آرشيو وب
» فروردین 1390
» فروردین 1388


پيوندهاي وب

» طراح قالب

امکانات وب



درباره وب

  • English / Persian / Arabic / Türkçe / Français
  • .:. سامانه وبلاگ موسسه فرهنگي راسخون .:.

     



    ...:::| با مديريت كلان مي‌توان به جهاد اقتصادي دست يافت

    بازديد از اين پست : مرتبه

    با مديريت كلان مي‌توان به جهاد اقتصادي دست يافت

    عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران تاكيد كرد: با مديريت كلان ICT و استفاده از بسترهاي اين صنعت مي توان به جهاد اقتصادي دست يافت.

    ايسنا: ناصر يوسف‌پور - عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران، ابراز داشت: اميدوارم در سال جاري بسيار پربارتر از سال گذشته بتوانيم از ارزش‌افزوده صنعت ICT به نحوي استفاده كنيم كه براي مردم كشورمان خير و بركت به همراه داشته باشد و اين ارزش افزوده بتواند در ميان مردم كشورمان جايگاه خود را پيدا كند و آن‌ها مجبور نباشند مثل گذشته براي انجام كارهايشان هزينه ‌هاي سخت‌افزاري زيادي بپردازند.

    وي با اين اميدواري كه مردم به راحتي بتوانند با استفاده از بستر ارتباطات و فناوري اطلاعات جلوي اين هزينه‌ها را بگيرند، افزود: ICT به دليل ارزش افزوده بالا در تمامي منابع مي تواند جايگاهي رفيع براي دستيابي به جهاد اقتصادي داشته باشد و رسيدن به اين هدف را تسريع بخشد.

    يوسف‌پور در ادامه با اشاره به موضوع هدفمندي يارانه‌ها در سال گذشته و فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر جهاد اقتصادي در سال جديد ابراز داشت: بايد در اين رابطه راهكارها و برنامه‌هاي لازم انجام شود تا مردم از خيراتي كه صنعت ICT‌ مي‌تواند داشته باشد آگاهي يافته و استفاده كنند و براي رسيدن به اين هدف و جهاد اقتصادي بدون شك اين صنعت مهم‌ترين بستر ساز بوده و وظيفه مهمي را به عهده دارد.

    عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران در ادامه اظهار كرد: ما نيز در مخابرات تمامي سعي و تلاشمان اين است كه بتوانيم زيرساخت‌هاي ارتباطي لازم را براي مردم، شركت‌ها، سازمان‌ها، ارگان ها و ديگر مراكز فراهم كنيم كه بتوانند در تجارت، كسب و كار، تحصيلات و آموزش، آن ارزش افزوده را ايجاد و قدم‌هايمان را براي رسيدن به جهاد اقتصادي برداريم.

    وي درباره رسانه‌ها و وظايفي كه آن‌ها در اين زمينه عهده‌دار هستند، گفت: رسانه‌ها موظفند با بستري كه مخابرات تدارك مي‌بيند و با فراخواندن جوانان باهوش و فارغ ‌التحصيلان و هدايت آن‌ها به اين مسيربه گونه اي عمل كنند كه مردم از تبعات اين صنعت و اين موضوع آگاهي يافته و بهره‌مند شوند

     


    فردا نيوز

     

    نويسنده:  سجاد حاضری جیقه | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : پنج شنبه 4 فروردین 1390 ،12:10 PM

    ...:::| 12 گام‌ تحقق جهاد اقتصادي

    بازديد از اين پست : مرتبه

    وزير بازرگاني عنوان كرد
    12 گام‌ تحقق جهاد اقتصادي
    جام جم آنلاين: وزير بازرگاني فرمان رهبر معظم انقلاب براي جهاد اقتصادي را آماده‌باش براي خيز بزرگ اقتصادي دانست و گفت: تحقق جهاد اقتصادي، نيازمند برداشتن 12 گام موثر است تا زمينه پرواز و جهش بزرگ در اقتصاد ايران فراهم شود.

    مهدي غضنفري در گفتگو با مهر گفت: با مبنا قرار دادن دستورات رهبر معظم انقلاب مبني بر جهاد اقتصادي، كشور در تمامي شاخص‌هاي اقتصاد كلان و اقتصاد خرد جامعه، نتايج چشمگيرتري را در مقايسه با گذشته كسب خواهد كرد و در مباحثي نظير جمع درآمد سرانه، كاهش ضريب جيني و فاصله طبقاتي، بهبود رفاه اقتصادي و اجتماعي جايگاه برتري را به دست خواهد آورد.

