0
نظر

خاله قاتل به قصاص محكوم شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 شامگاه 23 اسفند 86، مأموران كلانتري احمدآباد مستوفي، از وقوع يك فقره درگيري منجر به قتل در يكي از محلات اين منطقه باخبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه با جسد بي‌جان جوان 24 ساله‌اي به نام سهراب روبرو شدند كه با اصابت چاقو به قلبش به قتل رسيده بود.
تحقيقات از شاهدان و خانواده مقتول براي شناسايي قاتل سهراب آغاز شد و در نهايت مادر مقتول به مأموران گفت كه خواهرش، يعني خاله مقتول، قاتل است و فرار كرده است.
مدت كوتاهي از انجام تحقيقات براي شناسايي خاله مقتول نگذشته بود كه وي دستگير شد ولي حاضر به اعتراف نشد و منكر قتل خواهرزاده خود شد.
تحقيقات از وي در حالي پيگيري شد كه با وجود يك سال از زمان دستگيري اين متهم، همچنان منكر قتل بود. اما در نهايت در تاريخ 23 آذر سال گذشته لب به اعتراف گشود و قتل خواهرزاده خود را گردن گرفت.
جلسه رسيدگي به اين پرونده، امروز در شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران و به رياست قاضي نورالله عزيزمحمدي، برگزار شد.
عطار، نماينده دادستان ضمن قرائت كيفرخواست گفت: ناهيد، متهم به مباشرت در قتل عمدي، سهراب 24 ساله است و با توجه به محتويات پرونده مانند، شكايت اولياي‌دم، اظهارات شاهدان، اقرار متهم، نظريه پزشكي قانوني و گزارش مرجع انتظامي، متهم گناهكار است و تقاضاي مجازات وي را دارم.
بعد از قرائت متن كيفرخواست توسط نماينده دادستان، مادر مقتول به عنوان ولي‌دم در جايگاه قرار گرفت و ضمن درخواست قصاص براي خواهر خود، متعهد شد كه سهم ديه شوهر خود و فرزند صغير مقتول را بپردازد. پدر مقتول از قصاص متهم گذشت كرده است.
مادر مقتول به قاضي گفت: خواهرم در خانه من زندگي مي‌كرد و از من خواسته بود، پولي را كه براي اجاره به من داده بود، به او برگردانم تا از خانه من برود. پسر خواهرم، از دختر من 200 هزار تومان پول گرفته بود كه من به خواهرم گفتم اين مبلغ را از پول تو كم مي‌كنم و مابقي را پرداخت مي‌كنم كه بر سر همين موضوع درگيري شروع شد و در نهايت پسرم به قتل رسيد.
بعد از اظهارات مادر مقتول، خواهر وي به عنوان متهم در جايگاه قرار گرفت و در پاسخ به سؤال قاضي كه آيا سوابق توزيع مواد مخدر و ارتباط نامشروع و همچنين قتل را قبول داري، گفت: همه اتهام‌ها را قبول دارم.
متهم در پاسخ به سؤال قاضي مبني بر اينكه اتهام قتل را قبول داري ‌گفت: قتل را قبول دارم ولي سهراب خودش را روي چاقو پرتاب كرد.
خواهرم هم مانند من، فروشنده موادمخدر بود و اجازه نمي‌دادند كه من فروشندگي كنم. به او گفتم كه پولم را بده كه در جواب به من گفت، به جاي پول، به تو هروئين مي‌دهم. من مخالفت كردم و درگيري شروع شد.
خواستم بروم از آنها به كلانتري شكايت كنم كه داخل كوچه سهراب مقابل من قرار گرفت و شروع به فحاشي كرد. به من لگد زد و من او را تهديد كردم كه اگر ادامه بدهد با چاقو او را خواهم زد كه ناگهان جلو آمد و چاقو وارد قلبش شد.
قاضي گفت: قد مقتول از شما بلندتر بود و با توجه به نظريه پزشكي قانوني، چاقو به شكلي وارد سينه و قبل مقتول شده است كه نشان مي‌دهد كه عمدا‌ً او را زدي.
متهم در جواب گفت: نه، خودش به سمت من حمله كرد. بعد از آن هم به خاطر اعتيادي كه سهراب داشت، تصور كردم حالش بد شده است و فرار كردم.
بعد از اظهارات متهم، وكيل وي در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه متهم، چاقو را براي حفظ امنيت جاني به همراه داشته است و نه قتل خواهرزاده خود و همچنين حمله از سوي مقتول، عمل متهم را دفاع مشروع عنوان كرد.
متهم براي بيان آخرين دفاعيات خود در جايگاه قرار گرفت و گفت: اگر خانواده مقتول رضايت داده و ديه هم بخواهند، من توانايي پرداخت ديه را ندارم.
بعد از خاتمه جلسه، قاضي عزيزمحمدي و مستشاران دادگاه، وارد شور شدند و متهم را به شرط پرداخت سهم ديه پدر و فرزند مقتول از سوي مادر مقتول، به قصاص محكوم كردند.

