«سون وو» استراتژیست دوران چین باستان در کتاب «آیین رزم» می‌گوید تا جای ممکن به دشمن حمله مستقیم نکن. بلکه استراتژی او را بشناس. به آن حمله و استراتژی دشمنت را ناکارآمد کن تا شیرازه سپاهش بپاشد.

617570 678 داعش؛ دشمن فرعی در پوشش دشمن اصلی



 نگاشته شده توسط امین خالقی شیروان در شنبه 31 خرداد 1393  ساعت 2:57 AM
| نظرات 0 | لینک مطلب



با سرایت تحرکات گروهک تروریستی داعش از سوریه به عراق، انتظار می‌رود مقصد بعدی این تروریست‌ها کشور کویت باشد.

در همین راستا با وجودی که وزارت کشور کویت درج شعارها و تبلیغات یا عبارات سیاسی و مذهبی در خودروها را ممنوع کرده است، اما تعدادی از خودروها در خیابان‌های این کشور به گشت زنی می‌پردازند که عبارت ها و نمادهای داعش را با خود حمل می کنند.

615830 266 ایستگاه بعدی تروریست‌های داعش در منطقه کجاست؟



 نگاشته شده توسط امین خالقی شیروان در شنبه 31 خرداد 1393  ساعت 2:51 AM
| نظرات 0 | لینک مطلب



از معاونت بعث تا سرکردگی وهابیون


وی پیش از این و پس از سرنگونی صدام، آن گونه که برخی رسانه ها ادعا کردند مخفیانه به مناطق بیابانی سوریه گریخت تا از شر آمریکایی ها در امان باشد. وی سپس با تشکیل جبهه‌ای ائتلافی از گروه‌های تروریستی و شبه‌نظامی فعال در عراق، بار دیگر به عرصه رسانه‌ها بازگشته بود. در آن زمان، ۲۲ گروه تروریستی فعال در کشور عراق که بیشتر آنها را گروه‌های بعثی، تکفیری، وهابی و اهل‌سنت تندرو تشکیل می‌دادند پنج سال قبل، در یک نشست مخفیانه با عنوان “ائتلاف فرماندهی کل جهاد و آزادسازی، “عزت ابراهیم الدوری” را که آمریکا برای سر وی یا ارائه هر گونه اطلاعات درباره محل اختفایش ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است به عنوان فرمانده کل نیروهای مبارز در این کشور انتخاب کردند.

153939 298 صدام دوم چه رؤيايي در سر مي‌پروراند؟



 نگاشته شده توسط امین خالقی شیروان در شنبه 31 خرداد 1393  ساعت 2:46 AM
| نظرات 0 | لینک مطلب



در مدّت زمان اندکی، در پی آنچه که در “شرق اسلامی” [خاورمیانه] و در میان کشورهای اسلامی رخ داد، بر همگان مکشوف شد که چگونه سه جریان – به ظاهر دور از هم- صلیب، سلفی و صهیون در ائتلافی نامقدّس، کمر به انهدام و انعدام سازمان‌یافته محرومان و مستضعفان این خطّه از خاک خدا بسته‌اند.

ائتلاف خونین صلیب، سلفی و صهیون و پروژه آخرالزمان دست ساز



 نگاشته شده توسط امین خالقی شیروان در شنبه 31 خرداد 1393  ساعت 2:07 AM
| نظرات 0 | لینک مطلب