    وزير بازرگاني افزود: در سايه جهاد اقتصادي، كشور مي‌تواند در افزايش اشتغال و كاهش بيكاري موفقيت‌هاي گسترده‌تري را به دست آورد و در يك منحني، مجموعه تلاشها منجر به حصول نتايج بهتري شود.

    وي تصريح كرد: به نظر مي‌رسد آنچه كه سبب شده رهبر معظم انقلاب، امسال را به نام سال جهاد اقتصادي بنامند، توفيقات حوزه اقتصادي و اجتماعي و نيز استحكام نظام جمهوري اسلامي ايران در الگوسازي موفق، بوده است. اين درحالي است كه در سال گذشته، كشور موفقيت حائزاهميتي را در اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها، افزايش اشتغال و بهبود وضعيت تامين مسكن از جمله مسكن مهر داشته است، ضمن اين‌كه در حوزه‌هاي تجارت، صادرات غيرنفتي و دور زدن تحريم‌هاي ظالمانه نيز توفيقات بسياري نصيب كشور شده است.

    به گفته غضنفري، نگاهي به حوزه‌هاي مختلف از جمله پژوهش، صنعت، كشاورزي، پزشكي، نظامي و هوافضا، نشانگر شكل‌گيري مجموعه‌اي از تحقيقات جديد است كه نتايج درخشاني را به بار آورده است، در كنار تمامي اين موارد، دولت خدمتگزار، مردمي فداكار، جواناني فرهيخته و تحصيلكرده و دانشگاههايي پاي كار، وجود دارد كه به نظر مي‌رسد زمينه براي پرواز و جهش بزرگ فراهم است.

    وي تاكيد كرد: دستور رهبر معظم انقلاب براي همگان به منزله تكليف است تا با كنار هم قرار دادن تمامي اجزاي مذكور، كليت جديدي ايجاد شود كه همانا كليت جديد اقتصاد اسلامي است كه در كشور بوجود خواهد آمد و منجر به رفاه و آباداني خواهد شد كه پايه‌گذار تمدن جديد اسلامي است و موجب الگوبرداري ساير ملل خواهد شد، مللي كه اين روزها در منطقه، از دست حكومت‌هاي مستبد و وابسته خسته شده و به دنبال نجات، رهايي، آزادي و الگوي مناسبي مي‌گردند.

    وزير بازرگاني در تشريح گام‎‌هاي عملي سرعت‌بخش تحقق جهاد اقتصادي خاطرنشان كرد: تجاري سازي تحقيقات صنعتي و نتايج موفق پژوهشهاي علمي، توجه بيش از پيش به توسعه صادرات غيرنفتي و اجراي طرح آمايش تجاري، سرمايه‌گذاري گسترده در حوزه‌هاي مختلف اقتصادي با بكارگيري موثرتر توان تمامي بانك‌هاي تجاري كشور و فعال كردن صندوق توسعه ملي و استفاده از منابع آن براي سرمايه‌گذاري بيشتر از جمله اين گام‌ها هستند.

    به گفته اين عضو كابينه دهم، تمركز بيش از پيش به جذب سرمايه‌گذاران خارجي به ويژه ايرانيان مقيم خارج كشور، تكميل اجراي اصل 44 قانون اساسي و توسعه بيشتر حضور بخش خصوصي در فعاليتهاي توليدي، اقتصادي و تجاري و نيز خروج دستگاههاي دولتي از حوزه كار تصدي‌گري راهكارهايي است كه مي‌تواند ما را به موفقيت در جهاد اقتصادي برساند.

    وي، بهبود بيش از گذشته فضاي كسب و كار و ايجاد فضاي رقابتي و برندهاي توليدي و تجاري براي حضور گسترده‌تر در بازارهاي هدف را از جمله كاتاليزورهاي جهاد اقتصادي دانست و تاكيد كرد: توجه بيش از پيش به بهبود بهره‌وري در حوزه‌هاي اقتصادي نيز بايد مدنظر قرار گيرد.

    غضنفري ادامه داد: قاعدتا اين امر مهم نيازمند هماهنگي‌هاي بيشتر در سطح دولت و مجلس شوراي اسلامي و تمامي قوا براي حذف گلوگاههاي همكاري در سطح ملي است. در اين ميان به نظر مي‌رسد نامگذاري سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادي دستوري براي تمامي قوا است تا در تلاشي گسترده‌تر، به سرعت گرفتن طرحهاي اقتصادي و سرمايه‌گذاري همت گمارند.