0
نظر

دو پليس عراقي در حوادث تروريستي كشته شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 پليس عراق امروز (چهارشنبه) اعلام كرد كه دو تن از نيروهاي آن در حوادث امروز شهر موصل جان خود را از دست دادند.
يك مقام پليس عراق به خبرگزاري آلمان خبر داد كه "افراد مسلح ناشناس امروز يكي از افراد پليس را در نزديكي منزل وي در «حي القدس شرقي» از پاي درآوردند و از صحنه گريختند ".
اين مقام پليس عراق افزود كه در حادثه‌اي ديگر، "افراد مسلح ناشناس يكي ديگر از افراد پليس را در نزديكي خانه وي در منطقه «تل‌الرمال غربي " ترور كردند.

0
نظر

سرقت مسلحانه زن و مرد جوان از سوپر ماركت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

  ساعت 12 شب 15 بهمن امسال مأموران كلانتري 145 ونك از طريق مركز فوريتهاي پليسي شهر تهران از وقوع يك حادثه با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل دريافتند صاحب يك سوپر ماركت مدعي است يك زن و مرد جوان با حضور در مغازه وي مبلغ 8 ميليون تومان پول نقد را به سرقت برده‌اند.
روشن بازپرس شعبه سوم دادسراي امور جنايي تهران درباره اين پرونده گفت: تحقيقات آغاز شد تا اينكه مشخص شد شاگرد اين سوپر ماركت موفق به يادداشت شماره خودروي سفيد رنگي كه سارقان با آن متواري شده‌اند شده است.
وي ادامه داد: اين افراد شناسايي و همان شب دستگير شدند اما مدعي شدند اين ادعاي صاحب سوپر ماركت صحت ندارد و آنها به هيچ عنوان اسلحه‌اي ندارند.
وي افزود: صاحب مغازه مدعي بود اين زن و شوهر وارد مغازه شدند و پس از آنكه زن جوان 200 هزار تومان خريد كرده و آنها را به داخل خودرو منتقل كرده‌است مرد جوان اسلحه خود را بيرون آورده و پس از تهديد علاوه بر بردن 200 هزار تومان جنس اقدام به سرقت 8 ميليون تومان را هم برده‌اند.
بازپرس شعبه سوم دادسراي امور جنايي تهران در حال حاضر ادعاهاي اين شاكي و متهم در حال بررسي است.

0
نظر

كشف بيش از 39 كيلو گرم ترياك در نهبندان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 مأموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نهبندان حين گشت زني و كنترل خودروهاي عبوري در يكي از محورهاي حوزه استحفاظي شهرستان به يك دستگاه خودرو كاميونت كه از مبدأ زابل به مقصد گرگان در حركت بود مشكوك شدند.
مأموران بلافاصله با علائم هشدار دهنده خودرو مذكور را توقيف و در بازرسي به عمل آمده از آن 28 كيلو و 600 گرم ترياك را كشف و ضبط كردند.

* دستگيري متهمان حمل مواد مخدر در نهبندان
مأموران فرماندهي انتظامي شهرستان نهبندان حين كنترل خودروهاي عبوري به يك دستگاه خودرو اتوبوس كه از مبدأ زابل به مقصد گرگان در حركت بود مشكوك كه در بازرسي به عمل آمده از خودرو مقدار 11 كيلو و 28 گرم ترياك را كشف و ضبط كردند.
در اين ارتباط متهمان دستگير و با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مقامات قضايي شدند.

* كشف بيش از 22 كيلوگرم ترياك در بيرجند
مأموران انتظامي شهرستان بيرجند مستقر در پايانه مسافربري حين گشت زني به يك نفر مسافر مشكوك كه در بازرسي به عمل آمده از وسايل وي مقدار 14 كيلو و 100 گرم ترياك كشف و ضبط كردند.
مأموران انتظامي ايست بازرسي علي‌آباد بيرجند نيز حين كنترل خودروهاي عبوري به دو نفر سرنشين در دو دستگاه خودرو 405 مشكوك شدند كه در بازرسي به عمل آمده از وي مقدار هشت كيلو و 50 گرم ترياك كشف و ضبط كردند.
در اين ارتباط متهمان دستگير و با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مقامات قضايي شدند.

0
نظر

تصادف در مشگين‌شهر 7 مجروح برجا گذاشت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 در اين تصادف كه ظهر امروز در سه كيلومتري جاده مشگين‌شهر ـ اهر رخ داد، بر اثر برخورد يك دستگاه وانت‌پيكان با سواري پژو هفت نفر مجروح و روانه بيمارستان شدند.
در اين حادثه كه به هر خودرو خسارات كلي وارد شد پنج سرنشين خودروي پژو و دو سرنشين خودروي وانت از اين حادثه مرگبار جان سالم به در بردند و مصدوميت شديد دو نفر موجب شد كه اين افراد به بيمارستان براي مداوا انتقال داده شوند و بقيه مسافران مصدوم شده نيز در محل حادثه مورد مداوا قرار گرفتند.
هرچند علت و مقصر اين حادثه در حال بررسي و جمع‌بندي نهايي است اما پليس راه مشگين‌شهر اعلام كرده كه سرعت غيرمجاز و سبقت سواري پژو علت اصلي اين تصادف مرگبار بوده است.
جاده مشگين‌شهر ـ اهر به دليل برخي نواقص همه ساله شاهد تصادفات خونيني است كه در فصول سرد سال نيز به دليل ريزش باران و برف و لغزنده بودن جاده چند تصادف خونين در اين محور رخ مي‌دهد.