توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني
تولید ملی - افتخار ایرانی - افزایش اشتغال - تقویت نیروی کار 
ایمیل مدیریت
نویسنده وبلاگ
لینک دوستان

بهار از راه مي‌رسد، مست و خرامان، فصل رستاخير طبيعت، خورشيد رخشان مي‌شود، دشت‌ها از ابرهاي پرباران سيراب مي‌شود، گل‌ها به طنازي بهار مي‌پردازند و درختان با نوازش باد به رقص شيدايي مي‌روند، برگ‌هاي تازه به سماع پروردگار، خود را در باد بهاري رها مي‌كنند، پرندگان غزل عشق مي‌خوانند، پر پروازشان از براي بهار دلكش گشوده مي‌شود، از سرماي زمستان ديگر اثري نيست، اكنون زمان نغمه‌خواني و طرب است.

شوري مستانه در عالم هستي فتاده، مستانه به لطيف عالم سلام مي‌دهند و سر بر آستان جانان او مي‌نهند، انتظاري به سر رسيده است، انتظاري شيرين، انتظاري كه به گرماي جانبخش خورشيد وصل مي‌شود و غوغايي روحاني در هستي در مي‌گيرد.

در اين هلهله طبيعت ، در اين شيدايي جان‌هاي عاشق، در اين شور شيدايي، در اين هماورد روح و جان عشاق، آن آرزوي آرزو را طلب كنيم، نوروز را با مهر مهدي زهرا درهم آميزيم.

آن ابر خوش‌باران را از آفريدگار هستي بخواهيم، هم او كه با يادش جان‌ها تازه مي‌شود و غم‌ها از دل مي‌رود. اگر بيايد چه خواهد شد.

خود را در روز نو، مست و پريشانش كنيم، در آن سحرگاه نوروز خود را مهياي پذيراي آن نازنين دلبر هستي سازيم، غسل زيارتش كنيم و عطر و مشك در خانه بپاشيم.

شاخه گل نرگسي را به عشق او در ميان هفت ‌سين بگذاريم. سال را با عشق او آغاز كنيم كه هستي بر سرانگشت آن سرو خضرا به اذن پروردگار است.

خشنودش سازيم كه خشنودي آن نازنين، خشنودي آن يكتاي بي‌همتاست، به آرزوي آمدنش پرده از ديدگان برداريم و بهار را به عشق قائم آل‌ محمد(عج) در آغوش گيريم.

دعا كنيم، تمنا كنيم، التماس كنيم تا آن دردانه خالق هستي بيايد و خشنودي و سرور و شادي را با خود بياورد. آن طرب الهي را، آن مستي جانانه را.

رخصت اندك است و عمر كوتاه؛ برايش شيرين‌زباني كنيم، عاشق براي معشوق چه مي‌كند؟ از آن فراتر، خواهيد ديد كه چگونه دل نوازش مي‌شود و آنگاه آن ابر خوش‌باران كه ببارد، حيران مي‌شوي و بي‌درد، سيراب مي‌شوي از آن مير مه‌رو، جادو مي‌شوي از آن چشمان سياه، غوغايي در دلت مي‌اندازد آن بحر مينا؛ دلت را آسماني كن تا بوي بهشت به مشامت آيد.

تو را ناديدن ما غم نباشد

كه در خيلت به از ما كم نباشد

من از دست تو در عالم نهم روي

وليكن چون تو در عالم نباشد




[ دوشنبه 29 اسفند 1390  ] [ 7:14 PM ] [ اسماعیل جوادی ]
نظرات 0
مقام معظم رهبري در مشهد تاکيد کردند:
 