    وي اظهار كرد: بهرحال كشور و دولت‌ دهم در خلال دهه سوم انقلاب اسلامي كه دهه پيشرفت و عدالت نام گرفته، قرار دارد و توانسته قواعد حكمراني خوب و شايسته را به تدريج كسب كرده و هم اكنون دولت دهم، در نقطه‌اي از شناخت، آگاهي و توانمندي در اجراي طرحهاي اقتصادي و اجتماعي قرار گيرد.

    وزير بازرگاني گفت: فرمايشات رهبر معظم انقلاب مبني بر جهاد اقتصادي، در واقع ضمن تائيد اين توانمندي، فرمان پرواز به اوج و فراز بيشتر را دارد و با اجراي دستورات ايشان در مورد جهاد اقتصادي، اين اطمينان به وجود آمده است كه زودتر از آنچه كه پيش‌بيني شده، ايران به اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله نظام دست يابد و گامهاي فراتري برداشته شود.

    وي اظهار كرد: دستيابي به اين اهداف، با اطاعت از دستورات رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و همراهي و همدلي مسوولان، سران قوا و بخش خصوصي دست‌يافتني است و البته حمايت همه جانبه و هوشمندانه مردم را نيز طلب مي‌كند.

     

     

     

    جام جم آنلاين

     

    نويسنده:  سجاد حاضری جیقه | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : چهارشنبه 3 فروردین 1390 ،10:38 PM

    ...:::| محورهاي جهاد اقتصادي

    بازديد از اين پست : مرتبه

    محورهاي جهاد اقتصادي

     

    امروز شرايط كشورمان مثل هواپيمايي است كه آماده خيزش است و از همه لحاظ آزموده شده و در آستانه پرواز قرار دارد. كشور ما هم از هر لحاظ آماده براي تحول اقتصادي مي باشد.

    اين آمادگي در زمينه هاي مختلفي به وجود آمده است. تحقيقات و پژوهش هايي كه در عرصه هاي مختلف علمي صورت گرفته و به صورت تحقيقات آزمايشگاهي است نيازمند تجاري سازي مي باشد. اولا هدف اين طرح ها رسيدن به مرحله اجرا و سود دهي بوده و هست و متاسفانه در همه اين سال ها فقط تعداد انگشت شماري از طرح هاي علمي كشور به سطح اجرا و به كارگيري رسيده اند.

     

    از ديگر عرصه هايي كه در سال هاي پس از انقلاب غفلت عظيمي در آن صورت گرفته موضوع تعميق بخشيدن به صادرات مي باشد. شناسايي و تنظيم بازارهاي هدف در توسعه و افزايش صادرات نقش بسزايي دارد. اين شناسايي باعث هدفمند شدن صادرات و افزايش سوددهي شده و باعث ايجاد اشتغال مضاعف مي شود. البته جذب سرمايه هاي خارجي نيز مي تواند در اين راه ما را ياري كند.

     

    خصوصي سازي : وقتي صحبت از جهاد اقتصادي به ميان مي آيد، نمي توان نقش بسيار مهم بخش خصوصي را در اين خصوص ناديده گرفت. در اين راستا پياده سازي اصل 44 مي تواند كمك شايان توجهي به خصوصي سازي و در نتيجه جهش اقتصادي حاصل از آن داشته باشد. فعاليت بخش خصوصي موجب ايجاد فضاي رقابتي، كاهش قيمتها و بهره وري بالا و خدمت رساني بيشتر به مشتري خواهد شد.  

     

     

    sajad1991

     

    نويسنده:  سجاد حاضری جیقه | نظرات (0) | لينك ثابت مطلب | تاريخ : چهارشنبه 3 فروردین 1390 ،10:31 PM

    .:. آخرين مطالب ارسال شده .:.




    امروز :

    منوي اصلي وب
    صفحه اصلي وب
    سامانه وبلاگ راسخون
    رايانامه وب
    Add To Favorites

    آر اس اس وب

    نويسنده و معرفي وب

    مدير وب:سجاد حاضری جیقه «
     
    نام شما :
    ايميل شما :
    نام دوست شما:
    ايميل دوست شما:



    موضوعات وب

    ساعت وب



    آمار وب

     تعداد بازديد ها : 640

    تعداد پست ها :5

    تعداد نظرات : 0

    تاريخ آخرين بروز رساني : پنج شنبه 4 فروردین 1390 

    تاريخ تأسيس وبلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 


    لوگوي وب



    صفحات وب




    Copyright ©2011:1390 By جهاد از نوع اقتصادي آن . POWERED BY : Rasekhoon.Net & DestinyBlog™