0
نظر

ترور يك نيروي رينجرز در كراچي تازه‌ترين جنايت وهابي‌ها

نويسنده : ابوالفضل اقایی

گروهك وهابي سپاه صحابه كه از طرف سازمان‌هاي جاسوسي آمريكا مأمور تفرقه افكني بين مسلمانان است، در تازه‌ترين جنايت خود يك نيروي مرزي رينجرز به شهادت رسيد.


بر اثر شليك چند وهابي مسلح "سهيل عباس " جوان 38 ساله شيعه و كارمند نيروي مرزي رينجرز پاكستان به شهادت رسيد.
يك شاهد عيني در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام كرد كه "سهيل عباس " كارمند دولتي پس از ساعات اداري مي خواست به خانه خود برگردد و در ايستگاه منتظر ماشين بود كه ناگاه 2 موتور سيكلت سوار به سمت وي تيراندازي كردند كه بر اثر اين حادثه وي به شهادت رسيد.
تروريست‌هاي سپاه صحابه بلافاصله پس از تيرانداي به سمت سهيل عباس از محل حادثه گريختند.
"علامه عباس كميلي " رئيس ائتلاف جعفريه پاكستان حمله افراطيون وهابي را محكوم كرد و از دولت خواست نقش خود را در اين زمينه ايفا كند.
"الطاف حسين " رهبر جنبش ملي متحده دور جديد درگيري‌ها به اسم فرقه گرايي در شهر كراچي را يك توطئه خواند و از شهروندان كراچي خواست با وحدت خود اين توطئه را خنثي كنند.

0
نظر

زني مهريه 1363 سكه‌اي را در قبال طلاق بخشيد

نويسنده : ابوالفضل اقایی

زني 26 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه مهريه‌اش را كه به تاريخ تولدش است از شوهرش مي‌خواهد.

وي با بيان اينكه حدود 3 سال از زندگي مشترك آن‌ها مي‌گذرد، ادامه داد: شوهرم بسيار عصبي است و حرف زدن معمولي‌اش، همراه با داد و بيداد است؛ من از اين وضع خسته شدم و در صورت اينكه شوهرم مرا طلاق دهد مهريه‌ام را به او مي‌بخشم.

مرد 28 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من نمي‌توانم با حقوقي كه مي‌گيرم اين مهريه را يك جا بدهم. همسرم بايد دست از اين كارش بردارد و از طلاق و مهريه منصرف شود؛ او بيهوده موضوع را بزرگ‌نمايي كرده است.

زن در حضور قاضي تصريح كرد: من مهريه يا طلاقم را مي‌خواهم، شوهرم بايد با يكي از اين دو درخواست موافقت كند يا طلاق يا پرداخت مهريه.

مرد در حضور قاضي بيان كرد: من حاضرم از او جدا شوم ولي او بايد مهريه‌اش را كامل به من ببخشد؛ با آن كه زياد به اين وضع راضي نيستم و دليل جدايي را درك نمي‌كنم ولي به خاطر همسرم اين موضوع را قبول مي‌كنم.

قاضي رسيدگي‌كننده به اين پرونده، حكم طلاق را همراه با بخشش مهريه 1363 به مرد صادر كرد.

0
نظر

همسرم به مبلمان اعتياد پيدا كرده است

نويسنده : ابوالفضل اقایی

زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن 26 ساله در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد كه مهريه‌اش را از شوهرش كه وضعيت مالي متوسطي دارد، طلب كرده است.

وي ادامه داد: ما حدود 7 سال است كه با هم زندگي مي‌كنيم و يك فرزند 5 ساله نيز داريم؛ شوهرم بسيار خشن است و از عشق هيچ بويي نبرده است.

وكيل اين زن هم افزود: مهريه موكلم 14 سكه بهار آزادي و 2 دست سرويس كامل مبل است كه شوهرش بايد آن را پرداخت كند.

وي بيان كرد: شوهر موكلم بسيار بداخلاق است و بارها با من هم پرخاشگري كرده و زنش را تهديد به مرگ كرده است.

زن بار ديگر در مقابل قاضي گفت: من با تمام وجودم فرزندم را دوست دارم و فقط مهريه‌ام را از شوهرم مي‌خواهم.

مرد 30 ساله در دادگاه حضور داشت و تصريح كرد: من 2 دست سرويس مبل كامل برايش خريده‌ام ولي او مي‌گويد اگر من 2 دست ديگر برايش بگيرم، مهريه‌اش را داده‌ام.

وي گفت: من نمي‌دانم هدف او از جمع آوري اين همه چوب و تخته در اطرافش چيست، همسرم معتاد به مبلمان است، من وضعيت خوبي ندارم.