حضرت آیت الله خامنه ای پس از ترسیم موقعیت ملت ایران و دشمنان در سال 90، به طرح یک پرسش اساسی پرداختند: چرا جبهه استکبار با این ملت و با نظام اسلامی دشمنی می کند؟ ایشان در پاسخ به این سؤال با رد بهانه های متفاوت و نوبه ای بیگانگان از جمله مسئله هسته ای و حقوق بشر تأکید کردند: علت اصلی خصومتها و کینه ورزی زورگویان این است که نظام اسلامی مقتدرانه از ثروت عظیمِ نفت و گاز ایرانیان حراست می کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از بهار پرطراوت و زیبای 1391، عصر امروز(سه شنبه) در اجتماع عظیم زائران و مجاوران حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) ضمن تبیین موفقیتهای گوناگون ملت ایران در سال نود در مقابل رجزخوانی های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی دشمن، حراست غیرتمندانه از منابع نفتی ایران را علت خصومت زورگویان جهانی با نظام اسلامی خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی مانند شیر از حقوق ملت ایران دفاع می کند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری؛ ن رهبر انقلاب اسلامی در اولین بخش از سخنانشان در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم رضوی، با تبریک مجدد عید نوروز به همه ایرانیان، به ترسیم تصویری عینی و دقیق از نقاط قوت عملکرد ملت ایران و طرحها و تلاشهای بدخواهان این ملت در سال 90 پرداختند تا موقعیت ایرانیان و دشمنانشان در این رویارویی راهبردی مشخص تر شود.

ایشان، هدف اصلی رجزخوانیها، لشکرکشی های «تبلیغاتی – سیاسی – اقتصادی» و تهدیدات نظامی – امنیتی امریکا و دیگر بیگانگان بدخواه را، مرعوب کردن، ناامید ساختن و متوقف کردن ملت ایران دانستند و افزودند: آنها در سال 90 همه توان خود را بکار گرفتند تا به این ملت شجاع، زنده و پرنشاط ثابت کنند که ایرانیان «نمی توانند»، اما ملت، با تعالیمی که امام بزرگوار به او داده بود، بطور مکرر به همه جهان و به همه بیگانگان فهماند که به کوری چشم دشمنان، «ما می توانیم».

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به این واقعیت که نقاط قوت عملکرد ملت در جمع بندی نهایی، بسیار بیشتر از نقاط ضعف است، همراهی تحسین برانگیز مردم با مسئولان را موجب نتایج اقتصادی قابل توجهی در سال 90 خواندند که مسئله هدفمند کردن یارانه ها از مهمترین آنها بوده است.

ایشان، با استناد به دیدگاه مشترک همه کارشناسان اقتصادی درباره ضرورت اجرای هدفمند کردن یارانه ها خاطرنشان کردند: در سال 90، دولت و مجلس با وجود شرایط دشوار و پیچیده ای که تحریم ها ایجاد کرده بود، مراحل مهم و قابل توجهی از این کار بزرگ را با پشتیبانی و همدلی مردم به پیش بردند که البته کار هنوز تمام نشده است.
 
رهبر انقلاب اسلامی، توزیع عادلانه یارانه ها و بهبود زندگی طبقات ضعیف را از جمله نتایج هدفمند کردن یارانه ها دانستند و افزودند: اصلاح نسبی در چرخه معیوب تولید و حرکت به سمت «متعادل کردن مصرف و بازده» از دیگر اهدافی بود که سال گذشته به همت مردم و مسئولان در فعالیتهای تولیدی محقق شد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مدیریت حاملهای انرژی، صرفه جویی و کاهش مصرف بنزین در حد تقریبی تولید داخل را امتیاز بزرگی برای کشور برشمردند و افزودند: این کار مهم در شرایط تحریم انجام شد و نقشه توطئه آمیز دشمنان را خنثی کرد.
 
پیشرفتهای ملت در عرصه علم و فناوری و تأثیر این پیشرفتها در مسائل اقتصادی نکته عمده دیگری بود که رهبر انقلاب در تبیین دستاوردهای ملت ایران در سال 90، در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی به آن پرداختند.
 
ایشان با اشاره به حساسیت ویژه و همیشگی خود به پیشرفت کشور در عرصه علم و فناوری، تحقق این هدف را از پایه های اقتدار اقتصادی و استغنای سیاسی کشور خواندند و با استناد به گزارشهای مراکز معتبر علمی جهان تأکید کردند: سطح پیشرفتهای علمی ایران، بسیار بیشتر از حدی است که تاکنون مردم از آن مطلع شده اند.
 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 29 اسفند 1390  ] [ 4:36 PM ] [ اسماعیل جوادی ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By R A S E K H O O N :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
کل بازدید : 39181 نفر
كل مطالب : 48 عدد
کل نظرات : 3 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 29 اسفند 1390 
آخرین بروز رسانی : جمعه 18 اسفند 1391