0
نظر

دو مسافركش مامورنما دستگير شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران، سه‌شنبه شب روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران يكي از شكات در اظهارات خود عنوان داشته به عنوان مسافر سوار خودروي متهمين شده و آنها با نشان دادن كارت جعلي پليس و مجوز حمل سلاح علاوه بر سرقت اموال، او را مورد آزار جنسي قرار دادند.
متهمين با دستور قضايي دستگير و در بازداشت موقت به سر مي‌برند.
اين گزارش افزود: تاكنون 9 نفر شاكي با مراجعه به پليس امنيت تهران از متهمين به اتهام مشابه شكايت كرده‌اند.
روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران همچنين اضافه كرد: در مورد ديگري فرد شيادي كه با جعل عنوان اقدام به سرقت و اذيت و آزاد دختران جوان در اطراف يكي از پارك‌هاي تهران مي‌كردند، دستگير و زنداني شد.
بر اساس اين گزارش در اين خصوص نيز پرونده‌اي تشكيل شده است و تاكنون 10 نفر شاكي مراجعه و شكايت خود را عليه اين اقدام متهم مطرح كرده‌اند.

0
نظر

دومين حمله موشكي آمريكا به منطقه قبيله‌‌نشين پاكستان

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از خبرگزاري فرانسه، هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا صبح امروز ، 5 موشك را به سمت منطقه قبيله‌اي شمال غرب پاكستان تيراندازي كردند كه به دنبال آن 5 شبه‌نظامي جان خود را از دست دادند.
بنا به گفته مقامات امنيتي پاكستان، لحظاتي پس از حمله اول، نيروهاي آمريكايي دومين حمله موشكي خود را در منطقه قبيله‌اي پاكستان انجام دادند كه به دنبال آن 2 نفر ديگر نيز كشته شدند.
هنوز هيچ گزارشي در ارتباط با مكان و زمان دقيق اين حادثه اعلام نشده است.
روز گذشته نيز خبرگزاري رويترز در ارتباط با حمله هوايي روز گذشته آمريكا به شمالغرب پاكستان نوشت كه با وجود هشدارهاي پي در پي اسلام‌آباد به آمريكا براي جلوگيري از ادامه حملات هوايي به اين كشور، ارتش آمريكا بار ديگر به منطقه وزيرستان شمالي در شمالغرب پاكستان حمله كرد و بيش از 10 نفر را كشت.
سازمان اطلاعات و جاسوسي آمريكا (سيا) بارها مناطق مرزي و قبيله‌نشين پاكستان در نزديكي افغانستان را بمباران كرده است و از ماه دسامبر سال گذشته ميلادي، بر عمليات‌ها و حملات نظامي خود در اين مناطق افزوده است.
در ماه دسامبر گذشته يك بمبگذار انتحاري با نزديك شدن به نيروهاي سازمان جاسوسي و اطلاعات آمريكا در افغانستان و منفجر كردن جليقه انفجاري خود، 7 تن از نيروهاي سيا را كشت.

0
نظر

حمله موشكي آمريكا به پاكستان 5 كشته برجاي گذاشت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از خبرگزاري فرانسه، به دنبال حمله موشكي صبح امروز آمريكا به روستاي "همزوني " واقع در منطقه قبيله‌اي وزيرستان شمالي كه در رأس حملات فراوان شبه‌نظاميان القاعده قرار دارد، 5 نفر جان خود را از دست دادند.
يكي از مقامات ارشد امنيتي پاكستان به خبرگزاري فرانسه گفت: هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا 5 موشك را در ساعت 7:15 صبح امروز به سمت دو وسيله نقليه شبه‌نظاميان پرتاب كردند.
وي در ادامه افزود: به دنبال اين حادثه 5 شبه‌نظامي در اين حمله موشكي كشته شدند.
يكي ديگر از مقامات امنيتي پاكستان و دو تن از مأموران اطلاعاتي اين كشور نيز تعداد تلفات اين حادثه را تأييد كردند.

0
نظر

آتش‌سوزي در يك معدن ذغال‌سنگ در چين 25 كشته بر جاي گذاشت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 

مقامات دولتي «چين» از وقوع يك حريق گسترده در يكي از معادن ذغال سنگ اين كشور خبر داده و اعلام كردند: 25 نفر در اين حادثه جان خود را از دست دادند.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دپارتمان معادن چين در بيانيه‌اي يادآور شد: در پي وقوع حريق در يك معدن ذغال سنگ در منطقه «ژنگ ژو» در مركز استان «هنان» دست كم 25 معدنچي جان خود را از دست دادند و ده‌ها نفر ديگر نيز مجروح شدند.

رييس پليس «هنان» در مصاحبه‌اي با خبرگزاري فرانسه، بيان كرد: شش نفر از معدن‌چيان حاضر در اين معدن ذغال سنگ با تلاش ماموران آتش‌نشاني نجات يافتند.

به گزارش ايسنا، بر اساس اعلام رسانه‌هاي اين كشور هنوز علت اصلي وقوع اين حريق در اين معدن ذغال سنگ مشخص نشده است، اما احتمال مي‌رود كه اتصال در كابل‌هاي برق علت اصلي وقوع اين حادثه باشد. با اين حال تحقيقات در اين رابطه ادامه دارد.

گفتني است، وقوع حوادث و سوانح ناشي از انفجار و يا آتش‌سوزي در معادن چين سالانه جان ده‌ها كارگر اين معادن را مي‌گيرد. به طوري كه معادن اين كشور جزو مناطق پرخطرترين و حادثه‌سازترين معادن در جهان به شمار مي‌رود.

از سويي ديگر، دپارتمان معادن چين علت اصلي وقوع اين حوادث را رعايت نكردن نكات ايمني در حفر اين معادن و نبود امكانات كافي اعلام كرده است. به طوري كه اوايل ماه جاري نيز بر اثر وقوع سيلاب در يك معدن در شمال اين كشور 30 معدنچي جان خود را از دست دادند.

0
نظر

در پي حمله اسيدي به يك مدرسه در هند، سه دانش‌آموز مجروح شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 

مقامات پليس «هند» از وقوع يك حمله اسيدي به يكي از مدارس اين كشور خبر داده و اعلام كردند: در پي اين حادثه سه دانش‌آموز مجروح شدند.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس پليس منطقه «راجيو مولهوترا» در «هندوستان» در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور، عنوان كرد: روز گذشته چند مرد با نقاب سياه به يك مدرسه در اين ناحيه حمله كرده و با پاشيدن اسيد بر روي دانش‌آموزان، سه نفر را مجروح كردند.

وي خاطر نشان كرد: هنوز در اين رابطه شخص يا اشخاصي دستگير نشده‌اند، اما اين احتمال وجود دارد كه يك كينه شخصي يا خانوادگي علت اصلي بروز اين حادثه باشد.

با اين حال، تحقيقات در اين رابطه توسط ماموران پليس و بازرسان محلي منطقه ادامه دارد.