کاج
هر چی دلت بخواد، هست! 
نويسندگان

روزی مردی اخمو و بداخلاق از بهلول سوال نمود که خیلی میل دارم که شیطان را ببینم...

بهلول گفت:

«اگر آئینه در خانه نداری در آب زلال نگاه کن شیطان را خواهی دید!!!»

نکته اخلاقی: خواهرا و برادرای گلم..همیشه لبخند بزنید!smileysmileysmileysmileysmiley
smiley

smiley
smiley

گویند روزی بهلول کفش نو پوشیده بود . داخل مسجدی شد تا نماز بگذارد . در آن محل مردی را دیدکه به کفشهای او نگاه می کند. فهمید که طمع به کفش او دارد . ناچار با کفش به نماز ایستاد .

دزدگفت: با کفش نماز نباشد . بهلول گفت: اگر نماز نباشد کفش باشد!

آورده اند که هارون الرشید خوان طعامی برای بهلول فرستاد . خادم خلیفه طعام را نزد بهلول آورد و پیش اوگذاشت و گفت این طعام مخصوص خلیفه است و برای تو فرستاده است تا بخوری . 
بهلول طعام را پیش سگی که در آن خرابه بود گذاشت . خادم بانگ به او زد که چرا طعام خلیفه را پیش سگ گذاردی ؟
بهلول گفت: دم مزن اگر سگ بشنود این طعام از آن خلیفه است او هم نخواهد خورد!!!!

حتما ادامه مطلب رو بخونید

 

 

 

 

روزی هارون از بهلول پند خواست.بهلول پرسید:اگر در بیابان بی آب بمانی و تشنگی بخواهد در گلوی تو مرگ بریزد،در مقابل مقدار کمی آب چه می دهی؟

هارون گفت:صد دینار طلا!بهلول گفت:اگر کسی که صاحب آب است به پول راضی نشود؟

هارون گفت:نصف پادشاهی ام را می دهم!

بهلول گفت:حال اگر به حبس البول مبتلا شوی و نتوانی دفع آن کنی چه می دهی تا معالجه ات کنند؟هارون گفت:نصف دیگر پادشاهی ام را میدهم.

بهلول گفت:پس ای خلیفه!این پادشاهی که کمتر از آبی و بولی ارزش دارد،چگونه تو را مغرور میکند؟؟بیندیش و با آفریدگان خدا خوش رفتار باش!

 

روزی داروغه بهلول را گفت:تاچند روز دیگر مرا به شهری دیگر می فرستند .اینک از همه خداحافظی میکنم.

بهلول گفت:این مصیبتی عظیم است!داروغه پرسید:برای شما؟؟

گفت:نه برای آن شهر دیگر!!

 

 

 

روزی خلیفه بهلول را پرسید:بزرگترین جانور دریا کدام است؟گفت:نهنگپرسید:بزرگترین جانور خشکی کدام است؟؟گفت:استغفرا....کدام جانور را جرئت آن باشد که خود را از حضرت خلیفه بزرگتر پندارد؟!

 

 


[ شنبه 12 بهمن 1392  ] [ 9:43 PM ] [ . رهسپار ]
نظرات 1
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


یا اباصالح المهدی

آمار سايت
كل بازديدها : 26096 نفر
كل مطالب : 43 عدد
آخرين بروز رساني : چهارشنبه 10 تیر 1394 
امکانات وب
شبکه اجتماعی سنگریها