زن بار ديگر در حضور قاضي بيان كرد: من مهريه‌ام را مي‌خواهم و به زندگي و وسايلي كه دارم كاري ندارم؛ شوهرم وضعيت متوسطي دارد و مي‌تواند اين مهريه را بدهد.

قاضي اين شعبه، رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد.

0
نظر

دستگيري سارق سابقه‌دار در خلخال

نويسنده : ابوالفضل اقایی

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس سعيد مجيدي اظهار داشت: ماموران پليس آگاهي اين شهرستان به دنبال دريافت گزارش‌هاي مردمي از انتقال و فروش قطعات رايانه توسط تعدادي افراد سابقه‌دار اقدامات گسترده‌اي را در راستاي كشف حقيقت و دستگيري اين افراد آغاز كردند.
وي افزود: با مشخص شدن موضوع سرقت ماموران در يك اقدام اساسي سارق سابقه‌داري را در اين خصوص شناسايي و با انجام عملياتي اين فرد را دستگير و به پليس آگاهي انتقال دادند.
فرمانده انتظامي شهرستان خلخال تصريح كرد: در تحقيقات صورت گرفته سارق دستگير شده به هشت فقره سرقت از شهرهاي خلخال، ماسوله و انزلي اعتراف و همدستان خود را معرفي كرد.
مجيدي با اشاره به ادامه تلاش به منظور دستگيري همدستان سارق و كشف و جمع‌آوري اموال مسروقه خاطرنشان كرد: صاحبان اماكن، منازل و مغازه‌ها بايد در راستاي پيشگيري از سرقت از قفل‌هاي مطمئن استفاده و نسبت به نصب حفاظ به محل‌هاي نفوذي اقدام كنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از استمرار فعاليت ماموران پليس آگاهي شهرستان خلخال به ويژه در طول تابستان خبر داد و افزود: فرماندهي انتظامي شهرستان خلخال بي‌هيچ اغماضي با متجاوزين به اموال مردم و اخلال‌گران امنيت اجتماعي برخورد خواهد كرد.
فرمانده انتظامي شهرستان خلخال به آغاز فصل تابستان و ورود گردشگران به اين منطقه خبر داد و افزود: با تقويت گشت‌هاي كنترلي و نظارت در اين شهرستان امنيت مسافران و مردم در اين ايام فراهم خواهد شد.
شهرستان خلخال داراي مناطق زيباي گردشگري از جمله منطقه گردشگري ازناو و روستاي تاريخي و توريستي كزج است كه سالانه هزاران نفر گردشگر را به خود جذب مي‌كند.
همچنين وجود مقبره امامزاده عبدالله كلور در يكي از بخش‌هاي اين شهرستان نيز يك مكان گردشگري و مذهبي به شمار مي‌آيد و همه‌ساله آئين رغايب در اين محل با حضور اقشار مختلف مردم برگزار مي‌شود.

0
نظر

زنم با ضرب و جرح كودكم خستگي كار را از تن خود بيرون مي‌كند

نويسنده : ابوالفضل اقایی

مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين مرد 28 ساله در حضور قاضي شعبه 238 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش فرزند 5 ساله‌اش را به شدت كتك مي‌زند.

وي ادامه داد: همسرم فرزند را آنقدر كتك مي‌زند كه او از زور گريه هق هق زده و صدايش در نمي‌آيد و خفگي به او دست مي‌دهد.

مرد بار ديگر در مقابل قاضي تصريح كرد: دندان جلويي پسرم با كتك همسرم شكسته است و او وقتي عصبي مي‌شود جلويش را نمي‌بيند؛ از اين وضع خسته شدم تمام بدن فرزندم كمبود، خون مرده است.

مرد بيان كرد: همسرم 25 ساله و شاغل است و وقتي از سر كار خسته و ناراحت مي‌آيد بلافاصله فرزندم را به باد كتك مي‌گيرد.

وي اضافه كرد: تقاضاي جريمه و جدايي از همسرم را دارم تا بتوانم حضانت فرزندم را برعهده بگيرم كه فرزندم نخواهد اين همه اذيت و آزار از سوي مادرش را تحمل كند.

قاضي حضور شهود، زن و نامه پزشكي قانوني را ملاك صدور راي قرار داد اما مرد مدعي شد همسرم نيامده و نامه‌اي در خصوص كتك زدن از پزشكي قانوني ندارم.

وي گفت: من نمي‌توانم جلوي آزار و اذيت زنم را بگيرم و تقاضاي رسيدگي به اين موضوع را دارم تا او به دادگاه بيايد.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، به دليل عدم حضور زن پرونده را به آينده موكول كرد و درخواست احضار زن به دادگاه را كرده و نامه پزشكي قانوني در اين خصوص خواست تا به اين موضوع در خصوص ديه رسيدگي كند.