بک لینک طراحی سایت

نقش زنان در انقلاب اسلامی ایران
با ولایت زنده ایم  
زنان در انقلاب اسلامی
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at 
http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at IranXM Image Hosted by Free Photo Hosting at IranXM
ملت ایران! مطمئن باشید که دیر و یا زود پیروزى از آن شماست. شاه با حکومت آشتى ملى مى‌‏خواهد روحانیت شریف ایران و سیاسیون محترم را در کشتار خود [ ۱۷ شهریور] سهیم گرداند ولى فریب او خیلى زود برملا گردید.
رهبر
 

 حضرت امام خمینی(س) از معرفت و بینش سیاسی خارق العاده ای برخوردار بودند و ذهن و فکر باز و بیدار ایشان همواره عمق رخدادها و وقایع سیاسی را می کاوید و با ارائه تحلیل های روشن بینانه، راه و روش های کارآمدی نیز تجویز می نمودند. همین شم و ژرف نگری سیاسی موجب می گشت که آن پیشوای بزرگ مکتب انقلاب، دارای توان خاصی در پیش بینی حوادث و رخدادهای سیاسی گردند و از همین روی در برخی مواقع سیر وقوع حوادث را تحلیل و مسائلی را گوشزد می‌نمودند. در همین ارتباط پیش بینی ها و سخنان امام خمینی(س) از روند مبارزات ملت ایران در برابر نظام طاغوت در طول سالیان متمادی (که در ادامه به مرور برخی از این هشدارها می پردازیم) بسیار قابل تامل می‌باشد.

۱- پیروزی انقلاب اسلامی

— این جانب مصمم هستم که با تمام قوا از اعمال خلاف اسلامى دستگاه جبار جلوگیرى کنم، و به خواست خداى متعال پیروزى نهایى با ماست؛ و کَلِمةُ اللَّهِ هِىَ العُلیا. [ تاریخ اظهار نظرحضرت امام : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۴۲] (صحیفه امام، ج‏۱، ص: ۲۲۴)

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 29 بهمن 1392  ] [ 2:27 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شفاهی به تشکل‌های دانشجویی انقلابی، با بیان اینکه عرصه جنگ نرم «بصیرتی عمارگونه» و «استقامتی مالک اشتروار» می‌طلبد، خطاب به افسران جوان جنگ نرم تأکید کردند: برای رویارویی با نظام سلطه، تمام ظرفیت‌های خودتان را بکار گیرید و در این مسیر به وعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید.
متن پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب که صبح امروز (چهارشنبه) توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل قرائت شد، به شرح زیر است:

سلام مرا به فرزندان انقلابیم برسانید و از تلاشهای جهادگونه آنان در ترویج و پاسداری از آرمانها‌ی امام و انقلاب تشکر کنید و چند نکته را به آنان یادآوری نمایید:

در کنار تحصیل علم و دانش از فرصت جوانی برای تهذیب نفس و انس با خدا و آشنایی عمیق با معارف قرآن و اهل ‌بیت (ع) بهره ببرید.
شما افسران جوان جنگ نرم هستید و عرصه جنگ نرم بصیرتی عمار گونه و استقامتی مالک اشتروار می‌طلبد، با تمام وجود خود را برای این عرصه آماد کنید.
نظام سلطه را با تمام ابعاد و لایه‌هایش بشناسید و اهداف و راهبردهای واقعی آن را تجزیه و تحلیل کنید و برای رویارویی با آن تمام ظرفیتهای خودتان را بکار گیرید و در این مسیر به وعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید.
تشکیلات می‌تواند معبد باشد ولی مبادا تبدیل به معبود گردد. اصول و ارزشهای عقیدتی و معنوی خویش را در قالب تشکیلات حفظ و بر صمیمیت و همدلی بین اعضاء تاکید کنید.

