حسینیه قمرمنیر بنی هاشم کوی فرهنگیان تسوج
درباره وبلاگ



آرشيو وبلاگ
  • مرداد 1394
  • دی 1394
  • فروردین 1393
  • اردیبهشت 1393
  • خرداد 1393
  • تیر 1393
  • شهریور 1393
  • مهر 1393
  • دی 1392
  • بهمن 1392
  • اسفند 1392
    چهارشنبه 21 مرداد 1394 

     

    صادق ال محمد

    صادق آل محمد

     

    با توجه به اینکه همه امامان صادق و راستگو هستند چرا تنها به امام ششم جعفر صادق میگویند؟

    پاسخ: لقب صادق را جدش پیامبر به او داده است، در روایتى از رسول خدا آمده است که فرمود: ... و خداوند از صلب فرزندم محمد باقر پسرى آورد که کلمه حق و زبان صدق و راستى است. ابن مسعود مى پرسد: نام او چیست ؟ پیامبر مى‏فرماید: جعفر صادق که راستگو و درست کردار است و هر کس به او طعن زند و بدگوید و هر که دست رد بر سینه او زند، به من بد گفته و دست رد بر سینه من زده است.

    از امام زین­ العابدین‏  سؤال شد: چرا به امام صادق‏  صادق گفته می‏شود و حال آن که همه شما صادق و راستگو هستید؟ فرمود: رسول خدا فرمود: «موقعی که فرزند من جعفر بن محمد بن علی بن حسین‏  متولد شد، او را صادق بگویید، زیرا پنجمین فرزند او جعفر (جعفر کذاب) نام دارد و به­ دروغ ادعای امامت خواهد کرد و نزد خدا کذاب و افترا زننده به خدا است» (1)

    بنا بر این با این نام گذاری می خواستند بگویند که در میان امامان فقط یک جعفر وجود دارد و اگر جعفر دیگری ادعای امامت کرد، او یقینا کذاب و دروغگو است .

    1- شیخ صدوق، کمال الدین و تمام النعمة،ص319؛ علل الشرایع،ج1،ص234؛ احتجاج طبرسی، ج2،ص49؛ الخرائج راوندی ،ج1،ص269؛ مناقب ابن شهرآشوب،ج3،ص393.





     







    آمار وبلاگ
    • کل بازديد : 9956
    • تاريخ ايجاد وبلاگ :یک شنبه 29 دی 1392 
    • تعداد کل ديدگاه‌ها : 0
    • تعداد کل پست ها : 35
    • آخرين بروز رساني : چهارشنبه 30 دی 1394 
    امکانات جانبي
 
 
بالاي صفحه