چهره‌هاى مشهور به زهد و تقوا در روستاى«گوشه چهارچنار» بروجرد متولد گردید. وى دوازدهمین فرزند خانواده بود، که قبل از او یازده فرزند این خانواده وفات نمودند. والده مکرمه ایشان، در عالم روِیا مى‌بیند کسى پرچم سبزى به دست او مى‌دهد و مى‌گوید:«ناراحت نباش! این‌بار، بچه‌ات به دنیا مى‌آید و مى‌ماند.»


ادامه مطلب

  پنج شنبه 22 تیر 1396    2:57 AM   احمد یوسفی  
نظرات 0

فهرست اصلی
صفحه نخست
رایانامه
نسخه موبایل
آرشیو
ایران نقش
موضوعات
مراسم اهل بیت در کشورها
امام رضا (ع)
دهه کرامت
حضرت معصومه (س)
کریم غریب
لینک دوستان
پرتال جامع مهدویت
شبکه فعلان جهاد و شهادت
دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان
پخش زنده حرم امام رضا (ع)
امام حسن (ع) برگزیده
جشنواره ملی جهاد مجازی
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
آستان نیوز
آستان قدس رضوی
مجمع جهانی اهل بیت
شمس طوس
صحیفه سجادیه
باقیات الصالحات
ملکوت
غدیر از نگاه کودک
سخن دل
پایگاه تخصصی امام سجاد(ع)
سایت جامع امام سجاد (ع)
حجاب شیعه
گوهر کمال
کانون فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان
پایگاه تخصصی صحیفه سجادیه
سایت صحیفه
افسران جنگ نرم
قربان غدیر
راسخون
Designed By: M-QaLeB & copyright 2012 از روی کرم