افقهای روشنی در مقابل شما جوانان قرار دارد، این کشور و انقلاب با دست پرتوان شما آینده‌ای امید بخش در پیش رو خواهد داشت. بر تلاشهای خود بیافزایید و برای رسیدن به قله‌های پیشرفت و تعالی از همدیگر سبقت بگیرید

منبع : خط امام 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 27 بهمن 1392  ] [ 2:52 PM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 1
 
جنگ های کثیف نام مستندی است که توسط Jeremy Schahill روزنامه نگار و محقق ساخته شده است. 
که در آن از جنگ های پنهانی آمریکا در عراق, یمن, سومالی, افغانستان پرده بر می دارد . 
این مستند از جنبه ی هنری نیز قابل ارزیابیست 
و دارای صحنه های سبنمایی بسیار قوی ای می باشد. 
در این مستند او به کشور هایی مانند عراق, اردن, افغانستان سفر می کند 
و با خانواده هایی که در حملات تروریستی اعضای خود را از دست داده اند مصاحبه می کند 

ادامه مطلب

[ شنبه 26 بهمن 1392  ] [ 11:49 PM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

شسیشس

هم‌زمان با برگزاری راهپیمایی عظیم مردمی در مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر کشور، رسانه‌های خارجی به بازتاب گسترده حضور مردم در این راهپیمایی پرداختند.

آسوشیتد پرس: مردم ایران با شعارهای ضدآمریکایی سالروز انقلاب را جشن گرفتند

آسوشیتد پرس به بازتاب راهپیمایی باشکوه مردم ایران در سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گزارش داد که مردم ایران با شعارهای قدیمی "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسراییل" این روز را جشن گرفتند.


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 24 بهمن 1392  ] [ 1:49 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

22 بهمن

درطلیعه سی و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران باردیگر خروش ملت بزرگ ایران را در برابر استکبار و استعمار فریاد می زنیم ، حرکتی را که با یکپارچگی و وحدت مردم به الگویی برای حرکت های آزادی خواهانه و ظلم ستیزانه در جهان بدل گشت ، اکنون نیز در برابر تلاطم اقدامات دشمنانه زورگویان جهانی پایدار چون روز اول با استقامت به سوی اهداف عالی خود پیش می رود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه ها با یادآوری رشادت های شهدایی که در راه سربلندی میهن عزیز اسلامی جان خود را فدا کرده اند ، از همه امت اسلامی به ویژه طلاب ، اساتید و کادر حوزه های علمیه خواهران کشور دعوت شده است تا در راهپیمایی دشمن شکن و سرنوشت ساز 22 بهمن شرکت کنند و ندای اتحاد مسلمانان و انزجار از دشمنان دین خدا را سر دهند.


ادامه مطلب

[ سه شنبه 22 بهمن 1392  ] [ 3:04 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

بیداری


ادامه مطلب

[ دوشنبه 21 بهمن 1392  ] [ 1:21 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0
انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي
اسلام تایمز - انقلاب اسلامي با تکيه بر قدرت نرم‌ خود كه برگرفته از انديشه، فرهنگ و تفكر اصيل اسلامي است، تغييرات و تحولات اساسي در ساختار و كاركرد نظام بين‌الملل و رفتار ملت هاي جهان به وجود آورد؛ و با به چالش كشيدن نظم بين‌الملل و قواعد حاكم بر آن، نشان داد كه ليبراليسم و سوسياليسم هر دو در جهت تسلط بر ملت‌هاي جهان عملکرده و ماهيت هردوي آنها سلطه‌جويانه و ماديگرايانه است.
بیداری اسلامی

 انقلاب اسلامي با ترسيم مرز جديدي كه به قول امام(ره) مرز بين مستضعفان و مستكبران بود، جبهه‌اي جديد در برابر غرب و شرق ايجاد و سبب خيزش دوباره جنبش عدم تعهد و ملتهاي مستقل و نقش‌آفرين آنها در عرصه روابط بين‌المل گرديد.
انقلاب اسلامي توانست بازيگران نويني را در نظام بين‌الملل به منصه ظهور برساند كه از جمله آنها جنبشهاي آزادي‏بخش و ملتها هستند كه به‌عنوان نقش‌آفرينان جديد، ديدگاه‏هاي آنها از توانايي تاثير گذاري بالايي بر دولت‌ها و روابط بین الملل برخوردار است 

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 21 بهمن 1392  ] [ 12:58 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

