0
نظر

معدنچي «زنده زنده» سوختند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 نخستين ساعات بامداد سه شنبه ، يکي از معدن هاي زغال سنگ استان «هنان» چين شاهد آتش سوزي مهيبي بود.
اين رخداد تلخ در حالي در اعماق زمين شکل گرفت که ده ها نفر سرگرم کار بودند.سپس کمک رسانان آتش نشاني ، پليس و اورژانس به قربانگاه رفتند و جنازه هاي سوخته دست کم 25 نفر را بيرون کشيدند.
شواهد نشان مي دهد اتصالي سيم هاي برق ، آتش سوزي مرگبار را به پا کرد و گفته مي شود سه نفر از مسئولان معدن موردنظر بازداشت شده اند.
چندي پيش اتصالي سيم هاي برق معدن زغال سنگ «شين يو» در استان «شانکسي» چين نيز
12 کارگر را به کام مرگ کشاند.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، بدترين آتش سوزي دو سال اخير در معدن چيني ها ، آذر 1388 شکل گرفت و 106 کشته بر جا گذاشت.
آن رخداد تلخ در معدن زغال سنگ «شين شين» استان «هيلانگ جيانگ» در حالي رقم خورد که 528 نفر سرگرم کار بودند.استخراج زغال سنگ در سرزمين چشم بادامي ها ، مرگبارترين صنعت دنياست و همه ساله بيش از 4000 کارگر در رخدادهاي مختلف جان مي بازند.دولت چين در ساليان اخير ، هزاران معدن ناامن را تعطيل کرده است اما انگار رخدادهاي مرگبار سريالي در اعماق زمين ، پايان ندارد.

0
نظر

عشق کتايون بوي خون مي داد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 بازپرس کشيک داسراي امور جنايي شيراز 16 دي 85 از کشته شدن مرد 60 ساله اي به نام «علي» باخبر شد. سپس اين مقام قضايي به همراه افسران اداره آگاهي به نقطه مورد نظر رفت و با ديدن جنازه کاردآجين ، رسيدگي به ماجرا را در دستور کار خود قرار داد.
تحقيق ميداني نشان مي داد «علي» و پسر 28 ساله اش «همايون» همکار بودند و پيرمرد به زن 25 ساله اي به نام «کتايون» دل بسته بود.
با افشاي اين موضوع «همايون» تحت بازجويي قرار گرفت و گفت : من به «کتايون» شک دارم.شايد اين زن ، پدرم را کشته باشد.
با طرح اين ادعا «کتايون» به اداره آگاهي فراخوانده شد و با بيان اين که بي گناه است اظهار داشت : هشت سال پيش ازدواج کردم اما به خاطر اعتياد شوهرم طلاق گرفتم.
وي ادامه داد : بعد از آن با خواهرم در شيراز زندگي مي کردم که با مردي جوان آشنا و صيغه او شدم.شوهر موقتم به من گفت ، هر وقت مرد دلخواهم را يافتم مي توانم با او ازدواج کنم.در اين بين به دنبال کاري که در يک دفتر داشتم با «علي» آشنا شدم.مرد خوبي بود و به خواستگاري اش جواب مثبت دادم.
«کتايون » اضافه کرد : همسر «علي» فلج است و به همين دليل مي خواست با من ازدواج کند.به همراه «علي» به خانه اش رفتم تا همسرش مرا ببيندو با او صحبت کنم.همسر «علي» مرا پسنديد و قرار شد چند روز بعد عقد کنيم.
وي توضيح داد : بچه هاي «علي» اما با ازدواج دوباره پدرشان موافق نبودند.يکي از پسرانش به نام «همايون» از تصميم پدرش خيلي خشمگين بود و ما را تهديد به مرگ کرد.
با افشاي اين مسئله «همايون» با مدرک هاي دادگاه پسند رو به رو شد و وقتي فهميد راهي جز بيان حقيقت ندارد به پدرکشي اعتراف کرد.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، به دنبال باسازي صحنه جرم ، پرونده با صدور قرار مجرميت و کيفرخواست به شعبه پنجم دادگاه کيفري فارس فرستاده شد و «همايون» پاي ميز عدالت ايستاد.
در اين نشست که به رياست قاضي «رضاييان» تشکيل شد ابتدا نماينده دادستان ، کيفرخواست را خواند : «نظر به رضايت اولياي دم ، طبق ماده 612 قانون خواستار مجازات پدرکش از جنبه عمومي جرم هستم.»
نوبت دفاع به «همايون» که رسيد اظهار داشت : دلم براي مادرم مي سوخت و نمي خواستم هوو داشته باشد.مادرم آن قدر مهربان و مظلوم است که وقتي فلج شد براي ازدواج دوباره پدرم رضايت داد اما من نمي توانستم با اين مسئله کنار بيايم.
وي اضافه کرد : تصميم داشتم به هر قيمت ممکن ، پدرم را از تصميمي که گرفته منصرف کنم.تلاش من اما فايده اي نداشت و پدرم گفت مي خواهد براي ماه عسل به تهران برود.با شنيدن اين جمله ، خونم به جوش آمد و با هم گلاويز شديم.پدرم چاقويي به دست گرفت و به من حمله کرد اما به خودش خورد رد و جان باخت.
هيئت قضايي پس از شنيدن اين اعترافها پايان محاکمه را اعلام کرد و براي «همايون» پنج سال زندان در نظر گرفت.

