********************************************
روایت امام صادق(ع) پرداختند كه «الحَسَن لِکُلِ اَحد حسن و منک احسن لمکانک منا و القبیح لکل احد قبیح و منک اقبح لمکانک منا»؛ کار خوب از هر که سر بزند خوب است، از تو خوبتر است چون منسوب به ما هستید و کار بد از هر که سر بزند بد است از تو بد تر.
امیرحسین جوهری فرد
تعداد مطالب : 9
تعداد کل نظرات : 0
تاريخ ايجاد وبلاگ : جمعه 16 اسفند 1392 
بازديد کل : 5216
تاريخ آخرين بروز رساني : چهارشنبه 20 فروردین 1393 

خاطرات رهبر انقلاب از شهید صیاد شیرازی
خاطرات رهبر انقلاب از شهید صیاد شیرازی

 

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در آستانه سالروز شهادت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره این شهید بزرگوار را منتشر می‌كند.

ادامه مطلب
ناگفته‌هاي رهبر انقلاب از آغاز تا انجام نهضت
ناگفته‌هاي رهبر انقلاب از آغاز تا انجام نهضت

با نزديك شدن به دهه مبارك فجر در هر سال معمولاً خاطرات و ناگفته‌هايي به نقل از شخصيت‌هاي دخيل در پيروزي انقلاب اسلامي مطرح مي‌شود. با اين حال، به‌دليل بيان ثابت بسياري از اين مسايل توسط چهره‌هاي ثابت، نوعي انحصارگرايي، دامان روايت تاريخ انقلاب را گرفته است.

در اين ميان، اما نكته قابل توجه تواضع رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در نقل خاطره از امام(ره) و انقلاب است، به‌طوري كه ايشان در طي سال‌هاي حيات پربركت امام(ره) و پس از آن، برخلاف برخي شخصيت‌هاي سياسي كه از امام(ره) براي توجيه رفتار خود استفاده مي‌كنند و در اين مسير حتي حاضر مي‌شوند موارد عجيبي را كه برخلاف محكمات خط امام است، در قالب خاطرات خصوصي به ايشان منتسب كنند، رهبر انقلاب هيچ‌گاه نه تنها چنين نكرده، بلكه از تكرار خاطرات مسلمي هم كه به نقل از ديگران بازگو شده و در شأن خود است، پرهيز دارند.

خاطرات زير، بخشي از خاطرات حضرت آيت‌الله خامنه‌اي از آغاز تا انجام نهضت انقلاب اسلامي است كه ماهنامه يادآور چندي پيش آن را منتشر كرده بود.

ادامه مطلب