جلودار زاده

سهیلا جلودارزاده سرپرست امور بانوان صنعت و معدن و تجارت در مراسم نکوداشت زنان مؤثر انقلاب در حوزه فرهنگ و هنر که به همت سازمان زنان حزب اسلامی کار برگزار شد با بیان اینکه در مقابل رشادت‌های زنان در انقلاب اسلامی ترسی برای گفتن ندارد، گفت: من افتخار این امر را داشتم که یکی از زنانی باشم که برای انقلاب اسلامی تلاش کردم و افتخار دومی که نصیب من شد در حوزه زنان در بخش کارگری فعالیت کنم، زنانی که تا دیروز در پشت جبهه به اداره جنگ پرداختند و امروز نیز منتظر هستند تا ببینند دولتمردان چگونه از انقلاب پایداری می‌کنند.


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 بهمن 1392  ] [ 12:30 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

امام نقی (ع) 1

جهان اسلام، در دوران امامت امام هادی(ع) از نظر فرهنگی و گرایشها و کشمکشهای فکری و اعتقادی از موقعیت و گستردگی ویژه ای برخوردار بود و بحثهای علمی و اعتقادی و برخورد افکار و بینشهای گوناگون با یکدیگر نسبت به موضوعات دیگر، جایگاه ویژه ای داشت. منشا پیدایش این تحول فرهنگی، شرایط سیاسی - اجتماعی جامعه اسلامی بویژه در سطح دستگاه رهبری بود. اظهار تمایل حکمرانان عباسی این دوره نسبت به مسائل علمی و فرهنگی، باز شدن دروازه های علوم فلسفه و کلام ملتهای دیگر بر روی مسلمانان و ترجمه بسیاری از کتابهای علمی آنان به زبان عربی، راه یافتن دو تن از امامان شیعه - امام رضا و امام جواد علیهما السلام - به دستگاه خلافت و فراهم آمدن موقعیت استثنایی برای بحث و مناظره با دانشمندان، سران مکتبها و گروههای مختلف، از مهمترین عوامل پیدایش این شرایط بود.

1 - فعالیت های علمی و فرهنگی

2 - امام هادی (ع) و رهبری پایگاه های مردمی

3 - زمینه سازی دوره غیبت

4 - تلاش ها و مبارزات فرهنگی امام هادی علیه السلام

5 - امام و دفاع از مرزهای توحید

6 - چهل حدیث هادوی  

منبع : سایت امام نقی (ع)


ادامه مطلب

[ یک شنبه 20 بهمن 1392  ] [ 12:17 AM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 0

دباغ

به گزارش راسخون به نقل از تسنیم، مرضیه دباغ از مبارزین دوران انقلاب اسلامی است که اسمش همواره تداعی‌گر شکنجه‌های زندان‌های ساواک است. دباغ به همراه دخترش شکنجه می‌شود که خودش در این رابطه می‌گوید ساواکی‌ها طوری دخترم را شکنجه می‌دادند که صدای فریادش در سلول من بپیچد. با توجه به اینکه خانم دباغ مسئله حقوق بشر! را قبل از انقلاب اسلامی به خوبی درک بودند، به سراغ وی رفتیم تا در مورد حقوق بشر قبل از انقلاب اسلامی و بعد از انقلاب اسلامی بگویند. البته خانم دباغ در این گفت‌وگو از آموزش‌هایی که قبل از انقلاب در سوریه و لبنان می‌دیدند و خاطراتی که از بیت امام در نوفل لوشاتو داشتند نیز سخن گفتند.


ادامه مطلب

[ شنبه 19 بهمن 1392  ] [ 4:17 PM ] [ مریم سادات خطیبی ]
نظرات 1
.: Weblog Themes By Rasekhoon :.

تعداد کل صفحات : 3 ::      1   2   3  

درباره وبلاگ
Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/
او آمد و با گرسنگان خلوت کرد در شهر ، امید و عشق را قسمت کرد از منبر خاک ، مهربان ، بالا رفت با لهجه ی پا برهنه ها صحبت کرد
آمار سایت
كل بازديدها : 63640 نفر
كل مطالب : 36 عدد
تعداد کل نظرات: 22 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ: جمعه 22 دی 1391 
آخرین بروز رسانی : جمعه 20 اسفند 1395 
ÏáÏÇϐÇä Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/ Image Hosted by Free Photo Hosting at IranXM