0
نظر

91 فلسطيني در حمله نظاميان صهيونيست در قدس زخمي شدند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 به نقل از خبرگزاري فلسطيني "معا "، بيش از 91 فلسطيني در درگيري‌هاي امروز در بخش قديمي شهر اشغالي قدس و محله‌هاي اطراف آن زخمي و دهها نفر ديگر ربوده شدند.
41 نفر از زخمي‌ها مورد اصابت گلوله نظاميان صهيونيست قرار گرفتند و چشمان هفت نفر ديگر آسيب ديد و يك خبرنگار خارجي نيز در منطقه "العيسويه " مجروح شد.
درگيري‌ها در اردوگاه شعفاط، وادي الجوز، العيسويه، سلوان، صور باهر و ابوديس متمركز بود و محله‌هاي قديمي بخش قدس از جمله حطه و السعديه نيز شاهد درگيري نظاميان رژيم صهيونيستي با تظاهركنندگان فلسطيني بود.
مسئولان رژيم صهيونيستي سه هزار نيرو را امروز در اطراف مسجدالاقصي متمركز كردند و با شهروندان فلسطيني‌ كه براي دفاع از اين مسجد تجمع كردند، با شليك گلوله‌هاي واقعي و پلاستيكي و پرتاب گاز اشك‌آور درگير شدند.
جنبش حماس امروز را در اعتراض به تجاوزگري رژيم صهيونيستي عليه مسجدالاقصي و شهر اشغالي قدس بويژه افتتاح معبد موسوم به "الخراب " در نزديك اين مسجد روز خشم و قيام عمومي اعلام كرد.

0
نظر

حمله هوايي آمريكا به پاكستان 10 كشته بر جاي گذاشت

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 خبرگزاري رويترز در ارتباط با حمله هوايي امروز آمريكا به شمالغرب پاكستان نوشت كه عليرغم هشدارهاي پي در پي اسلام‌آباد به آمريكا براي جلوگيري از ادامه حملات هوايي به اين كشور، ارتش آمريكا بار ديگر به منطقه وزيرستان شمالي در شمالغرب پاكستان حمله كرد و بيش از 10 نفر را كشت.
خبرگزاري‌هاي آسوشيتدپرس، فرانسه و ديگر پايگاههاي معتبر خبري جهان نيز به نقل از برخي مقامات اطلاعاتي و امنيتي پاكستان كه خواستند نامشان فاش نشود اعلام كردند كه حمله موشكي آمريكا در وزيرستان شمالي در شمالغرب پاكستان، حداقل 10 نفر از افراد حاضر در مناطق مرزي را به كام مرگ فرستاد و چندين نفر ديگر را نيز مجروح كرد.
اين مقامات اطلاعاتي پاكستان با اشاره به اين كه تعداد دقيق مجروح شدگان اين حمله موشكي آمريكا هنوز بطور دقيق مشخص نشده است گفتند كه تاكنون مجروح شدن بيش از 7 نفر تائيد شده است.
ارتش آمريكا بدون توجه به هشدارهاي مقامات ارشد پاكستان، همچنان به حملات خود در مناطق مختلف اين كشور ادامه مي‌دهد.
سازمان اطلاعات و جاسوسي آمريكا (سيا) بارها مناطق مرزي و قبيله‌نشين پاكستان در نزديكي افغانستان را بمباران كرده است و از ماه دسامبر سال گذشته ميلادي، بر عمليات‌ها و حملات نظامي خود در اين مناطق افزوده است.
در ماه دسامبر گذشته يك بمبگذار انتحاري با نزديك شدن به نيروهاي سازمان جاسوسي و اطلاعات آمريكا در افغانستان و منفجر كردن جليقه انفجاري خود، 7 تن از نيروهاي سيا را كشت كه اين امر موجب افزايش حملات موشكي و هوايي آن به مناطق مرزي و قبيله نشين پاكستان شد.

0
نظر

متهم به قتل زن جوان دستگير شد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

 شامگاه 26 بهمن امسال مأموران كلانتري 109 بهارستان از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تهران بزرگ از وقوع يك حادثه با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه واقع در يك ساختمان مسكوني دريافتند زن ميانسالي بر اثر اصابت ضربات چاقو به شدت زخمي شده و فوت كرده است.
هنرمند بازپرس شعبه چهارم دادسراي امور جنايي تهران درباره اين پرونده گفت: تحقيقات آغاز شد تا اينكه مشخص شد قاتل دقايقي پس از به قتل رساندن اين زن ميانسال با پدر وي تماس گرفته است.
وي ادامه داد: قاتل در تماس خود با پدر مقتول به ارتكاب قتل اعتراف كرده و مدعي شده از مقتول انتقام گرفته و او را پس از شكنجه به قتل رسانده ‌است.
وي افزود: تحقيقات براي شناسايي و دستگيري قاتل آغاز شد تا اينكه مشخص شد مرد ميانسالي با اين زن در رابطه بوده است و اين فرضيه كه زن ميانسال توسط وي به قتل رسيده است.
بازپرس شعبه چهارم دادسراي امور جنايي تهران گفت: نهايتاً پس از يك ماه اين فرد روز گذشته شناسايي و در محل اختفايش دستگير شد.