شوهر معتادم مرا به مصرف مواد مخدر وسوسه ميكند
زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 مجتمع قضايي خانواده يك، ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي نجفي با بيان اينكه ما فرزندي نداريم، گفت: شوهرم معتاد است و مصرف شيشهاش بسيار بالا است.
وي با اشاره به اينكه 3 سال از زندگي مشتركمان ميگذرد، افزود: شوهر معتاد، مرا پير ميكند و من نيز بارها وسوسه شدم كه مواد مخدر مصرف كنم و براي نجات آينده خودم ميخواهم از شوهرم جدا شوم.
زن در حضور قاضي دادگاه خانواده شهيد محلاتي، بيان كرد: حاضرم تمام حق و حقوقم را به شوهرم ببخشم ولي هر چه زودتر از او جدا شوم.
وي با بيان اينكه از اعتياد شوهرم خسته شدم، اضافه كرد: شوهرم با اينكه معتاد بوده ولي بسيار مهربان است و جدايي از او برايم دشوار است.
زن در مقابل قاضي دادگاه ايستاد و افزود: من نميتوانم خودم را در مقابل مصرف مواد مخدر كنترل كنم و گاهي وسوسه ميشوم كه مواد مخدر مصرف كنم و گاهي ميخواهم حالي كه شوهرم دارد را تجربه كنم.
وي ادامه داد: به همين دليل نميخواهم زندگيام خراب شود و درگير مواد مخدر شوم و خواهان جدايي هستم.
قاضي نجفي بيان كرد: تا جلسه بعد زن از مرد جدا زندگي كند و براي جلسه آينده مرد نيز در دادگاه حاضر شود.
وي ادامه داد: حكمي مبني بر طلاق به دليل عدم حضور مردم صادر نميشود و رسيدگي به پرونده به جلسه آينده موكول ميشود.
